Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Állítólag a Battlefront 2 benne van EA Access-ben. Akinek nincs meg de van előfizetése megnézné? Nálam külön nem írja ki a rendszer, a játék meg alapból megvan.
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz oriic #162752 üzenetére
Igen, én is olvastam pár helyen, de tesztelni nem tudom, nálam is megvan.
Star Wars: Battlefront 2 quietly joins EA Access
Many players woke up this morning to find Star Wars: Battlefront 2 included in the EA Access vault on Xbox One. An official announcement has yet to be made, but the game’s Microsoft Store page confirms it’s indeed part of the subscription.[ Szerkesztve ]
-
humi1
tag
Akkor lehet hogy ki kellene jelentkezni a boxon és vissza?
Ti melyik régióban vagytok? -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Ismerősnél most üzemeltem be egy ilyen gépet. De eléggé meglepődtem, hogy nincs rajta magyar nyelv. Van rá valami frissítés vagy valami lehetőség?
Köszi
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
őstag
válasz humi1 #162766 üzenetére
Szivesen. Tudtommal ez az akció dec31.-ig él.
Azt hittem a linkelt URL-ből egyértelmű hogy PC-n kell nézni, boxon az utóbbi napokban nekem is szarakodik a store.
De mivel mióta kinn van a csodásan magyarított FH4 azóta angol régión van a box, így boxon nem is tudnék vásárolni. -
humi1
tag
válasz Gabesz84 #162767 üzenetére
PC-n hiába kattintottam a linkre, nem ajánlotta fel csak a sima egy hónapost 3000-ért bejelentkezés után is.
Most melóba vagyok, a box meg otthon.
Végső elkeseredésemben néztem meg a telón, és így sikerült.
De valószínű vagy valamilyen munkahelyi korlátozás az oka!Na mindegy, a lényeg hogy egy évre letudva a Game Pass, Gold, Access!
Lehet nyomatni! -
Schizoka
aktív tag
Köszönöm mindenki segítségét!
Pc-n egyeltalán nem ajánlja fel csak az 1 hónapot 3000 ért.
Telóra letöltöttem az appot de ott meg nem találom mit kellene csinálni -
addikt
válasz AMD Power #162775 üzenetére
Normál esetben belépve, aktív Game Pass előfizuval a 3000 havi díjas van, kilépve (vagy aktív GP nélkül) vagy bejelentkezés nélkül láthatók a kedvezőbb ajánlatok.
Lehet, hogy egy süti van "beszáradva" és a vásárlásnál már kijön a tréfa.
Mindenesetre úgy látszik, hogy a fenti elméleten kívül megint egy bug lehet, aki tudja vegye, tényleg jó ár.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
-
-
Beniii06
addikt
válasz humi1 #162774 üzenetére
Nekem is ugyanaz a felállás, én is beaktiváltam a free trial 14 napot és most windows-on böngészőben és a storeban is csak 3000/hónapot ír! Az Xbox alkalmazáson belül hol találtál Game Pass vásárlási lehetőséget? Én ha beírom a keresőbe "Microsoft store -> Search" menüpontban, akkor az összes game pass-os játékot felhozza. Ha egyből az oldalsávon a Serach-re megyek, szintén game pass játékokat hozza fel. A setting-nél kiírja az előfizetések meddig érvényesek, de vásárlási opciót nem látok. Próbáltam a hivatalos Game Pass alkalmazásban is, ott is csak a játékokat hozza fel.
Hol találom meg appon belül a vásárlási lehetőséget?
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
addikt
"According to Mat Piscatella, an industry analyst with NPD, Xbox One X is "performing phenomenally" this year." WindowsCentral
-
nagyúr
-
Jegesmaci81
aktív tag
Sziasztok
arra gondoltam hogy mivel tönkrement a médialejátszóm, kipróbálom erre a célra a boxot. Egészen sok formátumot le lehet vele játszani viszont 2 dologgal van problémám. Tud valaki abban segíteni hogy a lejátszott tartalom hangsávját küldje a box az erősítőnek és ne konvertálja tovább a box beállításaiban megadott hangformátumra! A másik hogy tudja valaki hogy képes e a box 24p-t küldeni a tévére? Elvileg én úgy gondolom hogy képesnek kellene lennie de valamiért mégsem teszi.
Válaszokat előre is köszönöm! -
bilon73
aktív tag
Srácok,
nem a mobilos app-ban vettem.
pc-n a 3000-est ajánlotta fel.
mobilböngészőben nyitottam meg a linket. ott feldobta 200 huf-osat, és engedte kiválasztani a 7500 HUF-osat. Rányomtam, beléptetett, és megvettem.
Hozzáteszem, hogy a mai napig a telon sem tudtam megvenni, csak a 3000 huf-osat
hogy most miér? passz.
mindenesetre telón, továbbra is meg tudom venni a 7500-asat. -
F_Peter
őstag
válasz Jegesmaci81 #162788 üzenetére
Boxon nem néztem konkrétan, de ha Kodit használsz, akkor annak a beállításaiban tudod állítani hogy mely formátumokat engedje át "érintetlenül".
-
Źşë'
addikt
-
Sziasztok. Kontrollerbe dugott headsetet hogy lehet tesztelni? Hang van, de honnan tudom, hogy a mikrofon is működik?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
adise
őstag
válasz Jegesmaci81 #162792 üzenetére
plex vagy kodi használj és a 24p-vel sem lesz gondod
-
Madoc
veterán
válasz icemad #162794 üzenetére
Csinálj egy party-t és ha beszélsz a mikibe akkor a kis ikonodnak villogni kell a party ablakban. Meg asszem a beállitások menüben is látszódik ahol a hangerőket állitod.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
mcwolf79
veterán
Na én is megvettem egy évre a GP-t. Egy darabig el leszek látva játékkal.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
IntelKiller7
Topikgazda
KV-nál most 15k az alap BF V + Steelbook. Gondoltam szólok.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Borderlands 3
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Microsoft Excel topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest