Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65451) Viktor77 válasza Arnold2 (#65450) üzenetére


Viktor77
titán

Na igen, már most le kell foglalni azokat a neveket, amik jól fognak hangzani a titulusokkal.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#65452) Whysperer


Whysperer
addikt

Srácok 10 év shamanozás után mondom poénból kipróbálom a Druid-ot. Te jó isten ,de durva és Én nem is a healjeire gondolok amikor azok alapból OP-k (szint emidnere van healje és abból i s2) pff.... Hanem erre a blink + instant cat form + x secing Y % movement speed bonus.

Én ezt el sem hittem,hogy ez ilyen durva..... Ehhez képest az Én farkas formám a vicc tárgya ;) és a nevettség netovábbja. ;)

Maradoka Shamannal mert az a kedvencem ,de a druid szerintem most nagyon komoly class.

Most kezdenék játszani gondolkodás nélkül azt választanám 8)

[ Szerkesztve ]

ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

(#65453) Arnold2 válasza Viktor77 (#65451) üzenetére


Arnold2
őstag

Kár, hogy nem lehet két title-t alkalmazni.
Ki is maxolnám a lockságot rendesen: Overlord Schnitzl of the Black Harvest.
Instant Corruption/Immolate bárkire aki mellett csak elsétálok :) :P

(#65454) lakisoft válasza Arnold2 (#65453) üzenetére


lakisoft
veterán

Nem is tudtam hogy ilyen gonosz vagy :D.

See you soon on BG. ;]

[ Szerkesztve ]

(#65455) thomeef válasza Whysperer (#65452) üzenetére


thomeef
őstag

Kicsit elnézték wod-ban a resto druidot és több abilityt kapott mint kellett volna, de azért a többi heal class is van olyan jó. A druidot inkább könnyen tanulható/játszható kasztnak tartom. Egy shammyval azért meg kell tanulni játszani is ha az ember akar valamit, druid nagyon easy.

(#65448) Dyde Ha egyedül tolod akkor monkot ajánlom, ha teamben/haverokkal/premaddel akkor pala vagy monk. Mindkettő nagyon élvezetes a maga módján. Nekem retri/dk mainem van, ugyanúgy élvezem mindkettőt, de a retri messze a legpuhább melee jelen pillanatban, ettől függetlenül nagyon is játszható, csak nehezebb vele érvényesülni.

[ Szerkesztve ]

"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

(#65456) Dyde válasza thomeef (#65455) üzenetére


Dyde
aktív tag

Köszi a választ. Az a felállás hogy meghívtam egy barátomat és kezdek vele egy új karit, de nagy a valószínűsége hogy haver a WOD-ot már nem veszi meg, szóval 100on lehet egyedül leszek. Valami olyat szeretnék kezdeni amivel tudok tankolni/healelni a gyors instázás miatt, legjobban a warrior tetszene, csak abból másik szerveren már van egy 73asom, és nem érzek akkora késztetést rá hogy még1x végigszenvedjem, akkor már lehet Monk vagy Pala. A véleményed miatt már csak a Monk - Warrior között gondolkozok :D A warriornak a játékstílusa jön be messze a legjobban, csak 2v2-be a monk sokkal többet tud healelni magán mint egy warrior, emiatt kicsit erősebbnek gondolom (feltéve ha nem egy nagyon jó healer van mellettem, hanem 1v1ezni kell a meccs végén).

(#65457) thomeef válasza Dyde (#65456) üzenetére


thomeef
őstag

warri+heal pedig az egyik legdurvább 2s felállás. Warrinak iszonyat jó mobilitása/védelme és mellette neki van talán a legdurvább single target sebzése a játékban. De ha egy úgymond "mindenes" karit akarsz akkor a monk a legjobb választás talán.

[ Szerkesztve ]

"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

(#65458) #81999360 válasza thomeef (#65457) üzenetére


#81999360
törölt tag

Nemár, tegnap kezdtem egy Palát, napokon keresztül gondolkoztam rajta, hogy Monk vagy Pala. Most le akarsz beszélni? :DDD

(#65459) thomeef válasza #81999360 (#65458) üzenetére


thomeef
őstag

Nem, nekem is az az egyik mainem és nagyon szeretem, soha nem tudnám megunni, plusz köv kiegben brutális lesz, ami nem elhanyagolható hosszútávon :) A monknak jelen pillanatban több def/selfheal képessége van és elég jó dmg mellette, viszont összeségében a játékélmény sokkal jobb palával. De ez ugye szubjektív. Nekem (ha most az egyik leggyenguszabb melee is) a legélvezetesebb melee mindig is a retri volt. Főleg mióta lehet szopatni a többi meleet, mert a legtöbb spellhez nem kell melee range, plusz a rangedek se tudnak lerázni. A hátránya hogy ku*va sokat kell losolni, healelgetni magad ami szinte mindig a sebzés rovására megy.

"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

(#65460) Arnold2 válasza lakisoft (#65454) üzenetére


Arnold2
őstag

Már a kezdetektől bejött minden, ami a lockokhoz kapcsolódott. Tetszik az elképzelés, a háttértörténet és a híresebb lockok sztorija is (én speciel csípem Gul'dant :) ).

De nem úgy mint a PvP. Sajnos nagyon nem jön be a BG világa. Még WotLK idején volt egy párfős kis társaság akivel elkezdtem arénázni, de mire rákaptam az ízére és nem én voltam a legelső aki elhullott, mindenki szétszéledt. Egy paladin maradt akivel néha 2vs2-t toltunk, de ott a tapasztaltabb és jobb kombók pik pak szétkaptak minket. Olyan 43-57 volt a win-lose arányunk azt hiszem.

Így csak akkor fogunk csak találkozni bármilyen PvP téren, mikor szó szerint nincs már semmi más a játékban, amivel foglalkozhatnék (vagy ha valamilyen kövi legendás cucc megszerzése be ne küldene) :)

(#65461) Whysperer válasza thomeef (#65455) üzenetére


Whysperer
addikt

Ezért modntam,hogy Shaman resto mainnel kicsit easynek tartom

ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

(#65462) Yiggdrasil


Yiggdrasil
aktív tag

Sziasztok!

Anno megkaptam a Diablo3-al a Battlechest-et, most meg láttam a WoD akciós árát, és már úgyis kellő pénzt költöttem el aznap HS-ben meg Steam-en, így elcsábultam rá. Márcsak arra "vár" ez a WoW hogy beaktiváljam, és indul is a móka és kacagás.

Eddig Lineage2-t játszottam nagy klánnal, de ahogy elöregedett a játék, úgy hullott szét a klán is. Utána toltam 2-3 év Aion-t is, de attól is elment a kedvem, mert az új patchek egyre inkább ellehetetlenítették a solo játék lehetőségét.

Itt az lenne a kérdés, hogy melyik kasztok azok amikkel tudnék mondjuk Pandaria-ig solozni raideket, gyűjtögetni, stb, és nem egy rakétatudomány. Olvastam sok fórumot, mindenhol a DK-t írták, csak ha jól tudom ahhoz kell egy 55-ös kari. A többi tipp a Hunterre meg a Warlockra jött. Szerintetek?

Illetve melyik server-en érdemes indulni? Eleinte a PvE-n lenne a hangsúly, viszont később nem kizárt a PvP is, nem lenne jó, ha egy full PvE szeróra mennék, és fél év múlva újra felkéne szenvednem egy karit egy másikon.
Egyik haverom Ragnaros - Alliance-on van, most kezdte újra megint, nem tudom hoyg az jó szerver-e vagy van jobb választás esetleg.

(#65463) Hunner válasza Yiggdrasil (#65462) üzenetére


Hunner
senior tag

Szia!

A DK jó választás lesz neked, nem egy rocketscience, de mégis érdekes és fun tud maradni hosszú időn át. Már eltörölték a lvl55-ös karakter requirementet. Simán csinálhatsz első karakternek is Death Knight-ot. 55-ön kezd, kevesebb lesz a grind is. (Már ha manapság még az 1-60 szintezést lehet grindnek nevezni) :K

[ Szerkesztve ]

Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM

(#65464) tepenzed válasza Yiggdrasil (#65462) üzenetére


tepenzed
őstag

egyébként kapsz egy ingyenes lvl90 boostot is,szóval amúgy sem lett volna akadály a dk készítés, ha korlátja lenne :D

(#65465) Whysperer válasza Yiggdrasil (#65462) üzenetére


Whysperer
addikt

Ragna jó server Én róga azon vagyok és szeretem ,de milyen stylust akarsz játszani? Én Shamanomat nagyon szeretem healerként végig dungeonozhattam vele mindent kint meg bármelyik DPs spece jó volt bármire.

ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

(#65466) Yiggdrasil válasza Whysperer (#65465) üzenetére


Yiggdrasil
aktív tag

Köszi az infót, akkor felnézek a Ragnaros-ra.
Stílusra? Lineage-ben tankoztam főleg, volt 4 különböző is, azokkal toltam nagyrészt, meg mage-ekkel.
Aionban viszont SpiritMaster-eztem, ami kvázi egy summoner volt sok CC-vel meg DoT-al, illetve Bard-oztam, ami egy elég hibrid valami volt erős self-heallel, manatöltéssel, ranged dps-el, és tűrhető CC-kkel.

@Hunner:
Köszi, ezt nem tudtam, hogy már lehet instant DK-t kreálni, akkor lehet, hoyg meglesem :)

@tepenzed:
Igen, olvastam, hogy kapok egyet, viszont úgy vagyok vele, hogy full új játék, szeretném legalább az első karit az elejétől végig húzni, mert nagyon érdekel ennek a játéknak a lore-ja :)

(#65467) parandroid válasza Yiggdrasil (#65462) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Próbálj ki többet alacsony szinten (esetleg más faj-kaszt kombóban is), nagyon gyorsan lehet haladni, hamar látni fogod, hogy tetszik-e. Én amúgy a paladint, vagy druidot javaslom a sokoldalúságuk miatt (előbbit inkább a magasabb szintekre tekintettel), dk helyett meg nekem inkább a warrior jön be, lock helyett meg a mage, de ezek tök személyes preferenciák.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#65468) pckownz válasza Yiggdrasil (#65466) üzenetére


pckownz
senior tag

Mindenkepp figyelgesd, elemezd a tobbi kasztot is, nehogy ugy jarj mint en :D
Kicsit megbantam a samit, hogy feltoltam. TBC-be meg bejott, most mar kevesbe :(

(#65469) Cathfaern válasza Yiggdrasil (#65466) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

"Lineage-ben tankoztam főleg"
10 éve Lineage2-ztem utoljára, szóval biztos sok minden változott, meg emlékeim is megkoptak, de:
Shilien Knight-nak megfelelője a Death Knight kb. Erősen épít spellekre és önhealekre, cserébe kicsit "aktívabb" odafigyelést igényel, mint a többi tank.
Klasszikus tanknak WoW-ban talán a warrior felel meg legjobban, a rage mechanizmus lehet fura L2-höz képest, szóval lehet emiatt a paladin "otthonosabb" érzés lenne. Monk nagyon máshogy működik, Druid meg talán a warriorhoz hasonló leginkább (ott is rage van).

"Aionban viszont SpiritMaster-eztem, ami kvázi egy summoner volt sok CC-vel meg DoT-al, illetve Bard-oztam, ami egy elég hibrid valami volt erős self-heallel, manatöltéssel, ranged dps-el, és tűrhető CC-kkel"
Ez egy az egyben megfelel a WoW-os Warlocknak.

(#65470) birno


birno
addikt

Draenor Pathfinder achi mennyire teljesitheto kulonbozo karikkal?
Foleg a lore meg explorer reszekre gondolok, mert nem lenne rossz ha a szintezest kulonbozo karikkal kulonbozo helyeken tudnam megcsinalni, nem pedig mindig ugyanazt vegigtolni, plusz meg legalabb eggyel az osszeset, hogy meglegyen a repules.
Elmenni ellehet a kulonbozo teruletekre gondolom, azt viszont nem vagom, hogy az achi szempontjabol fontos quest/quest chainek elkezdhetok-e vagy a kisebb teruletek quest chainjeit is meg kell hozza csinalni?

(#65471) #57919488 válasza Yiggdrasil (#65466) üzenetére


#57919488
törölt tag

Public Test Realm-en (PTR letoltheto a Blizzard honlapjarol) kiprobalhato az osszes Class max szinten.
A karakterek letrehozasa utan egybol az aktualis frakcio fovarosaban kezd a jatekos valamint az osszes Class osszes kepessege letesztelheto a proba babukon.
Igy elkerulheto az, hogy egy olyan karakterbe fektess idot ami lehet idovel max szinten nem is jonne be.

(#65472) Cathfaern válasza #57919488 (#65471) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Ha most kezdi a játékot, akkor szerintem hiába csinál egy max szintű karaktert, nem fogja igazán megtudni hogy milyen vele úgy játszani, hogy ismeri a karaktert / játékot.

(#65473) #57919488 válasza Cathfaern (#65472) üzenetére


#57919488
törölt tag

Ez nem biztos, en GW2 indulasnal szinte azonnal ezzel a dologgal inditottam a jatek fele mivel ott is lvl1-tol mar a PvP-s karakterek max szinten kiprobalhatoak es ott is vannak gyakorlo babuk, minden kepesseget egyesvel leteszteltem es igy haladtam karakterrol karakterre :)
Akinek mar volt tapasztalata masik MMO-(k)ban annak szerintem ezek a dolgok gyorsan kiismerhetoek lesznek.

(#65474) Dyde


Dyde
aktív tag

A recruit a friend programban, a grant level funkció hogy működik (tudom hogy 2szintlépés után adhat 1 lvl-t) de ha haver felhúz 2 karaktert, akkor mind2-vel adhat 44 szintet vagy csak 1x játszható ez be?

(#65475) Cathfaern válasza Dyde (#65474) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Mindkettővel.

(#65476) pckownz


pckownz
senior tag

Új karakter készítésben vagyok, sajnos nem tudok dönteni. Segítenétek pár véleménnyel? :)

Sámi/DK van jelenleg, illetve egy pala és rugó talonba rakva.

Az biztos, hogy elegem van a melee -ből.

Viszont dudu és mage-et utóljára csak BC-ben játszottam = újra tanulni élvezetes lenne, de akár csalódás is.

Warlock, hunter a másik kettő lehetséges, fogalmam sincs a mechanikájukról, stílusukról.

Illetve még ott a pap is. Barátom accountján játszottam vele LK környékén, nem egy elhanyagolható megoldás, de a healer rola nem elsődleges szempontom.

Szal hajrá, beszélgessünk kicsit, péntek délután bele akarok kezdeni az új karakterbe :)

(#65477) DrGonzo22 válasza pckownz (#65476) üzenetére


DrGonzo22
őstag

Csak PvE-ről tudok nyilatkozni. Warlock és mage raid tapasztalatom van, nem vagyok elfogult egyik class iránt sem, igazából még nekem sem tiszta melyiket fogom Legion alatt játszani. WoD-ban nálam toronymagasan nyert a mage, főleg mióta a demo mythic only burst aoe niche-be szorult. Mindkét classnak megvan a maga nobrainer/dögunalom specce (affli és frost), illetve két-két elmésebb verzió.

Mage: extrémen jó mobilitás, eszement def cooldownok, amikkel boss mechanizmusokat lehet interruptolni - úgy kerüli el a dmg-et, hogy a boss ability-je ki sem megy. Hátrány: két legjobb dps talent nem-guild runokon használhatatlan (Prismatic Crystal és Rune of Power), de ezek nélkül is kiváló a dmg-e, kicsit értelmesebb pug tank mellett a PC azért mehet, én a RoP-ot hanyagolnám, mert az fejetlenség mellett használhatatlan.

Frost: nagyon jó általános spec, a rotáció fénysebességgel tanulható, és bossfight alatt közel nulla odafigyelést igényel. Most a dmg-e is jó, magasabb ilvl-en 730+ nagyon lamarad, talán előbb is. Burst damage-e nevetségesen alacsony ezért a gyűrűvel nem jól kombózik (pont ezért marad le kegyetlenül a másik 2 spectől). Akkor érdemes még ma is vinni, ha a raid szintű dps cooldoenok nagyon rosszul vannka fire/arcane szempontból használni; pl. most én is frost vagyok, mert tyrant 60%-ot rendre 2:40 körül érjük el...

Arcane: 3 perc felfogni 3 hónap megtanulni. Faék egyszerűségű rotáció, ami ennek ellenére a játék egyik legkomplexebb dps cspeccét eredményezi; folyamatosan tisztában kell lenni az aktuális Arcane Chargok, Am proccok és mana % értékével, egyetlen 93% alatt 0xAM 4xAC mellett kicastolt Arcane Blast és 20-30k dps-t is veszít az ember... hogy komplexebb fightokra is vigye valaki, ahhoz tényleg csukott szemmel is tudni kell, hogy ez a 3 paraméter hol van éppen, mert hiába a sok addon.. az csak a tanulási fázist segíti, egy valós bossfight alatt nem lehet ezeket nézni. Szintén nehezítés, hogy Prismatic Crystal-t használ 100-as talentként (speciális esetben Arcane Orbot - mythic Gorefiend progress), ami magában egy külön történet. Ugyanakkor megéri megtanulni vele játszani, mert a WoD alatt ez a nagybetűs dps class, most már szinte minden bosson ő van toppon, de ami még ennél is fontosabb, hogy noha sok minden változik majd Legion-ben az alap rotáció marad ugyanaz, ha most megtanul valaki arcane-t játszani, akkor Legion verzió már faceroll lesz. Én ezen progresseltem egész mythic HFC-t, eléggé unom már, és zavar a T18 + PoF randomsága is, átálltam 1 hete fire-re, a maradék 4 boss-ra az arcane amúgy sem akkora durranás (mmint progressre). Casterek között ő tud a legjobban targetot váltani, mert nem az ellenséget debuffolja, hanem saját magát, így mindegy mit targetol éppen. Az egész játék legkomolyabb burstjére képes, ami tudjuk mivel jár:) - pl. ring...

Fire: nagyon magas ilvl igény, de ha az megvan, akkor egy elég könnyű speccet kap az ember. BRF alatt a skillcap magas volt, ma elég a Pyro bankolást megérteni (Icy-Veins-en remek guide van róla), más kb. nem is kell. Szintén Prismatic Crystal-t használ, de nincsenek ezalatt folyamatos trg váltások a PC és a boss között, mint az arcane esetében. Mivel a Dragon's Breath része lett a rotációnknak (pvp miatt iszonyúan megbuffolták) ezért ilyen fél-melee módban kell vele settenkedni - nehogy a raidleader észrevegye. A mostani verziót szinte semmi értelme kitanulni, mert a Legion nagyon átírja a speccet, nem lesz se PC, változik a Combustion, eltűnik a Pyro bankolás, nem kell Ignite-ot figyelni, stb. helyette viszont új dolgok jönne be. Szerintem, ha a mage mellett döntesz ezt a speccet legfeljebb arra vidd el, hogy megnézd az animációkat, 720-725 alatt kb. játszhatatlan is, értsd sz@r a dps-e, és totál random az Ignite building szakasz is, amitől az ember a haját húzza. Most átálltam fire-re, mert eléggé felment az ilvl-em (735), a self-buffed nélküli critem 50% (ehhez jön még a kaja buff, stb.), trinket proccat alatt használom a PC+Combustion kombót (2 perces inner cd a Sandman's Pouch-ban), így ezalatt mindenem crit-el, mert elérem a 96% critet, 1 millió fölötti burn szakaszok jönnek fixen, openerben mehet magasabbra is, ja és mindez single target. Szóval, aki szereti a megbízhatóan nagy számokat az most fire-t játszik (az arcane mehet feljebb is, de annak hatalmas a varianciája az aktuálisan rengeteg random porc miatt - tier bónusz + egy trinket).

Warlock: lényegesen kisebb mobilitás, jó def cooldownok, de mechanizmus megkerülésére egyik sem alkalmas; nincsenek olyan talentok, melyek szervezett raidet igényelnének

Demo: mythic Mannorothon kívül semmire nem jó, közel arcane mage szintű skillcap (volt BRF alatt, azóta rá se néztem), Legion-ben 0-ról újra írják, bottal se nyúlnék ehhez a spechez.

Affli: tedd fel a 3-4 dotodat aztán channelingezz egy lila csíkot. Ehhez képest még a frost mage is rakétatudomány, valós veszély, hogy az ember belealszik és rászólnak TS-en. Gyakran kell vele multidotolni, amit valaki vagy szeret, vagy nem - tidy plates, figyelni a sok health bart, stb.

Destro: nagyon korrekt spec, ami Legion alatt is hasonló marad, vagy még jobb lesz:) Közepesen/kellemesen nehéz és gyorsan tanulható. Az alap rotáció könnyű, a cooldownok, 2nd resource-ok figyelése is könnyű, de ugyanakkor élvezetes és érdekes; igazából csak a teljes kihasználás miatt mondom, hogy közepesen nehéz spec. A mini-burstök trinket proccokhoz igazítása, a meghaló addok Shadowburn-ölése, a tökéletes Havoc használat, a F&B ideális váltogatása... ezek nehezítenek rajta, de ezekkel együtt sem közelíti meg az arcane nehézségi szintjét. Legion sokat fog könnyíteni rajta, de mivel (szerintem) annyira fun az alap rotációja így sem lesz unalmas - trinkethez igazított burst maradni fog, Havoc is, F&B és Shadoburn mennek.

Ha választani kellene mage-et vinnék, frost/arcane duallal, és megtanulnám legalább alap szinten az arcane-t, legfeljebb raid-re frosttal mennék, ami szintén egy kimagaslóan jó dps-ű spec. A warlocknak vannak mélypontjai, míg a mage teljes WoD alatt (igazából szinte a teljes wow 11 éve alatt) ott van a legjobb dps classok között, sőt gyakran ő a legjobb. A Legion-ös változtatásokat elnézve továbbra is sok kék csíkot lehet majd várni a Skada tetejére. Jó lett a Class Hall is (wlocktól pl. a nekem nem túl eredeti CH is visszatart), remek tier setjei vannak (bár ez a wlockra is igaz), és hát lehet belőle rózsaszín szakállú gnómot kreálni.

[ Szerkesztve ]

(#65478) DrGonzo22 válasza DrGonzo22 (#65477) üzenetére


DrGonzo22
őstag

Lejárt a szerkesztés, de ez fontos. A PC-t legionnel kiveszik; a RoP-ot átírják egy átlagos dps cooldownra, szóval már nem lesz igaz az a fajta talent hátrány, amit írtam, az kizárólag WoD-ra vonatkozik.

(#65479) Whysperer válasza Yiggdrasil (#65466) üzenetére


Whysperer
addikt

Tankolás Én akkor Szintén paladin vagy druid:

1: gyorsan é skönyen haladsz
2: véletlen beleuntál atnakolásba akkro mé gmindig lehetsz normális dps vagy healer is.
3: ez a 2 kaszt szerintem mindegyik specen játszható. (1x 2x nem volt erpős 1-1 spec) Viszont változatos é sminden van olyan spece ami nagoyn jó.... Szóval biztos ezt választanám... Ha nem azvar ,hog y állatformában kell játszanod akkor Druid jó választás mindig erős volt. solozós stb..Viszont,ha igen akkor Paladin. Hordába Shamanom van meg warriorm régóta. Alliba paladinom. Ezek közül a legszólósabb az a paladin. telejesen má sstílus mind és nekem shaman a kedvencem,de resto shaman,ha eltörölnék a resto ágat akkro nem folytatnám mert se az ele se a cement nem tetszik annyira.

Esetleg egy monk is szóba jöhetne neked,de Line age 2-ből indulva a tank azért eléggé páncélos egyéniség volt szóval gondolom akkro ilyen lovagosabb stílus jön be. Szóval paladinra szavaznék.. vagy a mindig OP druidra 8)

ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

(#65480) Viktor77 válasza Whysperer (#65479) üzenetére


Viktor77
titán

Írjál már normálisan, a jó ég áldjon meg! :(((

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#65481) ígyvanferi válasza Viktor77 (#65480) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Pedig ez most hozzá képest egész jól sikerült hsz. volt.

(#65482) Louro válasza DrGonzo22 (#65477) üzenetére


Louro
őstag

Bár BC-s időkben törtön lockb*zinak tartottak, mert még leírásokat is gyártottam rotával, Tier settekkel kapcsolatban és rengeteget segítettem nem guild tagoknak is, de esküszöm, meghoztad a kedvem a mage-hez. Pedig pont mindig azért tartottam tőle, hogy elfogy a mannája, míg a lock life tap-pel sose fogy ki.

(BC-s időkben az arcane meg híresen 2 gombosnak volt titulálva.)

Mess with the best / Die like the rest

(#65483) Whysperer


Whysperer
addikt

Na tök jó. Na most gyorsan fel gearezem a warriort meg a Druidomat 8) PVP guildembe szoktunk csoportosan altokat gearezni,ha valakinek szüksége volna farmolásra írjon rám. megpróbálok segíteni. battletagom: Whisper#2233 megyünk farmolni eseteg 90%-ba megyünk .. szóval ,ha van csapat akkor gyorsan megvan a karid vagy az alt karid FULL sete. Tudom ezt mindenki megtudja csinálni Én csak segítő szándékkal gondoltam ezt. (Horda oldal megy csak) -- Ez csak hétvégén fog tudni működni és,ha online tudok lenni a munka miatt - szóval még képlékeny --

[link]

[ Szerkesztve ]

ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

(#65484) Whysperer válasza Viktor77 (#65480) üzenetére


Whysperer
addikt

Oksa. :K

Boldog Karácsonyt mindenkinek és Boldog, sikerekben gazdag Új esztendőt kívánok nektek. Megszabadítom Viktor-t egy magam fajta retardált írásaitól. (Honor áll még,ha valakinek szüksége van rá) Sziasztok.

ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

(#65485) Viktor77 válasza Louro (#65482) üzenetére


Viktor77
titán

Nem csak neked. Druidon filóztam nagyon, de a Fire mage megtetszett. :)

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#65486) DrGonzo22 válasza Louro (#65482) üzenetére


DrGonzo22
őstag

Örülök jó kis class, de egyre kevesebben játszák:(

FONTOS: a karácsonyi Yeti mount még exploitolható, de USA realmeken már fixálták. Módszer: garrisonban (lvl3 kell) fel kell venni a 4 új daily-t, Frostfire Ridge-be küld, ott gyorsan megcsinálni (érdemes a keresős team-ekkel, mert az egyik item nagyon lassan spawn-ol), eztuán vissza a Garrisonba, mind lead. Lesz 5 darab event currency-nk; az ajándékdobozt kell megvenni, majd AUTO LOOT kikapcsol (menüből érdemes, amúgy Shift + loot) és megnézni mi van benne, ha nem a mount, akkor eladni a vendornak, aki vissszadja az 5x currency-t. Venni egy másik dobozt, megnézni, visszaadni... Trade/AH-ban elég olcsón megy, érdemes megvenni mert bármelyik percben fixálhatják, és utána tuti nem marad olcsó, mert elvileg elég rossza a droprate-je (guildes tapasztalatok alapján 1% lehet, többségnek 70-80 nyitásból lett meg, de bőven voltak 100 fölött is; nekem harmadikra kidobta szóval még exploitolnom se nagyon kellett).

(#65487) Xantor válasza DrGonzo22 (#65486) üzenetére


Xantor
tag

Winter Veil után nem lesz megszerezhető a mount AH-n kívül, igaz?

A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...

(#65488) Louro válasza Whysperer (#65484) üzenetére


Louro
őstag

Nem arról van szó. Csak feltételezhetően telefonról írtad és igyekeztél gyorsan írni és nem pontosan. Emiatt annyi helyesírási hiba csúszott be, hogy tényleg több időt igényelt a megértés, mint normál esetben. Sokszor egy-egy betű elcsúszását is meg kellett érteni, hogy most véletlenül nyomtad le vagy csak a következő szóhoz tartozna.

@DrGonzo: Mi a Yeti pontos neve?

[ Szerkesztve ]

Mess with the best / Die like the rest

(#65489) nonsen5e válasza DrGonzo22 (#65486) üzenetére


nonsen5e
addikt

Ez a giftes karácsonyi küldi... :W :W

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#65490) DrGonzo22 válasza Xantor (#65487) üzenetére


DrGonzo22
őstag

Nem lesz, de a hangsúly azon van, hogy most elég egyszer végigszenvedni a 4 daily-t, és utána végtelen sok dobozt nyithatsz, tehát egy-két órán belül mindenképpen megvan a mount. Ha fixálják, akkor napi 4 daily per doboz, szóval szinte semmi esély, AH-ban pedig gondolom úgy elszáll az ára, mint mondjuk egy Poseidusé... ami nálunk (Silvermoon) mostanában goldcapet jelent:( Persze lehet majd az összes lvl3-as garrisonos altról is próbálkozni, így lesznek, akik napi 10 dobozt is nyitnak, de milyen áron?:) Az egyik questitem respawn time-ja miatt már így is 30+ perc a 4 daily, ezt 10-szer lenyomni minden nap... én biztos képtelen lennék rá:)

Róla van szó: [link] A CM Yeti kormos lett a kéményben a nagy karácsonyi feladatai közepette.

[ Szerkesztve ]

(#65491) Hunner válasza DrGonzo22 (#65490) üzenetére


Hunner
senior tag

Rohantam az ah-ba Ragnaros-EU vettem hármat összesen 25ezer goldból, az egyiket visszaraktam 27 ezer helyett 2700-ért. Ha valaki innen csapott le rá akkor Boldog Karácsonyt! :W :DDD

[ Szerkesztve ]

Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM

(#65492) Viktor77 válasza DrGonzo22 (#65486) üzenetére


Viktor77
titán

Megtörtént, meg is van a mount. Ezt még ma fixálják, gyorsan kell.
Bár nem világos, miért visszaváltható a doboz.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#65493) Telda válasza DrGonzo22 (#65486) üzenetére


Telda
addikt

Hát én 5ig dolgozom, addig tuti javítják...
Amúgy meg nem szép dolog az exploit ;] .

(#65494) nonsen5e válasza Telda (#65493) üzenetére


nonsen5e
addikt

Szégyen az exploit, de hasznos. ;]

btw. amcsiknál a láda mellett a bombás küldit is fixálták?

[ Szerkesztve ]

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#65495) birno válasza DrGonzo22 (#65477) üzenetére


birno
addikt

Bakker, te aztan tudsz irni :D

Soha nem jatszottam mage-el, de igazabol nem spec specifikus a kerdes:

hogy komplexebb fightokra is vigye valaki, ahhoz tényleg csukott szemmel is tudni kell, hogy ez a 3 paraméter hol van éppen, mert hiába a sok addon.. az csak a tanulási fázist segíti, egy valós bossfight alatt nem lehet ezeket nézni

Most probalok minel addon mentesebb eletet folytatni, ezert erdekelne megis hogyan lehet nelkuluk lekovetni mindent(nem viccbol/kotoszkodesbol kerdezem)?
Ami szamolhato nagyjabol, azt meg ertem is, pl mana, bar annak a fogyasztasa is gondolom valtozhat proccoktol fuggoen, de egyeb olyan parameterek, szinten leginkabb proccok, amik randomok, azokat hogy koveted le addonok nelkul?
Ok, hogy blizzes animaciok is jelzik a legtobbet, de fight alatt nehezebb eszrevenni es minden egyeb dolgot figyelembe venni, mint egy jol megirt WeakAuras ikont eszrevenni, ami csomo mindent figyelembe tud venni triggerelesnel.
Meg ha jol emlekszem pl trinketes proccot nem jelez semmi a buff ikonon kivul, azt meg szinten nem tul jol lathato alapbol, de meg atmozgatva is nehez eszrevenni.
Szoval hogy csinalja ezeket egy pro?
Alap rota megy gond nelkul az ok, de a tobbi random faktort, hogy koveted le "csukott szemmel"? :)

(#65496) #81999360 válasza birno (#65495) üzenetére


#81999360
törölt tag

Nem kötözködnék, de miért nem akarsz addonokat használni?

"Szoval hogy csinalja ezeket egy pro?"

Nézz pl egy Midwinter raidet. Addonokat használnak. 90%-ban ott virít az ElvUI és a WeakAuras.

(#65497) Micsurin


Micsurin
nagyúr

MM-ben 4500 a WOD! Ma láttam amikor voltam pár kábelért!

szrk.: Ha már volt akkor bocsi! :R

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#65498) echterion válasza Micsurin (#65497) üzenetére


echterion
nagyúr

CD Galaxisban is annyi, meg store-ban is zakcijós.

**********

(#65499) pckownz


pckownz
senior tag

Szoval hunter es dudu velemyek?

Kulonosen a dagadt galamb erdekel. (mennyiben masabb bc ota? kicsit egyszerunek talaltam)

(#65500) Lirion válasza birno (#65495) üzenetére


Lirion
addikt

Szoval hogy csinalja ezeket egy pro?

Egy pro addonokkal. WA szerintem nélkülözhetetlen, ha magasabb szinten akar valaki játszani, akár pve akár pvp.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.