- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
aclandiae #96721 üzenetére
A.Igen Chromie dob át.De mindegy mi a szinted,10-es szint után minden kieg játszható ha jólemlékszem,én Cata kiegben húztam minden karimat,mert akkor classic instákban mehettem,sztori nem érdekelt.Úgyis gyorsan 50 leszel.
B.Nem tudom,én párszor váltogattam oda meg vissza kis karival de a sztori nem érdekelt csak a random instázás.
C.Szerintem nem fogsz tudni végig menni,a szintezés túl gyors,ha elsőkarival eléred az 50-et Chromie többé nem dob sehova,szóba sem áll veled.Második karival már 48-as szinten sem biztos hogy át dob.Random insták vannak,ha van elég játékos.Nem tudom most van-e,már én sem játszom kb március óta.De akkor is kevesen voltak.
D.Már BfA is 10-es.
E.Új játékos nem látja a korábbi kezdőt.Nekik teljesen új zóna van csinálva ,ott fejlődnek 10-es szintig utána BfA és 50-es szinttől suttyóland.Kezdő játékosnak Chromie sincs,ha jól tudom.
Jah,már közben írtak .
-
kicsako
őstag
válasz
aclandiae #96721 üzenetére
Szia,
Én csak endgame contenttel foglalkozom, de megpróbálok segíteni:A.) Ha szeretném befejezni a WoD-t, és megcsinálni a Legiont, valamint a BfA-t, akkor Chromie-nál kell kérelmeznem, és a szintemnek megfelelően végigvihetem?
Igen, Chromienál tudod állítgatni ezeket. Jelenleg scalelnek a mobok a te szintedhez, így akárhányas szinten is mész egyes területre, mindig veled egyszintűek lesznek a mobok.B.) Ha már korábban elkezdtem karakterrel, és kérelmezem, újra bedob az átvezető quest-re és nulláról indulok?
Úgy tudom ha a bevezető Q-t letolod, onnantól "elmenti" a progressed.C.) Mivel van három kieg, ami kimaradt, a Shadowlands-et nem vettem meg. A Chromie-s úton haladva, ha végigmegyek a területeken, annak van értelme? OK, látni fogom a PvE
content-et, de pl.: insták vagy raid-ek felejtősek?
Mivel sokan fejlődnek, így Dungeon Finderben fog neked találni csapatot a régi instákhoz is, csak ritkábban. Raidekre max Transmog miatt járnak az emberek, de BFA-n kívül solozható mindegyik ha jól tudom.D.) Volt - emlékeim szerint - több 80-as karakterem, amik most 30-32-es szinteket vannak.
A területekre szinte mindenhová lehet menni 10-es szint után? Ennek mi az értelme?
Levették 60ra a max szintet, hogy ne legyen zavaró a 500as szint, meg a 100000000k milliós dps. Ahogy feljebb is írtam scalelnek a mobok a szintedhez, így ott fejlődhetsz ahol csak szeretnél.E.) Pl.: aki teljesen kedzőként megveszi a WoW-ot, az a korábbi kezdő területeken fejlődik 50-ig, és egyből átmegy SL-re? A többi kieg mind kimarad?
Nem mindenkit érdekel az 5-10évvel ezelőtt sztori, de ha szeretné Chromienál bármikor végigjátszhatja az előző kiegeket. -
Plata
félisten
válasz
aclandiae #86361 üzenetére
Ha allys vagy és van garrisonod akkor már megkaptad a kezdő küldetést,mert az a kezdő hogy felépítsd a garrisont.
Utána a garrisonban jönnek a többi küldetések.
Hanyas szintű a karaktered?
Boostoltad?
Esetleg menj el blasted landsre és beszélj Khadagarral a portál előtt.Vagy Khadgar?Mindegy valami k betűs pasi. -
persil
nagyúr
válasz
aclandiae #81721 üzenetére
Az élsimítást szerintem ne erőltesd a fix 60hoz, a vizet érdemes lejjebb venni, mert az valamiért nagyon agyonvágja a teljesítményt, kb a leginkább erőforrás zabáló beállítás. Másrészről good alatt szarul néz ki
De Cathfaern egész korrektül leírta.Viszont árnyékokban high alá nem mennék a helyedben, sokat ront az összképen és igazából az előző gépem(gtx 950m) is kényelmesen bírta. SSAO és sunshafts is legalább low, kikapcsolva egy fos az egész, low-on meg kb semmibe nem kerül fps-ben és kis túlzással semmi különbség a high-hoz képest.
Projected textures meg legyen bekapcsolva, mert harcok közben érhet némi meglepi, ha nincsMás: a garrison-os cuccok közül, aminél nincs külön kiemelve, hogy draenor-ban működik, az megy mindig, tehát utána az újabb területeken is? Értem ez alatt pl a war mill-es quest upgrade-eket.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Vegyél egy authenticatort. Lehet van máshol is, ez volt az első találat.
Én ilyet használok már majdnem 8 éve, elemet sem kellett még cserélnem benne.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
2) Max level
3) Élsimítás, árnyékok, víz tükröződés, ground clutter (vagy mi, van két csúszka egymás alatt, objektumok meg földön lévő gizgazok látótávolságát állítja, utóbbit lehúzva sok fps jön, látványban nem sok különbség), nagyjából ebben a sorrendben. Aztán ettől nem tudom meg lesz-e a 60 fps, de ezek a legnagyobb fps rablók.
4) Nekem az rémlik, hogy valójában az is csak egy android emulátor volt és az androidos appot futatta. De én mindig is okostelefonról használtam az authentikátort amióta csak lehet, szóval annyira nagy tapasztalatom nincs vele. -
Healbacsi
őstag
-
Sonic*
aktív tag
válasz
aclandiae #64119 üzenetére
Kezdem érteni..gondoltam elindulok, csinálok pár küldit amíg bedob az insta. A helyzet az, hogy 100 métert nem tudok megtenni, anélkül, hogy pár kedves allys oda ne jönne és ölne meg. Tudom, hogy pvp szerver, de nem level 90-esek ellen kéne...
szerk: Mostmár az npc-ket is ölik, fenomenális..
-
nonsen5e
veterán
válasz
aclandiae #64025 üzenetére
Értelem szerűen nem. Mondjuk a DX12 főként teljesítményt fog hozni, nem plusz grafikai opciókat, ha úgy értetted. (de a legtöbb kártya támogatni fogja: AMD HD7xxx, rx 2xx, rx 3xx, Nvidia gtx 4xx, 5xx, 6xx, 7xx, 9xx, Intel Iris)
Növényzet elég kritikus dolog a szőrökkel együtt ahol nagyot lehetne fejleszteni, még a csúcs játékokban is ritkán oldanak meg szépre (Crysis 3-ban van talán a legjobb fű)
-
törölt tag
válasz
aclandiae #64005 üzenetére
Szerintem annak eri meg gold-al tolteni a havidijat akinek konnyen jon vagy a tobbszoroset kitermeli havonta es nem erzi meg azt a 60k-t (szerk:-idovel lesz ez meg tobb is). De akinek eppen annyi gold jon ossze amennyibol kijon a havidij az idovel bele fog unni ebbe a mokuskerekbe, hogy azert legyen jatekban mert csak kitermelje az ingyenes jatekidot.
Ha nem is minden honapban tudod majd WoW Token-bol fizetni a jatekot de par honapot esetleg fel evet ki tudnal valtani idovel. -
nonsen5e
veterán
válasz
aclandiae #57686 üzenetére
Hát kipróbáltam: jobbnak rémlett, mint amilyen valójában.
Arathor szerveren próbáltam ki Stormwindben (kiléptem még egy órája és Ragnán most 5k-s sor van) 768p felbontáson van abszolút minimumon az, hogy relatíve tömegben sem esik be 30 alá az fps. Városból kiérve 50-60. Menni menni fog, raidfinder és egyéb 10 fősnél nagyobb raidek katasztrofálisan ugyan, de futni fog.
-
törölt tag
válasz
aclandiae #50031 üzenetére
Sok ember venne dragabb kategorias autot, svajci orat stb. ha elerhetobb aron lenne mindenki szamara. Nem azt a vevoreteget celoztak meg a jatekkal akik evente neha-neha fizetnek.
Volt mikor nekem is szamitott az a keves penz ami a havidjba kerult. De van alternativa nem ugy mint regen. Van GW2, Rift es mar felsorolni is nehez lenne a sok F2P MMO-t. -
parandroid
félisten
válasz
Ott van az aránytévesztés, hogy havi 3000 Ft az a magyar minimálbér több, mint 3%-a, és a magyar lakosság legalább fele havonta enyiből él, a 10 EUR meg a Ny-Eu-s és US minimálbér kevesebb, mint 1%-a, és az ottani lakosság elég kicsi hányada keres csak ennyit. Szóval a gond nem a játék árával van. Mindehhez hozzátenném, hogy Németországban speciel ha egy bisztróban, vagy automatából veszel egy kólát, akkor az helyszíntől függően olyan kb 2, de frekventáltabb helyeken akár 3-4-5 EUR. Az Octoberfest idei árai meg itt vannak a linken.
p
-
Healbacsi
őstag
válasz
Ha az altalad irt napi 1-2 oraval szamolok, akkor tegyuk fel, hogy hetente csak 5 nap tolsz 1-1 orat. Ez egy honapban 20 ora 4k HUF-ert (a legdragabb eshetoseget vettem). Ergo napi 200 forintert erzed jol magad. Emlekeztetnelek, hogy egy mozi jegy manapsag atlag 1000 - 1600 forint, kb ugyanannyi idonyi szorakozasert.
Mindenki elhiszi, hogy sajnalod a nem kihasznalt penzt, de annyi es annyi ingyenes mmo van, nem hinnem, hogy ne lehetne valasztani kozuluk. A wow igen penzbe kerul, nem veletlen jobb mint a tobbi.
-
lakisoft
veterán
-
Wolverine
félisten
válasz
aclandiae #49799 üzenetére
Nem tudok ilyen lehetőségről. Szerintem a fent említett módszerben sincs leválasztás. Olyan accountokat vesznek, amelyekkel még a BC-ben vagy korábban hagyták abba a játékot, és ezért nincsenek egy Battle.net accounthoz kötve.
#49800: a WoW gépigénye eddig minden kiegészítővel nőtt valamennyire. Vélhetően most sem lesz másként.
-
Healbacsi
őstag
válasz
aclandiae #49737 üzenetére
Ha barmennyi karit fel lehetne boostolni 90-re, akkor a regi tartalmakat ki is vehetnek a jatekbol. En valoszinunek tartom, hogy 1 kari/account, vagy max 3 (de nem feltetlen ugyanazon a szerveren).
Ha vkinek van egy maxos karija, akkor a heirloomokat megveve egy alt felhuzasa orom-boldogsag (ez nem vicc). -
Lacee1986
senior tag
válasz
aclandiae #49523 üzenetére
Mert ott a legtöbben internet kávézóban játszanak, ahol ugyebár jobb órára fizetni. Ott például így ment a Garrosh 25 HC.
-
Arnold2
őstag
válasz
aclandiae #47802 üzenetére
Ami a leginkább bosszantó, hogy annak idején 10e volt 1-1 kieg, most meg 11500-ért bárki egyben megveheti? Semmit nem jelent nekik az idő, amit a játékkal töltöttem?
Aki meg most kezdené el a játékot akkor fizessen 50e Ft-ot, csak hogy up to date legyen a játék? Ez körülbelül olyan, hogy 4 éve vásároltam egy videokártyát 90e Ft-ért, ma ez a kártya ha ér huszat, akkor már boldog panda vagyok.
Az a baj, hogy amikor megvan a 90, csak az unalmas ismétlődő szöszölés van, vagy gyűjtögetés, de nincs más elfoglaltság.
Ez így megint szépen hangzik, de eddig nem ugyan ez volt? Anno mit csináltál miután elérted a 70-et / 80-at / 85-öt? Ugyan úgy repetatív dolgokat. Most annyi a különbség, hogy sokkal több olyan elfoglaltság közül választhatsz amit majd ismétlődően fogsz tudni csinálni.
A heti valor cap is olyan könnyen összehozható már, hogy csak na (ezt viszont én sérelmezem egy picit, hogy más lassan azért is kapsz 5 valort, ha mountra ülsz, de ez legyen az én gondom).
Azt sem értem miért nincs account szintű transfer egyben, olcsóbban? Nekem pl 8 karakterem, 40e-ért vihetem át mindent!
Ezzel viszont teljes mértékben egyetértek. Bár nekem nincs 8 karakterem, de attól függetlenül a karakterenkénti pénz még így is sok.
-
-
H.O.D.
senior tag
válasz
aclandiae #47488 üzenetére
Mindenhol úgy van, hogy beteszed és másnap szedheted ki
De nem az lenne a cél, hogy meg is vegyék?
Ahol én játszom (Azjol-Nerub), ott nemigen fogsz magyar beszólást látni, az elmúlt kb. hat évben összesen ha két magyarral találkoztam. Ami az AH-t illeti, du. 5 és este 9 között alig lehet az NPC-ket kitargetelni.
-
Riwee
csendes tag
-
parandroid
félisten
válasz
aclandiae #47302 üzenetére
A warlockot (is) rommá nerfelték alacsony szinten, hatalmas fór neki a sok különböző pet, amik ráadásul remekül használhatók is, és viszonylag hamar megkapja a meteoresőt. Én még a régi rendszerben indítottam egyet, nem is szerettem, aztán pár hónapja megint kipróbáltam, ég és föld a különbség, jelentősen leegyszerűsödött. Hasonló tapasztalatom van a rugóval is, bár az nekem még mindig nem jön be igazán. Az összes többi meg amúgy sem volt túlbonyolítva. Talán még mindig a druida a legösszetettebb dps-osztály, feralként mindenképp, a lézerbaglyot nem néztem már a cata eleje óta. Mage, warrior, hunter mind-mind hülyebiztos szinten hozza a magas dps-t. Sámánnal inkább healelni szoktam, bár dps-nek sem utolsó, paladinnal meg általában tankolok.
p
-
Fandango
veterán
válasz
aclandiae #47302 üzenetére
kb 60as szintig szerintem siman elviselheto a skillek mennyisege (classtol fuggetlenul), ezutan meg mar ismernie kell annyira a jatekot, hogy az egyre tobb skill ne jelentsen problemat. Ha megis akkor megette a fene az egeszet.
Ha meg meglenne a regi talentrendszer, az sokkal inkabb kihatna a jatekelmenyre es a teljesitmenyre mint a mostani, attol jobban kellene tartania egy kezdo jatekosnak mint a jelenlegi rendszertol. -
tskó
tag
válasz
aclandiae #46996 üzenetére
Viszont a bérleti/használati jogot igen, akármit is mond a blizzard. Azért vicces ez a PH! egy olyan szerződés alapján töröl hozzászólást, ami magyarországon gyakorlatilag érvénytelen, mivel nincs lefordítva magyar nyelvre és több helyen is a ptk-ba ütközik. A magyar törvények szerint eladhatod az accountodat, az persze már más kérdés, hogy a blizzard nem fogja-e törölni, ha kiderül.
Én is úgy "kaptam" az account-omat, hogy más nevén volt az acc, és 3-4 ticket váltás után átírattam a saját nevemre, mivel megvolt a cd kulcs meg pár régi feltöltö kártya kódja és azt mondtam hogy az eredeti név egy kevésbé ismert irodalmi személyiség és szeretném a sajátomra íratni. Egy fényképet kértek a jogsimról (ami már önmagában is törvénytelen) és átírták. És még az angliai cim is megmaradt igy nagyon olcsón játszom.
-
válasz
aclandiae #46996 üzenetére
Hm, de akkor ha az Ő tulajdonuk s én mondjuk nem használom 3 évig, akkor ők is tovább adhatnák, nem?
Hisz ha az Ő tulajdonuk...
De amúgy most komolyan, ha nem fizeti az ember pár hónapig törölhetnének mindent az accról s egy szava nem lehetne annak aki megvette az összes kieget meg évekig perkált nekik? -
Wolverine
félisten
válasz
aclandiae #46756 üzenetére
Ugyanannyiba kerül, mint a szerverek közti transzfer; és csak akkor működik, ha a két account tulajdonosainak azonos minimum a vezetéknevük (ezzel biztosítja a Blizzard, hogy családtagok között még mehessen a dolog). Plusz ha jól emlékszem, akkor ez csak egy Battle.net-accounton belül leetséges.
-
Arnold2
őstag
válasz
aclandiae #46756 üzenetére
Karaktert akarsz egyik accountról egy másikra mozgatni?
Ha igen, akkor cinkes. Technikailag megoldható, de mindkét account a te neveden kell hogy legyen, vagy maximum az egyik a te neveden a másik meg egy (bizonyítottan) közeli hozzátartozódén.
És úgy tudom ez is fizetős. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
aclandiae #46636 üzenetére
Függetlenül amit ír, ilyen macrot nem fogsz tudni írni. Ugyanis GCD-n vannak a totemek, szóval egy gombnyomásra csak egy fog lemenni.
De miért akarsz 4 totemet egyszerre lerakni? MoP óta a totemek nem hosszú távú buffokat adnak, hanem szituáció függő CD mindegy, ennek megfelelően nem is lehet őket folyamatosan lent tartani. -
Wolverine
félisten
válasz
aclandiae #46577 üzenetére
Szerintem nem ugyanarról beszélünk. Brann mellett, Lorewalker Cho termében van két pandaren. Az egyikük ad 1 db dailyt minden nap és változik, hogy épp melyik adja. A hölgy dailyjében össze kell rakni egy pandaren vagy mogu leletet, a másikra nem emlékszem.
Az Order of the Cloud Serpent dailykre célzol a másodlagos szakmákat igénylő küldetésekkel kapcsolatban? Nos, ha egyiket sem húztad fel, akkor legfeljebb kihagyod ezeket a dailyket és csinálsz helyettük mást.
Az Anglers daily questhubhoz szerintem Krasarang Wildsban vezet küldetés, és a Dread Wastesbeli horgászfaluból nem.
-
Arnold2
őstag
válasz
aclandiae #46577 üzenetére
Miért van az hogy főzős, horgászós, archeology-s és elsősegéllyel kapcsolatos napikat is fel tudok venni amikor ez a karakterem egyiket sem űzi.
Az inspiráció mellett kapsz naponta +1 Skill pontot az adott másodlagos szakmához, tehát ha nagyon lassan is, de így is fel lehet húzni őket.
Amúgy az archeologyt én ajánlom, esély van rá hogy egész fasza/érdekes itemeket találhatsz. Ha unod magad játékban és tényleg nincs jobb dolgod mint ugrálni valamelyik fővárosban, akkor pandaföldön repülgetve viszonylag gyorsan jön a lelet.
Amikor az árusnál (a falon) kiválasztom a Prot és a Retri specet, mindkettőhöz mást ajánl.
Elvileg Retri és Holy gear kéne hogy legyen (Str+Sta ill Int+Sta), de Pala PvP terén nem vagyok jártas. -
Wolverine
félisten
válasz
aclandiae #46571 üzenetére
Lorewalkers dailykből csak egy db van, amit Brann Bronzebeard mellett vehetsz fel. De velük nem is így kell elérni az exaltedet, hanem a lore tekercsek felkutatásával, és azok leadásával.
#46574: Lorewalker Cho meséit tessék szépen végignézni, nagyon hasznos és érdekes kis sztorik.
-
andko123
tag
válasz
aclandiae #46571 üzenetére
Lorewalkershez nincsenek olyan dailyk, hanem a Pandariaban "elrejtett" tekercseket kell felkeresni [link] ha megvan minden ehhez kapcsolódó achievement, akkor postán kapsz egy itemet(minden achihoz külön item jár) ami elindít egy questet, azok mind annyik hogy le kell adni azt a tekercset Loremaster Cho-nak, aki azután az adott tekercsről elmesél egy naaaaaaagyon hosszú történetet(aminek logouttal véget lehet vetni) és ebből kapod a reput.
-
andko123
tag
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
aclandiae #46406 üzenetére
1. Nem
2. Egyértelműen rosszabb, mint volt. Ha régen volt időd 2-3 altra (mármint mindegyikkel raidelni nagyjából rendszeresen), akkor most kb. 1-re lesz. De igazából ezt nagyban befolyásolja, hogy mit szeretnél velük igazából. Szóval ha mainnel is csak LFR-ezel, ellenben van napi szinten 2-3 órád játszani, akkor bőven van időd altokra. Ha mainnel nem akarsz mindent exaltedra rögtön, meg altoknál se annyira szempont a dailyzés, esetleg egyelőre altokkal csak szintezni szeretnél, akkor bőven lehet továbbra is 3-4 altod akár.
3. Én 450-es geart csak akkor gyártanék le, ha vagy nagyon olcsó (lövésem sincs jelenlegi árukról), vagy ha pont az a többlet ilvl kell, hogy beengedjen random hc-ba vagy lfr-re.
-
norton2
csendes tag
válasz
aclandiae #46248 üzenetére
Ha használsz Brokert akkor shPerformance.
Ha nem, akkor Lagbar FPS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Kolink Satellite
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest