Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40011) Vyndree válasza Ribi (#40009) üzenetére


Vyndree
őstag

Egy utolsó próbálkozás, hátha megérted amit mondani akarok, ha nem megy nem erőltetem. Megértettem (még 2005-ben, mikor a játékot kezdtem a Terenason) hogy a Blizz szerint nem lehet eladni, kölcsönadni, gazdát cseréltetni és semmi ilyesmit. Nem azon van a hangsúly, hogy mit vettem, hanem hogy elutaltam a pénzt valamiért amit nem kaptam meg. Olvass vissza, még részleteztem is. Tök mindegy mit vettem, pénzt adtam érte. Azért mert nem eladható, még nem illik a másikat átverni.
Ha veszek egy accountot amin nincs mondjuk karakter, akkor az megint más, így jártam, fordulhatok az atyaúristenhez is, max kap két nagy fülest a srác. (mellesleg ezt is megtehettem volna, de nem tettem) Elutaltam a pénzt, majd mikor hívtam telefonon kiröhögött, hogy menjek a sunyiba, tőle aztán nem kapok semmit, megszívtam stb. Gondolom szerinted teljesen rendben van, hisz' a Blizzard leírta, hogy nem lehet cserélni, tehát bárkit át lehet verni vele minden bünti nélkül? (majdnem ideírtam, hogy tipikus magyar mentalitás)
Ahogy látom abban egyetértünk, hogy Mo.-n nem ütközik törvénybe ennek az akárminek a cseréje, ezért nem követtem el semmiféle szabálysértést, ha gazdát cserél semmiféle büntetőjogi felelősséggel nem tartozik senki.

Pont, vége, ennyi, viszont hallásra. :C

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.