Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:15

LOGOUT.hu

WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64994) Wovbagger válasza Alex91 (#64987) üzenetére


Wovbagger
tag

Azóta visszakerült hozzám pár órára mind az AP mind az USB eszköz. Az AP-t egyszerűen csatlakoztattam a routeremhez (semmit nem állítgattam rajta), az USB eszközt pedig bedugtam egy asztali gépbe ami nem volt hálózatra kötve. A gép felismerte, és Plug&Play módon telepítette. Ezután a jobb alsó sarokban felnyitottam az elérhető Wi-fi hálózatok menüjét, erre megjelent egy rakás SSID, előkelő helyen az AP SSID-jével. Csatlakoztam rá jelszó segítségével, hasított is rajta a net rendesen.
Ezek alapján az AP jól van konfigurálva (a felhasználás szempontjából), az USB eszköz működik, és alap driverrel is simán csatlakozik az AP-hoz.
Mivel ezzel megvalósítottam az AP újraindítását is ezért bátran a kezükbe nyomtam az eszközöket, hogy vigyék vissza őket, dugdossák be a kábeleket ahova kell, és mennie kell a dolognak. Elvitték, bedugdossák, a helyzet továbbra is az, amit a 64984-ben leírtam.
Beszéltem pár nálam hozzáértőbb emberrel, de egyikőjüknek sem volt ötlete, hogy mi lehet a gond. Így marad a javasolt helyszíni hibaelhárítás, beszámolok majd az eredményéről.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.