Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53837) HartgeH3-2.8


HartgeH3-2.8
addikt

Sziasztok!

Mostanában amikor bekapcsolom a gépem akkor egy jó ideig "valami" dolgoztatja a processzoromat ez kb 25%-ot jelent. Startup-ot megnéztem nem láttam semmi rendelleneset. Avira víruskeresőt használok eddig bevált, lefuttattam semmi komolyabbat nem talált. Próbáltam rákeresni a problémára, de nem oldotta meg. Memóriát is elég szépen használja olyan 40% környékén. Csinálok egy rendszerpucolást CClenanerrel ha az sem akkor majd kénytelen leszek újrahúzni a rendszert. Ha esetleg volna bármilyen ötlet vagy olyan topik ahova mehetek akkor megköszönném. Kellemes ünnepeket!

Erre tippeltem mint "bűnös", de nem sikerült még pontos infot szerezni róla.
csrss.exe lehet vírus?

Olyan oldalakra nem megyek ahol bármi komolyabbat bekaphatnék és eredeti játékaim vannak. Chrome-ot is ADBLOCK-al használom és odafigyelek mire kattintok és mit töltök le. Játékok alatt semmi problémát nem veszek észre és kb ez egy jó negyed óra fél órán át tart. Frissítés nem történik a folyamatoknál. (Ha mindent az ég világon bezárok a windowsban akkor is csinálja) :F

[ Szerkesztve ]

Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.