Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34301) BlackV válasza Parci (#34296) üzenetére


BlackV
senior tag

Így utólag se feltétlenül, mert a sinosok megfizették az árát a mostani erős szintért azzal,hogy lassú volt az immunizalas. Sokáig valóban kevésbé voltak védettek a többiekhez képest, hosszútávon lehet jobban járnak. De jó lenne látni mit tud 3 pfizer átlagosan. Lehet 60 000au/ml, de az is lehet, semmi extrát nem hoz.

(#34302) Mr K


Mr K
senior tag

Éberen figyelik a koronavírus nyertes mutációkkal felvértezett mű variánsát, de aggodalomra még nincs ok

Áttekintés az "izgalmasabb" variánsokról. (A lambda és a mű maradt az érdeklődésre számot tartó variánsok között, az Éta, Ióta, Kappa lekerült. Aggodalomra továbbra is a szokásos variánsok (Alfa, Béta, Gamma, Delta) adnak okot.)

#34298 Sir Pocok Igen, sajnos. A halálozás növekedése múlt héten még ijesztőbb volt (50%+), remélhetőleg laposodni fog a görbe (bár nagy a szórás - a mai átlag semmire sem garancia.)

[ Szerkesztve ]

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

(#34303) mpo


mpo
veterán

A Magyar Tudományos Akadémia elnöksége szerint zárt térben, rendezvényeken, tömegközlekedési eszközökön mindenki viseljen maszkot

„Közösen érjük el, hogy senki ne adjon hitelt az olyan téves, felelőtlen és veszélyes állításoknak, miszerint a delta-variáns ellen nem véd az oltás és az orrot és szájat eltakaró maszk! Mindenki lépjen fel saját környezetében a hamis és áltudományos nézetek ellen!”
[link]

Ha érted, akkor már elavult.

(#34304) Parci válasza BlackV (#34301) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

utólag már nincs kockázata semminek :)

persze úgy más volt a tészta, hogy:
- nem tudtad, hogy lesz harmadik szuri (és ha mégis, akkor mikor és mivel)
- nem tudtad, hogy mikor kapod el a fertőzést
stb.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34305) PuMbA válasza Parci (#34304) üzenetére


PuMbA
titán

Engem most már az izgat, hogy hogy lehet elkapni a vírust és mennyiben járul hozzá a figyelmetlenség. Első hullám előtt a legutolsó pillanatig bementem a melóhelyre, 7 emeletes irodaház, liftbe külföldiek stb. Előtte jégkorong meccs. Második hullám kezdetén 4-es, 6-os villamoson heringpartiban voltam, na meg Margitsziget. Most is voltam az újonnan nyitott Etele Plázában párszor, giga tömeg, illetve munkahelyre egy héten párszor hétköznapi napokon Kelenföldtől Óbudáig az egész Budai rakparton végigmegyek reggel a fiatalokkal tömött villamossal és 5-ös HÉV-vel. Meló után haza 17 óra fele a tömegközlekedés szintén tömött. Ami van, hogy óvatos vagyok, ha lehet, kerülöm a tömeget, van rajtam maszk. Ennyi is elég lenne a kivédéshez?

[ Szerkesztve ]

(#34306) BlackV válasza PuMbA (#34305) üzenetére


BlackV
senior tag

Nem tudom. Marha jo lenne jobban érteni a terjedés mechanikáját. Multhet szerdan egész napot egy igazolt kovidossal töltöttem, egy lift, beszélgetés stb. Semmi bajom eddig koppkopp, sinom kb 5honapos, sok antitestem tuti nincs.
Miért nem kaptam el?

(#34307) Jablocskov válasza Parci (#34296) üzenetére


Jablocskov
tag

A múltkor humorizáltam az mRNS + sino booster kombináción, de valójában nagyon érdekes lenne egy ilyen laboreredményt látni. Főleg annak a fényében, hogy ez a kombináció a kiadott hivatalos javaslat. :U

Egyébként ha nem volt még, akkor ez egy jó összefoglaló a CDC-től a booster oltással kapcsolatos információkról: [link]

(#34308) Parci válasza PuMbA (#34305) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

lehet, hogy találkoztál vele egyszer, többször, de leverte a nyálkahártyás védelmed
lehet, hogy tünetmentesen átestél rajta
lehet, hogy hiába a sok kontaktus, nem találkoztál vele, erre is van esély

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34309) t72killer válasza Mr K (#34302) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

USA-ban kvázi kihalt.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#34310) t72killer válasza PuMbA (#34305) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Valamikor az elmúlt másfél év folyamán mértél antitest-szintet, pl oltás után? Esélyesen jelezné, ha pl tünetmentesen átment rajtad. Delta vagy sem, ha jól tudom még mindíg megáll a 30+% tünetmentes hordozó arány, ez nem annyira kevés (és az érintetteknek szerencsés).

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#34311) Soulfly842


Soulfly842
addikt

Csináltatnom kell egy PCR tesztet, mivel az egyik kollgámról, akivel BP-n volt meetingem kiderült, hogy Covidos (kicsi légtér, ~10-12 fő;♫ rosszul volt, de annyi esze legalább volt, hogy egy orvosi maszk volt rajta) Ökölpacsis köszönés viszont megvolt :D

A legtöbben viszont elmentek utána közösen ebédelni, nekem egy meetingem volt, emiatt indultam inkább haza Nyh-ra.

3 oltáson túl vagyok, de a cég kötelezővé tette, hogy tünettől/oltásszámtól függetlenül teszteljünk. Ők fizetik.

Milyen tesztet ajánlanátok? Melyiken van a legtöbb infó? Van Synlab, Medicover, Fmedical is...

Köszi az infókat ;)

(#34312) fokukac


fokukac
nagyúr

nekem is pénteken derült ki egy kollégámról, hogy covidos. Már egy hete beteg volt, de legalább hordott maszkot, amikor bejött. Ami az igazán durva, hogy 2 db modernát kapott, és 3 hete volt mindenki a cégnél antitest vizsgálaton, és az övé volt a legmagasabb (15 ezer), és mégis elkapta, tünetekkel. Akkor az, akinek tizedannyi volt, miben reménykedhet?

Egy másik barátom szputynikot kapott április-májusban, ő most két hétig volt elég beteg. Azt mondja, 6 kilót fogyott közben.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#34313) Parci válasza fokukac (#34312) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

az első eset normális, sajnos fogy az esélye a tünetmentességnek, ami az oltásokat illeti, magyarán, megbetegít a cucc, de nem nagyon

a második eset ijesztőbb, elvileg a usernek védettnek illett volna lennie, a két hét betegség -6 kilóval már simán középsúlyos ügy :(

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34314) Vesa válasza Parci (#34271) üzenetére


Vesa
veterán

"de mivel ráhúzható ez az elfogultságosos-bigpharmás-összeesküvéses maszlag, ezért emberek eszik nagy kanállal"

Csak azt nem értem a konteós logikában, hogy akkor az ivermectin az miért nem big pharma konteó? Azt is gyógyszercégek gyártják és minő meglepetés, még profitot is merészelnek termelni vele, nem Teréz anya megrendelésére készül társadalmi munkában. Sajno full semmi értelme az egész mögöttes okfejtésnek.

A tudomány a valóság költészete!

(#34315) fatal` válasza fokukac (#34312) üzenetére


fatal`
titán

Múlthéten én is beteg voltam, de tipikus Rhino tünetek, köhögés (nem szárazon) meg nátha. Talán 1x volt egy kicsi hőemelkedés (nem mértem).

Még az is lehet, hogy covid volt? Sose fog kiderülni, emiatt nem mentem tesztre. De nem mentem be az irodába sem.

#34314: Azért, mert olcsó és licenc nélkül gyártható.

[ Szerkesztve ]

(#34316) koncsik válasza Vesa (#34314) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

konteó: generikus, olcsó szer - foglalja a helyet a drága pénzen eladható, nagy haszonnal kecsegtető újak elől (persze itt jöhetne a sok kicsi sokra megy érv, ha sokat adnának el a kici occóből, az is termelné a pííízt.)

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#34317) Parci válasza Vesa (#34314) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

mert egy adag remdesivir (amit jóváhagytak) nagyonsok dollár (mittomén, 700+), míg ötbillió tabletta ivemektin meg 2 dollár. de mindegy, az egész téma nem a ráció talaján áll.

de ezek ilyen szokásos féligazságok, amire aztán ráhúzható egy elmélet. jó példa a bbc cikk "cáfolata" is, amit syberia hozott véres kardként stb.

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34318) Soulfly842


Soulfly842
addikt

Na jó, úgy is van itthon egy rakat habanero-m és reaperem (friss) megtömöm magam az mindent is írt :D Ez az igazi gyógyszer (erre is!), csak még nem jöttek rá :D

Hogy melyik labort válasszam, arra nincs javaslat? :D

[ Szerkesztve ]

(#34319) PuMbA válasza BlackV (#34306) üzenetére


PuMbA
titán

Talán az immunrendszer is lehet a kulcs, hiszen valakinek hiába van sok antitestje, úgy átmegy rajta, hogy rendesen megérzi, mert természetileg valahogy kevésbé képes kivédenie ezt a fajta fertőzést.

t72killer: Semmit se mérettem. Az a furcsa, hogy szüleim kisvárosában tudok több fertőzöttről, de az egy kisváros, én meg Budapesten vagyok, ahol a népsűrűség sokkal nagyobb :) Miért nagyobb az esély ott a kevés ember között elkapni? Csak a figyelmetlenség / kézmosás hiánya stb. jut eszembe, hiszen vidéken kevésbé figyelnek a vírushelyzetben.

[ Szerkesztve ]

(#34320) koncsik válasza Parci (#34317) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Itt annyi huncutság van, hogy amíg a WHO fenntartja az világszintű eü vészhelyzetet, a remdesivirt is lehet generikusan gyártani, hiába védett a szabadalma.

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#34321) koncsik válasza Soulfly842 (#34318) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Itt mIndenki a Whitelab(Avidin)-ba megy, ha van menj te is oda. :DDD

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#34322) Parci válasza koncsik (#34320) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

jó, de akkor is, 700 >> 2, és mivel indiát is meggyógyította az i (ezt mindenki tudja!), kész-passz.

számomra egyébként az a legmeglepőbb, hogy te beleálltál ebbe (még ha csak fél lábbal is :DDD), de inkább tanulok tovább az erdőművelő vizsgámra, nem idegesítem magam :DDD

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34323) Soulfly842 válasza koncsik (#34321) üzenetére


Soulfly842
addikt

Köszi!

Mit tudunk meg pluszba róla, hogy ilyen popular lett itt? :D

Van egyébként, Nyh-n a Praktiker parkolóba telepedtek be.

(#34324) Drizzt válasza Soulfly842 (#34311) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Milyen tesztet kell vegeztetni? AG/AT/PCR?
En a nyiregyhazi medicoverben voltam mar korabban antitest-teszten, de a Medicover a legkevesbe ajanlott erre. Talan BlackV tud erre tanacsot adni. Az Fmedical valoszinu, hogy valamelyik masik nagy laborhalozattal vegezteti el a tesztet, valoszinuleg csak a vervetelt, meg a szallitast csinaljak ok. Ez messze nem biztos, de nem lennek meglepve, ha az Fmedical tesztet a Synlab csinalna vegso soron. De hivd fel oket es kerdezd meg, vesziteni nem fogsz vele. Felhivni oket viszont elegge nehez neha, de vissza szoktak kesobb hivni, ha nem sikerul, ami pozitivum. Kornyezete is talan neki a legjobb, parkolni mindig sikerult naluk. Medicover es a Synlab ilyen szempontbol rosszabb.

No, azt nem tudtam, hogy van Whitelab Nyiregyhazan, de akkor gondolom oda erdemes.

[ Szerkesztve ]

I am having fun staying poor.

(#34325) Parci válasza Soulfly842 (#34323) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

én azért mentem oda, mert nem csak sima S-antitestet akartam méretni, hanem N-fehérje ellenit is. pcr-nél szerintem tök mindegy, nem?

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34326) Parci


Parci
HÁZIGAZDA

"Beszédes, hogy miközben a kórházba kerülők száma lassabban növekszik, mint tavaly ilyenkor, közülük most jóval többen kerülnek lélegeztetőgépre. 2020. október 8-án 804-en feküdtek kórházban, és 56-an voltak lélegeztetőgépen, ez 6,9 százalékos arány. Egy év elteltével ugyanez a duplájára nőtt: a 650 kórházi ápolt közül 100 embert kell géppel lélegeztetni, vagyis jelenleg a kórházban ápoltak 15 százalékát intenzív osztályon kell lélegeztetni."

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34327) Asbee válasza Parci (#34313) üzenetére


Asbee
veterán

Egyre több oltott covidos van, ismerősök között is akadt már, háziorvosok is amit mesélnek, ők súlyossal nem találkoztak még. Aki tünetes 2-3 nap láz-hőemelkedés, kis köhécselés és ennyi. Én azért pozitivan látom a helyzetet ezek alapján.
Sajnos azért ittvan közöttünk minden más is. 1 hetet feküdtem itthon lázasan arcüreggyulladással. Nagyon régen kapott el ennyire. Gyorsteszt, pcr is negatív volt. :)

(#34328) Soulfly842 válasza Parci (#34325) üzenetére


Soulfly842
addikt

Sima PCR.

Lövésem nincs, hogy van-e bármiben különbség. Ezért kérdeztelek benneteket :D

De akkor aki itt tolja számadatokértízibe, akkor ők egyedi teszteket csinálnak (ha jól értem) és PCR-nél kb mindegy?

(#34329) Parci válasza Soulfly842 (#34328) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

szerintem a pcr mindegy

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34330) t72killer válasza fokukac (#34312) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Wow, ez nagyon nemnormális. 2 moderna után 15k gyanúsan sok, összekeverték?

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#34331) koncsik válasza Parci (#34322) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Jobban rámfogható, hogy remdesivir-be vagy a favi-ba beleálltam (azok vizsgálataiban önkéntesen részt veszek, nem betegként) :K
Az i egyszerűen érdekel, mert félretéve a cikkeket és egyúttal Édesanyád véleményét tisztában tartva vannak kollégáim, akik időben (korán/előbb elkezdve (!! mondhatjuk ugye WTF az "előbb"-re :DDD ) állítják, hogy működik - nekem nincs saját tapasztalatom, a cikkek ellentmondóak, várom, hogy mi lesz és minden hírt elolvasok ellene vagy mellette (és persze a cáfolatokat is). Nem akarok senkivel vitatkozni az i mellett vagy ellene, bocsika, ha így tűnt. :B
Ui: ezt vehetjük mértékadónak :K

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#34332) Parci válasza Asbee (#34327) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nálunk a gyerekek egyikből a másikba esnek, a kisebbik megint itthon van, megint van némi ugató köhögés (szerencsére ezúttal messze nem mentő-közeli fulladással, kop-kop). már nem is számolom.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34333) koncsik válasza Soulfly842 (#34323) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Az úgy kezdődött, hogy Kékes tanár úr odament :DDD

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#34334) Vesa válasza Parci (#34317) üzenetére


Vesa
veterán

Más a profit mértéke, de ez sem ingyenes szer.
Ha már szóba került, mi van a Remdesivirrel? Újabban nem követtem. Eleinte nagy remények voltak, aztán kiderült, hogy annyia azért mégsem jó mint gondolták. Van egyáltalán még értelme vajon annak a szernek a Covid esetén?

A tudomány a valóság költészete!

(#34335) Soulfly842 válasza koncsik (#34333) üzenetére


Soulfly842
addikt

Arról még voltak információmorzsáim :)

Icsába :( Gondoltam így 11:30-kor megreggelizek. De akkor lefújva :( :Y ;]

"Kérjük, a mintavétel előtti 4 órában ne egyen, ne igyon, ne dohányozzon, ne mosson fogat."

[ Szerkesztve ]

(#34336) Parci válasza koncsik (#34331) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

mármint, hogy magukon kipróbálták? te is tudod, hogy ez nem jelent semmit, fogalma sincs, hogy nélküle hogyan futott volna le nála a betegség. ezért kell nagy elemszámú, kontrollált vizsgálat, mert egy-egy esetből csak legendák születnek.

kisgyerekeseknél most épp a broncho-vaxom a sztár, mert bazsika köhögött hetek óta, bazsika elkezdte szedni, bazsika meggyógyult. oké, ez tök jó, de nem lehet tudni, hogy mitől gyógyult meg, mert nem kizárólag a gyógyszer befolyásolja ezt (sőt).

az mit jelent, hogy részt veszel a vizsgálataikban? szeded és mellékhatásokat mérnek nálad?

édesanyám véleménye amúgy csak egy, meg nem is a sajátja, csak mindig tolmácsolja, hogy mi van épp a két kórházban, amire ő rálát (és bármi is van, az sem szentírás, nyilván -- nekem hasznos infó, meg beírom ide, de ennyi).

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34337) Parci válasza Vesa (#34334) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

passz, szerintem potenciálisan komoly mellékhatások mellett egy picit segíthet, némileg gátolja a vírusreplikációt. de csodálkoznék, ha egy delta robbanásszerű replikációját megfogná egy ilyen. mellesleg az ivermectinnél is ezt gondolnám (ad hoc módon, nyilván), hogy még ha ér is valamit, nem sokat. a delta állítólag akár 1000x-es mennyiségre szaporodik fel a vuhanihoz képest. akkor pontosan mit érünk egy szerrel, ami ezt írd és mondd, akár megtizedeli?

nekem a májam többet ér, az kelleni fog a covid után is. nem hiszek a mellékhatások nélküli antivirális szerekben, pláne nem félek tőlük kevésbé, mint egy oltástól.

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34338) Parci válasza Soulfly842 (#34335) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nézd, ha negatívat szeretnél, akkor:
- egyél
- igyál
- moss orrot
- gargarizálj
:DDD

(zseni nagybátyám már rég meggyógyult, eleve alig volt beteg tőle a dupla pfizerrel, szabadult volna már a karanténból, de gondosan betartotta, hogy nem evett, nem ivott estig, talált is valami maradék fragmentumot a pcr a szoba sarkában kallódni... nyert is egy hosszabbítást :DDD)

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34339) Soulfly842 válasza Parci (#34338) üzenetére


Soulfly842
addikt

:DD

(#34340) koncsik válasza Parci (#34336) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

A betegeik tapasztalatai alapján (de mivel ez nagyon off label, nem tekintem hivatalosnak, az kellene, amit te is írtál (vizsgálatok).
Részvétel: a Data Safety Monitoring Board tagja vagyok/voltam a velük futó klinikai vizsgálatokban (illetve a favi ugye már átment hivatalos off-label használatba, a remdesivir nem igazán aktív, tavaly ősszel ment nagyon).

Jelen pillanatban az azelasztint merem ajánlani bárkinek.

Amúgy most kaptam e-mailt, vége a járványnak, zárhat a topik. (Tisztelt Honfitársam, A járvány utáni életről szóló nemzeti...)

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#34341) rgeorge válasza Parci (#34336) üzenetére


rgeorge
addikt

A broncho-vaxom ráadásul megelőzésre jó, nem kezelésre... Így néz ki a szedési utasítás: Naponta 1 tasak, havonta 10 egymást követő napon át, 3 hónapon keresztül a kezelések között 20 napos szünetekkel.

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#34342) Parci válasza rgeorge (#34341) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

igen, én is így tudtam, de tényleg benne van az is, hogy visszatérő akut fertőzésnél így és így.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34343) Vesa válasza Parci (#34332) üzenetére


Vesa
veterán

Kislányom belázasodott még múlt héten. Levittük, doki szerint semmi, majd kifekszi. Oké.
Ma levitte a párom ismét, mert visszarendelték amiatt, hogy mikor mehet suliba. Orvosnál a következő zajlott le. Váró tele gyerekkel és szülővel, maszk senkin. Persze minden második gyerek köhög. Ok. Orvoshoz mebennek, se az orvoson, se az asszisztensen nincs maszk. Ok. Gyerekről levetetik, ok. viysgálni kell és abban nem lehet. Erre rászól a doki a páromra, hogy legyen szíves anyuka is levenni a maszkot, mert minek kell parázni? Párom közölte, hogy nem, és furcsállja, hogy egy orvos miért mond ilyet? Erre a doki közölte, hogy úgyis mindenki elkapja, ráadásul így nem hallja amit mond. Párom nem engedett, nem vette le. Azért b*szki, agyarország 2021, járványkezelés az EÜ-ben.

A tudomány a valóság költészete!

(#34344) Parci válasza koncsik (#34340) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

azelasztint én is, van is, meg sósvizes orrmosás, gargarizálás. tök világos, hogy az elején ezek különböző módokon, de segítik picit lassítani a szaporodást, kockázatuk pedig gyakorlatilag semmi.

az ilyen "ajánlottam az ivermectint, és egy súlyos betegem sem volt" már tavaly is megvolt a merényi attilával (ha jól emlékszem a nevére), de az mega csalódás, hogy másfél év után sincs normálisan bizonyítva (pro vagy kontra) az egész. egy dologban egészen biztos vagyok: hogy nincs mögötte semmiféle összeesküvés. ;)

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34345) koncsik válasza Vesa (#34343) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Mindeközben:
A MAGYAR TUDÓSOK AZT KÉRIK, VISELJÜNK MASZKOT ZÁRT TÉRBEN, TÖMEGKÖZLEKEDÉSEN

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#34346) Parci válasza Vesa (#34343) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

egészen hülye orvosok vannak. persze, hogy idővel mindenki elkapja, de talán örüljünk már, ha nem egyszerre... istenbarmája :(((

a mi gyerekdokink amúgy (most váltunk...) meg sem vizsgálja, mert mi van, ha covidos (van benne vagy nyóc páfjszfer, kilégzőszelepes 3m maszkban van és a kertben néz bele a torokba), nem ad igazolást, mert nem visszük kéthetente pcr-e, a telefont sem veszi fel, és legutóbb komoly harc volt, hogy estére szerezzek presnisolont az éppen durván croupos kisfiamnak, hogy ugyan már ne mentőért remegve teljen el a hétfő éjjel is)

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#34347) Vesa válasza Parci (#34337) üzenetére


Vesa
veterán

Maximálisan egyetértek ivermectin kapcsán. Vírusokat irtó vegyület nem kevés van, ugye ott van mindjárt a legalapabb alkohol, ezzel együtt az emberi szervezetben mégsem csinál túl sokat, a Vodka nem tesz védettebbé, hiába állítják még ma is pl. az oroszok.

A tudomány a valóság költészete!

(#34348) Vesa válasza Parci (#34346) üzenetére


Vesa
veterán

Na ez nekem még sokkal durvább, akkor végülis egy szavam se lehet erre a gyenge képességűre, ez legalább meghallgatta a tüdejét, hogy teiszta-e. Durva. És akkor jönnek itt magán EÜ-vel, csak a gyereket hova vigyem magán EÜ-be?

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#34349) Ezekiell válasza Parci (#34332) üzenetére


Ezekiell
veterán

Gyerek hurutusan köhög egyhete, egyre durvábban gyógyszerek mellett is, én tegnap elkezdtem fosni-hányi, semmi se marad meg bennem + köhögök + fáj a tüdőm, asszony 29 hetes terhesen ma kezdett el fosni-hányni, szintén semmi se marad meg. Ja meg láz, persze.

Délután teszt.

[ Szerkesztve ]

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

(#34350) Vesa válasza Ezekiell (#34349) üzenetére


Vesa
veterán

Uhh...Mielőbbi jobbulást nektek!

A tudomány a valóság költészete!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.