Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pschio
őstag
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
SirRasor
addikt
Gmail arról volt híres, hogy megfogott zsák spamot, és meg se jelent a postafiókban. Ahhoz képest csak az tűnt fel, hogy egyre több és több van, úgyhogy október 1-el elkezdtem egy játékot, miszerint nem törlöm a spamokat, mert így pontosan tudom mennyi jött. 16 nap alatt 73 db jött össze. Ez nem sok egy picit? Komolyan mondom a freemail jobban teljesít ennél
Make Love not war!
-
Luighi
senior tag
Köszi Urak a bontós tippeket, próbálkozok!
-
martonx
veterán
válasz SirRasor #1153 üzenetére
Ez azon is múlik, hogy hova regisztrálsz
Vagy melyik ismerősödnek lett kémprogramos a gépe, így spammer kézbe kerültek a levelező kliensének névjegyei.
Ha zavar a spam tegyél fel valami rendes e-mail klienst, mert azok igen jó hatásfokkal pluszban megszűrik a leveleket. Thunderbird, Incredimail (bár ehhez a spam modul fizetős) egészen jól vadásznak a spamekre.Én kérek elnézést!
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Tudja valaki, hogy pontosan hol van Szegeden hulladékudvar? Illetve lakcímkártya ellenében ugye ingyen lehet leadni mondjuk egy kiürült tonert?
Köszi!
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
veze
őstag
válasz sanzi89 #1156 üzenetére
a gyálaréti kiskertek után , de még gyálarét előtt, volt egy hulladékudvar balkézfelől, én vittem oda utánfutoval egész sok limlomot anno, és ingyen lehetett lepakolni lakcímkártya se kellett. nem tudom az müködik e még.
eléggé ki volt építve bekerítve stb. szoval lehet hogy nem szüntették meg azóta sem -
-
zeg
őstag
Naponta 1 háztartásból ha jól emlékszem 1 köbméter szemetet lehet bevinni, lakcímkártyát nézik, és a hulladékudvar 'felügyelője' mindig kva fontosnak érzi magát, lazán beszól vagy épp elküld a fenébe ha többet viszel vagy nem a lakhelyed szerinti lerakóba pakolsz.
Nyitvatartást nézd meg előtte, nem lehet ám csak úgy akármikor odamenni, 1 héten 2 nap zárva vannak.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
veze
őstag
válasz pmheros #1160 üzenetére
pontosan ugyanezt csinaltam én is.. felujítás során elég sok elhelyezni való volt...
még a teloszámát is megadta hogy rácsöröghessek..
mert egy héten azt hiszem egyszer üritették a konténereket( szelektív) és ne menjek potyára egy teherrel ha pl már nagyon tele van és nem férne bele aznap...( főleg az építési törmelék)[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hali!
Banándugót hol lehet venni a MM-on lívül, ahol viszonylag jó árban vannak?
Köszi!
-
Luighi
senior tag
Itt a megfejtés - naponta 1m3, igen!
-
-
SirRasor
addikt
Akkor lehet rosszul fogalmaztam: spamszűrőbe kerül, tehát felismeri a gmail. Amit nem értek, hogy ha valami sok helyen előfordul, és mindenhol spamba kerül és senki se helyezi vissza, akkor miért nem blokkolja vagy törli automatikusan? Ez már nem arról szól, hogy 99.9%-ban spamgyanús az adott levél, hanem 100%-ban.
martonx levelezőkliens használatáról már leszoktam, és nem akarok visszaszokni
Make Love not war!
-
macilaci78
nagyúr
válasz ErőVarázsló #1130 üzenetére
Ez az, ami tag-ekkel formáz szöveget és az Istennek sem tudtam benne rendesen 3 oszlopos táblázatot kiszerkeszteni, és sorkizártra sem tudtam formázni?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz SirRasor #1169 üzenetére
Én spec örülök, hogy nem töröl automatikusan. Pl a pizzarendelés visszaigazolása is spamként landol, legalább 30 nap után törlődik. Ellenben ha a pizza nem érkezik meg mondjuk 3 órán belül, legalább van mi alapján a pultot verdesnem.
-
ritkaság
aktív tag
Hali!
Luighi eladtad már a lapost?
-
proper
őstag
keresek laptopba 512 vagy 1gb ddr2 533 1db-ot
-
proper
őstag
válasz LordVader80 #1184 üzenetére
nem nagyon
de még nem adtam fel csak nincs időm
-
Luighi
senior tag
Miiicccsoda??? Én kiscserkész vagyok ebben a tekintetben!
A gazt sem égetem el a kert végén és a kandallóba sem teszek fóliát/gumit, ahogyan a többi sándorfalvi gazda, hanem viszem a hulladékudvarba bele.
Látnod kéne egyszer, néha nagyobb szmog van söndörfalván, mint pesten...
-
macilaci78
nagyúr
Ja, hát igen, a vasárnap reggelre időzített ház körüli munkák állnak szemben a vasárnap hajnali nyolckor elkezdett rántott hús klopfolásával. Nehéz dilemma.
-
Vicoo
senior tag
Üdv!
Samsung Monte valakinek?
-
LordVader80
őstag
Nvidia kártyáknál hol találom a kiterjesztett asztalt? a saját programjában csak single vagy clone mód van, xp megjelenítés menüben szintén nem találok kiterjesztést
May The Force Be With You!
-
pmheros
őstag
válasz LordVader80 #1197 üzenetére
"próbáld meg egy másik driver verzióval. Nvidia előszeretettel tiltja le és/vagy tünteti el a drivereiben a dual view funkcionalitást." kivonat tv-out topikból
nem vagyok tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok