Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21201) Volfram42


Volfram42
senior tag

Számomra vannak érdekességek ebben a produceresben is. Nem baj, hogy ilyet is csinálnak.
Az írós engem se motivál. Majd ha átélem és kell háttérinfó. Így nem eléggé interaktív nekem.

Szőrös és persze akit még érdekel. A Facetrack noir tökéletesen működik. Ezta fájlt kell leszedni és felülírni a létező példányt. Ennyi az egész.

Illetve még annyi, hogy a fejmozgás x, y, z tengelyét érdemes kikapcsolni, mert amikor ezen irányokba mozgatja az ember a buksiját akkor a sisak a helyén marad, de a benne lévő nézőpont átmegy rajta és eléggé nem szép látvány keletkezik. Itt úgy sem annyira kell még ez a három mozgás. Van aki alapból nem használja. Én szoktam repülőknél, de itt nem zavar a hiánya, mert nem nagyon kell kihajolni.

A gimbalos fegyver tényleg rendesen arra mozog amerre nézek. Nagyon jó. A hátsó kameranézetben is. Így nem fix a közepe amikor kergetnek, hanem tudsz korrigálni az üldöződ felé irányváltoztatás nélkül is. Nagyon baba. Tuti lesznek morgó üldözőim.

Az omegám gimbaljára rakok majd valami atomágyút és játszom a menekülőt. Aztán ha mégis baj van akkor rátaposok a gázra. ):

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#21202) Menthirist


Menthirist
veterán

Amúgy a weboldal kritikájaként azt fogják tenni, hogy egyrészt csökkentik a videós terület méretét, hogy többminden látható legyen alatta, átdolgozzák a play now rendszert az új backereknek, akiknek nem érthető hogy mi is ez (nem jön úgy a zsé? :D vagy túl sok az értetlenkedés hogy ez egy alfa? :D). Lényeg hogy kevesebb scrollozást fog igényelni az oldal átláthatósága, és gyorsabban az oldal tetejére lehet majd jutni lentről.

Szóval megértették hogy a videó túl nagy, a latest transmission rész túl kicsi, és túl lent van.

Emellett lesz majd egy dedikált "community area", ahol minden infó, forrás, comlink, dev post, social post egy helyen lesz. Ugye azoknak, akik már backerek egy ideje, és már csak a tiszta infókra kíváncsiak. Az UI már kész, most töltik fel grafikával.

Utóbbira csak azt tudom mondani, hogy végre :) 160 dollár után már nem kell elkápráztatni az oldal csili-viliségével, csak adjanak egy felületet amin látom hogy mivel hogy haladnak, és mik az új infók :) semmi egyéb.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21203) tigerwolfhun


tigerwolfhun
csendes tag

Ezzel a facetracker noirral azt is belehet állítani hogy a karakter feje mozogjon mint pl occulust riftben lenne, szóval pl ha a hajóban vagyok és kicsit lenézek akkor a kormányt meg a pedált nézze.

(#21204) Volfram42


Volfram42
senior tag

Lényegében erre való. Az általam említett tengelyek azok az oldalra, fel-le és az előre-hátra való vízszintes mozgás, mert a sisak nem mozog a fejjel együtt, de a másik három tengely az tökéletes. Azaz a fej csavarása, le-felnézés és oldalra fordulás (yaw, pitch, roll).
Most próbálom, ki, hogy milyen amikor csak ezeket kapcsolom be. Csak kell csinálnom egy külön profilt ennek a játéknak, hogy ne állítsam el a már megszokott dolgokat, mert használom máshol is. Repülőben ezek a mozgások kellenek, mert amikor hátranéz az ember akkor a fejtámla miatt oldalra is kell mozgatni a fejet, hogy kilásson. Vagy amikor kihajolok oldalra, hogy lássam van-e valami sérülés. Illetve felszállásnál meg fel kell emelnem a fejemet, hogy jobban kilássak a gépnél, ha farokfutós.
Na ezek itt nincsenek szóval nem fog hiányozni, csak fura lesz, hogy még sincs. Remélem idővel orvosolják a dolgot.

Ez a program elvileg felismeri az arcot és abból számít ki mindent, de ezt a módját nem ismerem. Sok procit eszik sé nem a legpontosabb. Én Három IR ledet használok egy sapkán elhelyezve. kell egy jó webkamera és kész. Én ps3eye kamerát vettem, direkt ezért. Az nagyon jó cucc. Ki kell szedni belőle az egy szűrőt, hogy lássa a ledet, de az egyszerűbb megoldás ami nekem tökéletesen bevált és a kamerával sem kell mókolni, ha szerzel egy floppy lemezt és a korongjából kivágott darabot ráragasztod a kamerára. Ez megszűri a látható fényt, de az infrát átengedi így a napfény már nem nyomja el a ledeket.

A ledes cucc nagyjából 1500 forintból megvan. Szóval nem is drága dolog. Konkrétan három led, egy USB dugó egy ellenállás és egy biztosíték, hogy elővigyázatosak is legyünk. Ennyi kell hozzá.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#21205) Szőrös  válasza Volfram42 (#21201) üzenetére


Szőrös 
veterán

Köszi , majd még össze kéne eszkábálnom :D

Tegnap próbáltam egy kicsit vanduul swarmot , először omegával repülgettem egy kicsit...hát ahhoz képest hogy versenygép egy vadállat. A vanduulok képtelenek voltak eltalálni , igazából csak ütközés miatt murdáltam meg ...mondjuk eltalálni alig tudtam őket mert a célzást nekem is gyakorolni kéne. :D
Aztán Cutlasst is bevittem...hát ez kicsit csalódás , az orrában lévő meggymag köpködő nem sokat ér. Amúgy meglepően sokat bír a cucc és jól is fordul főleg "turbóval" .
Ahogy néztem az controller konfig is szépen kibővült , sensitivy , deadzone meg minden nyavalya elég szépen bele lehet merülni.
Jó lesz ez a cucc nna csak győzzük kivárni. :D

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#21206) Volfram42 válasza Szőrös  (#21205) üzenetére


Volfram42
senior tag

Úgy ahogy mondod jó lesz. Nekem azért jó lenne egy közös Free flight mód, hogy lehessen egymáson tesztelni a dolgokat és gyakorolni. Múltkor is Fir3e-vel a versenypályára mentünk be ezen okból, de ott meg a fegyverek nem működnek sajnos.

A tesztelésről jut eszembe. Tudom, hogy korai és még rengeteg balansz lesz, de lassan már adhatnának ki adatokat is a fegyverekhez, modulokhoz. Én nagyon hiányolom a konkrét adatok hiányát a leírásoknál. Adja az ég, hogy legyenek egyszer és még véletlenül se a mostanában divatos skálák legyenek. Az a halálom amikor össze kell hasonlítanom, hogy vajon hány milliméterrel nagyobb az egyik érték a másiknál.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#21207) Menthirist válasza Szőrös  (#21205) üzenetére


Menthirist
veterán

a cryengine nagyon alapos kontroller beállíhatóságot biztosít, ami xmlből elérhető most is, csak ugye körülményes. Egyre több részét vezetik ki, hamarosan jön tudtommal a linearitás is.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21208) Diopapa válasza Menthirist (#21207) üzenetére


Diopapa
addikt

Na az jó hír. Ha bekerül, akkor én is meglesem végre. Mondjuk egy éve bent kéne lennie.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#21209) Szőrös  válasza Menthirist (#21207) üzenetére


Szőrös 
veterán

Eddig a sensitivity-t hiányoltad , nem ? De az már bent van , mondjuk nem próbáltam mennyire müxik .

Volfram : elég gáz hogy nincs freeflight multi , nem is értem miért hagyták ezt ki. :F

Zsömi : akkor kérje valaki :P :DDD

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#21210) TESCO-Zsömle válasza Szőrös  (#21209) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Kérni kell, és beteszik. Ennyi...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#21211) Volfram42 válasza Szőrös  (#21209) üzenetére


Volfram42
senior tag

Hát egyszer csak lesz.

Reggeli kávé mellé videókat nézek a jelekről. Ez elég érdekes.
Az egész videó jó, de itt konkrétan feltolja maximumra a sebességet és kikapcsolja az összes hajtóművet. A hőjele leesik nullára. Viszont mivel minden fúvóka is ki van kapcsolva nem lassítja le semmi. Teljes sebességgel megy tovább. Tudom, hogy ez a normális, de játékban a KSP-n kívül ezt még eddig nem láttam így megvalósítva. Nagy plusz pont nálam.

TESCO-Zsömle: Akkor majd a fórumban utána lesek, ha nincs még ilyen kérelem kell csinálni eggyet.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#21212) Diopapa válasza Szőrös  (#21209) üzenetére


Diopapa
addikt

Ezt gondolom tőlem kérdezted. Azt hiányoltam először, hogy nem lehet érzékenységet állítani, túl "ideges" volt a gép minimális joystick mozdulatra is. Bekerült a sensitivy, de csak az. Ez azt okozta, hogy ha hagytam defaulton, akkor a finom mozdulatokra is túl érzékeny volt, ha meg levettem, akkor meg a max fordulékonyság rovására ment, ami meg ostobaság. Ha lesz linearity, akkor reményeim szerint max joystick mozdulatra annyit mozog a gép amennyit tud, de apró mozgatással lehet finoman manőverezni. Ha ezek után is béna marad az irányítás, akkor nem tudom mi lesz. :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#21213) Szőrös  válasza Diopapa (#21212) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ott a pont , ez még tényleg nincs . Ladikunk Neked hogy jön be eddig ?

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#21214) Diopapa válasza Szőrös  (#21213) üzenetére


Diopapa
addikt

A fegyverzete nagyon gyenge és kicsit agilisebbnek gondoltam, de a pofonokat egész jól bírja.. Viszont amit sejteni lehetett, a hajtóművek hamar lepotyognak róla. :) Ha fent lesz a felső torony és lehet majd második ember nélkül működtetni, akkor szerintem a tűzerő is rendben lesz.. :) A rakéták viszont állatok lettek. :) Nekem bejön, de sok csiszolni való van még rajta. Érdekes lett, hogy két részre bontották a mozgó székeket. Nincs katapult ülés, ami gondolom normális a méretéből adódóan és buktuk a ventillátorokat is. :DDD

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#21215) Menthirist válasza Szőrös  (#21209) üzenetére


Menthirist
veterán

Én nem hiányoltam, amit nagyon akartam azt xml szerkesztgetésből megoldottam már :)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21216) Volfram42


Volfram42
senior tag

Á eddig hanyagoltam a játékot, mert nem volt fejkövető. Most meg egész nap ezt gyakorlom, hogy ne legyek olyan béna. Hatalmas. Megint fokozódik nálam a túlzott Hype. Pedig már kezdett elmúlni.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#21217) Menthirist válasza Volfram42 (#21216) üzenetére


Menthirist
veterán

Majd otthon kipróbálom, amikor legutóbb próbáltam annyira nem győzött meg a noir fejkövetés.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21218) Volfram42 válasza Menthirist (#21217) üzenetére


Volfram42
senior tag

Mondjuk az is lehet, hogy segít a játékban, hogy nem aurórával repkedtem.:) Bár az LN-t még nem próbáltam. Majd meglesem azzal is délután.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#21219) vaakuum válasza Volfram42 (#21211) üzenetére


vaakuum
addikt

HA ez tényleg az, amire gondolok, akkor részemről is hatalmas respect. :R

És íme az a pont, ahol a dogfight értelmét veszti ;]

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#21220) Szőrös  válasza vaakuum (#21219) üzenetére


Szőrös 
veterán

Miért vesztené értelmét a dogfight ?

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#21221) vaakuum válasza Szőrös  (#21220) üzenetére


vaakuum
addikt

A videót itt melóban nem tudtam megnézni, ezért írtam, hogy ha az, amire gondolok.
Írja, hogy fúvókák kikapcsolva. Namost normál esetben az oldalirányú fúvókák nem kellene, hogy befolyásolják az elfelé menő sebességet. HA nem az, amire gondolok, akkor az egész tárgytalan.

Gondolj bele... már a szimpla hátrafelé néző ágyútól csodát várnak. Itt meg maximális sebességgel elfelé menő hajó, összes fegyverével hátrafordulva... Ha lőtávba érsz, lőni fog...és ehhez neki nem kell irányt sem változtatni. CSak sodródik a nyílt űrben max sebességgel és lő mindennel, ami van. Ha kitérsz, veszted a távolságot, tehát te sem tudod lőni.
Ahhoz pedig, hogy lőtávba érj, egyenes vonalban kell haladnod, ha csak nem nagyságrendekkel gyorsabb a géped.
De ha gyorsabb a géped, és cikk-cakkban közelítesz, hogy ne tudjon eltalálni, akkor te sem tudod pontosan lőni. Egyedül akkor, ha a te géped gyorsabban tud cikk-cakkozni, mint a menekülő gép orrpozíciót korrigálni, vagy ahogy a gimballos cuccai a célra állnak.

Ezért szerintem főleg a páncélzat-tűzerő-sebesség lesz a döntő... és nagy néha a meglepetés ereje. De szerintem csak nagyon néha, 1 vs-1 esetében! Persze a nagyon mozgékony hajókkal még lehet majd szívatni, de nem hiszem, hogy az lesz a jellemző.

[ Szerkesztve ]

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#21222) Szőrös  válasza vaakuum (#21221) üzenetére


Szőrös 
veterán

Az hogy kihasználod a géped előnyét a támadó/védekező féllel szemben ugyan úgy a dogfight része ;)

De a videóban nincs hátrafordulás , se lövöldözés de ha ezt is teszed akkor már szerintem lassulsz is egy kicsit mivel célzás közben a thrusterek lassítanak.
Amire gondolsz akkor jó ha gimbalos fegyver/turret van a hajón mert akkor tényleg mozdulatlanul tudsz előrefelé "sodródni" úgy hogy hátrafelé nézel.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#21223) 77.PX_Drebil válasza vaakuum (#21221) üzenetére


77.PX_Drebil
aktív tag

ÉÉÉÉSSSS ne feledkezzünk meg a rakettákról! Szép egyenesen sodródsz a faszi meg rád rakja messziről a célgömböt és elereszt két röppencset oszt reszeltek.

"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)

(#21224) mrfire válasza 77.PX_Drebil (#21223) üzenetére


mrfire
őstag

Annyira nem. Minél távolabbról lősz, annál könnyebb lesz elterelni. Jó sok ideje lesz kilőni több flairt is, ha akar, és mivel hátulról közeledsz, még csak kitérnie sem kell. Az átlag rakétákat meg 1500m-ről lehet lőni. 10FTCM 49/7, a nagyobb távolságú fegyvereknek meg CR nem jósolt sok esélyt, sz'tem csak nem akart elzárkózni tőle, de nem hiszem, hogy lesznek. Plusz itt arról volt szó, hogy minimum energiaszinten halad a célpont, sz'tem a belockolás is problémás lenne.

Más: Szoktatok mostanában TS-en játszani? Az ünnepek között még feljártam, de lehet felnézek mostanság ismét, ha van esély valami közös játékra. Közös vanduul megy már? Privát meccsek működnek?

[ Szerkesztve ]

(#21225) Menthirist válasza mrfire (#21224) üzenetére


Menthirist
veterán

meg kell még szoknom az avatarod :D

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21226) mrfire válasza Menthirist (#21225) üzenetére


mrfire
őstag

Fél évig én voltam a papírzacskós fejű, most meg a "ki a tök*m jött ide belepofázni" ember... :D

(#21227) Malibutomi válasza mrfire (#21226) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

JA jó lenne ha bemutatkoznál újgyerek :DDD :DDD

(#21228) mrfire válasza Malibutomi (#21227) üzenetére


mrfire
őstag

De amikor először pofátlankodtam be közétek, nem volt baj, hogy nem is köszöntem be a népnek, csak beírtam egy választ valakinek a semmiből. :P

De akkor most pótolom:

Sziasztok! Nemrég vettem egy Taurust, de hogy a fenébe tudok repülni vele? Mondjátok már meg, most mit lehet ebben a játékban csinálni, mert a hangárból sem tudok kimenni :U Ezért pénzt kérni irtó nagy lehúzás volt. Még karaktergenerátor sincs :W Itt sétálgatok a hangárban, és kész, hát köszönöm...

(#21229) Diopapa


Diopapa
addikt

Valami szakértőtől kérnék magyarázatot. Átdobtam az SC-t SSD-re és szemre smooth-abb az egész, sokkal (~10) többnek látszik az fps. Mi lehet az oka? Ennyire fogja a gpu-t a vramban textúra cserélgetés? 3GB vramom van.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#21230) Jack@l válasza Diopapa (#21229) üzenetére


Jack@l
veterán

Cachel végig a cucc vinyóra, gondolom oda csomagolja ki a pályát valami temp könyvtárba és aztán onnan töltögeti vissza. (legalábbis nálam nagyon sokat töltöget 8+4 giga ramon)

[ Szerkesztve ]

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#21231) ttamashu válasza Diopapa (#21229) üzenetére


ttamashu
aktív tag

Hát igen egyenlőre elég karcsú neki minden videoram, bármit felzabál (hakapeszimaki, ha kap eszi :D )
Én is hasonlót tapasztaltam, mikor átdobtam vinyóról.

Tea az élet!

(#21232) Revolit válasza Diopapa (#21229) üzenetére


Revolit
senior tag

Ez játéktól függ. Elviekben nem kéne fps gyorsulást hoznia, hiszen vramot illetve sima ramot kéne használnia a játéknak. A töltési időt felgyorsítja, persze, mert hamarabb bekerülnek a memóriába a textúrák és egyéb adatok. Viszont tekintve, hogy még alpha programról beszélünk, simán lehet, hogy játék közben is ír/olvas valami fájlt háttértárolóról (pl futás idejű információt gyűjtenek), bár még valószínűbb, hogy csak nincs még jól megoldva az, hogy "okosan" töltse be a textúrákat. Meg lehet vramot hamar teleszemeteli, és egy idő után semmi hely nem marad pufferre.

Másra nem nagyon tudok gondolni én se.

[ Szerkesztve ]

(#21233) Diopapa válasza Revolit (#21232) üzenetére


Diopapa
addikt

Vicc az egész, 16GB ramom van, mi a fenét töltöget? :) ramból vramba meg nem kéne így megennie a gpu-t. Esküszöm még az egér is jobban reagál.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#21234) Jack@l válasza Diopapa (#21233) üzenetére


Jack@l
veterán

A legnagyobb gond az, hogy a grafika se igazán annyira űber, hogy meg kéne zabálnia ennyi ramot. Még egy szuttyos AA sincs benne. (olyan szinten le van tioltva, hogy még ini buherálással se engedte)

[ Szerkesztve ]

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#21235) Szőrös  válasza Diopapa (#21233) üzenetére


Szőrös 
veterán

Szerintem itt nem a ram a szűk keresztmetszet hanem a vinyó sebessége, ahogy írtad ssd-n simábbnak érzed , pont a gyorsabb töltés miatt. Szimplán nincs még optimalizálva a textúra tömörítés.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#21236) SkyS1gn válasza Szőrös  (#21235) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Igen, a textúrák miatt csinálja ezt, HDD-n van hogy fél percek kellenek mire bejön a hangárban több textúra meg a MP mapokon is a bolygóé stb...

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#21237) Diopapa válasza SkyS1gn (#21236) üzenetére


Diopapa
addikt

Azzal nincs is semmi gond. De ha már betöltött, akkor miért fut jobban még mindig ha ssd-n van? Érthetetlen. Nem megakadások hiányáról beszélek, konstans több fps.

[ Szerkesztve ]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#21238) Gabás válasza Diopapa (#21237) üzenetére


Gabás
addikt

sztem sokat ír a lapozófájlba, legalábbis nagyon hiányolja, ha kikapcsolod

(#21239) Diopapa válasza Gabás (#21238) üzenetére


Diopapa
addikt

A lapozófile is ssd-n van, igaz másikon, ott nincs változás.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#21240) Menthirist válasza Diopapa (#21233) üzenetére


Menthirist
veterán

Én írtam, hogy 8 giga ram mellett nekem folymatosan 200-250 mega per sec-kel olvasott az ssd-ről.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21241) CounterBoci


CounterBoci
senior tag

Üdv!

Megtámogattam a projektet és magamat egy 325A package + arena commander passal. Régóta várok egy ehhez hasonló játékra így megszavaztam a bizalmat. Kipróbáltam, amit eddig láttam tetszik. Az irányítást még be kell lőni, nekem kicsit "driftesnek" tűnik a fordulás. Ugyan élőben még nem vezettem űrhajót.

(#21242) mrfire válasza CounterBoci (#21241) üzenetére


mrfire
őstag

Szia!

AMD Omega csomagra nem lettél volna vevő? Most megtámogatnád egy olyannal a játékot +4500Ft-ért 70 dollár névleges értéket kapsz, és azzal együtt már beleférne egy Hornet Ghost vagy Freelancer Dur vagy Cutlass Red is akár.

[ Szerkesztve ]

(#21243) TESCO-Zsömle válasza mrfire (#21242) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Vagy remélhetően egy Bulldog.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#21244) Menthirist


Menthirist
veterán

megint valami :P

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21245) Volfram42 válasza mrfire (#21224) üzenetére


Volfram42
senior tag

Hát BVRAAM tuti nem lesz. Pedig érdekes lenne és napjainkban is elterjedt csak az a fránya játszhatóság.:)
Ahogy ts-en is mondtam, fura, hogy nem bírsz egy bizonyos sebességnél nagyobbra gyorsulni, de kikapcsolt hajtómű nélkül is képes vagy megtartani. Én lehet, hogy nem adtam volna sebesség limitet, csak a gyorsulást befolyásolná a meghajtás. Aztán a túl nagy gyorsulás meg legfeljebb elkenné a pilótát a plexin. Fene se tudja melyik a jó. Elfogadom azt ami van, mert így is tetszik.

A kikapcsolt meghajtáshoz már most vannak ötleteim. Mondjuk egy árnyékolt, sodródó járművel titokban körbe lehet aknázni a területet. Persze, ha lesznek aknák.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#21246) BOGO07 válasza 77.PX_Drebil (#21193) üzenetére


BOGO07
tag

Elolvastam és nagyon tetszett. Jó lenne ha lenne fojtatása is. :D

[ Szerkesztve ]

(#21247) Raulblanco


Raulblanco
aktív tag

Tud valaki még eladó AMD-s Star Citizen kulcsról? Egy ismerősömnek szeretnék venni egyet, ha esetleg valakinek van eladó, írjon privátot, köszi.

(#21248) Volfram42 válasza Raulblanco (#21247) üzenetére


Volfram42
senior tag

Ha jól látom akkor Maross-nál még van.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#21249) CounterBoci válasza mrfire (#21242) üzenetére


CounterBoci
senior tag

Első körben max. ennyit áldoztam rá, azért köszi.

(#21250) Drenadar válasza CounterBoci (#21249) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Ő azt akarta mondani hogy úgy olcsóbban kijöttél volna

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.