Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20201) Menthirist válasza .tnm (#20197) üzenetére


Menthirist
veterán

erről amúgy van konkrét cikk, hír vagy developer írás valahol?

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#20202) mrfire


mrfire
őstag

G940-ről van valakinek véleménye? Lehet keresek egy használtat és akkor az X55 és a Warthog között megállhatok egy remélem megbízható, jobb Hotassal és a pedál kérdés is le lenne tudva.

(#20203) .tnm válasza Menthirist (#20201) üzenetére


.tnm
addikt

innen

áh, lehet félreértettem, de nem vagyok benne biztos. csak azt ígérik, hogy a koszorú megmarad. A Mustang Alpha-ra nincs állítva semmit.

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#20204) CSiPet2 válasza .tnm (#20203) üzenetére


CSiPet2
tag

A szöveget valóban furán fogalmazták. De a kommentekben elég egyértelműen kijelentették páran (bár nem dev-ek), hogy a modell marad (míg a karácsonyi koszorú nyilván szezonális).

(#20205) .tnm válasza CSiPet2 (#20204) üzenetére


.tnm
addikt

magyarán sokan spekulálnak nagyon határozott hangnemben. :)

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#20206) mrfire


mrfire
őstag

Juj, mit találtam: [link] :)) 67k körül vannak.

(#20207) Menthirist válasza .tnm (#20203) üzenetére


Menthirist
veterán

igen, én is csak ezt láttam, de itt konkrétan csak annyi van írva, hogy minden backer kap egy ingyenes mustang alpha modellt, és egy karácsonyi koszorút. Ha jan 1-ig belépünk, akkor a koszorú permanens marad, és az előfizetők is ezeket az ajándékokat kapják. A flair item pedig egy mustang delta.

tehát technikailag nem mondtak olyat, hogy ideiglenesen kapnánk azt a modellt, és azért azt is le szokták írni kerek-perec, ha valami egy ideig tart csak (tehát pl hornet tesztrepüléses hét). Persze benne van a pakliban hogy mégsem marad meg a modell, de nem látom értelmét.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#20208) mrfire


mrfire
őstag

Na, emberek megrendeltem a fenti cuccot, úgy néz ki lesz egy G940-em a fa alatt. :R
Remélem jó választás volt, majd kiderül. Ennyi pénzért nem kaptam volna egy x52 pro + pro flight pedál kombót, max egy sima x52-vel jöttem volna ki olcsóbban, de remélem legalább a logitech tartósságában jobban megbízhatok, mint a saitekében, és az a pedál is sokkal profibbnak tűnik, így hogy fémből van. Egyedül a force feedbacket sajnálhatom azt hiszem, de még nem tapasztaltam ennek a hátrányait.
Warthogra viszont nagyon rossz szájízzel adtam volna ki 110k-t pedál nélkül. Nem fogok 24/7-ben dogfightozni, hogy szükségem legyen rá.

[ Szerkesztve ]

(#20209) Volfram42 válasza mrfire (#20208) üzenetére


Volfram42
senior tag

Miért sajnálod? Van benne is ki is kapcsolható. Ha mész régi propos gépekkel akkor oda nagyon autentikus tud lenni. Persze SC-re én se használnám, de vh-s repszimnél simán.
Ja és gratula hozzá. Azért csomagold be és lepődj meg amikor kibontod. :)

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#20210) mrfire válasza Volfram42 (#20209) üzenetére


mrfire
őstag

Amiatt, amit Zsömi írt korábban:
"G940-el leginkább az a baj, hogy Force Feedback-es, amit a profik nem szeretnek mert nagyon nehéz a centerezést profin megoldani és az egész motoros rendszer +1 hibaforrás." - Bár én nem is vagyok profi... :))

Igazából mindegyiknek van valami hátulütője, így ennél meg kell békélnem a kinézettel, ami nem tetszik. A force feedback (mármint a motoros rendszer) meg gyanítom nem is fog zavarni egy hozzám hasonló embert, aki most vett először joyt.

Olvastam, hogy a forumon, hogy valaki azt mondja említették, hogy az SC-is használja majd:
"I think I saw it mentioned in a Video at some point, they said it would be supported, since the cry engine does natively support force feedback. However, who knows as to what extent this will be applicable."
De fogalmam, sincs, hogy illene bele egy űrszimulátorba, annyira nem is értek hozzá, de azt hiszem ide tényleg nem való, mindenesetre valaki azt írta említették, hogy lehet lesz.

Talán a Murray kupa versenyekben...

Köszi! :R Lehet be is csomagolom, de a dobozából amúgy sem veszem ki előbb, így mindenképp meglepetés lesz, akkor is ha ott derül ki, hogy nem működik. :O 1 hónapig küldhetem vissza ha van valami, hiba esetén meg ott a buyer protection, így nem oszt nem szoroz. Csak ne késsen, mert 22.-ére ígérték.

[ Szerkesztve ]

(#20211) Menthirist válasza mrfire (#20210) üzenetére


Menthirist
veterán

gz hozzá, majd jöhetnek a vélemények :)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#20212) Yllgrim


Yllgrim
őstag

Mi ez az apatia? :) Tessek szepen forumozna nem csak Elite-kedni :)

10 for the Chairman.

mas. Pedalokra mit programoztok? Tapasztalatok johetnek veluk kapcsolatban is, nalam a Rhino nez ki jonak, az h a Warthogban nincs csavaras elegge el is veszi a kedvem tole. Rhino sem olcso, de majd keresek jo aron egyet :)

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#20213) mrfire válasza Yllgrim (#20212) üzenetére


mrfire
őstag

Azt hittem már elérjük az egy nap csendet. :U

10 for the chairmanra most nem lesz fordításom :O, majd az ünnepek között meló helyett 8 órában pótolok.

Simán megvettem volna a Rhinot, nagyon imádni való az egész cucc külsőre is, árában is, korrekt középút. Csak hát a pedál +30k és akkor csak egy műanyag vackot kapott az ember, így meg már inkább a Logitech. Ez volt az egyik húzóérv, hogy korrekt pedált adnak mellé.
Nem értem a Saitek, hogy tud eladni 30 ezerért egy olyan műanyag valamit, kész, hogy azért, hogy valami fémből legyen már 50 ezerig kell a zsebbe nyúlni. :( Ebből is látszik, hogy nincs rendes konkurenciájuk a Hotas/Pedál piacon.

[ Szerkesztve ]

(#20214) Jack@l válasza mrfire (#20213) üzenetére


Jack@l
veterán

Én még emlékszem azokra az időkre mikor a saitek 3-4e-es joystickokat próbált eladni több kevesebb sikerrel. Azóta kicsit beszűkült a piac...

[ Szerkesztve ]

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#20216) mrfire válasza tkondor (#20215) üzenetére


mrfire
őstag

Cargo Hornet!!! :C

Nagyon állat a Rhilah4, főleg ez a kép tetszik. Nagyon ügyesek ebbe, hogy minden városnak megadják az egyedi hangulatát, minta teljesen más játékokból szabadultak volna ide.

[ Szerkesztve ]

(#20217) Menthirist válasza Yllgrim (#20212) üzenetére


Menthirist
veterán

nem elitkedtem, csak már megint hajnali háromig sikerült dragon age-eznem :) Abba a dögbe is sikerült már eddig 45 órát beletolnom.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#20218) Drenadar válasza mrfire (#20216) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

kérdés ingame hogy is fog kinézni egy ilyen kép...

(#20219) TESCO-Zsömle válasza Drenadar (#20218) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Aki laptopon játszik, annak mintha egy hétvégi hobbiszobrász faragta volna baltával, akinek meg erőműve van, az megkapja a teljes makettszakkör 5 éves munkáját. ;]

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#20220) mrfire válasza Drenadar (#20218) üzenetére


mrfire
őstag

Remélem, hogy hasonlóan, ha már azért készültek a képek, hogy ezek alapján modellezzék le a városokat. Nem venné ki magát jól, ha odavágnának nekünk pár szürkére festett stantoni planetside épület. :(

(#20221) Menthirist válasza mrfire (#20220) üzenetére


Menthirist
veterán

az ilyen concept artok a jelenet hangulatának megfogására vannak. Tehát pl hogy parkosított belső terekkel szabdalt épületek, stb. Ötletek, hangulat, irány... de kb csak ennyi. Ezek nem azok a concept artok, amiket a modellezéshez magához szánnak, arra van egy részletesebb, világosabb, egyértelműbb stílus, de ott is csak irányadó.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#20222) Flashback


Flashback
addikt

Tudom nem EVE 2.0 lesz. De EVE-ben nagyon egyszerű új hajót venni. Kb mire végigcsinálod az alap küldiket már 3-al jobb osztályú hajót tudsz venni mint az alap. Mondjuk EVE-be van pár hajó osztály.

De ha itt is hasonló lesz akkor kár bele tolni a lóvét.
- Erre vonatkozólag milyen infók vannak?
- Skill nélkül is lehet hajót vezetni amúgy?

Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)

(#20223) mrfire válasza Flashback (#20222) üzenetére


mrfire
őstag

Nem lenne túl reális egy-két küldetés után új hajókat venni. Az SC szeretne minél közelebb maradni a valósághoz. Az Aurora után valószínűleg kell pár nap még mire lehet váltani szerintem.

Nem lesz semmi skill a játékban, csak a játékos skillje.

[ Szerkesztve ]

(#20224) Menthirist válasza mrfire (#20223) üzenetére


Menthirist
veterán

szerintem jóó pár nap. Nem hinném hogy olcsóak lennének majd a hajók, pláne minden franccal, amivel még tele lehet pakolni, fizetni utána a biztosítást, súlyadót, stb...

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#20225) tkondor válasza Menthirist (#20217) üzenetére


tkondor
tag

nekem eddig 90 van benne és most kezdtem újra :D majd ha kivitted és nem fogod érteni az utolsó jelenetet /mert hidd el egyszerre váratlanul WTF és epic is/ akkor szólj és tudok adni egy remek cikket ami ezzel foglalkozik :)

Star Citizen nick: Horus

(#20226) Menthirist válasza tkondor (#20225) üzenetére


Menthirist
veterán

most voltam túl a fogadáson, hajnali 3:15-re lett vége. Nem akarom befejezni még :) Mondjuk szerintem nekem nem fog 90-ig tartani, tippre olyan 55-60 körül befejeződik, még úgy is, hogy tolom a mellékküldiket is (eddig is sokat toltam). Elkezdek majd sárkányokat öldösni, meg felfedezgetni még ezt-azt... 15-ös vagyok perpill (ami elég vicces más játék szemszögéből, hogy 45 óra után még csak 15-ös az ember :D)

Egyből újrakezdeni nem fogom, de várhatóan a witcher 3-ig újra ki lesz tolva :P

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#20227) tkondor válasza Menthirist (#20226) üzenetére


tkondor
tag

az első végig játszás normal szinten az összes mellékküldetéssel együtt volt 80 óra körül, a +10 az a nightmaren van és még csak hinterlands közepén vagyok vele valahol :D

Star Citizen nick: Horus

(#20228) TESCO-Zsömle válasza Flashback (#20222) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

EVE-el ellentétben SC-ben nem lesz alap hajó. Akik megjelenés után megveszik a játékot, azoknak nem lesz hajója. Az alap küldetések (Squadron42) végigcsinálása után lesz valamennyi lóvéd (zsold) amiből valszeg tudsz majd venni egy alap hajót, akik nagyobb nehézségi szinten, jobban teljesítenek benne, azok esetleg már valami Cutlass-félére is beruházhatnak, és persze lehet felvenni hitelt...

Emellett tényleg semmi értelme készpénzért hajót venni. Csak az ruházzon be, aki a játékot akarja támogatni.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#20229) Volfram42


Volfram42
senior tag

Redditen ez alapján szeretnének a játékba is ilyet. Lenne mit begyűjteni.:)

mrfire: Én nem iszok Nem az én ötletem csak jót röhögtem rajta. Meg persze, hogy tényleg van ilyen.
Közben persze eszembe jutott az idézet. Még reagáltam is rá. Nem a régi már a memóriám.:)

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#20230) mrfire válasza TESCO-Zsömle (#20228) üzenetére


mrfire
őstag

Illetve alfázni. :P

(#20229) Volfram42
Lemaradtál a gondolattal:
"Én majd keresek egy olyan alkohol felhőt, amit nemrég találtak a tudósok. Odamegyek és nyitok egy űrbárt, közvetlenül a nebulábol csapolom majd az italt."
De lehetsz majd csapos nálam. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#20231) Volfram42 válasza mrfire (#20230) üzenetére


Volfram42
senior tag

Rossz a link.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#20232) mrfire válasza Volfram42 (#20231) üzenetére


mrfire
őstag

(#20233) ÁDI válasza TESCO-Zsömle (#20228) üzenetére


ÁDI
aktív tag

Akkor semmi előre megvásárolt cucc nem marad meg (hangár,hajó, dekoráció stb...)?

SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover

(#20234) Diopapa válasza ÁDI (#20233) üzenetére


Diopapa
addikt

Ofc megmarad.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#20235) Szőrös 


Szőrös 
veterán

Nna tessék a CR - meg gondolom mások - által megálmodott karkommunikátor már nincs is olyan messze. Oké ez nem teljesen ugyan az no de na. :)

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#20236) mrfire válasza Szőrös  (#20235) üzenetére


mrfire
őstag

Amit az SC-ben látunk az sehogy sincs messze. 150-200 éven belül minden megvalósulhat belőle.

(#20237) Szőrös  válasza mrfire (#20236) üzenetére


Szőrös 
veterán

Azt azért igen erősen kétlem hogy ilyen kis lótrutyi ladikokkal mint amik itt vannak zűrrepülhetnénk DE ne legyen igazam. ;)

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#20238) Jack@l válasza Szőrös  (#20235) üzenetére


Jack@l
veterán

Szépen mutat az animáción, de való életben 5 éven belül nem fog ez elkélszülni...

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#20239) SkyS1gn válasza Szőrös  (#20235) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Erről kiderült hogy FAKE, és átverték a backereket! :U

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#20240) Szőrös  válasza SkyS1gn (#20239) üzenetére


Szőrös 
veterán

Mindig megtud valami újat az ember. Ettől függetlenül nem hiszem hogy ez túl messze lenne.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#20241) Jack@l válasza Szőrös  (#20240) üzenetére


Jack@l
veterán

Csak olyan messze lesz, mint az elektronyos autó amivel 2000 km-t levezetsz töltés nélkül.

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#20242) .tnm válasza SkyS1gn (#20239) üzenetére


.tnm
addikt

mmint a videóból nem volt egyértelmű, hogy ilyen még nincs? néha átnyúlt a kisujjával a képen.

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#20243) SkyS1gn válasza .tnm (#20242) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Ha megnézed a becopatott támogatók számát, ezek szerint nem :DDD

[ Szerkesztve ]

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#20244) TESCO-Zsömle válasza SkyS1gn (#20243) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Akkor is így fogsz röhögni, ha a SC-ről derül ki ugyanez? ;]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#20245) Drenadar válasza TESCO-Zsömle (#20244) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

eretnek!

(#20246) Jack@l válasza TESCO-Zsömle (#20244) üzenetére


Jack@l
veterán

A sok idiótán a 15e-es hajóikkal, ja :) (bár drága lesz a jegy a show-ra...)

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#20247) Menthirist


Menthirist
veterán

Around the Verse #25

most rövid...

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#20248) Yllgrim


Yllgrim
őstag

Engem ebbol csak a hirek erdekelnek altalaban, neha az interju ha erdekes arc van ott :)

Azert jo hogy egyes fejlesztok kozott van respect egymas irant.

Rendeltem egy Hotas-t, a X-55 Rhino-t, jovo heten ha megjon akkor elkezdem tesztelni ezerrel. Lassan el lehet kezdeni kozosen repulgetni :)

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#20249) Menthirist válasza Yllgrim (#20248) üzenetére


Menthirist
veterán

nah, nice... szép gesztus.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.