Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20051) mrfire válasza Drenadar (#20049) üzenetére


mrfire
őstag

Hát igen, azok régi egyszerű játékok voltak. A kettőben talán 0 értelme volt a vadásznak, én sosem erőltettem. Eleve vadászelhárító fegyverek sem voltak, a nagy lézerágyúkkal lövöldözték ki őket egyenként :D
Persze, kár ezekben gondolkodni, azt elismerem, mert annak ellenére, hogy nagy játékok voltak ezt nem találták ki jól bennük.

(#20050) Yllgrim
Vadásszal a fő feladat nem a többi vadász kilövése. Ez volt az IG2-ben is, hogy a vadászrajok egymásnak estek és külön csatát vívtak, de a rombolók szintjére nem értek föl, ezért fölösleges is volt gyártani őket.

Bombázók védelme lesz velük a fontos és a nagy hajók, mint a Javelin rendszereinek kilövése. CR azt is megmondta, hogy be lehet repülni velük a pajzsok mögé és teljes tűzerővel lőni a hajótestet. Más ugyanolyan vadászok kilövése csak azért szükséges, hogy azok a vadászok ne támadják a szövetséges rombolókat, bombázókat, vagy téged. De ha csak ez lenne az egyetlen igazi feladat, akkor az egyik oldal vadászainak elfogyása után, a másik oldal vadászrajai csak malmoznának, mert a Javelint úgysem tudják megkarcolni?

(#20052) MichaelSD


MichaelSD
őstag

@torz on borz
Már írtam, hogy EVE tere sokkal nagyobb, ezért simán elvonulhatsz.

@Drenadar
Mert a PvP lényeg, hogy mindenképpen lelőnek? :) Mert minden játékban ez van ahol PvP van? Az AI nem campel, grieffel, stb. Így kapásból....

@Gyuri16
Már írtam, hogy a "nagyobb a profit egyelore talalgatas" nem igaz. Ez tény. Ld linkelt video, de itt egy cikk is. Persze még lehet, hogy a Star Citzenből Smurf szimulátor lesz... ;)

@mrfire
A fix számú (fórum szerint 100-150) rendszerek miatt az űr nem lesz végtelen, vagy legalább is biztos nem fog annak tűnni.

@Raulblanco
Már írtam, hogy a PvP, PvE és Solo játék nem ugyanaz. De köszönöm a javaslatot.

@Diopapa -
"BTW Elmondta CR számtalanszor, hogy nem akar EVE 2.0-t." Biztos nem lesz másolata az Evenek, hogy mennyire lesz más majd meglátjuk.

XMPP: sdmichael@kdetalk.net

(#20053) Szőrös  válasza MichaelSD (#20052) üzenetére


Szőrös 
veterán

"EVE tere sokkal nagyobb"

Aha...aztán ezt mégis honnét tudod amikor PU tesz még nincs.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#20054) MichaelSD válasza Szőrös  (#20053) üzenetére


MichaelSD
őstag

Valaki javasolta, hogy nézem meg a videokat.... :)
A Procedural Generation (ami nélkül nem lehet "nagy űr") még nincs kész és megmondták, hogy most nem élvez prioritás. E:D véle egyenlőre nem lesz (ami nem feltétlenül baj). Azt is elmondták, 100-150 rendszer lesz az elején, ebből kb. 10-15 nincs felfedezve.

XMPP: sdmichael@kdetalk.net

(#20055) Drenadar válasza Szőrös  (#20053) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Mert Ő tudja. Hagyd rá, lehet ő már látta, vagy lehet olvasott valahol a honlapon universe specificationt! :)

Szerintem ez nem az Ő játéka lesz, ha már ennyi mindent tud, hogy mi hogyan lesz és nem tetszik neki, tiszteletben kell tartani mások véleményét. Neki ott az EVE meg a ED azok tökéletesek és ott nem bántják őt.
(Ugyanakkor én még ajánlanám számára a SimCity-t)

(#20056) mrfire válasza MichaelSD (#20052) üzenetére


mrfire
őstag

Amilyen apró az ember, egyetlen naprendszer is végtelennek tűnhet a mi szemszögünkből csak az a kérdés, hogyan lesz megcsinálva. Lehet, hogy papíron kevés rendszer van, de nem tudjuk, hogy azok mennyire lesznek kidolgozottak, egy rendszer milyen nagynak tűnik majd. Ez mind attól függ milyen messzire lát el a radar, milyen gyorsan közlekednek a hajók.

Az SC-ben nem haladnak fénysebességgel a hajók márpedig úgy egy naprendszer átszelése sem megy majd olyan hipp-hopp módon, mint az EVE-ben.

(#20057) Szőrös  válasza MichaelSD (#20054) üzenetére


Szőrös 
veterán

Mégis mi köze ehhez a PG-nek ? Semmi. A nélkül is lehet nagy teret csinálni , gyk "végtelen" méretű lehet egy rendszer.
Bőven elég lehet az élettér attól függetlenül hogy mennyi rendszer van.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#20058) Gyuri16 válasza MichaelSD (#20052) üzenetére


Gyuri16
senior tag

most nincs idom vegigolvasni, de gyorsan atfutva csak a cikk szerzojenek a velemenyet latom, miszerint "the big money will be found in the dangerous outer systems where the PvP slider must be turned up". Kontextus nelkul nehez erdemben vitatkozni..

Amiket eddig olvastam, onnan inkabb ugy latom, hogy valamiket tenyleg csak PVPn keresztul lehet beszerezni. Ehhez kockazatot kell vallalni. Utana viszont ezeket a targyakat (vagy akarmit) valoszinuleg el lehet adni. Tehat egy biztonsagot preferalo jatekos megkeresheti a penzt ezekre a targyakra mashogy, es megveheti attol aki vallalja a kockazatot. Ugyanugy pl aki nem akar banyaszni, mert nem tetszik neki az megveheti az arut egy masik jatekostol. Ami fontos, hogy a kockazat es varhato bevetel jol legyen eltalalva - errol viszont a szabad piacnak gondoskodnia kell.

Eddig az osszes online jatekban amit jatszottam a leggazdagabbak az aukcios hazakban ulo olcson megvevo es profittal elado jatekosok voltak.

Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!

(#20059) Drenadar válasza Szőrös  (#20057) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

+1 attól, hogy most nem arra fókuszálnak attól még lehet, hogy fognak... mondjuk mikor már látják hogy működik és mik a visszajelzések a PU megjelenésekor meglévő helyekről... logikus amúgy... a játék megjelenése még messze van, nem lehet mindent átgondolatlanul gyorsan összeb...ni hogy aztán meg tisztán csak egy EVE klón legyen az egész...

+1 gondolom megfelelő minőségű generátort sem egyszerű összedobni... és itt a minőségen van a hangsúly.

(#20060) SkyS1gn


SkyS1gn
félisten

Áááá már megint csinálja ha lejjebb veszem a felbontást mint fHD akkor összenyomja a képet, ezáltal fekete keretet eredményezve... :U

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#20061) Raulblanco válasza Gyuri16 (#20058) üzenetére


Raulblanco
aktív tag

Azt én is gyakran játszom, és mi tagadás, élvezem is, szeretek kereskedni, bár ez a játékok többségében tényleg csak AH-s adás-vétel és néha egy két privát trade, talán itt kicsit bonyolultabb lesz, ha az árut oda kell vinni ahol azt el is akarod adni, nem pedig úgy működik, mint minden általam eddig játszott játékban, hogy felteszed a konzolon, valaki valahol máshol pedig megvéve azonnal megkapja.

(#20062) Volfram42 válasza mrfire (#20051) üzenetére


Volfram42
senior tag

Én remélem, hogy megéri majd összetettebb flottákat létrehozni. Arra gondolok, hogy van néhány hajó amik csak a vadászok elleni védelemre lettek felszerelve. Védőernyőt adva a többinek, mint napjainkban az AEGIS rendszer. Kelljen egy flottán belül specializálódni.
Ugyanakkor ha nincs flotta csak magányos hajó akkor kelljen annak a járműnek mindenféle ellenségre számítania. Ezért is érje meg összerendeződni.
Ugyan csak egy-két hónapot EVE-eztem és ebből is kicsi jutott a pvp részére, de pont ennek a hiánya nem tetszett. Gondolok arra, hogy pve-nél megvolt, hogy mik jöhetnek szembe. Ekkor mindenki beugrott az állomásra aztán erre az alkalomra felfittelte a hajóját. Aztán uccu neki. A pvp azon részén amikor nem éppen órákat ültünk egy kapunál és beszélgettünk akkor is volt olyan, hogy ú ezek lézerrel lőnek. Gyors be a bázisra átfittelni aztán ismét uccu. Mondjuk ez talán egyszer volt csak, mert általában mindenki zavarta mindenki hajtőművét. Ez valahogy nálam rontotta az élményt, hogy beugrasz aztán egy másodperc alatt mindent átszerelnek a hajódon és már mehetsz is.
Mondjuk a fő problémám az EVE világával volt. Valahogy nem jött be az immersion. Ez az egy hajó egy ember se tetszett, de ez már teljesen egyéni ízlés kérdése.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#20063) vaakuum válasza Raulblanco (#20061) üzenetére


vaakuum
addikt

Hát ha minden bolygón egyedi AH lesz, az tényleg cifrává teszi a helyzetet...szállítani kell

Vagy kialakul egy olyan bolygó, ahol minden lesz, mint a búcsúban, mert mindenki mindent oda visz. (ennek is van szerintem esélye, mondjuk a Tera történelmi okokból)

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#20064) tkondor


tkondor
tag

emlékeztetőül, ezek WIP képek /Work In Progress, vagyis változhatnak még/

Iolo Industries Crossbow

Crossbow ammo box

Arrow box detail

Ammo casing

Crossbow arrows

Crossbow loader ideas

Crossbow 6shot

Star Citizen nick: Horus

(#20065) duvi válasza tkondor (#20064) üzenetére


duvi
nagyúr

Ismételten :R
Ez a Crossbow a Crysis 3-at juttatta eszembe. Biztos a CryEngine szerves részét képezi, ezért nem lehet kihagyni fejlesztéskor :D Nem tudom, hogy a távoli jövőben milyen létjogosultsága lehet egy crossbownak, de ennek ellenére baromira tetszenek ezek a fegyverek (is) :C

(#20066) Yllgrim válasza duvi (#20065) üzenetére


Yllgrim
őstag

Csendes, stilusos :)

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#20067) mrfire válasza tkondor (#20064) üzenetére


mrfire
őstag

Király cucc. :R

(#20063) vaakuum
Engem az érdekelne, hogy távolsági AH-zás lesz-e? Ok, hogy elavult adatok alapján lehet venni eladni, ugye minden infó késve jön és késve megy, de egy ilyen modern civilizációban miért kéne elmenned mindenhova személyesen, ha venni szeretnél valamit? Pl. az kereskedésen kívül azt is meglehetne tenni, hogy megveszem olcsón valahol a krumplilövőt és nyitok egy küldetést, hogy szállítsák ide hozzám, mert nekem más dolgom van pl. Ez azt hiszem egész hasznos lenne.

(#20062) Volfram42
Immersion oldalról számomra is nagyon gyenge volt az EVE. Én rövid úton abba is hagytam pedig vagy 3x-4x elhatároztam, hogy játszani fogok vele / nekifutottam mert imádom az ilyen űrhajós sci-fiket és MMO-ban már nagyon vágytam játszani egyel, de az EVE annyira nem az én játékom volt, hogy még így sem tudtam hosszabb távon benne maradni.

(#20068) Drenadar válasza duvi (#20065) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Vannak olyan szituk, mikor nagyon is hasznos egy sima crossbow is... :) persze nem akkor mikor annyit szeretnél lőni, hogy 2 gattling cannon is kevés... :)

A crossbownak még ma is elég durva és elrettentő ereje lehet ha valakit eltalálsz vele...

(#20067) mrfire: webshop lesz... mintha láttunk is volna róla képet!

[ Szerkesztve ]

(#20069) tkondor válasza duvi (#20065) üzenetére


tkondor
tag

nem beszélve arról, hogy pl. gránátot is meg mi egyeben sokkal messzebbre és pontosabban lehet eljuttatni vele....

Star Citizen nick: Horus

(#20070) duvi válasza Drenadar (#20068) üzenetére


duvi
nagyúr

"A crossbownak még ma is elég durva és elrettentő ereje lehet ha valakit eltalálsz vele..." Ez rendben is van. De a mi esetünkben a jövő energiafegyvereivel kéne felvennie a versenyt, ami lássuk be, teljesen más súlycsoport "már" ;) Nyílvessző (még ha upgradelt is) a lézerkarabély ellen. Ez kb. olyan, mint amikor Indi lepuffantja a handzsáros csókát a piacon ;] Ettől függetlenül örülök, hogy bekerül a játékba, mert színesíti a fegyverpalettát, és nagyon jót tesz az immersionnek.

(#20069) tkondor
Gránátvetőt már a mai fegyverekre is szerelnek fel. Egyedüli értéke a csendben gyilkolás lehet, ami gránát esetén már értelmét veszti.

[ Szerkesztve ]

(#20071) mrfire válasza duvi (#20070) üzenetére


mrfire
őstag

Valamennyit fejlődhet az is, olyan erős szállal amit sokkal jobban meg lehet feszíteni, hogy ne szakadjon el, és olyan feszítőrendszerrel, ami olyan energiával lövi ki, hogy ma elképzelhetetlen lenne.

(#20072) Szőrös  válasza duvi (#20070) üzenetére


Szőrös 
veterán

"Egyedüli értéke a csendben gyilkolás lehet"

Esetleg még vadászat ? Remélem hogy a planetside úgy lesz megcsinálva hogy azért élővilág is lesz akkor meg jó lehet egy ilyen kütyü.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#20073) Drenadar válasza duvi (#20070) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

nem feltétlen olyan, mert a handzsáros csóka közelharci, az Indi meg távolsági fegyvert használ.

A crossbow és az energia alapú karabély is távolsági fegyver. Mindegyiknek megvan az előnye és hátránya.
A számszeríj pl mindenképpen halkabb, és kevésbé feltűnő sokkal kevesebb energiaigénye van :D viszont ritkán lő...

(#20074) duvi


duvi
nagyúr

Rendben. Meggyőztetek a hasznosságáról is :D
Rendezünk majd egy sherwoodi bajnokságot az egyik bolygón ;]

(#20075) TESCO-Zsömle válasza duvi (#20070) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

A nyílnak nincs torkolattüze, nem világít a levegőben. Ha valakit orvul lősz le, az legfeljebb csak sejtheti, hogy honnan jött a lövés. Ez elég számottevő előny. Emellett a nyilak funkcionalitása nagyban variálható a hegyek cserélésével.

Ha rajtam múlna, és sima íjat is tennék a játékba. Nem azért, mert gyilkolás terén felveszi a versenyt egy modern gépfegyverrel, hanem az érzés miatt.

Chris szerint lesz lehetőség elhagyatott hajókon ellenséges állatokkal/létformákkal találkozni á'lá Alien. Ha ez igaz, akkor bizonyára lesz mód vadászni is, azt meg az ember nem egy computer-vezérelt lézerágyúval szeretné majd csinálni, mert úgy nem kihívás.

(#20073) Drenadar: Viszont a lövedékének összehasonlíthatatlanul nagyobb a tömege. Egy mai modern vadászíj (még csak nem is számszeríj) több, mint 300km/h-val lövi ki a nyilat. Ha ezt a modern anyagokra hivatkozva fel tudnák tornászni úgy 900-ra a nyilak súlyának csökkentése nélkül, az olyan energiamennyiséget jelenthetne, ami a legtöbb golyók és energiafegyverek elleni védőruhán simán penetrál.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#20076) tkondor válasza duvi (#20070) üzenetére


tkondor
tag

persze, ez igaz, de akkoris, jobban tetszik egy nyílból nekem :P

:D :D :D

NASA - All About That Space

[ Szerkesztve ]

Star Citizen nick: Horus

(#20077) Jack@l válasza mrfire (#20071) üzenetére


Jack@l
veterán

Halkan megjegyzem, ma se a "szál" a gond az ilyen fegyvereknél, hanem a humán erőforrás ami felhúzza :)
Lassú, nehéz, "hangos", nem sok esélye van a jövő fegyvereivel szmben. Érdekeségnek jó max

[ Szerkesztve ]

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#20078) mrfire válasza Jack@l (#20077) üzenetére


mrfire
őstag

De mondom, a jövőben már olyan motor húzhatja fel, amennyire egy ember nem tudná. De nem értek én ehhez, csak ötleteltem itt.

(#20079) tkondor válasza Jack@l (#20077) üzenetére


tkondor
tag

az első képen láthattad, hogy azt nem te húzod fel, hanem valami fény, vagy erő....tehát elvileg lehet akkora ütőképessége ami egy tankot is átvisz, feltéve, hogy maga a vessző milyen anyagból van....elvileg

[ Szerkesztve ]

Star Citizen nick: Horus

(#20080) GypsFulvus2 válasza duvi (#20070) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

CR vagy talán valaki más mesélt egyszer a crossbow-ról. A fejvadászok és a bérgyilkosok számára lesz fontos, ha a kiszemelt célpont semleges vagy highsec területetn tartózlodik, és csendben, feltűnés nélkül kell likvidálni. Vagy hajófoglalásnál is hasznos lehet, suttyomban ritkítani a védőket.

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#20081) tkondor


tkondor
tag

vagy akár ilyen sorozat vetős is lehetne a nyílpuska :D akit elkap azt meg lehetne flexel leszedni a falról :D

HALO 3 - Live Action - "Arms Race / Landfall" - Short Film

Star Citizen nick: Horus

(#20082) Menthirist válasza GypsFulvus2 (#20080) üzenetére


Menthirist
veterán

de oda amúgy miért nem használnak valami kisebb, mondjuk elektromágneses vagy egyéb módon felgyorsított lövedéket? csak mert ez így hatalmas, széles, stb, és ugyanúgy kell hozzá energia, azokat az energiaszálakat elnézve.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#20083) GypsFulvus2 válasza Menthirist (#20082) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Mert ez sokkal Rambósabb. :)

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#20084) Menthirist válasza GypsFulvus2 (#20083) üzenetére


Menthirist
veterán

de érted, butaság... ha már annyira adnak arra, hogy minden realisztikus és élethű legyen, akkor ez azért bosszantó.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#20085) GypsFulvus2 válasza Menthirist (#20084) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Értem én. De hát fiatalabb polgártársainkra is gondolni kell. :D Azért egy ilyen cuccnak van egy feelingje, még ha akad is nála hatékonyabb. Mint egy szamurájkard, ééérted.

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#20086) Menthirist válasza GypsFulvus2 (#20085) üzenetére


Menthirist
veterán

nem is harcolnak ma már karddal, csak a filmekben... :)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#20087) mrfire válasza Menthirist (#20084) üzenetére


mrfire
őstag

CR szeretett volna egy ilyet is látni benne, és sokkal nagyobb butaságokat láttunk már filmekben, más játékokban, hogy ezt ne tudnánk lenyelni. A tény, hogy mennyire színesíti a játékot bőven ellensúlyozza számomra azt, hogy mennyire realisztikus vagy sem. (Bár én azt az energianyalábot kihagytam volna és valami nanoszálat tettem volna a helyére, sajnos így pont azt az előnyét veszíti el, hogy egy felrobbant EM töltet mellett is működjön :( azért így is jó lesz, de lehet lesz más nyíl, ami teljesen mechanikus lesz, talán szólni kéne nekik, hogy "haver, ha már ilyet csináltok legyen értelme használni akkor, mikor semmilyen más fegyver nem működőképes".)

[ Szerkesztve ]

(#20088) tkondor


tkondor
tag

azért remélem, hogy W40K mintára lesz közelharc jó kis energiapengékkel, stb... :D lehet nem illene bele, de számomra kötelező :D

legalábbis szerintem meg lehet realisztikusan is oldani, ha pl. lesznek akkora páncélok amiknek nem árt a kézi fegyver, és hajón belül nem akarsz robbantgatni akkor azt lehet egy magas-frekvenciájú penge ketté vágná, mint a vajat :D

U.I.: Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!

Star Citizen nick: Horus

(#20089) Diopapa válasza tkondor (#20088) üzenetére


Diopapa
addikt

A Dune univerzumban ez jól ki volt gondolva. :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#20090) tkondor válasza Diopapa (#20089) üzenetére


tkondor
tag

a Dűnéket még nem olvastam (tervezem), de olyasmi rémlik a filmből, hogy a személyi pajzson valahogy áthatoltak a pengék, vagy mi...

Star Citizen nick: Horus

(#20091) Diopapa válasza tkondor (#20090) üzenetére


Diopapa
addikt

Jah, ugye a pajzs a nagy sebességű / energiájú dolgokat állítja meg. Van rá technika, hogyan kell pengével elég lassan szúrni, hogy pont átmenjen a pajzson, de még is sebzést okozzon.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#20092) GypsFulvus2 válasza tkondor (#20088) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Csak neked, lesz olyan küldetés a SQ 42-ben, amelyben kővel kell ledobni egy hornetet. :D
Én már a Mass Effect 3. részében is kaiakadtam azon a kiborg csávón a kardjával. Ott állok én, Shepard, a galaxis királya, a szuper páncélommal, felülmúlhatatlan biotikus képeségeimmel, brutális tűzerőmmel, erre jön egy csávó, és LEKARDOZ vazze... :DDD

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#20093) Diopapa válasza GypsFulvus2 (#20092) üzenetére


Diopapa
addikt

Star Wars kimaradt mi? :DDD

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#20094) Flashback válasza Raulblanco (#20044) üzenetére


Flashback
addikt

8x??? :D Újra meg kell néznem!!

Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)

(#20095) tkondor válasza GypsFulvus2 (#20092) üzenetére


tkondor
tag

pedig a kardoknak van létjogosultsága a sci-fikben, pont azért amit írtam, ha akkora páncél van az ellenfeleden, hogy 2-3-4 tárat is kell bele lőni, akkor csak valahogy közel jutsz hozzá és egy hasítással bevégzed....persze rajtad is van egy könnyű páncél, ami jópár lövést fel tud fogni, de ha elég gyors vagy akkor szükség se lenne rá

és Hornetet kővel dobálni kb. annyira hülyeség lenne, mint shotgunnal vagy gépfegyverrel lőni utána...szóval ugyanott vagyunk....

Star Citizen nick: Horus

(#20096) 77.PX_Drebil válasza mrfire (#20087) üzenetére


77.PX_Drebil
aktív tag

Lehet én néztem rosszul de itt a képek között az utolsók mechanikusak voltak hurral meg felhúzókarral és taposó vassal.

"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)

(#20097) mrfire válasza 77.PX_Drebil (#20096) üzenetére


mrfire
őstag

És tényleg! :R Nem figyeltem meg őket jól, köszi.

(#20098) tkondor válasza mrfire (#20097) üzenetére


tkondor
tag

Work In Progress....vagyis lehet, hogy húrral lesz, lehet, hogy azzal a fény izével, de az is lehet, hogy a képzeleterőd fogja kilőni a nyilat, még változhat, ami biztos eddig az, hogy van crossbow koncepció :)

Star Citizen nick: Horus

(#20099) mrfire válasza tkondor (#20098) üzenetére


mrfire
őstag

Volfram azt hiszem nagyon örülne a telekinetikus nyílvesszőknek. :D :U

[ Szerkesztve ]

(#20100) Malibutomi válasza mrfire (#20099) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Én olyan fütyülöst kérek mint a guardians of the galaxyban :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.