Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20451) eami válasza .tnm (#20449) üzenetére


eami
addikt

bocsi, tényleg nem trollkodni jöttem ide. csak kicsit kezdtem nem érteni, hogy miért csak ennyit lehet csinálni ezen a játékon belül.

(#20448) TESCO-Zsömle: az hogy 1 vagy 101 féle hajóval tudsz repkedni ugyanabban a virtuális kockában szerintem nem nagy előre lépés. De ráérek, van 1400 másik játék amivel tolhatom addig amíg ez játszhatóvá válik :)

(#20452) Szőrös  válasza eami (#20447) üzenetére


Szőrös 
veterán

Tehát az AC szerinted minigame ? Végül is csak a játék egyik alappillért tesztelik itt de sebaj.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#20453) Volfram42 válasza eami (#20451) üzenetére


Volfram42
senior tag

Az a fő probléma itt, hogy két év az nagyon semmi egy mai játék fejlesztésénél. Sok játék öt+ évig készül. Ilyenkor még maximum lenne egy bejelentés egy év múlva egy teaser rá fél évre meg egy trailer és így tovább. Persze, hogy nem olyan türelmetlen akkor az ember, mert nagyjából el is felejti a dolgot. Csak rácsodálkozik a trailer láttán, hogy á már ez is mindjárt itt van és akkor kezdődik el a nagy hype hullám.
Ennél meg aki az elején rápörög az ki is ég mire megjelenik a játék. Tedd azt amit írtál. Van ezer játék. Ez meg majd jön.:)

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#20454) Menthirist válasza Szőrös  (#20452) üzenetére


Menthirist
veterán

Egyetértek, az AC legfontosabb eleme hogy tesztelhetővé teszik a játék egyik magját, a repülést és a dogfight-ot. Hogy hogy lehet irányítani (10x átvariálták már), hogy lehet célozni, lőni, milyen fegyverekkel, milyen radarrendszerrel, energialellátás, komponensek, rakétaelhárítás, mindezt most már nem kevés hajóval (aminél ugye az animációktól a damage state-ekig minden tesztelhető így). Eközben fejlődik a játék többi része is a háttérben, amiből még nincs kinn játszható verzió, de úton van. Azok sem lesznek eleinte őrült nagyok (fps modulban is 1-2 pályát ha kapunk), de megintcsak lehet tesztelni vele hogy jó-e a fedezékrendszer, milyen a zeroG harc, milyenek a fegyverek, stb.

Tehát nem más, mint folyamatos bétatesznek alávetett játékmodulok már az első év utántól. Mondanom sem kell, hogy egy tradícionális AAA játékban a sokéves fejlesztés végén, amikor az utolsó pár hétben megpörgetnek egy béta tesztet, mi mindent tudnak már csinálni a bugjavításon kívül.

Szóval a játék a szemünk előtt nő, mi pedig a vásárlásokkal támogathatjuk a fejlesztést. van aki csak egy aurora csomaggal támogatja, van aki többel, cserébe erősebb hajóval játszhat megjelenésig és kezdheti el majd a játékot olyan stílussal amilyet szeret (aurora-val nem sokra mész, ha roncsokat akarsz gyűjteni)

Egy mai AAA játékot 3-5 év kifejleszteni. Ebben csak az fps modul olyanra van tervezve, mint egy-két AAA játék, és akkor nem beszéltünk még a többi részéről. Az hogy két éve fejlesztik, lófüttyöt nem jelent. Majd ha még 4-5 év múlva sem lesz kinn semmi, akkor jogos lesz a zúgolódás.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#20455) eami válasza Szőrös  (#20452) üzenetére


eami
addikt

az. alap pillér lenne hogy kicsit repkedsz? muhahaha. Maga a játék irtó bonyolultnak ígérkezik. Ahhoz képest az AC egy fekete fehér faltörő játék install közben :)

(#20456) Menthirist válasza eami (#20455) üzenetére


Menthirist
veterán

"az. alap pillér lenne hogy kicsit repkedsz? "
Egy űrszimnél? elképzelhető...

Esetleg feltűnt az 1.0-ban hogy milyen összetettségű már maga a rakétarendszer és elhárítás? itt messze nem csak arról van szó hogy egy kicsit repkedsz. Energiaellátástól kezdve a különböző féle módon való sugárzásig (és ezen alapuló taktikákig) csak nő a lehetőségek száma. "csak repkedés" címszó alatt...
repkedésnek beállítani az ac-t olyan, mint labdadobálgatásnak az amerikai focit.

de ez már tényleg felesleges trollkodás részedről.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#20457) Szőrös  válasza eami (#20455) üzenetére


Szőrös 
veterán

Na trollkodást szépen be lehet fejezni mert láthatólag csak ez a célod.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#20458) GypsFulvus2 válasza eami (#20455) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

A hozzászólásaid alapján kizártnak tartom, hogy valóban backer vagy, és rendelkezel a játékkal, vagy kipróbáltad valaha is az AC modult. Ha megtetted volna, tudnád, mekkora fejlődésen ment keresztül az elmúlt fél évben, s az irányítás és harc mennyire kifinomulttá és összetetté vált. Hasonlóképpen a repülhető hajók rongálódása és törésmodelljei. Tudnád azt is, mekkora lépés volt az 1.0 a korábbiakhoz képest. A játék legminimálisabb alapjairól sincs halvány gőzöd sem. Úgyhogy én is megkérlek, ha unatkozol, válassz más helyet a trollkodáshoz.

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#20459) eami válasza Szőrös  (#20457) üzenetére


eami
addikt

annyira trollkodás ez részemről mint fanboykodás a tiedről. amúgy valószínűleg az a probléma a részemről hogy túl sokat vártam, egyesek meg túl sok képzelnek erről.

Volfram42nek van igaza, egy (jó) játék elkészítése több év, sokkal előtte kiadni valamit, max akkor érdemes ha az már valamilyen játszható állapotban van. Ez még nem játszható.

(#20458) GypsFulvus2: nem hát..

[ Szerkesztve ]

(#20460) TESCO-Zsömle válasza eami (#20451) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Ezért is írtam, hogy nem rendelkezel kellő információval.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#20461) Szőrös  válasza eami (#20459) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ember még mindig képtelen vagy megérteni hogy ez a játék fejlesztés alatt áll. Nincs kiadva. Ami kint van az a hangár modul és az arena commander. Ezt tesztelhetik a backerek.
Pont.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#20462) Neil Watts válasza Neil Watts (#20450) üzenetére


Neil Watts
veterán

Kapcsolódva még ehhez:

Tfh. nem találok elfogadható áron/helyen/etc. a fenti joy-ból, 15-20-at meg nem szeretnék rákölteni.
Akkor ezzel nagyon melléfognék helyette? Vagy mit ajánlanátok?

Köszi!

Üdv. core2

(#20463) eami válasza Szőrös  (#20461) üzenetére


eami
addikt

ember ha nem csak neki esnél a másiknak izomból hanem vissza is olvasnál akkor az alap kérdésem az volt, hogy vajon miért raknak bele az emberek bele $30-50-60-80 akármennyi dollárt még pluszba amikor azzal gyakorlatilag még nem nagyon lehet csinálni semmit sem.

Amúgy erre .tnm adott egy korrekt választ, szóval ne erőltessük tovább. Majd ránézek fél év múlva a játékra.

(#20464) TESCO-Zsömle válasza Neil Watts (#20462) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Ez a joy ugyanaz, csak gázkar nélkül.

(#20463) eami: El kéne dönteni, hogy a játék érdekel, mint backer, vagy mások pénztárcájában szeretnél turkálni...

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#20465) duvi válasza Neil Watts (#20462) üzenetére


duvi
nagyúr

Szia!
Ha Joyból szeretnél jófélét venni, akkor a THRUSTMASTER T.16000M a legjobbak egyike. Viszont a te keretedbe ez már nem férne bele. Mivel ez kiesik, én a THRUSTMASTER T.Flight Stick X-et szoktam ajánlani. Ár/teljesítményben szerintem a legjobb vétel :K Nem mellékesen 2 év garit adnak rá.

[ Szerkesztve ]

(#20466) Neil Watts válasza duvi (#20465) üzenetére


Neil Watts
veterán

:R Köszönöm!

Üdv. core2

(#20467) PhilBrick válasza eami (#20459) üzenetére


PhilBrick
őstag

Profilod alapján civil vagy és az sem régóta. Még mindig nem hisszük hogy tényleg próbáltad már az AC-t, de ne is tedd inkább! A fél év pedig kevés lesz, gyere vissza 2 év múlva! ;)

(#20468) Szőrös  válasza eami (#20463) üzenetére


Szőrös 
veterán

Megkaptad erre is a választ , igaz mástól : mert támogatni akarják a játékot. Lehet neked ez hihetetlen de vannak még ilyen emberek.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#20469) eami válasza PhilBrick (#20467) üzenetére


eami
addikt

AC 1.0 még nem tudtam kipróbálni, mert folyamatosan kidobált amikor próbáltam. Azóta pedig nem volt kedvem elindítani, mert elég lassan tölt be (tudom még fejlesztik...). De mindenképp tervben van, mert érdekel hogy mennyit fejlődött. Egyébként még mielőtt meg lett volna a játék volt már egy 3 napos accessem is sokkal korábban, de annyira nem is lényeg ez.

(#20468) torz on borz: nem mondod? kickstarteren most 7 olyan játék van aminél arra várok hogy majd egyszer elkészül (ezt nem számolva) és számos olyan van ami már elkészült és fent is van steamen. de örülök hogy te ilyen nagy támogatója vagy ennek a játéknak ;)

(#20470) Volfram42 válasza eami (#20469) üzenetére


Volfram42
senior tag

Akkor pont rosszkor próbálkoztál, sajnos. Eddig nem volt ilyen gond soha, de most az új patch miatt több a bug, mert megsiettették az ünnepek miatt. Kvázi ajándéknak, mert nagyon sokan szerették volna az 1.0-át az ünnepekre. Néhány programozó most is bent van és dolgozik. Önként nem mentek haza, hogy kijavítsák a hibákat. Én például ha lehetne szavazni simán azt mondanám, hogy nem érdekel az 1.0. Menjenek haza és ünnepeljenek a családdal. Majd utána foglalkozzanak vele, mert ennyit nem ér nekem, hogy más ne ünnepeljen ez miatt. Persze van akinek ez is kevés és ostorral ütné őket. Mások vagyunk és mások az elvárásaink. Ismétlem pont rosszkor próbáltad ki, sajnos. Nem baj várj egy kicsit és rendbe teszik. Akkor látni fogod, hogy a jelenlegi modulban is rengeteg munka fekszik.
Ez miatt ne vesszünk itt össze, nem éri meg.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#20471) eami válasza Volfram42 (#20470) üzenetére


eami
addikt

úgy lesz, várok. köszi az infót :K

(#20472) Szőrös  válasza eami (#20469) üzenetére


Szőrös 
veterán

Akkor mégis minek tetted fel a kérdést ?

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#20473) eami válasza Szőrös  (#20472) üzenetére


eami
addikt

...

(#20474) mrfire válasza Volfram42 (#20470) üzenetére


mrfire
őstag

Nem ostorral, lánccal ütném őket, míg be nem fejezik. ;] Direkt most vettem Hotast hogy a szabadság alatt játszhassak vele, nehogy már ne legyen jó az ünnepek után. :P

[ Szerkesztve ]

(#20475) Drenadar


Drenadar
Topikgazda

Én letöltöttem a laptopomra is a játékot, ott sem indul el, nem enged be a hangárba... :(,

áh csak várnom kellett! :)

A nagy feketeség után egyszer csak túlment és már látom is a szép kis freelancerem a revel & york hangárban :) Sirály! :D

[ Szerkesztve ]

(#20476) Sontir Fel


Sontir Fel
őstag

Hotas X: csepeli tescoban nem volt, a soroksári úton egyet találtam, el is hoztam :DDD

BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz

(#20481) botiapa


botiapa
csendes tag

Sziasztok

Nemrég láttam meg a fórumot,gondoltam beköszönök :))

Egy 315P,vel kezdenék,szerintetek van valami értelme trade célra? :F

[ Szerkesztve ]

Az operációs rendszeren is túl...

(#20482) Neil Watts


Neil Watts
veterán

Nyugalom Uraim! Mindjárt itt a szeretet ünnepe, viseltessünk egymás iránt megértéssel. A végeszakadatlan flame kirobbantásának nem látom értelmét. Inkább úgy mondom, hogy esetleges véleménykülönbségeiteket diplomatikus úton is tudjátok rendezni, bízom benne. :R

Az erősen ide nem illő tartalmakat ezennel töröltem.

Üdv. core2

[ Szerkesztve ]

(#20483) Menthirist válasza botiapa (#20481) üzenetére


Menthirist
veterán

Mihez képest... többet tud vinni mint egy aurora mr vagy egy sima 300i, szóval nem a legrosszabb, de nem egy teherhajó.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#20484) botiapa válasza Menthirist (#20483) üzenetére


botiapa
csendes tag

Értem,köszi a választ.

Teherhajót nem vennék...
Szerintem kicsit sós és borsos az ára.

[ Szerkesztve ]

Az operációs rendszeren is túl...

(#20485) TESCO-Zsömle válasza botiapa (#20484) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Érdekesek lehetnek majd még az Avenger variánsok is. Az alap hajó most került be a játékba és igencsak barátságos a viselkedése csatákban.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#20486) Menthirist válasza botiapa (#20484) üzenetére


Menthirist
veterán

Nekem lesz teherhajóm, de a megjelenésig szerintem a freelancerig megyek csak fel, tovább nem. A többit majd megszerzem játék közben (mert ugye nem kötelező befizetni előre, minden elérhető lesz a játékon belül is). Viszont azok akik drágább hajót vettek de még nem röpképesek, addig kapnak mást, amin repülhetnek (jellemzően hornetet ha drága hajót vettek)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#20487) Diopapa válasza eami (#20463) üzenetére


Diopapa
addikt

Van egy elég régi fan made videó, hogy miért hajlandóak az emberek ennyi pénzt betolni támogatásként. Ha valamennyire megy az angol, nézd végig, szerintem többet mi sem tudnánk hozzátenni.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#20488) ÁDI


ÁDI
aktív tag

Nekem ma egyszer sem sikerült belépni (user mappa törölve, launcher set to default):csak a szürke ablakot láttam...
:( :F :O

[ Szerkesztve ]

SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover

(#20489) Drenadar válasza TESCO-Zsömle (#20485) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Nah mi folyt itt komákok? :D

Zsemle! kipróbáltad már azt a túlméretezett elhízott galambot a játékban, vagy téged sem enged be? Vagy már meg sincs az Avanger?

(#20490) TESCO-Zsömle válasza Drenadar (#20489) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Avenger alfás, nem tudom lecserélni.

Free-be repkedtem vele pár percet, mielőtt bedobott a termál-fúróba, azóta nem erőltettem, ráérek.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#20491) Drenadar válasza Diopapa (#20487) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Huh ez egy nagyon egyszerű, és nagyszerű kis beszéd :)
És még én is megértettem! :)

Mindenki aki szeretne egy ilyen játékot majd eldönti hogy mennyit ér meg neki, mennyivel támogatja :)

(#20490) TESCO-Zsömle: Engem nagyon be sem enged a játék :(

[ Szerkesztve ]

(#20492) SkyS1gn


SkyS1gn
félisten

Kár hogy Gladius nem került be 1.0-ba :/

Cutlass elég lomha ;]

[ Szerkesztve ]

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#20493) Yllgrim válasza Diopapa (#20487) üzenetére


Yllgrim
őstag

Ez eleg fain :) Ugy kb azt hiszem ez igy jol vissza is adja miert is rakunk penzt ebbe a jatekba (talan kicsit "sokat" is :) )

(#20488) ÁDI: Probalkozz, nekem sikerult, az elmult oraban az X-55-met teszteltem, azt kell mondjam, zsenialis cucc, ma meg belovom hozza a Voice Attackot es ennyi.

Vegre lehet a Super Hornettel is menni, egy igazo gyilkologep, es kit tud szaladni energiabol, ha majd lesz egy masodpilota, aki kezeli a tornyot meg az energia rendszereket ... akkor azt hiszem remek dolgokat lehet vele majd csinalni :)

(#20492) Cris99: Cutlass-t meg nem probaltam mert csak az upgrade van meg a Blue-hoz :W Majd elpasszolom a Carrack-ot es akkor veszek egy LTI-s Black-et.

Ki jonne majd repekdni? ;]

szerk. Azert tettem en ebbe a jatekba ennyi penzt amrt k%#v@ jo lesz :)

[ Szerkesztve ]

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#20494) Drenadar válasza Yllgrim (#20493) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Super hornet? nekem a hangárban csere gépnek még mindig cska a kicsi f7c van asszem...

MÁS: másnál is olvashatatlanok a gombok a menüben? meg kb mindenhol? :(

(#20495) Menthirist válasza Yllgrim (#20493) üzenetére


Menthirist
veterán

Az x55 gázkarját mennyire gyorsan lehet minimumról maximumra tolni? akadály nélkül csúszik mint egy hotas x, vagy van ellenállása? Nekem az x65-nek a gázkarjának akkora van, hogy még lerögzítve is, ha erősebben tolom, akkor kb 2 sec alatt tudom minről maxra tolni.

amúgy sikerült a multkor belépnem, de még nem volt időm újrakonfolni az irányítást. De legalább már korrektebben lehet (pl lehet törölni :P)

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#20496) Yllgrim válasza Drenadar (#20494) üzenetére


Yllgrim
őstag

Az elejen a klliensben valaszd ki az angolt nyelvnek es jo lesz.

Amikor kivalasztod a palyat ahol akarsz menni hatt a hajokra es ott lesz a SH is :) Jol adja, Omnisky VI-os lezerekkel csunya dolgokat csinal, a raetak is eleg utosek lettek :)

(#20495) Menthirist: van ellenallas, az oldalan van egy tekerenyu, azzal lehet szabalyozni az ellenallast, levettem minimumra, illetve valami hulye pasztaval van lekenve gyarilag, azzal ragad a kis szaros, uh vettem ma szilikon spray-t, es azzal kentem le. Kicsit be kell jaratni es jo lesz, bar lehet szet kellene szedni, leszedni rola a gyari cuccot es utana mar jo lesz, majd holnap ha elmennek a nepek a fozes kajalas utan :)

[ Szerkesztve ]

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#20497) BOGO07


BOGO07
tag

Felpakoltam a Horneten lévő Repeatereket a Mustang Alpha gimballos részére az ott lévő fegyvereket meg a szárnyai alá raktam.Elég hülyén néz ki de remélem hatékony, még csak most megyek vele próbakört bár félek hoyg energiával nem fogja bírni.
Kép

(#20498) Menthirist válasza Yllgrim (#20496) üzenetére


Menthirist
veterán

Az x65 gázkarját még nem mertem szétszedni (a joy részt persze igen :D), de a 16000M-et kb első nap szétkaptam én is, hogy a ledeket tartó műanyag lapról sablont készítsek, amivel tompítani tudtam a zöld ledeket. kivágni nem akartam a ledeket, mert nem értek annyira az elektro dolgokhoz, és ki tudja mire van még kötve :) Mindegy, elrontani nem rontottam :) Egy szilikon spray lehet nálam sem ártana, mert amúgy egy csavarral állítható az ellenállás, és minimumon van (maximumon megmozdítani sem tudom szinte :D

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#20499) Yllgrim


Yllgrim
őstag

Jol van, kb ugyanaz a kar, alul ahol a csikok vannak a sinben, ha jol megnezed van valami kis ragados dzsuva, azt kell eltavolitani es odatenni a szilikon spray-t es bejaratrni kicsit, minden indulas elott par masodperc, es ment kozben is kepes beragadni uh majd kell egy tartos megoldas, bar lehet h csak kell neki adni kis idot mig a szilikon beeszi magat mindenhova es bejaratodik.

Pontos preciz a joy is, meg kell finomhangolni, de mar jatekon belul is lehet, ami azert nem rossz :)

SH meg valami eszement gyilkos, birja az uteseket, oszt is csunyan, ha az ember belejon idovel akkor a Vanduuloknak semmi eselyuk kb.

[ Szerkesztve ]

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#20500) Drenadar válasza Yllgrim (#20496) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Megnéztem, gombok már jók, viszont nekem a pályáknál csak azt a nyomoronc alap hornetet mutatja :(

Nincs tornya, van kettő repeaterje és ennyi... ez így nem funny

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.