Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26001) ttamashu válasza mrfire (#25999) üzenetére


ttamashu
aktív tag

Ha sok az áramingadozás 9900ért vegyél egy szünetmentest (akciósan múltkor ennyi volt iponon, de ha körülnézel tuti találsz most is ennyiért). Nem bírja ki tovább vele pár percnél, de elég hogy az ingadozást áthidalja.

Ha olyat veszel amin a netkábelt is át tudod vinni akkor még villámcsapás másodlagos hatásait is túléli a gép.

[ Szerkesztve ]

Tea az élet!

(#26002) Diopapa válasza ttamashu (#26001) üzenetére


Diopapa
addikt

Mondjuk drágább aktív PFC-s tápot tuti nem kötnék 10k-s szünetmentestre...

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#26003) MasterDeeJay válasza Diopapa (#26002) üzenetére

Használtan 10k ért kaphat régebbi APC-t + aksik.
Én sokáig egy Smart 600-ast használtam. Még valamikor a 90-es évek elejéből származik, kondik lettek cserélve benne, elöregedni csak az tud benne, meg persze az aksi de az úgy is cserés pár évente. (kereken 400w-ot bír, az felett sípol ezért nem tudtam használni nagyobb géppel). 800-as márkátlan nem szinuszos meg nem vitte a gépemet.
Messze jobb akár melyik ezer éves APC mint a maiak közül a nevenincs hulladékok. Aktív PFC-hez meg szinuszos kell és a régiek szinte mind azok.
Újonnan 10k-ért nincs használható szünetmentes játék PC-hez. Talán paszív pfc-shez irodai géphez, azokhoz elég a 10k-s

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#26004) Diopapa válasza MasterDeeJay (#26003) üzenetére


Diopapa
addikt

Ennél pontosabban én sem tudtam volna megfogalmazni. :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#26005) abéla


abéla
senior tag

Sziasztok, lévén messze ez a legkompetensebb fórum SC ügyben kis hazánkban (még ha van is némi kogni-disszo-redu az itt lévőkben- de ez így is van jól egy fanatic-közösség tagjainál :D ) vanguard és a későbbi basic-ship /esetleg grey-market/ LTI-vel kapcsolatos láma-kérdéseim intézném hozzátok:
pontosan milyen területekre, és mire (hajó/cumó/weap/etc) vonatkozik a biztosítás?
Egyáltalán mibe fáj ha nincs LTI, emellett tudunk-e vlmit biztosan az LTI élettartamán kívül?
Esetleg később az esetleges OP-sága okán nerfelik, mint a raksikat?
Egyáltalán van vlmi kötelezettség a RSI részéről is? (bár ezt kétlem, gondolom az apróbetű nem a felhasználó jogait taglalja :D ) csak mert azért repkednek itt a -államok-béli viszonyítási alappal is- kemény pénzek rendesen... mondjuk a nyálam elcsöppen némelyik vidi láttán, a jó édes annyukatazt :DDD

Tudom vannak olyan vélemények is, hogy majd mindennek ingame kivakarjuk az árát, de mivan, ha előreláthatóan nem lesz elég időm kitermelni mindent in-game -még ha nem is megy el troger p2w irányba az egész- az látható hogy a normalis, real-cash nélküli, élvezhető gémhez rendesen anti-szoci second life lesz a kívánalom, tehát már nekem és sok hasonló időhiányos fannak vlsznű mégis kicsit p2w vagy inkább pay2time lesz az osztályrészem.
Ezt a fentit, kicsit az ED cikk krtikájának margójára, halkan jegyzem meg ;)

Egyébként a konkrét terv: az eddigi LTI nélküli 315p-t beolvasztani egy Vangu-ba vagy külön grey-market LTI Hornet/Cutlast beszerezni

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#26006) TESCO-Zsömle válasza abéla (#26005) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Először is -ha már ezt kérdezted- jelen állapot szerint az LTI meglehetősen kérdéses. Az eddigi nyilatkozatok alapján ez nem más, mint a legalapvetőbb biztosítás örök életű, ingyenes változata. Amennyiben ezt elfogadjuk tényként, akkor az LTI is ugyanúgy csak a biztosított területeken érvényes és csak a hajóra. (Van még vita, hogy a "hull" ebben a kontextusban az alap hajót jelenti alap felszereléssel, vagy csakis és kizárólag az üres hajótestet.) Így az LTI-nek gyakorlati haszna csak olyan hajókon van, amiket nem kell upgrade-elni, nem szállítanak értékes árút és gyakran keverednek csatákba. Az utólagosan beszerelt alkatrészekre és a rakományra külön biztosítás kell, amit már nem fedez az LTI.

Az első kérdés, amit fel kell tenned magadban, hogy mit szeretnél csinálni, mert ehhez kell magadnak a hajót kiválasztani.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#26007) abéla válasza TESCO-Zsömle (#26006) üzenetére


abéla
senior tag

1st: :R

többi: a kezdetben(1-1,5 éve) elképzelt felfedezek, térképezek, infoval kereskedek módra, sajnos úgy néz ki, egyre kevésbé áll rendelkezésemre az ehhez szükséges idő, szóval jelen állás szerint kissé az akció felé tolódott el igény/lehetőség relációm: kis bounty h. vagy épp kalózosdi (olyan Drake-es fél-legális módon :) ) némi fps-sel nyakonöntve, tehát sajnos ilyen visual/sekélyesebb élmények -ez van, tudom a jó/mély játékhoz idő kell, nekem meg inkább ilyen subokban lesz néha közepes mennyiség, leginkább meg semmi- tehát a dogfight/fps-t meg tudom egy jó közepesre tanulni + taktikai játékelemek ok, de stratégiai elmélyülés tsi.

Szóval Cutlass/Hornet/Redem/Vangu vonal -bár Redeem kicsit kilóg, azon inkább partra/hajóraszálló lennék szívesen- .
De LTI ezek szerint azért annyit nem ér, mint gondoltam...legalábbis valószínűleg :D
Mindenesetre köszi még1x

hootka!

(#26008) mrfire


mrfire
őstag

Biztos észrevették páran, hogy megint késett a Reverse the Verse fordítás, és a 10FTC-sem kerül ki még egy ideig sajnos, de a héten pótolni fogom. A dolognak egyszerű oka van, készítettem egy videót a márciusi hónapról, persze nem igazán lett teljes, mert csak múlthéten jutott eszembe, hogy jó lenne egy ilyen, így az elmúlt pár napot hangfelvételekkel és vágással töltöttem.

Tehát itt egy márciusi összefoglaló vidi. (Nem tudom miért nem HD, elvileg ha a youtube megszenvedi, akkor hamarosan úgy is elérhető lesz, jelenleg 360p a max.)

[ Szerkesztve ]

(#26009) TESCO-Zsömle válasza abéla (#26007) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

A második legfontosabb kérdés, hogy mennyit szánsz az egészre. A felfedezősdi is megérhet egy misét. Még ha csak kevés időd van is, ha jobb szeretnél térképészni/felfedezgetni, akkor inkább azzal töltsd azt a kevés idődet, mit valami mással, nem igaz?

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#26010) mrfire válasza abéla (#26007) üzenetére


mrfire
őstag

Ez mondjuk igaz lehet, amit Zsömle mond, én is erre gondoltam. Épp nemrég beszéltünk róla, hogy mivel az FPS és egyéb kalandos harcok miatt az ember könnyen kórházba kerülhet és gyűjteti újra össze a felszerelési árát stb. ez a játékmód nem igazán felel majd meg a kevés idővel rendelkező játékosoknak.

(#26011) BOGO07


BOGO07
tag

Azt láttátok hogy az Április 1.-i hajóknak megcsinálták a holo viewer ben?
Érdekes menyit foglalkoztam hogy mindent óceánossá alakítsanak de szerintem jó lett.

(#26012) Yllgrim válasza mrfire (#26008) üzenetére


Yllgrim
őstag

Meg csak most kezdtem el de ez KURVA JO! :Y :R

Le a kalappal :) Csinalj meg ha van kedved es idod :K :C

[ Szerkesztve ]

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#26013) maross válasza mrfire (#26008) üzenetére


maross
veterán

nice, jo osszefoglalo. spoileres reszekhez nem artana jutbobos timeline-ra sarga vonalka, segitene hogy meddig tekerjunk.

[ Szerkesztve ]

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#26014) mrfire válasza maross (#26013) üzenetére


mrfire
őstag

Oké, azt is beleteszem. Tekerj vissza oda, hogy kikerül a youtube spoiler felirata, arra rákattintva át lehet ugorni, csak bugosan került ki valamiért és csak annyit ír spoiler a spoiler átugrása helyett.

Amúgy köszi, meg neked is Yllgrim, ha lesz időm gyakrabban csinálok ilyet.

[ Szerkesztve ]

(#26015) maross válasza mrfire (#26014) üzenetére


maross
veterán

oh, akkor nem kell, jobb a gomb, csak tenyleg nem lattam hogy az gomb lenne :)

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#26016) mrfire válasza maross (#26015) üzenetére


mrfire
őstag

Nem is találom. :( De ha valaki tudja, hogy kell egy olyat betenni írja meg azért pls. A gombot kijavítottam.

[ Szerkesztve ]

(#26017) TESCO-Zsömle válasza BOGO07 (#26011) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Loool, most nézem... A kalózhajó azért redacted, mert a vitorlán a ThePirateBay logója van! ;] :DDD

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#26018) FRIZ 22 válasza mrfire (#26008) üzenetére


FRIZ 22
senior tag

Köszönjük az összefoglalót, nagyon hasznos. :)

(#26019) ConantheBarb válasza mrfire (#26008) üzenetére


ConantheBarb
csendes tag

Zsír összefoglaló, köszi szépen.

Nem lesz légköri harc? Se repülés? Hanem átvezető animáció helyette? :/

Nem éppen "free" meg "open", meg stb.. Hogyan fogjuk így támogatni a felszínre leszálló csapatokat? Plusz, ha ez nem lesz, akkor valószínűleg járművek se lesznek, se tankok, se erődítmények, se teljeskörű planetside harc. Remélem azért ez változni fog még...

(#26020) vagabor válasza ConantheBarb (#26019) üzenetére


vagabor
aktív tag

földi egységek támogatásáról eddig sem volt szó, bár tény hogy a uee hadereje elég komplex, a lore-ban is szépen le van írva. A légköri harcot talán a megjelenés után tervbe vehetik, instancolva simán kivitelezhető, bár tény hogy a fizikán akkor rendesen módosítani kell majd az űrhöz képest. Csak jöjjön már a pu alpha vagy legalább a 2.0 hogy kicsit jobban tudjon a közösség aktivizálódni.
Mrfire, remek lett az összefoglaló grat.

ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz

(#26021) Szőrös  válasza ConantheBarb (#26019) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ez nem rep.szim hanem space pew pew alapvetően , szóval ilyenek elvárások ne legyenek.
Attól hogy ez nincs benne még open meg free csak a zűrben .

Teccikérteni ?

Túlzott elvárások ezért ne legyenek a játékkal kapcsolatban , főleg ne a megjelenésre.
Örülhetünk ha minden beígért fícsőrt bele tudnak kalapálni addigra. ;)

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#26022) mrfire válasza ConantheBarb (#26019) üzenetére


mrfire
őstag

Igen, ez nem repszim, bár én is csalódott voltam mikor először hallottam, de érthető. Nem csak a fizikáról van szó, hanem arról, hogy a bolygófelszíni területeket sokkal-sokkal nagyobbra kéne így készíteni. A levegőben nem állhatja utunkat egy szakadék vagy hegy.
Ez a másik ok, hogy járművek, tankok, erődítmények (ezek amúgy lesznek, ha jól tudom, csak FPS-re), egy teljesen új, összetett játékmódot eredményezne a bolygókra levinni a harcot, amit külön ki kell balanszolni, hogy egy gyalogos mit kezdjen egy űrhajóval, fedezékbe vonulhat, lelőheti egy ágyúval stb.?
Tekintve a fejlesztési időt, amiről már sokszor beszéltünk, hogy egy ilyen méretű projektnek még kevés is ez a pár év, érhető, hogy miért nem kerül bele. Viszont nem zárták ki a lehetőségét, tehát arról van szó, hogy idővel simán részévé válhat a játéknak egy ilyen mód is. Sz'tem egy ilyen szabadságú játékba szükség lenne rá.
Minden a sikerüktől függ. Ha több millióan fognak játszani vele, akkor valószínűleg szépen jönnek majd az új tartalmak is. Elvadult gondolatokból nincs hiány CR részéről sem. Ő már kolonizálást meg városépítést emlegetett az egyik 10FTC-ben, és ha nagyobb hasznot termel a játék, mint a WOW fénykorában, akkor az X-edik kiegészítőben a végén még erről is szó lehet. :)

[ Szerkesztve ]

(#26023) Menthirist válasza mrfire (#26008) üzenetére


Menthirist
veterán

még nem néztem meg (csak beletekertem), de ahogy látom hiánypótló alkotás. Nagy gratz és respect a belefeccölt munkáért :) Aztán ha belendül, felvesszük Mark Hamill-t vagy Patrick Steward-ot szinkronhangnak :D

az újoncoknak: Igen, ezt kell megérteni hogy egyrészt ez a hetveniksz millió ez még lófütty, remek játékot lehet belőle készíteni, de nem egy olyan mmo-t, amiben űrben csatázhatsz és a connie-ddal leszállva egy város melletti erdőben fát vághatsz és karámot építhetsz a disznóidnak, aminek a "szemetét" lapátolhatod utána :) Nagyon sok dolgot mondtak hogy szeretnének beletenni (pláne amikor őket is elkapta a gépszíj és a lelkesedés), de egyrészt ez hosszan tartó folyamat eredménye lesz, másrészt lesznek olyan dolgok amiket még évekkel ezelőtt ígértek hogy szeretnének de most már nem illik bele, vagy még jobb ötletet találtak ki, de mindenképp későbbre csúszik, most a modulok megjelenésén dolgoznak. Ez ugyanúgy évek múlva sem lesz "teljesen kész" mint a WoW, mindig jöhet hozzá egy-egy új hajó, bolygó, cselekvés, stb. amíg a játékosok játszanak vele. Ez a pénz jó alapot és további fejlesztéseket biztosít, hogy ne kelljen félni hogy kifutnak a pénzből mielőtt kijön a játék vagy mondjuk utána való évben, de ez nem a világ összes pénze hogy elég legyen, és nem az övék a világ összes fejlesztője hogy mindent holnapra betegyenek :)

A direkt leszállás a bolygóra is ilyen. Animációval marha látványos, ráadásul tudtommal sokféle szögből és módon száll majd le a gép, szóval nem mindig ugyanaz az egyetlen animáció lesz majd. Ettől függetlenül nem lesz eleinte manuális, mert akkor már hirtelen számolni kell azzal hogy a user elcsámborog, leüti a többi leszálló embert, becsapódik a falakba, stb, és technikai dolgok is előkerülnek, hogy oldják meg a textúrából modellbe való finom átváltást a bolygófelszíni épületek kapcsán hogy ne "poppoljanak" (bár erre a cryengine-nek vannak trükkjei, mint anno még kifejtették egy videóban). Szóval sokkal nagyobb munka biztosítani a direkt leszállást mint azt sokan gondolják. Így viszont kitaláltak egy lore-ba is teljesen beleillő megoldást (dokkoló számítógép), ami leviszi a gépet, biztosítva a legénységet, a város népét és a többi leszálló gépet hogy senki sem kezd csintalankodni.

Szóval pláne eleinte, tele lesz ilyenekkel a program, ahogy most is eleinte csak menüből lehetett AC-zni, most van ez a belülről szarul de kívülről jól (ötlet szintem meg lore-ba teljesen illő) megoldás AC-re. Később is megmarad az AC lehetősége, de később lehet majd normálisan, élesben is repülni a hajóddal. Minden így lépésről lépésre fejlődik és halad, egyre több kirakós kerül a helyére (ami ettől még később változhat). Ez egy folyamat, nem lesz az hogy na, kész a játék, remélem mindenki örül, viszlát.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#26024) Razzul válasza ConantheBarb (#26019) üzenetére


Razzul
senior tag

CR már nem csak a kisujját, hanem a teljes karját is odaigérte nekünk, de már ez sem elég? :S

Stat crux dum volvitur orbis

(#26025) ÁDI


ÁDI
aktív tag

Nagyszerű összefoglaló, gratula!!!! :R

SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover

(#26026) Gerboka91


Gerboka91
csendes tag

Nagyon szépen köszi az összefoglalót. Hasznos. Csak így tovább ;)

(#26027) TESCO-Zsömle válasza ConantheBarb (#26019) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

GTA4-ben se lehetett elhagyni nyúlyorkot, akkor az sem volt open meg free? GTA5-ben is csak egy kis terület lesz lemodellezve az egész bolygóhoz képest, ráadásul az is csak egyetlen bolygón, akkor az se open meg free?

Hány galaxist kell az univerzumból teljes részletességgel lemodellezni, hogy tényleg open/free legyen egy játék? Hány univerzumot?

Capiche?

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#26028) 77.PX_Drebil válasza TESCO-Zsömle (#26027) üzenetére


77.PX_Drebil
aktív tag

Csatlakoznék Don Zsömle gondolat menetéhez:

És akkor még nem beszéltünk az űr objektumokról mint a gázzal és szeizmikus feszültséggel terhelt aszteroidák, rejtett meteor rajok, teljesen bejárható űrállomások,bolygó felszíni és űrbeli leletek, bejárható/kifosztható roncsok és még sorolhatnánk. Ezek mind benne lesznek a játékban ezeket is le kell modellezni majd szépen jön a többi.. az EVE sem egy nap alatt épült ilyenre ha jól tudom több mint 10 éve építik.

[ Szerkesztve ]

"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)

(#26029) abéla válasza mrfire (#26010) üzenetére


abéla
senior tag

Köszi az instrukciókat, végül átgondolva és kissé racionalizálva a kezdeti érzelmi hullámokat (wow-effekt :) ) Vanguard és egyéb pénznyelők helyett végül egy 315 meltből freelancer dur mellett döntöttem, ezzel gyak. megmarad a pionír vonal, de azért mégis ott figyel két s5 torony, 2 fős, tehát magányoskodás esetén sem lehetetlenül el a játék, meg a 150-es cargo sem jön majd -főleg ez elején- rosszul.
LTI-t meg nem erőltetem, ha a meglévő 6 hónapnyi free insu alatt nem kapok rá az ízére, akkor úgy is megette a fene az egészet :) .

Mondjuk a Vangu -az eddigi trendeket elnézve- befektetésnek még mindig jó lehet.

szerk: ja és kösz az összefoglalót :C

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#26030) abéla válasza TESCO-Zsömle (#26027) üzenetére


abéla
senior tag

Lemodellezni az egész világegyetemet, benne minden galaxist, naprendszert, bolygót, várost, fejlesztőcéget, benne a világot lemodellező szakembereket....és huppsz, perdül egyett -vagy épp' egyre gyorsuló rezgésbe kezd- a világ, a tér-idő tengelye körül :DDD

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#26031) tkondor válasza abéla (#26030) üzenetére


tkondor
tag

vagy már le is modellezték és mi most mind a mátrixban vagyunk, ahol megpróbáljuk lemodellezni a mi általunk ismert lemodelezett világot, ami a való világ lemodellezett világa :D :D :D

Star Citizen nick: Horus

(#26032) mrfire válasza tkondor (#26031) üzenetére


mrfire
őstag

Az nem lehet. Ha a mátrixban lennénk tuti én lennék a kiválasztott, és akkor tudnék róla. :P

(#26033) tkondor válasza mrfire (#26032) üzenetére


tkondor
tag

nem, mert te csak azt hinnéd, hogy te vagy a kiválasztott, mivel minden embernek saját világa van és mindenki a saját világában a kiválasztott :D

Star Citizen nick: Horus

(#26034) ConantheBarb


ConantheBarb
csendes tag

Fosok a GTA-ra, meg minden más játékra is, uncsik.. Ez izgi lesz. És van az a lóvé hogy le lehessen modellezni mindent. Ha így halad a "gyűjtés" akkor keret az lesz rá.

És ha már lore-ban IS van katonaság, akkor elég butusan nézne ki ha gyalogosokkal kéne városokat bevenni.

Ha meg teljes szabadság, akkor teljes szabadság. Persze, hogy idő. De azt kijelenteni, hogy nem lesz légköri harc, ismerve az UEE katonai felépítését, egy kicsit furcsa. Redeemer földiegység ledobója akkor igazából mi is a játékban? Ledobhatom a katonákat, de fegyvert neeeem szabad elsütni? Milyen lenne már..

Nem baj ha nem tetszik a véleményem, nem nyavalygásból írom ezeket. Az a probléma hogy tervben sincs, hogy legyen légköri harc, hanem ki van jelentve, hogy nem lesz. Na, ez az amivel kapcsolatban hangot adtam abbéli reményemnek, hogy ez változni fog.

És 3000 környékén járunk, tehát nem hiszem, hogy bármelyik hajónak problémát okozna a légköri repülés, "mert az UEE kifejlesztette az antigravitációs hajtóművet" vagy akármi. Meg jelenleg is le-fel szállunk bolygókról, szóval nem egészen értem mi a súlyos probléma a légköri repülés EZEN aspektusát tekintve :)

(#26035) Szőrös  válasza ConantheBarb (#26034) üzenetére


Szőrös 
veterán

"hanem ki van jelentve, hogy nem lesz"

Konkréten nincs kijelentve. Az a mondás hogy megjelenésre nem lesz benne légköri repülés mert azt nem tudják már bevállalni, utána majd gondolkoznak róla de nem mondják azt se 100 %-ra.
Ha lesz rá elég erőforrás és igény akkor talán de ez még nagyon messze van.
Jelenleg sok minden más fontosabb mint ez . Sőt igazából minden fontosabb.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#26036) mrfire válasza ConantheBarb (#26034) üzenetére


mrfire
őstag

Ezt mondjuk eszembe se jutott megemlíteni, hogy mik a kilátások a jövőben ezzel kapcsolatban. Sz'al bocsánat, ha megijesztettem valakit, hogy ezt a légköri repülés dolgot egy életre elföldelték, nem erről van szó.
Ez olyan, mint a fizika, hogy minden mondat elé gyakorlatilag oda lehet tenni, hogy a tudomány (ez esetben a fejlesztés) jelen állása szerint.

(#26037) 77.PX_Drebil válasza ConantheBarb (#26034) üzenetére


77.PX_Drebil
aktív tag

Értlek én, de nem kellene túlzott elvárásokat támasztani. Nem azért mert nem tudják teljesíteni idővel ezeket a dolgot, hanem azért, hogy ne legyen csalódás és rossz szájíz amikor belépsz a PU ba először. Hidd el hogy simán lemondasz majd a gaméról (adott esetben igazságtalanul) mert ez sincs meg az sincs. Holott csak ídőt kellett volna csak adni neki. Én úgy trenírozom magam, hogy 2017 ben kezdődik majd az igazi élhető nagy kaland. Addig lesznek részleges meg teljes összeomlások hiányosságok stb. "Türelem rózsát vagy SC-t terem."

Hogy klasszikust idézzek: " Nicht ugribugri aber langsam spaziren.."

[ Szerkesztve ]

"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)

(#26038) Diopapa válasza tkondor (#26031) üzenetére


Diopapa
addikt

13. emelet című film megvan? :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#26039) Menthirist válasza 77.PX_Drebil (#26037) üzenetére


Menthirist
veterán

Akkor már " "ábendesszen"!!!! "ábendesszen"!!! Mi ez, kisüsti? Nein kisüsti!!!" :D

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#26040) ConantheBarb válasza 77.PX_Drebil (#26037) üzenetére


ConantheBarb
csendes tag

Félre vagyok értve :D

Az se érdekel ha 2018-ra lesz először játszható normálisan, én itt leszek már mostantól, és csak a jelenlegi nem éppen fényes anyagi helyzetem az, ami megakadályoz akár csak egy aurora megvásárlásában. Egy icipicit jobban állnék most, és nem kéne minden egyes kibaszott forintra odafigyelnem, akkor már greycattel csapatnám a hangárban :D A repkedésről nem is beszélve...

Jelenleg csak a videókat tudom nézni youtubeon, de mások videóit nézni is óriási élmény. Már most nagyon-nagyon tetszik a játék, sőt a legjobb játéknak tartom jelenleg. Nem fogok két hét után durcás kölökként lelépni, mert "nem erről volt szó". Hosszú távon gondolkodok ebben a játékban. Mert őszintén szólva minden más játékra ráuntam már, és éppen egy hasonlót akartam kifejleszteni. De minek törjem magam, ha már megvan? :D Inkább támogatom ezt. Támogatnám..

mrfire: akkor félreértettem, úgy értettem, hogy egyáltalán nem tervezik.

Más. Van egy ötletem arra, hogy hogyan lehetne a játékot hosszú távon ellátni pénzzel. Meg amitől nem válna p2w-é. Lehetne egy havi tagság. Mondjuk 5 dolcsi. Vagy 10-20-akármennyi. És mondjuk az 5 dolcsis csomagért minden hónapban kapnál 5000 UEC-t. A 10 dolcsisért meg 10 000-et. És minden 10 dolcsi fölötti "csomag" is 10 000 UEC-t kapna. És mondjuk ezt az "előfizetők" a havi maximálisan vásárolható limiten felül kapnák meg.

(#26041) mrfire válasza ConantheBarb (#26040) üzenetére


mrfire
őstag

Lehet majd pénzt venni havi limittel a játék megjelenése után is, meg most is, de most ha jól tudom még nincs limit, de azt sem tudjuk mennyit fog érni az UEC, mert nem indult be a gazdaság, így elég nagy rizikó lenne most felhalmozni.
Sz'al ez már megvan, és van most is előfizetés, és gondolom később is lesz. Lehet hogy ők AC-ben megkapják majd a menet közben fejlesztett hajókat, mert ugye azokat is tesztelni kell.

(Zárójelben megjegyzem, hogy kicsit furának éreztem itt az egymásnak feszülő reakciókat. Szerintem a CIG jól elintézte, hogy azt higgyék az emberek, hogy az SC-ben mindent lehet. Ott az imageine trailer is... Én is csalódtam kicsit, hogy nem lesz légköri harc, de én a 10FTC-ből tudtam meg, ahol rögtön el is magyarázta a dolgokat, és ezért megértettem mi van. Ha így bemondták volna nekem is, én is beírtam volna hogy hát azért igen sajnálom...)

Star Citizen OFF topic-ba átvittem egy másik kérdést.

[ Szerkesztve ]

(#26042) Szőrös  válasza mrfire (#26041) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ööö úgy emlékszem most is van limit UEC vásárlásra , mintha 150k rémlene de hogy összesen ennyit lehet venni a megjelenésig vagy havonta .... vagy majd a megjelenés után tervezik a korlátot...hmm elbizonytalanodtam :F

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#26043) tkondor válasza Diopapa (#26038) üzenetére


tkondor
tag

(#26038) Diopapa : nem, nem láttam...

MÁS:

amúgy hülye ötlet az a részemről, hogy szerintem a Squadron 42t simán kaidhatnák akár közepes grafikával is a nextgen konzolokra? Ha jól tudom akkor ez teljesen különálló a Star Citizentől, tehát nem lehet benne a küldetésen kívül csak úgy szabadon járkálgatni, kereskedni stb...

a konzolokon olyan jó 50-60 dolcsiért mennek a játékok és ez is + haszon lenne, illetve talán átcsábítana néhány konzolost a Star Citizen megvételéhez...

Star Citizen nick: Horus

(#26044) mrfire válasza tkondor (#26043) üzenetére


mrfire
őstag

Reverse the Verse - 40. rész Egy részét ugye már halhattátok tőlem is, meg Zsömi is linkelte. De a legfontosabbakat, hogy Alexis midnenkit t*kön lő még nem biztos. :DDD

(#26043) tkondor
Alapvetően nem lenne hülyeség, de nem tudom milyen technikai dolgok kerülnének az útba. Ugye a teljes SC-t nem nagyon lehetne. De egy lebutított SQ42? Majd kiokosít minket valaki, aki jobban ért hozzá. Kontrollerrel játszható a játék, így az biztos nem lenne gond. Amúgy sztem akár lehetne, akár nem, a CIG nem foglalkozna a dologgal.

(#26045) tkondor válasza mrfire (#26044) üzenetére


tkondor
tag

miért ne foglalkozna? nem azt mondom, hogy most, de talán ha kint lesz mind az 5 epizód, vagy párhuzamosan epizódonként kiadhatnák a pcvel együtt, a next-gen konzolok architektúrája elvileg ugyanaz, mint a pcnek. Csak butítani kellene a grafikát, meg talán egy-két helyen a fizika szimulálását, bár ezutóbbit szerintem nem kéne butítani, csak ha nagyon, de nagyon nem lehet kiadni vele, mert maga a repülés élménye ennek köszönhető...

meg nem hiszem, hogy ezen a backerek nagyrésze háborogna, a Star Citizent, nem is lehetne átvinni, nem is kell, de az SQ42 tudtommal korlátolt, lineáris játék....és a plusz pénz mindig jól jön, főleg egy crowd-funding játéknál :) és amit az SQ42 konzolon megtermel az a pénz mehet a pcs Star Citizenbe :)

Star Citizen nick: Horus

(#26046) Yllgrim válasza tkondor (#26045) üzenetére


Yllgrim
őstag

En alapvetoen elutasitom azt hogy akar egy bit-je is atkeruljon :B Nem volt konzolom, nincs es nem is szeretnek. Egyszeri befektetes, a jatekok ott is idovel olcsok meg van meg biztos sok mas elonye de nem.

A jatekos tarsadalmat mar elegge megosztotta az a 2-3 ceg hogy PS meg MS only jatekok, es vegyel azert egy dobozt amit nagyon masra ugysem tudnek hasznalni, minden generacio valtasnal vegyem meg ujra a jatekot (meg ha most a Sony megoldja a regi jatekokat felhoben).

Ez PC ONLY-nak volt reklamozva. Pont.

Az hogy a CIG kesobb segget csinal a szajabol az mar egy mas kerdes, ha egy konzolosnak tetszik a jatek, vegyen PC-t.

Azert mert valaki vesz maganak egy gyenge, csak egy dologra alkalmas "PC"-t az az o dontese, en sem fogok sirni ha par jatek nem jelenik meg PC-re, pedig tetszik, meg viszket ra az ujjam, ertem is hogy ez a celjuk azoknak a cegeknek, de erre csak annyit mondok kapjak be. :U

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#26047) Menthirist


Menthirist
veterán

AtV #38

Egyetértek hogy ne adják ki konzolra. A fókusz a pc és annak legjobb kihasználása. Ezt is figyelembe véve kezdték csinálni, és így is csinálják elvileg. Még ha verylow-on is kikerülne konzolra, már felvetné a gyanút hogy megalkuvók. Van bőven olyan játék ahol közös kompromisszumokat keresnek, ez ne legyen az. Pláne hogy eleve a patch rendszert akadályozná, mégha csak sq42-ről is van szó.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#26048) Menthirist válasza Yllgrim (#26046) üzenetére


Menthirist
veterán

sorry a dupláért

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#26049) Szőrös 


Szőrös 
veterán

SQ42/SC konzolra ?

:DDD

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#26050) ttamashu válasza Yllgrim (#26046) üzenetére


ttamashu
aktív tag

Egyetértek!

Tea az élet!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.