Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27001) Menthirist válasza mrfire (#26999) üzenetére


Menthirist
veterán

A grabby hand-es videóban pedig volt az, amikor csak a melléhez szorította a fegyvert, nem volt éles harci helyzetben.

Mellesleg ha valaki fegyvert vesz elő, annak szerintem jogos hogy tartania is kell valahogy. Legalábbis szerintem hülyén nézne ki ha kézlógatva de mindenkinek a kezében a fegyverrel szaladgálna (sőt, ha két batár gépkarabéllyal egy-egy kézben lóbálva szaladgálnék űrruhában a városon belül). Lehet nyugodtan a pisztolytáskában, aztán elővesszük ha kell. Szerintem nem kell még a jelenleginél is tovább bonyolítani és 6-7-8 féle állásban lenni (mégha amúgy az állások közti váltás automatikus is).

Szóval szerintem várjuk meg mire kijön a social modul, aztán meglátjuk. 4 állás (fegyver a tokban, lowered, ready, ads) már van, lehet lesz ötödik is. Ezek között ráadásul meg kell csinálni az átmeneteket, oda-vissza, mindegyikben minden irányban minden mozgást, azok közti átmeneteket, női férfi változatban, de még az is lehet hogy testtömeg és páncélzat alapján is változik. Azért fizikai limitek is vannak ám (és nem kérem a 80 millióból erre is futnia kellene jellegű köröket :D)

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#27002) mrfire válasza Nathan Boggs (#27000) üzenetére


mrfire
őstag

Igen, a 3.-4. helyzetről van szó, de ha a grabby handsben volt ilyen akkor faja.

(#27003) Menthirist
Király, akkor ilyen is lesz, nem rosz. :R

Beraktam pár képet az OFF topicba a monitorokról, tegnap hoztam el őket. :))

[ Szerkesztve ]

(#27003) Menthirist válasza mrfire (#27002) üzenetére


Menthirist
veterán

https://www.youtube.com/watch?v=alChuYH0098

Van amikor a földön van, van amikor in-use, holstered (eltéve) és holding, amikor csak fogjuk. Persze ez még csak work in progress, így nem tudni még biztosra mi hogy lesz.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#27004) Nathan Boggs válasza Menthirist (#27001) üzenetére


Nathan Boggs
senior tag

ARMA-ban viszonylag egyszerűen megoldották ezt a 4 pozíciót, közben eszembe jutott, hogy a Day-Z-ből is ismerős lehet, mivel az is az ARMA-ra épül :) Érdekes kérdés, hogy hogy fogják ezt megoldani.

Szerk.: Én már annak is örülök, hogy végre rájöttem, hogy hogy rakjam el a fegyvert AC modulban :D Bár újratölteni még nem sikerült a patch óta, lehet, hogy nincs nálam több tár :(

[ Szerkesztve ]

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#27005) Menthirist válasza mrfire (#27002) üzenetére


Menthirist
veterán

nem biztos hogy lesz, de jelenleg úgy áll. Azért azt tudhatjuk hogy CR papa nagyon természetes kinézetű mászkálást és PC/NPC-ket akar, és erre még talán a kelleténél is több energiát fordít (értsd, lehet több időt b*sz el vele mint kellene :D). Szóval lesz benne, amennyiben zavaró lenne ha nem lenne.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#27006) PoeDameron válasza mrfire (#26997) üzenetére


PoeDameron
aktív tag

Igen igen, tehát hogy például egy kalóznak sem szabad úgy mozognia feltétlenül, mint egy Delta Force kommandós. Feltételezem CR-ék is pontosan érzékelik ezt, és ha egy korai verzióban esetleg még nem is így lesz, később változtatnak. Ha nem, akkor megírom nekik és akkor biztos. :P

(#27007) mrfire


mrfire
őstag

Most néztem csak meg a Ship Shape-et a connieról. Nagyon jó lesz! :C

(#27008) torz on borz
Akkor marad az, hogy az SQ42-t és hasonló katonai kampányokat kihagyó játékosok karakterei nem mozognának úgy. De ilyesmit már tényleg nem várok el tőlük.
Azért sokat hozzáadna a valóságérzethez, hogyha megtámadok egy békés kereskedőt, akkor a pilóta valami béna civil mozdulatokkal lövöldözzön felém.

[ Szerkesztve ]

(#27008) Szőrös  válasza PoeDameron (#27006) üzenetére


Szőrös 
veterán

No és ha az a kalóz egy ex katona ? Látod máris bukta amit írsz. :P
Amúgy meg továbbra sem dedikált fps játék, legyen normálisan megcsinálva egyfajta mozgás "stílus" aztán ha valamikor van rá kapacitás akkor csináljanak még többet.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#27009) SkyS1gn válasza mrfire (#27007) üzenetére


SkyS1gn
félisten

:K

Szépen ujradolgozzák!

[ Szerkesztve ]

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#27010) mrfire


mrfire
őstag

(#27011) Eniral válasza mrfire (#27010) üzenetére


Eniral
tag

Cutlas-ról nem eset szó ! :(

(#27012) Nathan Boggs válasza mrfire (#27010) üzenetére


Nathan Boggs
senior tag

"A következő pár hétben még nem lesznek új fegyverek a Voyager Directben."

Akkor a következő pár hétben valószínűleg nem jön a StarMarine :)

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#27013) mrfire válasza Nathan Boggs (#27012) üzenetére


mrfire
őstag

Vagy lehet, hogy csak a hajófegyverekre gondoltak, nem mindig fogalmaznak pontosan. Bár kb. 2 hét lehet talán mire jön a Star Marine, így valószínű, hogy úgy lesz. Azért jó lenne, ha nem júniusban kapnánk meg, mert az már az AC2.0 időpontja volt... :((

(#27014) Menthirist válasza mrfire (#27013) üzenetére


Menthirist
veterán

Minden csúszik, ahogy nő a projekt. Ezt jobb ha megemésztik az emberek. Az sq42 is csúszni fog várhatóan. Egész egyszerűen a projekt jóval túlnőtte magát, és maga a CIG is hirtelen nőtt sokat. Ez minden területen külső (backer) és belső feszültségekhez is vezet. Most van/volt a fórumokon egy elég erős topic a cig üzleti döntéseiről (ami abból pattant ki, hogy több korai backernek nem tetszett hogy a gemini lti-vel jött). Voltak jó és értelmetlen érvek mindkét oldalon, és NEM lett bezárva a modik által (pedig beírták hogy fáj ezt olvasniuk, de tisztelik a backerek véleményét (és viszonylag nem hőzöngő és alpári megfogalmazását), hogy ne zárják be (ugyanakkor a pereskedés lehetőségeiről inkább vonuljanak más fórumra társalogni mert tényleg bezárják)

Szóval van igazság mindkét oldalon, bár én azért kevésbé vagyok azok pártján akik a 10-20 milliós méretű játékra tett ígéreteket szóról szóra akarják behajtani, mint pl az offline PU. Én amellett vagyok, hogy a játék kinőtte az eredeti méretét, ez már nem az a játék, amire fogadkoztak még 10-15 millió körül. Azok az ígéretek igazak lehettek egy 20-30 milliósra is akár, de már ennél is jóval nagyobb projektről van szó. Egyetértek hogy nem kellene állandóan mindig mindent újra legyártatni csak hogy a szint megjelenés nélkül is a legmagasabb legyen, hogy új sale-ek helyett inkább a ccu-val kellene foglalkozni és tisztázni a pénzügyi terveket, mert sokakban megkopott a bizalom. Ugyanakkor azt erősen kétlem hogy mindez gonoszságból vagy számításból fakadna, saját szememmel olvastam tucatnyi topicot amikben a backerek gyakorlatilag könyörögtek olyan lehetőségekért, amikben még fizethetnek ilyen vagy olyan dolgokért. Persze hogy a cig sem veti meg ha pénzt akarnak adni nekik, sőt ők is gondolkodnak hogy lehetne még több pénzhez jutni (azért vannak a marketingeseik), ugyanakkor abban egy szemernyit sem kételkedek hogy a fejlesztők maguk nagyon akarják ezt a projektet és marha sokat dolgoznak rajta, tehát az elhivatottságuk számomra megkérdőjelezhetetlen.

Sok dolgot csinálhatnának jobban, több dologban nagyon amatőrök, de ezt megint a robbanásszerű növekedés számlájára is írnám (nem véletlen volt ennyi szó a különböző pipeline-okról). Ugyanakkor a backerek egy része is, akik nem is követik a fejleményeket (de vannak akik igen, és sok pénzt adtak bele) egyre elégedetlenebb, mert valóban nem lehet már elhinni azokat a dátumokat, amiket mondanak. Ami elkészül az tetszik, és nem érzem hogy rosszabbat kapnék annál mint amit ígértek, de nem feltételezem hogy bármi is akkor készülne el amire mondják. Legyen az fps vagy social modul, ac2.0 vagy sq42. Mondjuk én ráérek, bőségesen ki tudom tölteni az időmet mással, és úgyis riftben akarom majd leginkább tolni, ami meg úgyis 2016 q1.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#27015) Csabee86


Csabee86
senior tag

Sziasztok.

Régóta követem már a játékot, minden hírt elolvasok róla. Viszont úgymond semmit nem tudok róla. Lenne pár kérdésem:
- Ez a játék dobozos formában is meg fog jelenni?
- Én most hogy tudnék vele játszani?
- Milyen árszabások vannak a játékban?
- Jelenleg miket lehet csinálni a játékban?

Válaszaitokat, segítségeteket előre is köszönöm.

(#27016) Drenadar válasza Csabee86 (#27015) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Szia szívesen leírom, de biztos elolvastál mindent? mondjuk a FAQ-ot is?

Kérlek segíts nekünk, ha a faqban nem találtál meg valamit ami szerinted egy kezdőnek nagyon fontos infó, szólj!

Köszi!

(#27017) _Gugu_ válasza mrfire (#27013) üzenetére


_Gugu_
tag

Az ac 2.0 időpontja nyár volt amennyire emlékszem, szóval akár aug is lehet.

(#27018) mrfire válasza _Gugu_ (#27017) üzenetére


mrfire
őstag

Én arra emlékszem, hogy év közepére mondták, ami június, bár magamban augusztusra számítottam. Amúgy nem nagyon aggaszt, hogy még nincs FPS, most időm se lenne játszani vele (még a kiképzést sem néztem meg), csak durva lenne a csúszás, ha az AC2.0 idejébe is beletolódna.

[ Szerkesztve ]

(#27019) Drenadar


Drenadar
Topikgazda

átnéztem a FAQ-ot hogy mi az amit frissíteni kellene, de kis apróságoktól eltekintve jól van az úgy :)

ha van valakinek ötlete, mit kellene még beletenni vagy kivenni belőle, akkor szóljon, vagy oldja meg ^^

gondolkodtam hogy az amd mustang részt kivenni mert már nem annyira aktuális... de végül is jól van az ott

Új tag rohamra az FPS megjelenésekor lehet számítani, majd arra is össze kell szedni az infókat, de most megjelenésen kívüli infót amúgy se sokat tudunk... öö... a megjelenést se tudjuk ^^

[ Szerkesztve ]

(#27020) mrfire válasza Drenadar (#27019) üzenetére


mrfire
őstag

A dobozos megjelenésről amúgy sem tudunk semmit. Még nem jelentettek be dobozos verziót, sem boltban vásárolható gyűjtői kiadásokat. Bár ha lesz, akkor nekem 2x-3x is meglesz a játék. :D

(#27021) vaakuum


vaakuum
addikt

ehh, elcsectem

[ Szerkesztve ]

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#27022) vaakuum


vaakuum
addikt

lényeg a kérdés: Van most valami minigame, amivel játszanak a fejlesztők is?
Hyper Vanguard Force :U

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#27023) Nathan Boggs válasza vaakuum (#27022) üzenetére


Nathan Boggs
senior tag

Van: https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14704-Hyper-Vanguard-Force

Játékterem stílusú játék, ahhoz képest, hogy az ilyeneket kifejezetten utálom, ez egész szórakoztatóra sikerült :)

Bár nem tudom, hogy most kérdezed-e, vagy véletlenül került oda a kérdőjel, mert túl jól informált vagy :D

[ Szerkesztve ]

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#27024) mrfire válasza Nathan Boggs (#27023) üzenetére


mrfire
őstag

Elvileg jár érte valami achievement. Majd kitolom :)

(#27025) vaakuum válasza Nathan Boggs (#27023) üzenetére


vaakuum
addikt

:R
Kérdeztem...mfire valamelyik fordítsában olvastam ezt, és nem tudtam mi az, csak tippeltem.
Mindjárt rá is nézek, mi az.

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#27026) Szőrös 


Szőrös 
veterán

Bakker ez a HVF minigame hogy a picsbe kerülte el a figyelmem ? Most néztem meg ahogy írtátok és már rákattantam. :D

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#27027) mrfire


mrfire
őstag

most jött a mail, hogy kiküldték a dögcédulákat! :R

[ Szerkesztve ]

(#27028) Bibgr0 válasza Nathan Boggs (#27023) üzenetére


Bibgr0
aktív tag

Ez eddig kimaradt. Viszont nagyon beteg :-)

(#27029) TESCO-Zsömle válasza Nathan Boggs (#27023) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Nekem eléggé lagos az input. Nem úgy reagál, ahogy kéne. :O

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#27030) Diopapa válasza TESCO-Zsömle (#27029) üzenetére


Diopapa
addikt

Majd google cloud computingel jó lesz... ;]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#27031) #24909056 válasza mrfire (#27027) üzenetére


#24909056
törölt tag

jahh, de sajna Kínából jön.. pedig azt hittem hogy ideér a hónap végére :O

(#27032) mrfire válasza #24909056 (#27031) üzenetére


mrfire
őstag

Kínából sem tart olyan sokáig a postázás. Szerintem itt lehet még a hónapban. A legjobban azt imádtam, mikor a DHL hozta a Beyond: Two Souls rendezői kiadását, ami csak az ázsiai régióban volt kapható. Egy nap alatt Németországban volt a csomag, másnap Magyarországra ért és utána a vámon töltötte a legtöbb időt, 3 napot. Pedig nem is volt drága a szállítás, sz'al nem valami méregdrága express kiküldés volt.

[ Szerkesztve ]

(#27033) mrfire


mrfire
őstag

(#27034) Goblin12 válasza mrfire (#27033) üzenetére


Goblin12
őstag

:R

(#27035) Drenadar válasza Goblin12 (#27034) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

lehet a connie végül egy tök jó hajó lesz? :)

(#27036) mrfire válasza Drenadar (#27035) üzenetére


mrfire
őstag

Nekem baromira tetszenek a képek, és az is, hogy végre elválasztották a lakórészt, így nem úgy fog kinézni, mint egy üreges cső, amibe bedobáltak pár bútort.

(#27037) #24909056 válasza mrfire (#27032) üzenetére


#24909056
törölt tag

A próféta szóljon belőled ;)
mert a hónap végén már villogni szeretnék vele a haverok előtt :P

(#27038) SkyS1gn válasza mrfire (#27027) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Nekem is! :P

Miért Kínából küldik? Ez nem áll össze.

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#27039) Nathan Boggs válasza SkyS1gn (#27038) üzenetére


Nathan Boggs
senior tag

Gondolom a gyártás Kínában történik, és onnan egyből postázzák őket. :)

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#27040) Menthirist válasza SkyS1gn (#27038) üzenetére


Menthirist
veterán

mert minden merchandise cucc kínából van. Mindent ott gyártatnak (ami a hangzás ellenére nem vészes probléma, a póló ami jött az speciel pont jobb minőségű mint a legtöbb pólóm (ami annak ellenére hogy Adidas és hasonló, szintén kínai :D)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#27041) PenguinTea válasza mrfire (#27033) üzenetére


PenguinTea
csendes tag

A connie valami nagyon durván néz ki. Lehet hogy egyedül nem fogom tudni kihasználni, de nekem kell majd ingame egy :D

(#27042) Goblin12 válasza Drenadar (#27035) üzenetére


Goblin12
őstag

Igeen, én nagyon szeretem az új kinézetét, engem csak 1 dolog fog vissza a váráslástól az pedig az, hogy nincs alá vasam. :( Csak úgy azért nem veszem meg. :B

Am minden hajóval ezt fogják csinálni? Kiadnak "valamit" <-- ne tessék fikázásnak venni mert nem arról van szó ! és pár hónappal később meg előszedik és kb újra tervezik? Ilyen lesz majd a 890 Jump most nem tudom megnézni a pontos nevét. :B is mindent újra?

Nem bánom én, hogy szépítgetik meg még pofozgatnak rajta, csak annyi mindent csinálnak egyszerre, hogy az valami elképesztő. :K

Ezzel csak annyi a baj, hogy rengeteg időt vesz el mindennek az új designja mintha egyből ilyen szintre raknák a lécet. Nyílván kell után pofozgatni. :R

(#27043) Drenadar válasza Goblin12 (#27042) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

majd ők tudják mit csinálnak :)
legalább igényesek! :)

ha a pénz nem rettent el a vásárlástól, akkor... vegyél egy jó gépet és utána nem lesz gond a connie vásárlás sem :D

(#27044) mrfire válasza Goblin12 (#27042) üzenetére


mrfire
őstag

Engem az zavar, hogy a connie eddig nem ezt a képet adta magáról. Oké, hogy most nagyon szép lett meg minden, de eddig a Taurus egy csotrogánynak nézett ki, (bár lehet az új verziójú Taurus is olyan lesz) most meg ha mindegyik variáns ilyen szép lesz, akkor eltűnik egy réteg. De ez legyen a legkisebb problémám, hogy már hozzászoktam valami gyenge kivitelezéshez.
(Amúgy tényleg nagyon ráfért az átalakítás, mert még a tavaly átdolgozott verzió is elég gagyi volt, hogy annyi kihasználatlan hely van benne.)

Lehet sajnálni, hogy miért nem elsőre így csinálták meg, de szerintem sokak életében előfordult már, hogy hozzáfogott valamihez, elsőre sem lett rossz, de mikor később újra meg kellett csinálni egyre jobb és jobb lett. Ez mindennel így van, csak az ő esetükben láthatjuk ezt a folyamatot. De én sem akarok belefolyni a fejlesztési kérdésekbe, mert fájjon emiatt az ő fejük. :)

Azért az sem lett volna semmi, ha a kiadás után jönnek elő ezekkel a hajókkal, mert úgy meg tök jó lett volna látni, hogy jönnek a hírek, hogy az RSI új connie verzióval állt elő, és akkor mindenki arra csorgatja a nyálát, közben a régieknek meg lemegy az ára, és akkor kevésbé pénzesek vehettek volna ilyen öreg használt conniekat, mi meg tökre örültünk volna, hogy a régi után egy ilyenbe ülhetünk át. :) Volt erről szó, hogy lesznek új hajók, talán új verziók, így kíváncsi leszek majd ez után hova újítanak a connien.

[ Szerkesztve ]

(#27045) Drenadar válasza mrfire (#27044) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

mint ha azt mondták volna hogy a sérülésmodell meg stb miatt az összes hajót újra kell csinálniuk... szóval várható volt :)

de amúgy a conniera rá is fér ez :)

(#27046) mrfire válasza Drenadar (#27045) üzenetére


mrfire
őstag

Persze újra elkészíteni valamit, és áttervezni más dolog. Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy a Freelancer és Cutlass variánsok megtartják-e a retro stílusukat, vagy azok is ilyen modern belsőt kapnak, mint a connie. Mert színvilágában, lepukkantságában jobban hasonlított a Millenium Falconhoz eddig, de most már nem...

(#27047) Drenadar válasza mrfire (#27046) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

idővel majd leamortizálod! :D

A fricci szerintem most sem úgy néz ki mint ami nagyon retró lenne... a belseje szerintem nagyon rendben van.

(#27048) mrfire válasza Drenadar (#27047) üzenetére


mrfire
őstag

Nekem mindig is úgy tűnt, mintha egy mai repülő stílusában készült volna a pilótafülkéje.
Na most azon is változtattak már, de ez még milyen komolyan nézett ki :D: [link]

[ Szerkesztve ]

(#27049) Goblin12


Goblin12
őstag

Mindenkihez:

Így már értem miért kell újra csinálni egyes hajókat.

Ha tutira vennék hajót akkor tuti egy Cutlass Blue lenne ha még kapható, Freelancer ebből nem tudom melyik fajta, és tuti egy ilyen Connie még ha nem is 1 személyes. :R

(#27043) Drenadar: Esélytelen a gép vétel költözés van ide oda kell másra jelenleg. Ha nem kellene másra és minden oké lenne tyű [...] ;)

(#27048) mrfire: A képen látható vezérlő egységeknek tényleg lesz is szerepük vagy csak valami monoton képet fognak adni? :F :B

[ Szerkesztve ]

(#27050) mrfire válasza Goblin12 (#27049) üzenetére


mrfire
őstag

Jelenleg csak dísz, de az a cél, hogy minden ami most a HUD-on van, az oda kerüljön, és pár olyan dolog, amit nem kell gyorsan használni, mint a lámpák fel-le kapcsolása a műszerfalon kezelhető gombokra fog kerülni, amire rá kell nézni, és akkor kap egy körvonalat, hogy ha rákattintasz, akkor a pilóta odanyúl, megnyomja és bekapcsolja a lámpákat. Legutóbb ezt mondta Chris, hogy így képzelik el a megvalósítását. Az Aurorán már alkalmazták részben ezt a megoldást, valahogy így néz ki most: [link]

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.