Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21651) mrfire válasza tkondor (#21650) üzenetére


mrfire
őstag

Gz :C

(#21652) kicsicsuvi válasza Volfram42 (#21649) üzenetére


kicsicsuvi
tag

Nekem a 60 azért még elég kevésnek tűnik. Én legalábbis arra vágyok, hogy ne számítson nagyon az egyéni teljesítmény, fontos legyen a stratégia is. 60 főnél azért 3-4 profi nagyon-nagyon sokat számíthat, legalábbis más játékokból ez a tapasztalatom.

(#21653) mrfire válasza kicsicsuvi (#21652) üzenetére


mrfire
őstag

Sajnos ezt el kell fogadnod. Semmi jel nem utal rá, hogy sikerül összehozniuk többet is az elejére, és ők sem ígértek mást. Amúgy én 50-ről tudok.

(#21654) Volfram42 válasza mrfire (#21653) üzenetére


Volfram42
senior tag

Én legutóbb úgy olvastam, hogy 60 az álomcél.

Egyébként egyszerű. Nekünk kell lenni a 3-4 profinak. Ha meg egyedül vagyok akkor úgy se megyek be verekedni inkább nyúlcipőt húzok. Alkalom úgy is lesz mindig.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#21655) Szőrös  válasza kicsicsuvi (#21652) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ilyen részletes modellezésénél ezt tudja a mai technika. Oké ha a saját igényeiknek megfelelően írnak egy engine-t akkor lehet ez több lenne de a fejlesztési idő is . Ez van.

60 egyszemélyes hajó csatája meg már azért elég impozáns lehet.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#21656) Diopapa válasza kicsicsuvi (#21652) üzenetére


Diopapa
addikt

Akkor nem ez a te játékod, hanem az EVE. Én pl pont emiatt menekültem el EVE-ből. Sokkal jobb, ha számítasz, mintha csak egy pixel vagy a képernyőn, egy sor a táblázatban, csak statisztika.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#21657) kicsicsuvi válasza Diopapa (#21656) üzenetére


kicsicsuvi
tag

Az EVE sok más szempontból sem tetszik - utólag olvasva félreérthetően fogalmaztam, szerintem az a megoldás sem az igazi.

(#21658) Diopapa válasza kicsicsuvi (#21657) üzenetére


Diopapa
addikt

Milyen megoldás? Több száz fős csaták lemennek gond nélkül, régen nem volt time diletation és akkor is vettem részt ~700 fős csatában. Egyszerűen elegem van belőle, hogy ha meghívnak primary-nak, akkor abban a pillanatban elfüstölsz az össztűztől. Mondanom sem kell, hogy nagyobb harcot már komolyabb dolog leszervezni. Elhiszem, hogy pár önjelölt tábornoknak tetszik, hogy valódi playereket irányíthat, de gruntként az borzasztó unalmas. Az ellenségemnek sem kívánom. Ha benyögné CR, hogy itt is több száz fős harcokat akar, adnám is el az accot egyből.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#21659) Diopapa


Diopapa
addikt

Nah, meglestem, a public test-es kliensel. A Cutlass visszakapta a felső turretjét. nem is tudtam, hogy az projectile... :F De elég jól néz ki. :)

[ Szerkesztve ]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#21660) SkyS1gn válasza Diopapa (#21659) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Milyen klienssel?

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#21661) Menthirist válasza SkyS1gn (#21660) üzenetére


Menthirist
veterán

A PTU-val, amiről egész nap volt szó :) pl #21582

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21662) kicsicsuvi válasza Diopapa (#21658) üzenetére


kicsicsuvi
tag

A 700 fő, fejenként 1 hajóval, és a 60 fő, több multicrew hajóval között azért van bőven átmenet. Az meg, hogy van lehetőség rá, jó esetben nem jelenti azt, hogy élni is kell vele. Játszottam már néhány MMO-val (köztük a WOT-ban több 1000 órám volt már), és nekem meg a 10-15 perces, 30 fős csatákból van elegem - CR meg sajnos pont a WOT-ot is említette itt példaként. Már most van 10k fős org, szerintem nem túlzás azt állítani, hogy a játék indulása után lesznek pár 1000 fős háborúra éhes orgok is, azok közötti 50-60 fős összecsapások nagyon kicsinek hatnak.

Star Wars-on nőttem fel, X3-akkal játszottam rengeteget, kipróbálnám végre, milyen emberek ellen egy valóban nagy (legalább 100-150 fős) csatában részt venni. Persze ha 60 ember + npc-kről van szó, úgy már egész más a helyzet, az kifejezetten tetszene :D

(#21663) Menthirist válasza kicsicsuvi (#21662) üzenetére


Menthirist
veterán

Ettől függetlenül el lett mondva, hogy NEM lesznek többtucat vagy száz hajós csaták. Technikailag nem kivitelezhető. Sem a gépek nem bírnák a terhelést, de leginkább maga a hálózat nem lenne képes a világ távoli tájain lévő emberek között megfelelően alacsony szinkront tartani ilyen mennyiségben, és itt SOKKAL több szinkronban tartandó adatról van szó mint akár a bf4 64 fős csatáiban.

Szóval ha sokszáz vagy ezer fős hajócsatákat keres az ember, a star citizen nem az ő játéka. Pont. Még úgy is, hogy az instancing rendszer pontos működését még nem lehet előre tudni, mert mint mindenhol, ott is nagy varázslásokat terveznek. Ettől függetlenül a realitások talaján kell maradni. 30 hajó, ebből 20 egyszemélyes, 10 pedig átlag 4-4 fővel... mindegyik lövöldözget egymásra tucatnyi ágyúból, rakétákat ereget, amik önállóan állnak célra és követik a hajókat, az egyik lopakodik, alacsony radar és IR keresztmetszettel, a másik rakétás gunshipet játszik, mindenfelé effektek és hajók... És ezt tartsd alacsony msec-es szinkronban úgy, hogy van aki dél koreában van, van aki pedig dél afrikában. Még npc-kkel sem nagyon lehet nagyon kitolni, mert azoknak az infóit is szinkronban kell mindenkivel tartani, no meg kell az erőforrás azoknak a szimulációira is.

Szóval aki 1000 fős harcokat akar, az nem fogja realtime lezavarni, vagy csak nagyon egyszerű szabálykészlettel (mindenki egy x-y-z koordinátájú objekt, aki gépfegyverből lő és pont). Csakhogy a Star Citizen egy hangyányit összetettebb ennél. Még a bf4 vagy hasonló fps-ek sokkalta egyszerűbb szabályrendszerét is nehéz 64 főnél szinkronban tartani. a bf4-nél sokáig nem is volt jó a netkód.

Egy skillbased dogfight sokszáz fővel, még ha lehetséges is lenne minden lesz, csak nem skillbased. Mész, lövöd aki előtted van, aki meg mögötted az téged, véged, és itt nincs ám respawn pár méterrel odébb...

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21664) mrfire válasza Menthirist (#21663) üzenetére


mrfire
őstag

Nagyon jó ez így, a kis cégek sokkal jobban tudnak érvényesülni majd. Nem lesz elég önmagában az, ha egy 10000 fős orgja van valakinek. Kell a skill, és így egy profi csapat is oda tud vágni a nagyoknak. Jó, hogy ha körbe veszik őket, akkor egymás után érik őket a hullámok, és javítás nélkül legyűrhetők a szerencsétlenek, de sokkal több esélyük van, mintha egyszerre menne rájuk mindenki. Jó kis gerilla hadviselésre nyílik lehetőség. :C

(#21665) Menthirist válasza mrfire (#21664) üzenetére


Menthirist
veterán

Persze, meglesznek az előnyei és hátrányai ennek a rendszernek, mint ahogy a nagynak is lennének. De ahogy mondani szokták, egy s*ggel nem lehet két lovat megülni. Választani kell, ők a kisebb, de sokkal skillesebb harcrendszerre tették le a voksukat, akiknek ez tetszett az támogatta őket, akiknek nem, azok elmentek. Itt legalább lesz legalább egy kis idő arra, hogy az ember gondolkodjon hogy mit is csináljon, nem egy eszement "megyek és lövök akit látok" jellegű harc lesz. Ez kb olyan két különböző ágazat, mint egy free for all cod-ban vagy egy arma 3 csata. Aki cod-ot keres, az rossz helyen keresi.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21666) Szőrös  válasza kicsicsuvi (#21662) üzenetére


Szőrös 
veterán

Csak azt ne felejtsük el hogy az EVE-ben külső nézetes tinglitangli van így viszonylag könnyű átlátni a helyzetet még több 100 fős flották esetén is ( mondom viszonylag könnyű ). A wot se nagyon játszik pont ezért.
Itt meg a ladikodban csücsülsz , jóval nehezebb a helyzet főleg ha egy üléses hajók csapnak össze.
Nagy kavarodás és káosz lehet már egy 30vs30-nál is.
Lényeg a lényeg hiába tűnik ez a szám kicsinek , ha ott vagy a ladikban akkor teljesen másképp éled meg az egészet pont a nézet miatt.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#21667) SkyS1gn válasza Menthirist (#21661) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Ez a SC féle (BF4) CTE :DDD Pre alpha modul, alpha, beta, tesztkörnyezete ;]

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#21668) Menthirist válasza Szőrös  (#21666) üzenetére


Menthirist
veterán

és még nem is tudjuk hogy ez az egész hogy fog kinézni a dupla pontosságú pályamérettel. Lehet hogy sokáig nincs semmi a radaron, aztán hirtelen ott van 20-30 hajó, mindegyik eregeti a rakétákat (ugye az 1.0.1-ben már a rakéták is látszódnak a radaron), te meg hajrá, lásd át ki kivel van :)
Azért szerintem nem lesz kis élmény amikor 5-6 hatfős meg egy tucatnyi egyfős hajó összecsap :) És ugye ha még odébb mész, eltávolodsz, akkor átkerülhetsz egy másik instance-ba mindenféle töltés nélkül, és ott más hajókkal hoz össze a sors :) Annyi, hogy egyszerre nem látsz sokszáz harcoló hajót, legalábbis élőben (mert ugye volt arról szó még régen, hogy rakétákkal akár egy másik instance-ba is át lehet lőni, de persze ez már vagy egy éve volt, és bőségesen változhatott már azóta is az elképzelés a realitások hatására, hát még a következő évben)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21669) Menthirist válasza SkyS1gn (#21667) üzenetére


Menthirist
veterán

:) Igen, ez az pre-alpha patch-előtesztelő terület azoknak a viszonylag keveseknek, akik tényleg segíteni akarnak :) De nincs ezzel semmi gond. Akit zavar hogy instabil, bugos, az megvárja a rendes, kiadott patch-et (ami kicsit stabilabb de bugos :D :D), vagy akit még az is zavar, az majd vár 2016-ig :) De igaza volt CR-nek az előadásában: egyes cégek sokszázezer dollárt fizetnek azért, hogy egy szűk fókuszcsoporton tesztelhessék a játékaikat. Nekik már most többmillió játékórát toltak bele az emberek az AC-ba, ennél alaposabb teszt nem nagyon kell :) Több ezer, tízezer ember játszik rendszeresen, tesztel, véleményt alkot. Annyi, hogy nem a kiadás előtt egy hónappal teszteltetik, amikor már semmi igazán lényeges dolgot nem lehet változtatni, ezáltal az emberek is lelkesebben jelentik a gondokat, észrevételeket.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21670) SkyS1gn válasza Menthirist (#21669) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Csak viccelek :D

Végnéztem a streamet én is.
Ha lenne időm én is feedbackelnék... de benézek erre is. Jelenleg mivel tud többet a Tesztverzió?

[ Szerkesztve ]

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#21671) tkondor válasza Szőrös  (#21666) üzenetére


tkondor
tag

azért nem lehetetlen :D

Flagship (First-Person RTS) Kickstarter Launch

bár én se szeretném, ha a 60nál többen lennénk, Eliteben is az van, hogy az Adderrel nyugodtan akarok felfedezgetni erre valami farok 3 rendszeren át üldöz a Viperjével, ez nekem nem kell amikor felfedezgetek.....úgyhogy át is váltottam solo playbe....

Star Citizen nick: Horus

(#21672) Menthirist válasza SkyS1gn (#21670) üzenetére


Menthirist
veterán

https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/224171/1-0-1-ptu-patch-notes-in-progress/p1

tkondor: most egy kickstarter promó videó alapján mondod hogy márpedig ez hullabiztosan átlátható lenne? :) semmi valódi körülmények közti gameplay vagy hasonló :)

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21673) tkondor válasza Menthirist (#21672) üzenetére


tkondor
tag

én ilyet nem mondtam, de szerintem nem lehetetlen, itt egy másik videó, de nagyobb harcról még nem találtam:

Flagship: Indie First Person Space Ship Command Game (4x Space Strategy Game)

abba ugye érzed az iróniát, hogy egy pre-alpha játékot leszólsz egy másik pre-alpha játék topicjában, amiben szinte mindenki előre mindent elhisz csupán a dev team szavaiból..... :D

Star Citizen nick: Horus

(#21674) Menthirist válasza tkondor (#21673) üzenetére


Menthirist
veterán

persze, de azért nem mindegy, hogy az egyikből még csak két promó videót láthattunk, míg a másikat effektíve hónapok óta első kézből láthatjuk. Ötletnek jó, de erősen kételkedem a valóban átlátható és teljes kontroll alatt lévő csatákban, miközben futkosol a posztok között :)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21675) Menthirist


Menthirist
veterán

btw lett már belőle valami? csak mert az a videó két éves :)
szerk: jah, 2016 dec-re mondják :) más helyen meg 2015 végére... mindegy, még élnek, ez a lényeg.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21676) Menthirist


Menthirist
veterán

Mindenki kap egy Space Globe-ot 2015 örömére

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21677) mrfire válasza Menthirist (#21676) üzenetére


mrfire
őstag

:C szééép

(#21678) Volfram42


Volfram42
senior tag

Na ha wot vagy wt szintú eresszünk össze 16 random majmot, hogy tologassák a mecsiket ide oda egy kavics mögül. Majd lőjék a bokorban bújó neveket egy kloákaként összehúzódó célzókészülékkel játék lenne. Én akkor adnám el az egész accot úgy ahogy van. Még belegondolni is szörnyű.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#21679) Drenadar válasza Volfram42 (#21678) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Hát jelenleg sem ilyen az ac nem?

Nekem nem hiányzik hogy sok v sok harc legyen... Talán majd nagyobb eventnel jó... Egy háború de talán ott is külön insta és nem egyszerre...

(#21680) TESCO-Zsömle válasza Menthirist (#21676) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Remélem én az elsőt kaptam...

sz: És nem... Glorious Moments...

Mondjuk tehettek volna annyi szívességet, hogy akinek a három hajó közül megvan az egyik, ahhoz nem random vágnak hozzá egyet...

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#21681) Szőrös  válasza tkondor (#21671) üzenetére


Szőrös 
veterán

Aha , azt azért sztem Te is látod hogy az SC meg e között van egy picike - de tényleg csak "picike" - különbség a grafikai minőség terén. Már önmagában ez egy elég komoly korlátozó tényező. Hogy az SC-ben lévő damage modellről ne is beszéljünk. ;)
Nem véletlen hogy komolyabb rep.szimeknél sincsenek több száz fős csaták ( pl CloD-ban azt hiszem 100 a limit de lehet hogy csak Team fusionnnal ).

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#21682) Volfram42 válasza Drenadar (#21679) üzenetére


Volfram42
senior tag

Hát ez az, hogy az AC már most ott tart, mint ezek a "remekművek". Csak azok meg is maradnak ennél a szintnél. Vagyis arénaharcnál. Mintha az AC-ben is szerepelne ez a szó. Hmm.. A PU-ban viszont nem találom. :)
Poén, de nincs azokban sem kevesebb bug, mint az AC-ban. Vagyis a wt tele van vele. A wot-rol nem tudom. Azt csak kicsit próbáltam, de elborzadtam az alatt is. Ráadásul több benne a sci-fi meg fantasy, mint a SC-ben. Ami egy dedikált sci-fi vagy fantasy-nál nem is zavarna, de a negyvenes években? Kiábrándító.
Ha itt is megjelenik a mágia akkor szintén lesz egy eladó acc. Arra ott a dragon age.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#21683) Drenadar válasza Volfram42 (#21682) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Jó... Pu még nincs és ott nem az lesz... Talán

(#21684) Volfram42 válasza Drenadar (#21683) üzenetére


Volfram42
senior tag

Itt tudjuk mi a terv. Ott meg nem akarom tudni, mert nem szeretném ha rémálmaim lennének. Nácizombisárkányok vs komcsiufók. Az új nemzet meg a mélységi gnómok vagy sötételfek brr...

ON is legyek.: Annyira mókás ez a bug.: [link]

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#21685) .tnm válasza TESCO-Zsömle (#21680) üzenetére


.tnm
addikt

nagyobb baj, hogy nem lehet ajándékozni ezeket, mert én az elsőt kaptam és szívesen cseréltem volna

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#21686) mrfire válasza .tnm (#21685) üzenetére


mrfire
őstag

Én azt a ronda sárga Heraldot kaptam :O

(#21687) Drenadar válasza mrfire (#21686) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Én a középsőt...

(#21688) Volfram42 válasza mrfire (#21686) üzenetére


Volfram42
senior tag

Nekem az első jutott. A reclaimer-es.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#21689) Menthirist válasza Volfram42 (#21688) üzenetére


Menthirist
veterán

nekem majd otthon kiderül :P

jah, nem, az oldalon a hangárom alatt meg lehetett nézni hogy Space Globe - Glorious Moments-t kaptam. A középső a redeemer-rel

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21690) TESCO-Zsömle válasza .tnm (#21685) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Pont cserélhettünk volna, mert engem meg -tudj isten miért- az elő érdekelne...

Esetleg Support-nál tehetnénk egy próbát...

(#21689) Menthirist: Jó lesz az Carrack-nak is... ;)

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#21691) .tnm válasza TESCO-Zsömle (#21690) üzenetére


.tnm
addikt

nekem mindegy melyik van meg --igazság szerint jobban örülnék, ha nem is adnának ilyen sz*rokat--, csak ha Te az elsőt szeretted volna, akkor cserélhettünk volna. sőt akár nem is kértem volna cserébe semmit

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#21692) Drenadar válasza .tnm (#21691) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Vannak akiknek jól esnek ezek a kis valamik, ajándékok. Túl sok munka órát tuti nem emésztett fel

(#21693) Menthirist válasza TESCO-Zsömle (#21690) üzenetére


Menthirist
veterán

Igazad van, nekem elsőnek redeemer-nek tűnt. Mindegy, a Carrackot is szeretjük :D

Amúgy én is szívesen veszem ezeket a kis parasztvakító apróságokat. Kétszer ránézek és ennyi, de sok helyet nem foglal, és számomra jobb ha van mint ha ne lenne :)

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#21694) Diopapa


Diopapa
addikt

Tudom én vagyok az örök negatívkodó, de én ezekben megint azt látom, hogy elment megint néhány óra marhaságokra, amikor a inkább a kódot hegesztették volna, vagy rajzoltak volna egy új fegyvert / épületet / színeztek volna egy textúrát, felvettek volna egy új mocap mozdulatot, rögzítettek volna egy új hangot stb.. Pedig tisztában vagyok vele, hogy pl munkaidőben kávézásnál, cigizésnél, másnaposságnál sokkal több idő megy el. :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#21695) nalkas


nalkas
csendes tag

hajó upgrade-nél megmarad a csomagban foglalt dolgok és csak a hajó frissül?

(#21696) mrfire


mrfire
őstag

Pedig fontosabbak, mint gondolná az ember. Önmagában senkit sem érdekel, még a modelleket sem nézegetem, de ha mész a planetsideon és lesznek üzletek sok ilyen kis baromsággal, az sokat hozzáad az immersionhöz. A valóságban is bemész egy plázába, nem veszel meg mindent, nem is érdekel a legtöbb cucc, de milyen bénán nézne már ki, ha nem lenne benne semmi. Ilyen töltelékelemek kellenek, most az, hogy be is lehet tenni a hangárba már nem oszt nem szoroz, akkor is le kell modellezni. Majd szállítok ilyen űrgömböket a Taurussal szilveszterkor jó áruk lesz. :C

[ Szerkesztve ]

(#21697) Diopapa válasza mrfire (#21696) üzenetére


Diopapa
addikt

A 64 bites pontosság fontos, a netkód fontos, a játékmenet fontos. Az ilyen immersion-javító marhaságoknak kb az utolsó utáninak kéne lenni szvsz.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#21698) Szőrös  válasza Diopapa (#21697) üzenetére


Szőrös 
veterán

Amiket írtál ahhoz kóder kell , ezeket a bizbaszokat grafikus csinálja. Ennyi azért belefér.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#21699) Diopapa válasza Szőrös  (#21698) üzenetére


Diopapa
addikt

Akkor úgy mondom, inkább a Spidert vagy akármit rajzolják mint ilyen virtuális kacatot csináljanak.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#21700) Drenadar válasza nalkas (#21695) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Hajó és a hangar frissűl a pénz és egyéb tartalom nem. Ez talán nincs benne a FAQ-ban?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.