Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72991) Ijk


Ijk
nagyúr

Ahsoka

A Rebels-t szerettem, bár az is tele volt baromságokkal de mivel animáció valahogy jobban gyerekeknek készült tartalomként tudom kezelni. Az ott létrehozott karaktereket egyáltalán nem sikerült áthozni élőszereplősbe és itt elsősorban az írók hibásak, másodsorban hogy még külsőre sem igazán hasonlóak. Ahsoka egy sokkal finomabb arconású, feminimebb karakter volt, nekem nem jött be Dawson markáns arcvonása. De sokkal nagyobb gond hogy a személyiségét is teljesen elveszítette. Többieknek sem sok közük volt a maszkoláson kívül a Rebelsben lévőkhöz.
Azon túl hogy nem volt benne egy személyiséggel rendelkező karakter sem, még a történet is egy hulladék, az akciójelenetek gagyik, a döntéseknek, cselekménynek nincs semmiféle logikája aminek eredményeképp iszonyatos plot armor jellemző végig, kínos az egész.
Nem tudom mit kellene kezdeni ezzel a SW univerzummal, szerintem eleve nem sorozat alapanyag. Nálam a SW része hogy mozivászonra készült, egy jól megkomponált fimzene viszi a hangulatot, nincs felaprózva 30-40 perces epizódokra. Másik hogy végre épkézláb írók kezébe kellene adni, kihagyni a Disney-féle ideológiai leveskockát. Nem hiszem hogy a fanok telhetetlenek, egyszerűen minősíthetetlen az egész. Egyedül az Andor az amit még agyfasz nélkül nézhető volt az utóbbi időben, ill. Mandalorian 1. évad, de én inkább filmeket várnék.

/人◕ ‿‿ ◕人\

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.