Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
válasz Bad Pritt #74362 üzenetére
Na azokból nem láttam egyet sem.
Lehet, hogy a filmek megmagyaráznak dolgokat, de a sorozat nem. Szóval számomra (meg a többség számára, akik szintén nem látták azokat a filmeket) ez egy befejezetlen sztori.
De a filmektől függetlenül is folytathatnák, hiszen akkor eleve nem is kellett volna sorozat, ha filmekben benne van minden...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Invázió.
Második évad elején tartok, most lőttékle a 7 űrhajót, amikor láthatóvá váltak.
Lesz róla szó, hogy mi a búbánatért nem lövik le vagy ez is csak egy ilyen wtf igénytelen, részletekre nem adunk dolog?a fő anyahajót, amit viszont mindenhonnan látni, Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz dellfanboy #73230 üzenetére
de miert pont parizsba, francia foldon kotott ki?
Pedig eléggé racionális döntés: az átlag amerikai nézőnél kb. az egyetlen európai ország és azon belül város, amiről nagyjából tudja, hogy merre lehet...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz pècsimunkás #73031 üzenetére
Én meg, hogy elkezdték.
Akkora potenciál van abban a világban, szánalom, hogy ennyit sikerült kihozni belőle...
-
nagyúr
válasz TomDeNemm #72994 üzenetére
Hát igen, mert amelyiket
meglőtték, az még rendben van, hogy felkel és újra támad, de amelyiket hosszában kettéfénykardoztak, az ne ugráljon már utána. Ergo amikor látták, hogy felkelnek a lelövöttek, mindet hosszában ketté kellett volna fénykardozni, zombiprobléma letudva... [ Módosította: radi8tor ]
-
nagyúr
válasz Ryder62 #72986 üzenetére
Szerintem ott van az egész jedi mítosz lerombolva, hogy ilyen mitugrász irodisták partiban vannak egy jedivel, mint ez a zöld kardos csaj. Ahsoka Anakintól tanulta a szakmát, kb. olyan erősnek is kellene lennie. Na most képzeld el, hogy Vader nagyúrhoz odamegy egy nemjedi nímand, és negyedórás kardozásba kezd vele. Kb. két tized másodperce lenne...
Egy jedinek csak egy másik jedi vagy sith lehet ellenfél, egy nem erőhasználó annyit ér, mint harckocsi ellen a gyerekbicikli...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Ezt a 3 test sorit hol lehet nézni? Netflixen kiadja a kereső, de lejátszani nem lehet...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
TLOU Season1
Én már csak azt nem értem, hogy ha a firefly-os csajszi egy csapattal
?eljutott jóval előttük a kórházba, akkor mi a búbánatért eleve nem ő vitte el a kiscsajt oda [ Szerkesztve ]
-
nagyúr
1923
Szóval nézzük most ezt a sorozatot, de valamiért csak 5 rész van fenn a Skyshowtime-on. Miért? Hol lehet megnézni a többit (torrenten kívül)?
A másik kérdés,
hogy ugye nekimennek annak a szellemhajónak. De hogy a bánatba került az oda? Elvileg ez ugyanaz a hajó, amit előző nap elhagytak. Hogyan érte utol őket? Mert az oké, hogy a kapitány meghalt, de előtte nagyon sokat mentek, ha csak 10 csomóval haladtak, akkor is többszáz mérföldre voltak tőle. Annyi idő alatt, amíg nem ment a hajó (pár óra max), nem tudta az áramlat odasodorni, ráadásul az áramlat őket is ugyanúgy tovább sodorta volna, szóval még így sem találkozhattak vele.
Létezik, hogy ekkora hibát hagyjanak benne?Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz Tasunkó #69122 üzenetére
Szerintem meg jók voltak azok a szálak is.
Aki ettől a sorozattól valami akció thriller nyomozós fílinget akart (főleg az első évad ismeretében) , az ne is nézze, ennek nagyon más a lényege, azt viszont nagyon jól hozta, szerintem 8/10 így (az első évadra 9/10-et adnék)...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lezso6 #69022 üzenetére
Nem. És te is pontosan tudod, hogy miről van szó. Semmi bajom azzal, ha például egy szereplő meleg. Vagy azzal sincs, ha fekete bőrű. Vagy ha törpe. De azzal már van bajom, ha Árpád vezért egy történelmi filmben egy néger transzvesztita alakítja. Ha beleillik a történetbe, oda való, akkor legyen. Ha ordít róla, hogy csak a kvóta miatt van benne, az gáz. A LoUs meleg epizódjával se az a baj, hogy melegek voltak benne, hanem hogy totálisan öncélúan voltak benne, ráadásul ha egy hetero párról lett volna ennyi filler perc benne, akkor is gáz lett volna, mert totál unalmas és felesleges volt, 5 perc bőven elég lett volna belőle akkor is....
-
-
nagyúr
Nem az, bár csempésztek bele egy picit, de viselhető mértékben.
A 3. évad első részt viszont nagyon elcseszték, vannak ott szakértők szerintem, megkérdezhették volna az egyiket.
1.1 G-nél az összes űrhajós kiképzést kapott már észlelte volna a problémát, a civilek meg 1,6 G-s gyorsulásnál nem táncikáltak volna, hanem a padlón liheg az egész banda, kb. úgy, mint amit 3 G-nél mutattak, főleg az idősebb vendégek... [ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz grizlisandor #62522 üzenetére
Amy egészen addig jó volt, amíg kockább volt, mint Sheldon. Amikor csajos lett, onnantól már csak unalmas...
-
nagyúr
válasz remi67 #61778 üzenetére
Azért van ez, mert a sima fordítás sokkal jobban igazodhat az eredetihez, a szinkronnál meg arra is figyelni kell, hogy ami mondjuk angolul 3 szó, magyarul meg 8, azt elég nehéz úgy megoldani, hogy együtt mozogjon a szájával, meg hogy angolul már a másik szereplő beszél, magyarul meg még az első. Szóval arra is figyelni kell, hogy szájra illeszthető legyen.
-
nagyúr
válasz pècsimunkás #61742 üzenetére
Komp akart lenni, de nem komp lett
Elvileg ez a befejező évad, szóval nincs tovább.
-
nagyúr
válasz Komplikato #60595 üzenetére
Tényleg, mi van a The Nevers-el? Az első 6 rész lement, de arról volt szó, hogy még 2021-ben jön a többi része az első évadnak. Mikorra várható?
-
nagyúr
-
nagyúr
Nézem ezt a For All Mankind sorozatot az Apple TV-n. Tényleg elég jó, de amennyit ezek az űrhajósok (még a nők is) vedelnek, virágzó üzletág lehet a májtranszplantáció Houston környékén
-
nagyúr
válasz #48613632 #59818 üzenetére
Nem érted. Nem azzal lenne baj, hogy egy szerepet nő játszik, hanem mondjuk ha Leonidas királyt egy nő játszana. Ha egy szerepet egy nőre írnak (melegre, feketére, ázsiaira stb., tök mindegy), akkor tök oké, hogy nő (vagy stb.) játssza. Azzal van gond, ha egy szerep nyilvánvalóan nem női (vagy stb.), mint pl. Leonidas király, de a PC jegyében mégis egy nőre osztják. Nem a nővel van a baj, hanem hogy olyan szerepet játszik, amire nem jó egy nő.
És fordítva, Nagy Katalint se játssza el egy férfi, pont ugyanakkora baromság.
Egy kövér néger transzvesztita se játssza el John Lenont, mert nem lesz jó, ellenben egy kövér néger transzvesztita szerep ideális lenne neki.Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
-
nagyúr
Nyerd meg az életed sorozatot nézi valaki?
Elb@szott egy nép ez a koreai, nagyon beteg sorozat, de valahogy nézeti magát...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Ezek a japó manga nagyszemű izék a baj vele. Önmagában nincs baj vele, csak nem StarWars. Ahogy a Family Guy sem az, de poénnak jó. Ez is max annak, csak ezt komolyan gondolják. De nem gond ez, nézze, akinek tetszik, csak nekem nem jön be.
-
nagyúr
Nézi valaki a Blacklistet? Ez volt az utolsó rész? Vagy lesz még? Wtf?
-
nagyúr
válasz brownus #56872 üzenetére
Azért ne, mert nem volt fekete és nem volt transzvesztita. Azért harcolt, hogy legyen továbbra is rabszolgaság. Ezt akármilyen jó színész valaki, nem lehet egy feketének eljátszania semmilyen módon. Max egy nagyon kifacsart erőltetett humorú vígjátékban, de semmiképp sem egy drámában. Ez van, kár erőltetni, mert csak az ellenkezőjét éri el. Pl. én jobban örültem volna Neo szerepében Will Smith-nek (neki volt szánva, csak mást forgatott, és nem ért rá), mint Keanu Reeves-nek (bár ő sem volt rossz). Semmi bajom a feketékkel és semmilyen más néppel sem, de ahová nem való, oda nem való. Dzsingisz kánt se játssza már el Denzel Washington, ha lehet, mert rohadtul nem lesz hiteles...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz brownus #56872 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű. Azért mert elfogadom, hogy valaki más, ne kelljen már szeretnem, sőt rajonganom érte. Csinálja, ő dolga, de én, ha lehet, nem nézném.
Az sem baj, ha a valódi súlyának megfelelően megjelenik egy filmben/sorozatban, de mára már teljesen átestek a ló túloldalára, tényleg nincs olyan nézhető dolog, amiben ne lenne.
Ahol van helye, ott legyen, de azért egy Amerikai polgárháborús filmben ne egy fekete transzvesztita játssza már Lee tábornokot...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz RetepNyaraB #56429 üzenetére
Angolul nézte-e valaki? Úgy értem, hogy ért annyira angolul, hogy nem kellett felirat.
Csak mert az eleje totál zagyvaság volt, gyanítom, hogy a fordító se értette, hogy ki-kivel van.
Hátha majd a szinkronos változatnál kijavítják, ha az angol amúgy értelmes volt. Ha az se, akkor így jártamAki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Elvileg ugye azt hitték,
szóval nyugodtan mászkálhatott....hogy halott, pedig nem is volt az, csak úgy csinált, ezért nem futott le a frissítés. Hogy miért nem látták ezt a képernyőn, az mondjuk érdekes, de talán azért, mert olyan régi verzió volt, hogy nem volt már 100% kompatibilis. Amúgy meg éjszakai műszak volt, csak az a két surmó volt benn dolgozni, azok is elmentek pihizni, amíg lefut a frissítés gondolták, Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Hát nekem bejött pedig. Én mondjuk szeretem az indiános történeteket alapból. Meg a nyelvnek is van egy nagyon különleges dallama, ami megfog. És kaptunk egy kis bepillnatást abba is, hogy hogyan éreznek-gondolkodnak a lakók arról, hogy mi is történik velük...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én úgy emlékszem, hogy pont a járvány óta nem esznek disznóhúst, talán, mert a disznók is kihaltak.
Amúgy meg nem is lenne logikus, hiszen akkor egyenek, és meg van oldva a járványkérdés. A két világ szétválásakor még ettek...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Counterpart/Képmás
Azt lehet tudni, hogy a vírus miért nem fertőz mind a két világban? Jönnek-mennek a népek, kizárt, hogy ne jönne át, itt mégse fertőz. Pedig genetikailag 100% megegyeznek az emberek... Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz Sterilzona #39547 üzenetére
Hát ha az első részből nem derült ki neked, hogy mi a témája, akkor már nem nagyon fog...
-
nagyúr
válasz Sterilzona #39544 üzenetére
Dehát mit olvasol utána? Megnézted, nem tetszett. Nem kell bonyolítani szerintem...
-
nagyúr
válasz Sterilzona #39542 üzenetére
Legjobb scifi sorozat szerintem, de ha nem jön be, akkor ne nézd. Ilyen egyszerű ez...
-
nagyúr
válasz FoxiestFox #39477 üzenetére
Most majd annyi lesz a különbség, hogy a főhős, aki más filmekben sérthetetlen, golyóálló, stb. az meghal, amint megszokjuk, hogy ő a főhős...
-
nagyúr
Elkészült a The Witcher pilot!
Nagyon kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle. Ha ügyesek, egy új Trónok harca is kisülhet belőle...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz Bad Pritt #38985 üzenetére
Mondjuk én arra tippeltem, hogy valami
MI mozgatja a szálakat, kicsit csalódás is volt, hogy a hotelt ilyen könnyen kicsinálták. Kíváncsi leszek, a második évadra előkerül-e egy biztonsági mentés róla De nekem így is tetszett, van még benne potenciál.
-
nagyúr
Szerintem nyilvánvaló, hogy nem csak az ajtókon keresztül lehet utazni, csak úgy irányítva van, hogy mikorra. Azért lett meg a kutya, meg akik az ajtókat csinálták, ők is ajtó nélkül mentek ugye... A tapétás szoba alatt megy a barlang, azért csinálják ott a kísérletet a gyerekekkel. Aki él és nem boldog, az téved!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest