Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29551) freeknight válasza torik (#29544) üzenetére


freeknight
őstag

Szerintem meg ez a 2. Preacher kifejezetten gyenge volt. Sztoriból még mindig SEMMI nem derült ki, annyit tudtunk meg, hogy Joseph Gilgun vámpír. Akció sorinak is kevés, egyetlen akciójelent volt benne.
Egyenlőre csak csapong összevissza a sorozat, nem tudom így komolyan venni. Az elején is az az 5 perc tarrbélás vadnyugati rész mi az isten volt?! Ki ez a néger csaj? Kik ezek a rovarírtók/költöztetők/épületbontók? Mit csinálnak? Egyáltalán, mi fertőzte meg a preachert?

2 óra lement már a sorozatból, legalább a sztoriból valamicskét megmutathattak volna, de semmi. Az első rész még elment, mert sok akció volt benne, meg úgy voltam vele, biztos a 2. részben majd megtudunk pár dolgot... tehát ezért is húzott fel most ez a rész.

Egyébként akiknek bejön, azért tetszik nektek ennyire, mert szeretitek a képregényt is?

[ Módosította: Karma ]

(#29552) .Szaki.


.Szaki.
addikt

Sziasztok!

Annyi kérdésem lenne, hogy tudja-e valaki, hogy a Cobra11 legújabb évadát akár feliratosan, vagy magyar szinkronnal hol lehetne megnézni, vagy akár beszerezni? Az első résztől láttam mindet és lassan "elvonási tüneteim" vannak, pedig ez az egyetlen sorozat, amit mindig néztem, nem vagyok egy filmes, plánenem TV-zős típus. :)

Köszi előre is!

(#29553) torik válasza freeknight (#29551) üzenetére


torik
senior tag

Én a képregényt nem olvastam, nekem csak egyszerűen nagyon tetszik az egész, egyelőre csak hagyom hogy vigyen magával az ár. Az atmoszféra ami végigkísér egy-egy epizódot, a Texas-i kisvárosi hangulat, Jesse lelki vívódása, a félőrült vámpír, meg az egész bizarr összkép úgy ahogy van nekem egyelőre elviszi a sorit a hátán, közben meg alakul a sztori, mert olyan nincs hogy magyarázat nélkül hagynak dolgokat, maximum vissza kell nézni pár epizódot később hogy akkor ez most mi is volt.
Már csak abból indulok ki hogyrákerestem google-ben a sorozatra és az általad említett tarrbéla karakter elég sokszor tűnt fel + elolvastam a képregény 3 soros ismertetőjét ami egy az egyben leírta mi szállta meg Jesse-t. Keresgélhettem volna tovább is de úgy voltam vele hogy épp eleget tudtam meg, legyen valami meglepetés nekem is ahogy halad előre a széria :D szóval én biztos vagyok abban hogy lassan össze fog állni egy kép ami összerakja majd ezt a sok mindent amit az elején ránk zúdítanak.

Egyébként ez az a fajta show ami a maga kis világában létezik és a maga kis szabályai szerint él. Garth Ennis, a képregény írójától olvastam más képregényt és ez teljesen jellemző rá.

Egyébként köszi a válaszokat mindenkitől, a Misfits-et lecsekkolom majd, bár nem egészen annak tűnik amit keresek :D ez az Outcast tűnik még olyannak, de ez is friss sorozat aztán nem lehet darálni, ugyan ott vagyok :D

All that and a bag of chips

(#29554) freeknight válasza torik (#29553) üzenetére


freeknight
őstag

Jó, hogy mondod ezt a kisvárosi hangulatot, mert az első rész többek között ezért is tetszett, de ebből számomra a másodikban már semmi sem maradt :( . Kisvárosi hangulat az a Fargoban van például, nem itt.

Meg erről beszélek, a vadnyugati rész ott volt az elején, és te is csak úgy kaptál rá választ, mi ez az egész, hogy ki kellett gugliznod. Ha van valami sorozattól nagyon eltérű hangulatú/stílusú/történetű expozíció a rész elején, akkor az azért van, hogy legalább a rész végén rádöbbenj, hogy "basszus, így már van értelme a cold opennek!", nem azért, hogy majd 2-3 résszel, vagy évaddal később megmagyarázzák :U . Forgatókönyvírás 1. évfolyamos tananyag kb.
Számomra úgy nem nagyon érdekes egy sorozat, hogy folyamatosan gugliznom kell, mi miért történik.

Na mindegy, maradok még, most úgy sincs nagyon mást nézni, meg javulhat ez még, de ez a rész most hatalmas bukó volt, és jól fel is húzott :D

Misfitset meg nézzed, mert nagyon jó, és a 3. évadtól Preacherből lesz benne ismerős karakter! :D

(#29555) torik válasza freeknight (#29554) üzenetére


torik
senior tag

Részemről csak annyira adott választ hogy már tudom nem csak a vakvilágba vezetik ezt a sok szálat hanem ad egyfajta garanciát hogy igen, ennek mind lesz értelme, összefutnak majd az idő múlásával. Hogy ki az a cowboy, hát fogalmam sincs :D
Plusz nekem semmi problémám azzal hogy néhány dologra csak epizódok múltán kapunk választ, de hát kinek mi :D

Ja és még annyit, hogy azért több derült ki annál hogy Cassidy egy vámpír, kiderült az is hogy miért mészárolta le a repülőben azokat az embereket, kik is voltak azok. Szóval megkezdték azért már most csepegtetni a háttérinfókat, igaz csak srégen. De egy második résznél nálam ez még bőven belefér :)

[ Szerkesztve ]

All that and a bag of chips

(#29556) Janaboy válasza freeknight (#29551) üzenetére


Janaboy
Topikgazda

Ne haragudj, de ilyen durvan bespoilerezni..

Janaboy

(#29557) spammer válasza Janaboy (#29556) üzenetére


spammer
veterán

Ha spoilert észleltek bármikor, jelentsétek a hozzászólás linkjével a moderátoroknak. és kérjétek, hogy tegyék spoilertagek közé a hozzászólást vagy csak a problémás részt: [link]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#29558) bobalazs


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Elég durván nyomja néhány arc, bejön ide, alig látni, aztán telenyomja spoilerrel a posztját. Mire elkezded olvasni lenyomsz két sort mire rájössz hogy a poén le van lőve.Nem újoncok, nem most kezdték, nem nehéz, meg lehet találni azt a spoiler gombot.

(#29559) Janaboy válasza spammer (#29557) üzenetére


Janaboy
Topikgazda

Megtortent ;)

Bobalazs: +1

[ Szerkesztve ]

Janaboy

(#29560) freeknight válasza Janaboy (#29556) üzenetére


freeknight
őstag

Sorry :R
Én amúgy azt csinálom, hogy ha egy adott sorozat részét nem láttam, akkor az arról szóló hsz.-eket egyből görgetem, mert egy sorozatos topikban bizony előfordulhat, hogy elfelejt valaki spoiler tagelni. Csak jótanács :R

(#29561) Komplikato válasza freeknight (#29551) üzenetére


Komplikato
veterán

Szerény véleményem szerint volt annyi gőz a második részben, mint az elsőben, de a sok szál miatt jó része csak elment a semmibe. Az az egy "kació" viszont szerintem fergeteges volt.
Először is a két fura arc betol az ájult J. mellé valami nagyon fura cuccot, ami úgy néz ki mint valami borzasztó steam punk kínzó eszköz ... erre elkezdenek rajta zenét nyekergetni meg gyerek dalt dúdolni G.-nek, hátha kijön a kis csapdába. De nem jön be, hát B terv. Na az a pillanat amikor a manus kiveszi a fűrészt ... :D Az üt.
Ugyanakkor Cassidy a 110 éves dublini vámpír hazatér kies otthonába, egy templomba, ahol azt látja, hogy a haveri prédikátornak kornyikál két hülye, majd fel akarják négyelni. És pont egy vámpír köp a levesbe. Szóval annak ott volt hangulata.
A lovaglós részt meg folytathatták volna, gondolom majd következő epizódban lesz. Viszont a manus Town of Ratwater felé ment, Anvilban a kocsmában meg ilyen nevű whisky-t vágták Cassidy-hez, a címkén meg a lovas manusra hajazó alak volt. Biztos lesz jelentősége annak a városnak még.

"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)

(#29562) Enzolord válasza Komplikato (#29561) üzenetére


Enzolord
addikt

ÉS a fát is mutatják, amin a felakasztott indiánok lógtak, legalább is nekem arra hajazott nagyon..

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#29563) torik válasza Komplikato (#29561) üzenetére


torik
senior tag

Szerintem nem azért történt az az egész hogy előcsalják Cassidy-t, legalábbis semmi nem utalt rá, inkább tűnt úgy hogy valami konkrét céljuk van a zenével meg azzal a kávés konzervvel, csak nem derült ki hogy mi. Sok kérdésre kell még itt választ adni :D

Egyébként a legjobb jelenet az volt amikor a tag letépett karja még markolja a láncfűrészt ami ezáltal lassan lassan halad Jesse fellé. Cassidy: Nononononono!! :C

[ Szerkesztve ]

All that and a bag of chips

(#29564) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Tom Welling mint Superman a Supergirl sorozathoz(fanart)

[ Szerkesztve ]

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#29565) Bad Pritt válasza gyuromoj (#29564) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Supergirl felirattal elég vicces. :D

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#29566) k-adi válasza Bad Pritt (#29565) üzenetére


k-adi
nagyúr

jolvan látom nem csak én szúrtam ki :DDD

(#29567) gyuromoj válasza Bad Pritt (#29565) üzenetére


gyuromoj
veterán

Igaz, de mivel az a sorozat címe, így elnézhető. :))

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#29568) torik válasza gyuromoj (#29564) üzenetére


torik
senior tag

Így első ránézésre ugyan az az érzés fog el mint Henry Cavill kapcsán: ez nem Superman.

All that and a bag of chips

(#29569) Enzolord válasza torik (#29568) üzenetére


Enzolord
addikt

Ez Smallville.. :)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#29570) torik válasza Enzolord (#29569) üzenetére


torik
senior tag

Nem tudom, lehet azért van így mert Christopher Reeve-el nőttem fel, de egyszerűen senki másban látom Superman / Clark Kent karakterét :D abban a gagyi vászon göncben is 1000X Superman-ebb volt mint eddig bárki az én szememben.

[ Szerkesztve ]

All that and a bag of chips

(#29571) mark!


mark!
őstag

Supernatural 2x02

Soha soha soha de soha nem akarok többé bohócot látni! :D

>

(#29572) gyuromoj válasza mark! (#29571) üzenetére


gyuromoj
veterán

Pedig milyen szép mosolya volt. ;]
Öcsémmel nézzük kezdetek óta, nekünk is megmaradt az a rész. :B :) (Meg talán a 1x16 is, amiben elmegyógyintézetben egy doktor szelleme kószál)

[ Szerkesztve ]

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#29573) mark! válasza gyuromoj (#29572) üzenetére


mark!
őstag

Na az volt még az a rész, amitől a hideg rázott!!! Egyébként edzett vagyok intézetek terén AHS S3-óta ;]

Ó, illetve 1 rész tetszett nagyon, Route 666 a neve, a szellemautós. És rájöttem, hogy ezt a sorit nekem találták ki :C

[ Szerkesztve ]

>

(#29574) aizen92


aizen92
addikt

Szívek szállodája (de rühellem ezt a magyar címet) új képek érkeztek az új évadból!
Netflix összesen négy darab, egyenként 90 perces epizóddal képzelte el a Szívek szállodája (Gilmore Girls) folytatását.

Ja és nem röhög! ;] én imádtam

[ Szerkesztve ]

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#29575) spammer válasza aizen92 (#29574) üzenetére


spammer
veterán

Jó is volt az. És az idióta magyar címmel ellentétben a magyar szinkronja is baromi jó. Ez a folytatás meg... Hát nem tudom, nem biztos, hogy szükség volt rá, de ha már így alakult, remélem nem valami erőltetett maszlag lesz.

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#29576) aizen92 válasza spammer (#29575) üzenetére


aizen92
addikt

Folytatást nem értem én se mi indokolja, de adok neki egy esélyt.

és kérem szépen a netflixet nagyon kevés Melissa Mccarthyt. köszönöm.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#29577) Ventur@ válasza aizen92 (#29576) üzenetére


Ventur@
senior tag

Én is szerettem ezt a sorozatot, szóval nem röhögök :D . Remélem lesz szinkronosan, mert nagyon jók voltak a hangok. Bár kicsit félek ettől a 90 perces részektől, ez már majdnem egy mozifilm hosszúság.

"Folytatást nem értem én se mi indokolja..." Egyszerűbb felmelegíteni egy régi bevált sorozatot (lásd X-Akták - ami szerintem gyenge lett a régihez képest. De csak szerintem :) ), mint új ötlettel előállni. Ez most a trend (csak nézd meg a mozifilmeket is, vagy akár a játékokat (mindegy, hogy konzol, vagy PC)). Én jobban szeretem az új dolgokat, mint hogy egy régit felmelegíteni, vagy éppen új köntösben ugyanazt eladni :) .

Más:

Uraim köszönöm a Supergirl tippet. Kilóra megvett a főszereplő csaj. Annyira cukorfalat, annyira zabálnivaló, hogy 4-5 napja nem alszok "miatta" :D . Késő este van időm megnézni az első évadot és hát eddig minden nap hajnali 3 - fél 4 felé feküdtem le, mert hát: csak egy részt nézek meg...helyette lett 4 rész/nap :D . Szirupos, mézes mázos, The Flash-féle szerelmi szenvedések itt is, de Supergirl mindenért kárpótol :) .

Egyedül a CGI és az verekedések nem tetszenek. Még Alex jól is nyomja, nő létére, de Supergirl valahogy eléggé gagyin csapatja :D .

Egyet viszont most nem értek. Illetve nem nem értem, hanem logikátlan: 1x19-nél járok és most van hogy Non aktiválta a Myriad programot és ez, hogy hogy befolyásolja Superman-t is? Holott Astra, vagy Non mondta, hogy csak az idegenekre és a kryptoniakra nincs hatással a program. Jó, oké fejtegette Max Lord vagy Cat, most nem jut eszembe melyik, hogy annyira "földiesedet" Superman, hogy emiatt, de ez így nagyon kasu :F . Vagy gondolom ne keressek logikát a sorozatban, mint ahogy a The Flash-ben is vannak hülyeségek :D . Erről jut eszembe, hogy ez a The Flash crossover tetszett. Jó párost alkottak :) .

Következő Daredevil lesz, mert azt is ajánlottátok és kíváncsi vagyok rá. Rossz tippeket még nem adtatok nekem :R .

[ Szerkesztve ]

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#29578) Ragnar95 válasza Ventur@ (#29577) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Supergirl
Az valóban elég logikátlan volt, de sajnos nem futotta ennél többre a készítőktől és valahogy ki kellett iktatnia képből Supermant, hogy Supergirl lehessen a hős... :D
Daredevil eléggé más tészta, de ha valami komoly és dark szuperhősösre vágysz, akkor garantáltan nem fogsz csalódni. Verekedésekkel ott nem lesz problémád, az biztos, főleg a 2. évadban elég komolyak.

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#29579) k-adi válasza Ventur@ (#29577) üzenetére


k-adi
nagyúr

Hát igen, melissa benoist nagyon cuki

(#29580) Ventur@ válasza Ragnar95 (#29578) üzenetére


Ventur@
senior tag

Az nem baj, ha komorabb. Lényeg az, hogy szuperhős van benne. Azokkal engem kilóra meg lehet venni :DDD . Hétvégén neki kezdek a Daredevil-nek is. Ja meg majd a Jessica Jones-t is elkezdem.

Ha van még valami hasonló, akkor ne tartsátok magatokban. Nosza jöhetnek az ötletek ;) .

Eddig ezek voltak/vannak megnézve: The Flash, Marvel's Agent of S.H.I.E.L.D., Legend's of Tomorrow, meg ugye mos Supergirl.

Smallville és a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai még a Viasat-os korszakból meg van, azokat már kihúztam a listáról :) . Zöld Íjász meg annyira nem érdekel.

Szóval ezeken kívül jöhet minden szuperhősös sorozat :R .

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#29581) abridabri válasza Ventur@ (#29580) üzenetére


abridabri
veterán

(#29582) Ventur@ válasza abridabri (#29581) üzenetére


Ventur@
senior tag

Ment a nyári listára ez is :R .

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#29583) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Elkezdtem nézni a Rick and Morty-t. Még csak a 3. résznél vagyok, és ez...Nagyon kész. :C :DDD

Live-Die-Respawn

(#29584) nhpeti


nhpeti
tag

Tud valaki olyan nem túl régi (max.5-8 éves) sorozatokat, amiknek jó vagy legalább elviselhető magyar szinkronja van?
Barátnőmre szeretném átragasztani a sorozatmániámat de a feliratos sorozatokkal nem sikerült.

(#29585) spammer válasza nhpeti (#29584) üzenetére


spammer
veterán

Attól, hogy 5-8 éves és szinkronos, még nem biztos, hogy a barátnődnek tetszeni fog egy sorozat. :)

Úgyis nem rég volt említve itt a Gilmore Girls, szerintem tegyetek vele egy próbát, aranyos, humoros és jó a szinkronja.

Vagy ha mindenképpen frissebb kell, akkor Shameless.

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#29586) viharhozo válasza spammer (#29575) üzenetére


viharhozo
addikt

A szinkronhangok jok, de a szovegben azert akadnak erdekes dolgok, csak a tobbseg vagy igy, vagy ugy latja, tehat nem derulnek ki.

De azert az kemeny, amikor Rory es Lorelai mennek a kocsi fele, majd a Rory igy kialt: "Kispuska!", es a jelenetnek vege, sotetedes.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#29587) Enzolord válasza nhpeti (#29584) üzenetére


Enzolord
addikt

Esetleg Agymenők első 8 évada.. :)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#29588) dokee78


dokee78
félisten

Stranger Things számomra várós.
80-as évek <3 <3 <3
Eddigi Netflix sorozatok bejöttek,talán nem nyúlnak mellé.(kivéve Jessica Jones,az nem jött be.)

[ Szerkesztve ]

(#29589) spammer válasza dokee78 (#29588) üzenetére


spammer
veterán

Red Oaks megvolt már?

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#29590) dokee78 válasza spammer (#29589) üzenetére


dokee78
félisten

Vígjátékra most nem igazán áldozok időt,elég volt belőlük a Friends és Californication.
Esetleg más?
Halt and Catch Firevel mi van?

(#29591) Bad Pritt válasza dokee78 (#29590) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Két évad lement, augusztusban kezdődik a következő.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#29592) dokee78 válasza Bad Pritt (#29591) üzenetére


dokee78
félisten

Tudom,hogy lement kettő,láttam is,csak már hiányoltam.

The Americansba belenézek,meglátom tetszik-e.
Korszak bejön.

(#29593) k-adi válasza dokee78 (#29592) üzenetére


k-adi
nagyúr

Jut eszembe Americansről hogy itt írod... tegnap lett vége a 4. évadnak......... fináléba kicsit csalódtam, de a végére érdekes helyzetet teremtettek, így kíváncsi vagyok hogy fog alakulni az S5 kezdése, de most már jó lenne ha kicsit bepörögne a sorozat.

Az évad amúgy jó volt, érdekes, de Tim atya szála kicsit erőltetett volt és az amcsik is elég bénácskák voltak most :( a szokásos hangulat azért megvan, a házaspár arckifejezései, összenézései szorult helyzetekben még mindig jó, hitelesnek tűnik. Ha kicsit jobban bepörögne, sokkal jobb is lehetne.. és itt most nem lövöldözős akcióra gondolok, hanem mostmár lassan menekülhetnének....

(#29594) gyuromoj


gyuromoj
veterán

The Flash S03 casting hír Ausiello-tól:
"Még semmit nem tudok mondani Mirror Masterről, hogy egyáltalán tervezik-e majd bemutatni, de ennyit elárulhatok az új szezonról: tart már egy karakternek a castingja, aki éppen csak idősebb Barrynél, éppen csak egy kicsit 'kockább' nála, s aki olyan intuitív és okos, mint Barry Allen. Az új karakter nem dől be Barry kedveskedésének, s azon lesz, hogy kiderítse, mit rejteget Barry - eközben saját titkai is vannak a karakternek."

[GOTHAM]
Új szereplő érkezik majd a Gotham 3. évadában, aki nem más, mint Vicki Vale.
A karakter egy ambíciózus, 20-as éveiben járó újságíró. Tim Burton 1989-es filmjéből emlékezhetünk is rá.

DC Comics v Marvel Magyarország FB (#Tomi)

[ Szerkesztve ]

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#29595) Bad Pritt válasza gyuromoj (#29594) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

A Gotham-ben Bruce Wayne nem csak gyerek még?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#29596) Fandango válasza Bad Pritt (#29595) üzenetére


Fandango
veterán

De az.

[ Szerkesztve ]

(#29597) Lauda


Lauda
félisten

Walking dead mehet skacok? Eleg vegyes a kep amit olvasni rola. ;)

The sopranos bekeszitve, True detective, fargo, suits szinten. :K

[ Szerkesztve ]

(#29598) spammer válasza Lauda (#29597) üzenetére


spammer
veterán

Ha szereted a réstésztát, akkor mehet. :))

Inkább a többit told le, az első kettőt erősen ajánlom, a harmadik is elég jó (bár a 2. évadot még nem láttam), a Suits nálam kimaradt (viszont nem is érdekel).

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#29599) Lauda válasza spammer (#29598) üzenetére


Lauda
félisten

Ugyerted kitolteni vele az ures idoket? :D Akar arra is jo lehet. Amiket irtal mindenkeppen lenyomom, lesz is meg majd sorozatos kerdesem. :DD :K

--------------------------

24 S05-el kapcsolatban szeretnek valamit megkerdezni, aki nem latta veletlen se nezze meg a spoilert:

Nem egeszen ertem logan elnok viselkedeset/szerepet ebben az ideggazos dologban. Ugye volt camings bevallja neki, hogy koze volt hozza, az elnoknek leesik az alla. A hangfelvetelen mikor beszelget a hendersonnal, viszont ugy tunik, hogy mar akkor tudott rola, mikor folyamatban volt a dolog es lelottek palmer elnokot. Ezt nem ertem. Vagy vegig tudott rola csak volt camingsra akarta terelni a gyanut ha kiderulne es megjatszotta az egeszet, hogy nem tudott rola?

[ Szerkesztve ]

(#29600) Atomantiii


Atomantiii
őstag

A Root-ot nézi valaki? Ha igen milyen jellegű sorozat?

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.