Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9809) ßrainiac


ßrainiac
addikt

Fényerő kérdésre visszatérve:

Csak én használom tizen x és harminc x % között?

Automatát egyből kilőttem (na nem azért mert kicsi az akksi), de minden forrás azt mondja, hogy az automata merít. Nagyon nem emlékszem egy esetre sem, hogy pl. 50% fölé kellett mennem (igen, használom a házon kívül is :DDD). Sztem baromi jó a kijelzője (és amikor ezt mondom, akkor picit megnyugszom, hogy mégis ezt választottam a nexus 5 helyett).

Akksi kérdés:

Nekem 6 órát még nem sikerült kihozni belőle, bár ezért valszeg a Chrome a felelős a 3 óra keep awake miatt. Opera Minit használ vki? Elég görény egy böngésző, de azzal sztem drasztikusan befolyásolni lehetne az üzemidőt. Viszont valamit mindenképp tartani kell mellette, mert sok minden abszolút nem is működik azon (pl. desktop site-okon gyakori jelenség).

A "Launcher" vesszőparipám:

Sok új belépő írja, hogy milyen szuper gyors a teló, mondom, velem a van baj, megnézem még egyszer a stock-ot. Hát hiba volt, a Nova után kb. annyit ment, mint amikor először beindítottam, 5 perc nyomkodás után vissza minden. Elhiszem, hogy sokan elégedettek SGS3 és hasonló csodák után a G2-vel, de nem fáj kipróbálni, sztem nézzen rá aki teheti, 2 perc alatt belakod (van import opció régi launcherből), ha nem tetszik, uninstall.

Zene:

Szerintem baromi jól szól a cucc, korábban írtam, hogy eszem ágában sincs kibontani a fülest, na azóta unalmas óráimban megtettem és felraktam egy régebben - leértékelve - megvásárolt EQ appot (gyári beállításokkal förtelmesen szól a füles), ezzel faszán be lehetett lőni mindent, és hiába nem szeretem az agybadugóst, egész elviselhető. Más kérdés, hogy a Sennheiser HD203-mat rádugva már nem kellett semmilyen EQ-t állítani szinte ^^

Zene lejátszásra egyelőre Apollo (mivel ritkán használom, autóban inkább a fejegység, gyalog meg nem mászkálok), ez jól együttműködik a bass booster-rel és hasonlít a google-féle stock lejátszóra.

Ja igen, aki esetleg autós tartón gondolkozik - elég sokat nézelődtem a témában - lesse meg a Montar winngergear-t, 6 rugóért ingyenes szállítással meg lehet venni és mindenhol az egyik legjobbnak írják. Sok méretet kezel és egyszerű a használata. Na de a video magáért beszél :C

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.