Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4274) nash2 válasza Quqesz (#4270) üzenetére


nash2
tag

Nem igazán gondolom annak. Az összes felsőkategóriás gyártó az Apple-t kivéve 13 mpixelen nyomul. Házon belül ott a G2, szintén OIS, szintén 13 mpixel. Az előző generáció az N4 kamerája is inkább csak közepes volt, miközben a Google ódákat zengett akkor is, és most is hogy mekkora hightech a Nexus sorozat, mindenből a legjobb....Aha....

Kamera sample képek : ITT

Mindenki gondol amit akar, szerintem ez egy jó közepes minőség.. Sony IMX179 szenzor..Meizu MX3 pl. ezt használja, tesztképek : ITT .Addig amíg feltesznek több képet az N5-ről nézegessétek a többi modell Phonearena kamera tesztjeit, ott még a G2 hibái is kijönnek (sötét, erősen zajszűrt, mosott képek)

Nekem a kamera volt a fontos, de ha az akksi is ilyen gyalázatos, akkor egyértelmű a spórolás....A matt műanyag hátlap sem jön be az N4 üveg hátlapja után.

A többieknek meg annyit, hogy ahogy a több megapixel sem jelent magában jöbb képet, az adott méretű szenzoron nagyobb pixelek sem, ezen vérzett el itt a PH!-n is pl. a HTC One. Kár kiragadni egy-egy tulajdonságot, mint a megapixel, meg a szenzorméret, mert önmagukban ezek nem jelentenek semmit, nem ettől lesz jó vagy rossz egy kameramodul.

Nash

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.