Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31787) DroiDMester válasza Damage401 (#31781) üzenetére


DroiDMester
nagyúr

Valószínű erre gondoltál!

Valaki akinek van V20D, mi a fejlemények? Annyit kérdeznék hogy hívás előtt is még van késleltetés a kijelzés és a hang között? Mert V20B-vel előbb volt hang majd 2sec utána adta be a képet. BT Bug? Aksi hogy bírja? ART? Knock Code? Kamera fókusz? FPS drop Sötétből világosba?

Ezt meg sem kellett volna kérdezned mert MIND le lett már írva, csak olvasnod kéne vagy a keresőt használni!

De az lett volna a leg egyszerűbb ha fogod és felteszed a telódra a V20D -t, és saját magad kipróbálod! Az egész művelet nem tart 15.percnél tovább, és nem kéne fárasztanod magad! :W

De hogy időt spóroljak neked! a hívás késleltetés kijelzés DIREKT ilyen sz.tem az összes ANDROID -os teló ilyen! És ilyen is marad! Amúgy mért gond az hogy nem azonnal világít a kijelző? amég előveszed vagy ránézel a teóra már úgyis látod ki hív!
Vagy te 24.órás készenlétben bámulod a telód kijelzőjét, mikor hív valaki és 0,2.másodpercen belül fogadni akarod a hívást??? :O

Bt bug le lett írva hogy nincs, aksi idő mitől lenne jobb?, ART valószínű még a V20K romba sem lesz! Knock kód is le lett írva hogy van! Kamera sem fog jobb lenni a gyári romokban, de ezt is tudhatnád ha már ilyen aktívan olvasod a fórumot!

Remélem nem hagytam ki semmit! :N

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.