Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28337) ΞΔGLΞ válasza zazenke (#28330) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

1 éve belém jött egy idióta (nem írok márkát, elég legyen annyi, nem éppen olcsó kategóriás még javíttatása sem) , de mivel ittas volt a faszikám és ezért rendesen meghurcolták volna és annyi kp-ja sem volt, hogy javíttatást kifizesse, ezért az ő részéről nagy győzködések árán egy 2 hónapos canon eos-1d fényképezőt adott, ami úgy volt, hogy eladom, mert soha nem vettem volna ilyet, de amikor csináltam vele pár fotót, győztem az állam felkaparni a padlóról, plusz 1 évre kifizette a megemelt biztosításomat. Tehát így belementem és van fogalmam arról, hogy mi az a fotóminőség, ezen nagyítóval sem találni hibát, egyszerűen annyira fenomenális képeket csinál.

A fenti "gyenge" fényképezőgép után én azóta csak azzal fotózóm, szerinted én hasonlíttatni fogok bármilyen elcseszett mobilnak képét zoomolásokkal? Mint írtam, engem nem érdekel ez a fotós része a mobilnak, mert egy alap fényképezőgép is röhögve jobb képet csinál, mint bármelyik mobil, függetlenül attól, hogy 100K+ ára van. De hirtelen megörökített fotózásra, teljesen jó.

Ha te meg zoomolással keresed az elcseszett hibákat egy mobilfotón, akkor tedd azt, ha van erre időd, vagy vegyél másik telefont, de ne nyafogj már!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.