Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29351) Dorian válasza edward2 (#29347) üzenetére


Dorian
félisten

Mint ahogy már írták UT különbsége a nagyobb modellekhez képest legnagyobb részt pont a tükrözésgátló réteg hiánya, így az ST tükröződése nem releváns.

Nekem is oldalt van erkélyajtó és nagy ablak, de mostanában nincs túl sok fény odakint, úgyhogy a korábbi tévémmel sem volt semmi gond (azon nincs ilyen réteg). Nyáron sem az oldalsó fény volt a gond, hanem amikor az a TV-vel szemközti falat világította meg, ami ezt szépen továbbította a tévének.

Mennyezeti lámpával tudtam most tesztelni, a másik tévé bizony jócskán vesztett kontrasztot, ha felkapcsoltam, ez itt csak a vállát vonta meg.

Egyébként egy normális függöny és karnis árából simán kijön az UT ST közötti árkülönbség :)

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#29352) rappit4 válasza hunspikey (#29350) üzenetére


rappit4
őstag

Természetesen ráér, csak kíváncsi vagyok hogy teljesít a VT50, illteve a többi UT50, mert az enyém szörnyűen, elsődlegesen a többi UT-s kollégának tettem fel, mert kérték. Gondoltam szólok neked is hátha érdekel (engem mindenképp érdekelne a te eredményed). Előre is köszi! :)

(#29353) edward2 válasza Dorian (#29351) üzenetére


edward2
addikt

Igen valahogy én is azt akartam írni, hogy valószínűleg abból a 200-250 eurós felárból bőven tudok függönyözni a lakásban. Főleg IKEAból :D

(#29354) Ijk válasza Dorian (#29351) üzenetére


Ijk
nagyúr

Nem olyan vészes az árkülönbség, én is egyre inkább az ST50-re hajlok. Mondjuk nekem fontos a plusz HDMI port, mivel jelenleg 3 eszköz van csatlakoztatva.

Azt hiszem elvetem a 60"-os opciót, mivel megmértem és 170 centinél nem tudok messzebb ülni, csak ha átrendezem a szobát. Ráadásul leginkább egyedül vagy ketten nézzük. Valószínűleg következő hónapban én is rástartolok egy 50ST50-re, fontosabb a képminőség.
De legalább addig még rágódom.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#29355) BBéci válasza rappit4 (#29348) üzenetére


BBéci
titán

Szerintem a függöny nem csak az UT miatt kötelező.

(#29354) Ijk
Azt vallom: nagy kép, nagy élvezet, de szerintem még a korábban említett 2,2 méter sem indokolja a 60 colos átlót.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#29356) Dorian válasza Ijk (#29354) üzenetére


Dorian
félisten

170 centihez nem szabad 50"-nál nagyobbat venni. Véletlenül nem 1080p-t nézel és elhányod magad :)
Én most már valószínűleg rendszeresítem, hogy a filmezéshez a kanapé elé üljek, az úgy kb. 2m. Tévézéshez meg logikusan a kanapé 260-70-ről, onnan már az SD is elmegy. Mondjuk bosszantó, hogy a mozierősítők bemérő funkciójában nem lehet több elsődleges pozíciót megadni, bemérni és váltani köztük, annyira alapvető lenne...

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#29357) Ijk válasza BBéci (#29355) üzenetére


Ijk
nagyúr

Ha már a topik legelvetemültebb videofil tagja is ezt mondja, akkor elhiszem.
Mondjuk a jól emlékszem a kalkulátor THX távolságra 60" esetén 210 centit dobott ki.

Dorian: SD-t szint egyáltalán nem nézek. 720p, 1080p, habár utóbbinak a jelenlegi készüléknél nem sok értelme van.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#29358) BBéci válasza Dorian (#29356) üzenetére


BBéci
titán

Van olyan erősítő, ami több beállítást tárol.
Én két fő változatot tudok elképzelni. Az egyikben a full HD-hoz optimális távolságban ülök, amihez bizony egy átlagos lakószoba elrendezését figyelembe véve, hatalmas TV kell és néhanapján azt a kevés SD-t is onnan nézem, közben vadul vicsorgok kínomban. Sajnos ez nem az igazi. Miért? Mert 3 méternél messzebbről a 65 colos sem ad moziélményt és a full HD-t sem látom, a szoba közepére állított kanapét meg nem könnyű elviselni a filmnézésen kívüli időben. A másik jóval költségesebb, de kevesebb a kompromisszum, mint az előzőben. Biztosan kitaláltad már, mire gondolok. Igen, vetítőre és 2,4-2,7 m széles vászonra, amin 4 méterről is látok minden apró részletet és a látószög is kellőképpen nagy. :K
Lehet kezdeni a spórolást! :D

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#29359) BBéci válasza Ijk (#29357) üzenetére


BBéci
titán

A THX szögeit most nem számolgatom, de az nem fix, hanem tól-ig adat. Viszont 60 colhoz az ajánlott, vagy ideális távolság 240 centi. [link]
Nemrég volt nálam pár hétig egy 60 colos E6500 és arra a megállapításra jutottam, hogy még 270-re is bőven vállalható és ajánlható, de 240-nél közelebbről csak 3D esetén érdemes nézni.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#29360) edward2 válasza Ijk (#29354) üzenetére


edward2
addikt

OMG. :) én most 3.2méterről nézek 32"-t és szeretnék frissíteni 50re, de akkor mekkorát kéne vennem? Várjam meg az idei 80"es felhozatalt? :D

(#29361) BBéci válasza edward2 (#29360) üzenetére


BBéci
titán

3,2 méterről nem fogod látni a full HD felbontás nyújtotta előnyöket, azt tuti. Majd magad is rájössz, ha 1,9-ről indulva kezdesz lassan hátrálni.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#29362) DM-Fan válasza Ijk (#29357) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Megerősítem én is: 170 cm-re tökéletes az 50"-os méret!

edward2: 3,2 méterre simán kell a 60-65" is és a fullHD élmény már ott sem feltétlen garantált! Persze el lehet lenni 50"-lal is ezen a távon, de annyira nem ajánlott: én átlag 2,5 méterről nézem az 50"-t és sokszor érzem kicsinek.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#29363) tomic válasza spiky03 (#29283) üzenetére


tomic
addikt

Ez nem semmi! Nem vettél észre kb 15-e ft értékű különbséget?!
Hihetetlen. :U
Pedig sok hozzá értő jelentős különbségről beszélt! Gondolom nem véletlen. :Y :W

(#29364) Ijk válasza edward2 (#29360) üzenetére


Ijk
nagyúr

Mondjuk a samsung 60e530-at. :)

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#29365) DM-Fan válasza tomic (#29363) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Én a Pana univerzális (12 eFt körüli) szemüvegét teszteltem múlt héten és az speciel pont elmarad a 22 eFt-os Pana szemüvegtől: vibrálósabb vele a 3D, mint a drágábbal.

Get Moded!

(#29366) patakidr válasza vendingo (#26938) üzenetére


patakidr
aktív tag

Sziasztok,

sajnos én ma futottam bele az AV Planetos garanciacsapdába.

Vettem náluk egy UE46ES6800-as LED-et, (illetve 2 db-ot, egyet apósnak, meg més vagy 40.000,-Ft értékben egyéb dolgokat!) de annyira felhős volt, hogy visszavittem, cserét kértem.

Visszavették, mondván, majd jön a csere. Időközben meggondoltam magam, s rájöttem, hogy nem szeretnék közel 300.000,-Ftért felhőket bámulni, s szeretnék inkább egy plazmát, a választásom a PS51E6500-ra esett, az AV rugalmas volt, mondták, hogy berendelik. De csak nem sikerült befoglalni, eddig keddre ígérték (Most kedden vittem vissza a készüléket.) De aztán közölte a srác, hogy nem sikerült befoglalni, de szerinte jövő 7 elejére meglesz...(A pénzem természetesen továbbra is náluk van, kp-ban fizettem.)

Eközben Euronics-os ismerősnek elmeséltem a dolgot, s megtudtam tőle, hogy már több AV-s vásárló is járt náluk, akik azzal szembesültek, hogy az AV által kiállított SAMSUNG HOLOGRAMOS (!!!) garjegyet nem fogadják el a hazai márkaszervizek, mert nem hivatalos import... Erre eszembe jutott, hogy a készülékek (mert egyszerre 2 db-ot hoztam tőlük) átvételekor a raktáros srác egy A4-es AV-s garjegyet kezdett kitölteni, de én szóltam neki, hogy gyári garanciát ígértek, én azt szeretnék. Erre elmondta, hogy hát elvileg hozzájuk szokták visszahozni, de adhat gyárit is.

Erre kitöltött 2 Samsung európai garjegyet, s átadta a készülékeket.

Ma felhívtam az AV-t és elmeséltem nekik, hogy azt hallottam, hogy nem fogadják el a Mo-i Samsung szervizek a garjegyüket, még akkor sem, ha Samsung európai, igaz-e ez? Erre elmondta a srác, hogy háááát, lehet, hogy nem minden Samsung szerviz fogadja el, inkább hozzájuk vigyem vissza ha gond van. Mondtam, hogy nekem fontos a gyártói garancia, ezért ELÁLLOK a vásárlástól.

Erre azt mondta, hogy írjam le emilben, s 30 napon belül visszautalják a pénzt. Mire én emlékeztettem, hogy kp-ben fizettem, nem utalva, de elmondta, hogy ez a szokás náluk és kész, s különben is miért nem kell a cserekészülék. Erre megint elmondtam neki, hogy kissé átvertek, mert NEKEM CSAK GYÁRI garral kell (és kellett eddig is) bármi, s amit adtak az semmit sem ér a szervizben.... (S még így is nálam van a másik garjeggyel a 2. Samu apóséknál.)

Nos ebben maradtunk. Azóta írtam egy emilt ma, amire nem jött válasz...

Elkeserítő a dolog, mert a neten ócsón hirdető cégek MINDEGYIKE szürke importos saját bolti garanciás készülékeket árul, kijátszva az ÁFÁ-t, bizonytalan szervizháttérrel.

A nagy áruházakban a hivatalos forgalmazóknál meg kb. 80-100-000,-Ft-tal többet kérnek a készülékért:(((

Hát most itt tartok, se TV, se pénz:((

[ Szerkesztve ]

(#29367) tomic válasza DM-Fan (#29365) üzenetére


tomic
addikt

Elhiszem.
Samut próbáltad? Kíváncsi lennék a véleményedre.

(#29368) BBéci válasza patakidr (#29366) üzenetére


BBéci
titán

Az AV-ról már többször leírtuk, hogy ezt a gyakorlatot folytatják, bolti garanciát adnak a készülékekhez. Haverom 150000 forintért vett Saeco automata kávéfőzőt, ami elromlott, kiküldték külföldre javíttatni és 6 hét nem volt elegendő arra, hogy visszaérkezzen. Természetesen ennek is pénzvisszafizetés lett a vége.
Viszont Vergnano kávét nagyon baráti áron adnak, már 6 kilót vettem tőlük, nem volt garanciális probléma.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#29369) DM-Fan válasza patakidr (#29366) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Már többször szó volt róla, hogy AV-vel vigyázni, mert szürkeimportoznak! Akkor itt az újabb igazolás.

tomic: nem most, korábban próbáltam. Szerintem az sincs olyan, mint a drágábbik Pana. Emlékeim szerint nem volt teljesen crosstalk-mentes és emelni kellett a kontraszton is. A párosítással nem volt gond, ST50 volt a tesztalany.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#29370) patakidr válasza BBéci (#29368) üzenetére


patakidr
aktív tag

:) Nekem most nincsen kávézós hangulatom, inkább egy sört bontottam....
Szerinted mennyiért és hol érdemes ezt a típust megvennem?

AV-nál 258 lett volna, másutt 290 és 360 között van. (Euronics 349.000)

(#29371) BBéci válasza patakidr (#29370) üzenetére


BBéci
titán

Nem szoktam figyelni az árakat, mivel nem akarok venni Samsung tévét. :N
Sorban hívd fel az Árgépen és az egyéb keresőkben fellelt boltokat és kérdezz rá a garanciára. A Pcdreamshop 290 körül adja, ahhoz képest a Panashopban kapható ST50 sokkal jobb vétel, a helyedben azt választanám.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#29372) edward2 válasza DM-Fan (#29362) üzenetére


edward2
addikt

A baj az, hogy átrendezni nem tudom 50" felett meg hirtelen megdrágulnak a TV-k.

(#29373) Dorian válasza patakidr (#29366) üzenetére


Dorian
félisten

Hát most bennem is kétségek fogalmazódtak meg. Direkt rákérdeztem az eladótól, hogy ugye gyári garanciát ad, nem boltit? Erre: "igen, 2 év gyári garancia" "Panasonic pan european guarantee" feliratú füzetet kaptam eladó által kitöltve. Ez akkor milyen garancia? Ráadásul ebben 1 év szerepel, de ha jól tudom Magyarországon alapból 2 év jár minden tévére. :F

BBéci:
Ez biztos? Tényleg úgy tudom, hogy minimum 2 év jár minden tévére.

[ Szerkesztve ]

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#29374) BBéci válasza Dorian (#29373) üzenetére


BBéci
titán

Ha nem olyan boltban vetted, amelyik hivatalos viszonteladóként szerepel a Pana honlapon, akkor megeshet, hogy csak egy év a garancia kettő helyett.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#29375) patakidr válasza BBéci (#29371) üzenetére


patakidr
aktív tag

Gondolod, hogy jobb vétel? Mert tudásban azonos a Samsunggal, úgy látom.
Miért olcsóbb akkor ennyivel?

(#29376) DM-Fan válasza patakidr (#29375) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Összességében egyértelműen jobb TV az 50ST50, mint az 51E6500, ezt már sokszor tárgyaltuk. A Panasonic-nál előfordulhat némi panel-inhomogenitás, de legfeljebb cserélteted. Ugyanakkor a Pana jobb képminőséget, mélyebb feketét ad, 3D-ben is jobb, a garancia pedig kiterjeszthető gyári 5 évre! Ha árban azonosak (sőt, adott esetben az 50ST50 olcsóbb), akkor nem is szabad gondolkozni a kérdésen! Garancia-kiterjesztést a Panashop-nál tudsz intézni - épp ezért ott célszerű vásárolni, amúgy is ők a hivatalos kereskedők.

Dorian: szürkeimportos TV-nél sajnos elhajtanak, mert nem érvényes az ilyen termékhez tartozó garancialevél. Az ilyen terméket csak a boltba tudod visszavinni és a bolt intézi a garanciát (vagy saját szakállára belföldön, vagy visszaviszi külföldre, ahonnan hozta) - Te meg addig megőszülsz és még cipelheted is a TV-t a boltba, meg onnan haza. Nem éri meg!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#29377) patakidr válasza DM-Fan (#29376) üzenetére


patakidr
aktív tag

Remek, úgy látom, hogy van is raktáron belőle, szinte mindenütt, holnap el is megyek pananézőbe:) De furcsállom, hogy nem jár hozzá egy szemüveg sem:(

A Samsung aktív szemcsivel vajon kompatibilis? A pixelhibáktól mennyire kell tartanom?

(#29378) DM-Fan válasza patakidr (#29377) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Sajnos szemüveg a Panánál csak a csúcskategóriához jár alapból, az idei modellekhez már adnak majd az alsóbb kategóriákban is. Samsung szemüveggel is működik (BlueTooth-os kell legyen!), csak épp pár HSZ-szel ezelőtt tárgyaltuk, hogy a Samsung szemüvegei picivel talán gyengébb teljesítményt nyújtanak - viszont jóval olcsóbbak. Pixelhiba előfordul sajnos, célszerű egyszínű, 1920x1080-as jpeg-eket magaddal vinni pendrive-on (Paint-ben magad is el tudod készíteni őket) és átnézni a panelt az alapszínekkel, illetve feketével/fehérrel, így az esetleges sávosodás is kiszúrható.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#29379) Dorian válasza DM-Fan (#29376) üzenetére


Dorian
félisten

Nagyszerű. :W
Utánajárok a Mo-i panánál és lehet mégis élek a 8 napos elállási jogommal...

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#29380) ketkedo612 válasza Dorian (#29373) üzenetére


ketkedo612
tag

Magyarországon a vonatkozó kormányrendelet 1 év garanciát ír elő. Ezért van a Pán Európai garancia füzetben a magyar részen egy év és több más országnál 2 év.
A magyar forgalmazó, az általa forgalomba hozott készülékekre ad ettől több garanciát. Ezt a honlapon is leírja.

Tehát, ha szürke importos készüléket vettél, akkor arra egy év kötelező garancia van és az üzletnek vagy az importőrnek kell viselni a garanciális költségeket.
A márkaszervizekkel a hivatalos képviseleteknek van megállapodásuk, ezért a szürke importos készüléket a márkaszervizek nem fogják javítani.
Én egy Olympus fényképezővel jártam így. A hivatalos magyar képviselet 2 év garanciát vállal. Az üzlet bolti garanciát adott 1 évet.

Az a biztos, ha e-mailban megkérdezed a Panásokat az eladódról.

[ Szerkesztve ]

(#29381) Dorian válasza ketkedo612 (#29380) üzenetére


Dorian
félisten

Köszönöm. Utánajárok az most már biztos.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#29382) Hsanyika1


Hsanyika1
senior tag

(#29383) hello28


hello28
aktív tag

Sziasztok
Pár éve itt kértem segitseget hogy milyen tvt vegyek es megvettem a plazmat nagyon jo tenyleg!!Akkir samsungot vettem vegul!!
Most 3d re lecserelnem tudnatok segiteni mit erdemes ar ertek arany tudas stb alapjan?
180- 280 kozott?? Minimum az 50coll erdekel!!
Milyen tipust tudtok ajánlani?
Koszonom eloreis mindenkinek!!

(#29384) Jim-X válasza hello28 (#29383) üzenetére


Jim-X
őstag

Szerintem a sokat emlegetett Panasonic 50ST50 még éppen belefér! Sokan dícsérik, tényleg jó plazma :K

A játék az nem játék!

(#29385) mayday00 válasza ketkedo612 (#29380) üzenetére


mayday00
őstag

Én is inkább ezért vettem meg hivatalos pana boltban a tv-met. Biztos ami biztos. 2 év gari van rá, kiterjeszteni 5 évre meg felesleges szerintem, jövőre úgyis lecserélem. :) Kinek van 5évig 1 készüléke :C

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#29386) BBéci válasza mayday00 (#29385) üzenetére


BBéci
titán

Te hol élsz?
A legtöbben minimum 5, de inkább 8-10 évig szeretnék használni a drágán megvásárolt tévéjüket.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#29387) seria válasza mayday00 (#29385) üzenetére


seria
tag

"Kinek van 5évig 1 készüléke"

Mondjuk nekem. Örülök, hogy összetudtam gyűjteni a 3 éve pénzt rá és még mindig tetszik nekem a tévém.

(#29388) rappit4 válasza hello28 (#29383) üzenetére


rappit4
őstag

ST50 a legjobb választás szerintem is!

(#29389) DM-Fan válasza BBéci (#29386) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Én se értem! Én eléggé követem a piacot és ismerem az újdonságokat, de annyira egyértelmű volt, hogy nem veszek készüléket 5 év garancia nélkül, mint semmi más. Egyáltalán nem is tervezem lecserélni az 5 évgarancia lejárta előtt, annyira szignifikáns többletet nem nyújt egy-egy új modell, hogy évente cserélje az ember adott esetben minden évben százezret ráfizetve az előző évi modell használtan eladott árára. Bőven elegendő 5 évente cserélni, átlagos felhasználónak meg 8-10 évente is akár - ahogy írtad is -, vagy akkor, amikor elpukkan. Aki belesétál ebbe a gyártói maszlagba, hogy arra ösztökélik, hogy évente-kétévente cserélje a készülékét, azt csak sajnálni tudom!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#29390) hello28 válasza rappit4 (#29388) üzenetére


hello28
aktív tag

Sziasztok
Koszi hogy irtatok amugy meg mindig a Plazma es a Panasonic a befuto mert kopear eve nem neztem a plazmakat!!??
Samu 530 van most jelenleg...
Varom leveleteket

(#29391) rappit4 válasza hello28 (#29390) üzenetére


rappit4
őstag

A LED a befutó, bár elég ronda képe van (azonos árkategóriájú plazmával szemben), tehát a legszebb képe még mindig a plazmának van, abból is a Panasonic most befutó. A Samsungok se rosszak!

(#29392) bucsher


bucsher
őstag

köszönöm a tippeket, megjött a harmony 600 :) majdnem tökéletes, csak néha áttéved a TV analógba DVB-T helyett. de még majd próbálgatom.

In the pipe - five by five!

(#29393) spiky03


spiky03
veterán

Ma felugrott haver ő is megnézte a szemüvegeket, és ő sem látott nagy különbséget köztök. Annyit jegyezett meg csak, hogy a Samsungnál is jobb lenne ha oldalról az is takarna, mint a Pana. De szerencse, hogy ezt egy kis sufnituninggal meglehet oldani. :D Jó, hogy kis koromban sok Macgyver-t néztem. :DDD :C

Este megnéztük az asszonnyal a Sammy-t. Nem volt rossz, tényleg inkább ez gyerekeknek való, nem az a tipikus animáció. Viszont a 3D az nagyon jó volt benne. Kb a felénél cseréltünk szemüveget, hogy úgy is lássam a filmet. Da én most sem vette észre különbséget. 1-2x volt némi crosstalk szerűség a Samsungnál, azoknál a jeleneteknél amikor közelebbről mutattak valamit ami épp kijött a tv-ből. :) De ez sem volt mindig.

Nah szerintem bőven megéri a pénzét a kis Samsung, és együtt lehet vele érni, főleg úgy, hogy a Pana árából jobb esetben 4 db Samsungot tudsz venni. :D

Amúgy lehet a szemem rossz, hogy én nem vettem észre olyan eget verő különbséget a két szemüveg között. :D

Még vasárnap meg hétfőn nézek 1-2 3D-s cuccot azért.

Jah annyi negatívum, hogy a film végére azért kicsit elfáradt a szemem. Moziban a passzív szemüveggel nem volt így, gondolom még szokatlan volt neki ez a világ. :)

Kíváncsian várom majd az ez évi Pana szemüvegeket árát, elvileg azt írták, hogy olcsóbb lesz. :U

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#29394) Toobee válasza spiky03 (#29393) üzenetére


Toobee
veterán

Én egy kicsit lemaradtam. A laptopod végül jó lett, mint forrás? Vagy BBécitõl hoztál valamit? Ma néztem meg az elsõ 3D filmet a D550-en. Szerintem az utolsó volt, inkább néztem volna 2D-ben (Avatar BD3D). Annyira tompítja a színeket ez a füstös szemüveg, hogy amennyi pluszt ad a 3D, annyit el is vesz, a technológia miatt.

https://barbieripnk.hu/

(#29395) tamáspapa válasza spiky03 (#29393) üzenetére


tamáspapa
aktív tag

Tegnap elott benn voltam a Hengermalom utcai Panaban garijegyet intezni. A Pana szemuveg most 23 e, az univerzalis meg 13 e.

(#29396) BBéci válasza Toobee (#29394) üzenetére


BBéci
titán

Kell kalibrálni egy emelt fényerejű 3D profilt, az megoldja a sötétedés problémáját. A színek persze nem lesznek sosem olyanok, mint szabadszemmel.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#29397) Dexar007


Dexar007
veterán

Garancia kérdésre visszatérve,nekem a digitalko ezt válaszolta.:

"
Minden Samsung televízióra 3év (2+1év) garanciát vállal maga a gyártó, vagyis a Samsung már évek óta.

A termékeket a hivatalos, magyarországi márka képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk! A termékekhez NEM saját, úgynevezett "bolti garanciát" mellékelünk,
a garanciális szervizelés a gyári garancialevéllel közvetlenül a gyártók magyarországi szervizhálózataiban történik.
"
(Nem én emeltem ki,így jött a válaszlevélben)

A +1 év egyébként nem csak az új ledekre vonatkozik?

Give me your cum,bull!

(#29398) Gabor970 válasza Dexar007 (#29397) üzenetére


Gabor970
addikt

Két és fél éve is 2+1 év volt a samu plazmámra, plusz 3 hónap az online beregisztrálásért. A 2010 május végi tévém még idén augusztusig garis.

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#29399) Tutivesztes


Tutivesztes
tag

Sziasztok!
Még egy kérdés, mert elég nehezen döntök, elnézést.:) Tehát: pana lesz az tuti, de; p55st50 vagy p50gt50?? 2,5-3 méter távolságból nézem, gyerekeknek divx, nekem max mkv, de főleg upc stb, és HD adók. Vétek erre a minőségre új tv-t venni ugyebár...de ha mégis, akkor melyiket?

Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.

(#29400) kovadika válasza Tutivesztes (#29399) üzenetére


kovadika
őstag

A gt50-nek valamivel szebb a képe, viszont st-ből a nagyobbat írtad. Döntsd el, hogy méret vagy a minimális képminőségi difi, én az st-t venném.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.