- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hendi
csendes tag
Szia Kicker, és köszi a válaszodat.
Nem titok ez egy rendőrségi szolgálati Octavia Combi 1.6. I-vel és velem történt. Egy esethez mentünk a nagkőrösi úton, és ekkor történt a baj. A gépháztető egyszer csak kinyilt, még jó, hogy meg tudtam állni. A szakértő azt állapította meg, hogy a gépháztető semmi esetre sem tud felnyílni, csak akkor ha az egyáltalán nincs lezárva. Ez pedig az én álláspontom szerint lehetetlen, ugyanis az nap kiindulás előt volt gk. szemle. Ezek után én már nem nyitottam fel a tetőt. A sz. vélemény folyamatosan azt sugalja, hogy én menetközben biztosan felnyitottam a gépháztetőt. Egyébként ma értesültem, hogy a kocsit - melyben egybként legalább 3-400 e. Ft kár keletkezett - megjavították, és ma visza is adták. Engem meg csak holnap csütörtökön hallgat meg a fegyelmi tiszt. Így hogyan kérjem az esetleges újabb szakvéleményt. Na mindegy majd akkor megyek bíróságra. Még egyszer köszi hogy válaszoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest