- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hendi
csendes tag
Szia Kicker, és köszi a válaszodat.
Nem titok ez egy rendőrségi szolgálati Octavia Combi 1.6. I-vel és velem történt. Egy esethez mentünk a nagkőrösi úton, és ekkor történt a baj. A gépháztető egyszer csak kinyilt, még jó, hogy meg tudtam állni. A szakértő azt állapította meg, hogy a gépháztető semmi esetre sem tud felnyílni, csak akkor ha az egyáltalán nincs lezárva. Ez pedig az én álláspontom szerint lehetetlen, ugyanis az nap kiindulás előt volt gk. szemle. Ezek után én már nem nyitottam fel a tetőt. A sz. vélemény folyamatosan azt sugalja, hogy én menetközben biztosan felnyitottam a gépháztetőt. Egyébként ma értesültem, hogy a kocsit - melyben egybként legalább 3-400 e. Ft kár keletkezett - megjavították, és ma visza is adták. Engem meg csak holnap csütörtökön hallgat meg a fegyelmi tiszt. Így hogyan kérjem az esetleges újabb szakvéleményt. Na mindegy majd akkor megyek bíróságra. Még egyszer köszi hogy válaszoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest