Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hendi
csendes tag
Szia Kicker, és köszi a válaszodat.
Nem titok ez egy rendőrségi szolgálati Octavia Combi 1.6. I-vel és velem történt. Egy esethez mentünk a nagkőrösi úton, és ekkor történt a baj. A gépháztető egyszer csak kinyilt, még jó, hogy meg tudtam állni. A szakértő azt állapította meg, hogy a gépháztető semmi esetre sem tud felnyílni, csak akkor ha az egyáltalán nincs lezárva. Ez pedig az én álláspontom szerint lehetetlen, ugyanis az nap kiindulás előt volt gk. szemle. Ezek után én már nem nyitottam fel a tetőt. A sz. vélemény folyamatosan azt sugalja, hogy én menetközben biztosan felnyitottam a gépháztetőt. Egyébként ma értesültem, hogy a kocsit - melyben egybként legalább 3-400 e. Ft kár keletkezett - megjavították, és ma visza is adták. Engem meg csak holnap csütörtökön hallgat meg a fegyelmi tiszt. Így hogyan kérjem az esetleges újabb szakvéleményt. Na mindegy majd akkor megyek bíróságra. Még egyszer köszi hogy válaszoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest