Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hendi
csendes tag
Szia Kicker, és köszi a válaszodat.
Nem titok ez egy rendőrségi szolgálati Octavia Combi 1.6. I-vel és velem történt. Egy esethez mentünk a nagkőrösi úton, és ekkor történt a baj. A gépháztető egyszer csak kinyilt, még jó, hogy meg tudtam állni. A szakértő azt állapította meg, hogy a gépháztető semmi esetre sem tud felnyílni, csak akkor ha az egyáltalán nincs lezárva. Ez pedig az én álláspontom szerint lehetetlen, ugyanis az nap kiindulás előt volt gk. szemle. Ezek után én már nem nyitottam fel a tetőt. A sz. vélemény folyamatosan azt sugalja, hogy én menetközben biztosan felnyitottam a gépháztetőt. Egyébként ma értesültem, hogy a kocsit - melyben egybként legalább 3-400 e. Ft kár keletkezett - megjavították, és ma visza is adták. Engem meg csak holnap csütörtökön hallgat meg a fegyelmi tiszt. Így hogyan kérjem az esetleges újabb szakvéleményt. Na mindegy majd akkor megyek bíróságra. Még egyszer köszi hogy válaszoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Háztartási gépek
- Ukrajnai háború
- Horgász topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- További aktív témák...
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest