Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mario1012
tag
Qru:
Eladásra került a Passatom 9 év után, kérlek, ha időd engedi majd, vedd már ki az összefoglalóból. Így már a Skoda teljesen átveszi a helyét minden szempontból napi használóssá avanzsál.
Közel 1 év használat, tapasztalat már van vele. Nagyon szeretem, ha kell harapós is tud lenni és a fogyasztása is elég kedvező. Átlag 7-8 l/100km között vegyesen, inkább rövid távokkal, hosszútávon ~6 literrel is beéri, ami szerintem nagyon baráti. Jó kis összeállítás ebben a konfigban.
Miért nem jeleníti meg több fórumtárs autójának a képét? Legutóbb mikor átfutottam még behozta szinte az egészet. Se telefonon, se gépen nem látható nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest