Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MM

    őstag

    Sziasztok,
    lehet hogy nem ez a megfelelő topic a kérdésemre, de VW szerepel benne... :)

    Adott egy Galaxy S21 és egy 2020-es VW Golf Sportsvan fejegysége, ami USB-n keresztül tud AndroidAuto-t.
    Eddig egy mikrofon és hangszóró nélküli okosórám volt, ami nem zavart a képbe, a telefon mindig egyből kapcsolódott az utóra BT-on is, zenelejátszás, hívás fogadás, ...stb hibátlanul működött. Ugyanígy ha vezetékkel összekötöttem, ebben az esetben AA is egyből indult.

    Most váltottam egy beszéd képes okosórára (Huawei Watch GT 2 Pro). Ha rákapcsolódok a fejegységre, és én hívok bárkit, akkor a kihangosítón megy a hívás, pipa. A gond ott van, ha engem hívnak, míg az autóban ülök.
    - ha BT-on kapcsolódok, akkor az órára rakja a hangot, viszont a telefonon látom a hívást. Így két gombnyomással át tudom váltani a BT eszközt az óráról az autó kihangosítójára. Nem a legjobb, de élhető.
    - ha vezetéken keresztül van összekötve, és megy az AA, akkor a telefonra rakja a hívást, de úgy, hogy közben a képernyőn meg sem jelenik rajta, vagyis nem tudok átváltani a kihangosítóra. Ilyenkor az egyetlen megoldás, hogy kiabálok a hívónak, visszahívom (de közben nem hallom, mit mond)...

    Mivel sokat járok hosszú utakra Waze-el, illetve sok a kimenő/bejövő hívás, így a második problémára mindenképp találnom kell valami megoldást. Sem az órán, sem a telefonon (BT, AA, Huawei Health), sem a fejegységben nem találtam releváns beállítást. Van esetleg valakinek ötlete?

    Előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés