- ldave: New Game Blitz - 2025
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
Asszonykám ASV motorkódú A3-mának motorterében észleltünk némi hűtőfolyadékot
képen mellékeltem: vezető ülés oldalán van a motornak, ott ahol futnak a váltóbovdenek kb.
Honnan lehet eredeztetni ezt a szivárgást? valamiféle elosztót láttam "fölötte" de ott nem igen véltem felfedezni szivárgásra utaló jelet
Esetleg van valami ötletetek, tippetek?
Ahova a nyíl mutat, ott gyűjtötte össze azon a részen, szóval én arra a felette lévő kis kisegítő fűtőgyertyákat magában foglaló egységre vagy annak tömítésére gondolok, de gondoltam megkérdezlek benneteket, hát ha találkoztatok már ilyesmivel és vagy ismeritek az ilyesfajta probléma megoldását
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest