Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Egy kis ötleteléssel, tanácsadással fordulnék hozzátok.
1 hónapja vettem egy 9N Polo-t. 2002 1.4 benzin
És nem igazán vagyon most vele megelégedve. A hiba jelenség, hogy 60nál de inkább 90-100nál kicsit szitál a kormány valamit az egész kasznin ( főleg az ajtóbehúzón érezni ezt a hullámzó, dübörgő) érzést. Most jobb szót nem találtam rá
Voltam autószerelőnél mert lecseréltük az olajat meg nagyjából átnézte az autót és mondta, hogy a bal első kerék kicsit kotyog, valószínű kerékcsapágy. Egy nagyon pici morgó hangja tényleg volt. Kicseréltük. De sajna azt tapasztaltam hogy a probléma ugyanúgy megvan.
Nekem volt ezelőtt egy swiftem az nyáron ugyanezt csinálta és akkor kormány összekötő gond volt, nem is ment át a műszakin ezzel úgyhogy azt megcsináltam. Meg legalább megvolt a hiba oka.
Úgy hogy már csak az alufelni vagy a gumi volt ami még szóba jöhetett.
A gumik tudom öregek. Ha jól olvastam elvileg 2007es. Profilja meg van és nem szál szakadt vagy dudoros meg ma elvittem egy gumishoz leszedte a 2 első kereket megnézte hogy nincs e gond velük. Arra a forgó centirozó gépre tette fel. És minden rendben volt. A súlyokat lecserélte, eljöttem és a probléma továbbra is megvan :S pedig ez volt a tippem hogy öreg gumi és lehet már nem teljesen kerek.
Persze le fogom cserélni, de van egy olyan érzésem, hogy más lehet a gond.
Egyébként a pedálokon is érezni ezt az enyhe pulzáló érzést.
Szóval ezért lenne jó ha valaki segítene ötletelni, hogy vigyem inkább el egy másik szerelőhöz vagy futómű beállításra ahol ránéznének a kormány összekötőkre. Vagy inkább a féktárcsa, féltengely irányába kellene keresni. Ennyi tippem van még.Vagy esetleg a motor felé keressem a problémát? 147 ezer km van benne, lecseréltem az olajat, légszűrőt. Gyertyákat nem. Talán még az jutott eszembe, hogy az egyik henger nem kapna elég üzemanyagot és azért van ez az érzés. Bár az szerintem nagyon "rángásokat" produkálna meg gondolom lenne check engine égéskimaradás miatt, De ez csak az én kis hozzáértésem szüleménye.
Egyébként érdekes mód a futómű nem kopog rossz úton se. Max egy picit mart aszfaltú rossz úton dobálja kicsit az elejét, meg a kormányt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest