- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
"Tekintve h nem volt még új autóm nem tudom mi a helyzet a bejáratással?" - Az első 1500 km-en ne padlózz, ne satuzz (mindene új, gumi, fék, stb.), tartsd 1500-3000 fordulat között, ha megoldható.
"A gyártó 30k -t javasol olajcserére, de ezt kicsit én sokkallom." - Sokszor ki volt itt tárgyalva, válts 15k-ra (megkérhető a szerviz, hogy átváltsa a jelzőt is).
"Olvastam olyat hogy 1000 km után javasolt egy olajcsere. Szerintetek reális ez?" - Hit kérdése szokott lenni a dolog, 5k km körül ártani nem fog.
"Illetve a garancia úgy is él, ha nem márkaszervízben szervizeltetem?" - Igen, de akkor csak az alap két év van és bukod a mobilitásgarit (többek közt +2 év gari).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- Külpolitika
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Egérpad topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- Google Nest okoshangszóró pár
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 Fractal Design 760W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest