Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14033) Har_melin válasza reelc (#14032) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

D3: már az előzetesek alapján azt éreztem, hogy ezért nem fogok pénzt kiadni, ki is maradt az életemből. (D2-vel borzasztó sokat játszottam, még céges munka utáni lanpartikon is.) Ezért nem is kritizálom, csak örülök, hogy jól döntöttem.

Grim Dawn: az előző Poe liga alatt (amit kivételesen nagyon untam) felraktam, kipróbáltam, jópofa volt, de mégsem. Nyilván ha annyit játszanék vele, mint a PoE-val, akkor sokkal jobban tetszene, könnyebb lenne a döntés az eladni-megtartani között, stb. de egyelőre a PoE sokkal szórakoztatóbb.

POE: nem, egyáltalán nem a multira van kihegyezve, a multi igazából csak a ladder mániásoknak fontos, hogy ők legyenek az elsők valamiben. Könnyebb vele haladni meg persze ismerős társasággal játszani fun, de én négy év alatt egyszer multiztam és tökéletesen el voltam nélküle. Szerintem endgame szinten a PoE messze veri változatosságban és opciókban a többit. A mapok módosítóival olyan nehézségi szinteket lehet összehozni, hogy azokhoz képest a "normál" endgame bossok piskóták. Ráadásul aki csak farmolni akar egy bizonyos szint fölött, azoknak is több lehetőségük van és nem mindegy, hogy melyikre fejleszti az ember a karaktert. A harmadik pozitívuma pedig az, hogy míg a Grim Dawn-ban és a Dioban is ha el akarsz jutni mondjuk D skillhez, akkor egyértelmű, hogy ehhez az A-B-C utat kell bejárnod, itt ez nem triviális. Ahogy más ARPG-kben, itt is mindig van 5-8 egyértelmű OP build, a különbség az, hogy mellettük (ha értesz hozzá vagy keresgélsz), akkor van egy csomó legalább annyira erős, csak egyedi koncepciót használó lehetőség is.

Védd a fákat - egyél hódot!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.