Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
-
-
félisten
Akartam csinálni egy low life-os karaktert, de rá kellett jönnöm, hogy nekem sose lesz 4 ex-nyi vagyonom hozzá
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #8007 üzenetére
Ex-et nem nehéz összekaparni, de pl a shavronne armor régen 20ex körül volt. Na azt tényleg nehezen lehetett kivitelezni.
-
félisten
Most 4 ex a leg olcsóbb, nekem 30 c-t is nehéz összekaparni. Trade-ből igazából fuse-ok meg altok jönnek, azok amik az elején még c-ért meg alc-ért mentek. Néha hullik egy-egy rare amit megéri c-ért adni... Mióta játszok hullott kb 2 ex. Most currency boltolást csináltam, onnan jött egy kis zseton, de nem sok.
[ Szerkesztve ]
-
Rushyk
tag
válasz Plazmacucci #8009 üzenetére
Standard?
-
félisten
-
Rushyk
tag
válasz Plazmacucci #8011 üzenetére
Ok, ott tudtam volna segíteni
-
haller26
tag
Én ha nagyon akarnám, akkor össze tudnék hozni 2 exet, de akkor semmim nem marad kb Nagy dilemma előtt vok, mert ami vért kellene, azt meg tudnám venni és megcsinálni 5 linkre a 200 fuseból. Mennyi az a fuse mennyiség kb amivel beadja a 6 linket, 5-600db? Egyenlőre maradok vért nélkül a facebreakerrel és gyűjtögetek. Ami kis időm van azt kis mapok farmjával töltöm és 1x csak lesz annyim, hogy vegyek egy jó vértet, bár akkor meg majd sajnálom rá gondolom? Kíváncsi vok ti hogy csináljátok a felgearelést- pénzszerzést . Szép napot
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
félisten
-
Mirman
őstag
válasz haller26 #8013 üzenetére
Shapert és Uber Aztirit is le lehet ölni csak BoR-al vért nélkül .
Én személy szerint pénzszerzésre Zizaran taktikáját követem. Nincs megállás , nem pöcsölsz a hideutban , nem gyűjtesz C receptet , semmi ilyesmi. Folyamatosan mész , ölsz , csak olyan dolgot veszel fel aminek lehet is valami értéke ( Hubris Circlet , Vaal regalia , belt , ring , amulet , jewel , currency itemek ) . mapok közt max 30mp hideutban és csókolom. Nekem ez a módszer kitűnően működött ebben a ligában eddig .
Ezelőtt énis gyűjtöttem a sok szart , csináltam a recepteket de lófaszt nem ért.
Ja még egy módszer van ami hatásos ha van egy jó karid az pedig az uber lab. Elképesztő mennyiségű currencyt lehet onnan összeszedni .
-
félisten
-
haller26
tag
Igen teljesen igazatok van nem craftolgatok. Bár én a C reciket és a kőbunkókat gyűjtögetem, abból van 80C körül és a és Giselből is kb 300db. A legnagyobb értékű cucc ami esett az egy db Divine orb. Kereskedni még nem tudok és nem is próbáltam. Majd szeretnék beruházni egy tabra és majd akkor, de a mai napig nem tudom minek van értéke a cuccok közül. Okés az 5 link megvan ennyiből, de a 6linket be lehet lőni vhova mennyi az átlag?
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz haller26 #8018 üzenetére
6L-re van átlag, de nem érsz vele semmit. Kb. úgy működik, hogy 10.000 fuse-ból szinte biztosan kijön 10 db 6L. De semmi garancia nincs rá, hogy az elsőt adja be már pár fuse után (volt ilyenem, pont egy Shavronne), vagy az elsőre elversz 3000-et és a többi lesz "olcsón". Saját tapasztalat: eddig kétszer szórtam ki potyára 1500+ fuse-t (amiből Vorici garantáltan csinált volna 6L-t). Kétszer bejött pár száz db alatt. Egyikre sincs garancia, de craftolni szerintem csak az kezdjen, akinek nem okoz szívfájdalmat, ha elúszik 8-9 exányi vagyon.
A másik, hogy érdemes a poetrade currency piacát figyelni, az is iránymutató, hogy meddig éri meg. Most egy exa 188 fuse körül van. a fix 6L 1500 fuse, vagyis kb. 8 exa (breach-en). Ha ennyiből, vagy ez alatt találsz neked tetsző 6L-t, akkor nem érdemes craftoláson gondolkozni. Ha jól emlékszem, neked Belly kellett volna - az már 6 exáért kapható, de top rollal (192% armor, 40% life) is csak 8,5.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
válasz haller26 #8018 üzenetére
Bocs, a "mennyit ér" dolgot kifelejtettem: cucc az inventory-ba, Ctrl-C rajta, poetrade -> "import item data" gomb és Ctrl-V, keressen.
Sokszor nem dob fel semmit, mert túl sok a specifikáció, olyankor ki kell szórni a fölösleges módosítókat és újra keresni. Pl. egy fegyvernél felül ott lesz a pdps-edps és az APS, alul ki kell szedni azokat a sorokat, amelyekből ez összejön, úgy sem érdekes.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #8009 üzenetére
Egyszer kell ráérezni, hogy mit hogy tradelj, mit érdemes farmolni, és aztán dől a lé. Persze kell szerencse is, de az kevésbbé számít, mint gondolod. Persze vannak kivételes esetek, de nem jellemző.
Pl.:Az egyik guildtársunk 10 órával a liga start után már Atzirit ölt(ő volt a 1st Breach SC-n), 1 hétre rá már űberezett. Esett neki 3 Atziri gauntlet(legritkább, legdrágább item), 6 db Disfavour Axe(ebből 5-öt ki 6L-elt). Mellette persze 7-800ES-es armorokat is sikerült 6L-elnie. Most kb 150+ Ex-e van, meg egy Mirror of Kalandra is ott csücsül a ládájában. Igaz ez kb 1 hetes infó, azóta lehet még jobban áll. Az biztos, hogy 2 Atziri Gauntlet még eladásra vár.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
En detto ezt a taktikät követem mär egy ideje.Pont ugyanezeket az itemeket gyüjtöm de kiegeszitenem a listat a conjurer glove-zal, solaris circlet-tel, egy pär dagger-t is erdemes megnezni, hogy milyen fajta.Solaris circlet-et peldäul eladtam 4ex-ert, conjurer gloves-t meg 2exert.Az összes ES cucc ugy ahogy van must have loot teren.Über labot meg nem probältam, egyszer nyomtam csak le az ascendancy-ert de akkor lehet, hogy mostmär arra ällok rä.Ja igen, meg valami currency gyarapitäs teren.Amulet-eket vaalozni.Egyszer egy alapbol nem rossz amu-ra rätoltam egy vaal-t es hät nem kicsit szakitottam vele.20 exert adtam el, miközbe mindenki mondta hogy többet er..Nem baj, eladtam es megvettem belöle a hiänyzo 6L armouromat.Szoval az ilyen gamble is sokat hozhat a konyhära, söt az hozhatja a legtöbbet, csak hät ugye az vagy bejön, vagy nem.
Nordic, azert az atziri gauntletnel vannak sokkal durväbb cuccok is. (csak arra reagältam, hogy legritkäbb-legdrägäbb)
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Ramos_
tag
válasz tibee77 #8025 üzenetére
egyéni preferencia, de én pl ki nem bírnám, hogy a földön hagyok egy high base rare boots-ot
azért mert most a CI a meta, nem fogok csak ES base cuccokat felvenni, rengeteg player játszik life buildet, akik vagy utálnak metát játszani, vagy nincs kedvük szarakodni a CI-al ergo jól eladhatók
mondjuk a conjurer gloves az pont elég fos base, dehát pont erre való a jó loot filter, a sorceress gloves-ot sokkal nagyobban mutatja, mégcsak ismerni sem kell a base itemeket
Az ES cuccoknál amugyis 10x annyit számít a base, amíg a többi cuccnál a statok inkábbha már írod a vaalozott amuletted, nekem a jeweller boxok a kedvenceim
elég kevés investmentel nagyokat lehet vele szakítani, pár db scouring alchemy, + rare items, mirrorred strongbox + additional items mind fasza, és a végén a vaalmindig kijön belőle valami őrület, pár ligával ezelőtt kiadott egy 15 exes life rarity res amut, és mivel mirrored volt 2 lett belőle
-
simondr
senior tag
nem annyira fos az a conjurer gloves, ha jól emlékszem sorcerer és arcanist gloves után a 3. legjobb base
más, játszott már valaki self cast flameblastet? én most próbálgatok egy inquisitor crites low life verziót, elég massziv damage van, de pl a breachezés borzasztó vele, tud valaki tippet hogy lehet simább? érdemes esetleg ghost reavert használni leech gemmel?
a korábbi 6link témához meg annyit hogy a ligában nekem az elsö 6linket 2000+ fuseból adta be, azonban azóta csináltam 5db 6linket összesen 500fuseból. Eléggé szerencsefüggő, de én igyekszem arra biztatni mindenkit hogy ne a vorici féle 1500 fuse kraftot tolja, hanem próbáljon szerencsét, kifizetődő.
-
Ramos_
tag
-
-
félisten
-
Ramos_
tag
válasz simondr #8031 üzenetére
hát nem is magamról beszéltem
én sok szart felszedekflameblast-ot én nem játszok, nekem túlságosan OP mikor utoljára toltam még hc-n vagy 2éve cruelen haltam ele reflect packtól
ránézésre a te builded legnagyobb gyengéje is a reflect lesz, ezért is tolja mindenki vagy totemekkel, vagy elementalistal, vagy chaos conversionnel
de lehet hogy a ghost reaver CI VP kombó még ezt is megoldja nem tudom, sok sikert
én ha lenne időm játszani most tuti, hogy egy wither + cast when chanelling + chaos firestorm buildet húznék, elég durca
[ Szerkesztve ]
-
Ivanh
senior tag
Kérhetnék a Facebreaker' karakterről valami frissebb leírást..? A Tree' hiánycikk e tárgykörben, vagyis nem találtam értelmeset a neten. Valami olysmi karakter kellene, ami bírja a pofonokat, kezd elegem lenni az ügyességi játékból. Néha úgy úgy érzem magam, minta 80-as években, csak akkor nem volt AI még fogalom szinten sem. Lehet, hogy itt sincs, csak játékban akarnak tartani...? Netán én vagyok türelmetlen....
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
.OM.
aktív tag
Abyssal Cry-t el tudja nyomni totem, vagy bármilyen trigger helyettem?
ex .Oldman.
-
simondr
senior tag
mert a flameblast semmilyen formában (se self cast, se totem) nem jo hozzá. A facebreakeres ancestral totem vagy cyclone sokkal jobb hozzá. De akár mondhatnám hogy a bladeflurry is szuper hozzá (a BF karakteremmel az összes bosst leöltem már és félelem nélkül nyitok T15ön is breachet).
Amúgy azon gondolkozok, hogy flameblast 4linkben és cast when channeling + raise zombie jó lehet e breachezni. Elméletben a zombik lefoglalják a mobokat, addig meg én tudom irtani öket. Este kiprobálom.
-
félisten
-
Gothmog
senior tag
Sziasztok!
A Dodge-dzsal kapcsolatban lenne egy kérdésem, a könnyebbség okán egy képzeletbeli példával megvilágítva:
Tegyük fel, hogy felveszem az Acrobatics passzívot, valamint az utána következő három darab Acrobatic Improvementet. Egy 40%-nyi Dodge értéket jelent. Ez eddig világos.
De mi van akkor, ha teszem azt én Trickster is vagyok a Ghost Dance Ascendancy passzívval (5% chance to dodge attacks), és mondjuk egy Darkray Vector's van a lábamon (legyen éppen 5 darab Frenzy charge, ami 10% chance to dodge attacks értéket jelent)?
Az egyik lehetőség, hogy ekkor is 40% a dodge értékem, mert a három darab (Acrobatics, Ghost Dance és Darkray Vector) % chance to dodge attacks "tulajdonságom" közül az Acrobatics alapértéke a legmagasabb, és ehhez jön még a három darab Acrobatic Improvement passzív (3%+4%+3%) additional chance to dodge attacks értéke.
A másik lehetőség, hogy 55% lesz ez az érték, mert a sima % chance to dodge attacks passzívokból/cuccból jövő értékek is összeadódnak, nem csupán az additional % chance to dodge attacks.
Aki próbálta már/ismeri: melyik a tényleges működési mechanizmus?
Mirman: Köszi!
Csak néztem egy netes karaktertervezőt (EmmitJ/PoESkillTree), és ott úgy számolt valamiért, hogy pl. a Ghost Dance + Acrobatics + 3 darab Acrobatic Improvement 40% össz dodge értéket tett ki (miközben kijelezte a részleteknél mindegyik komponenst). És nem tudtam, hogy a program rossz, vagy pedig ez a hatásmechanizmus.[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
-
simondr
senior tag
válasz Plazmacucci #8039 üzenetére
9 aurám nincs, de 5 van és van köztük discipline. Amúgy ha 3 másodpercet élnek a zombi és pár ütéstől megóvnak az nekem már bőven jó, mert a flameblast amúgy takarit, csak 1) túl sok ütést kapok azalatt 2) nem tud töltődni az ES-em mivel folyamat ütnek.
másik megoldás az lehetne még, hogy rakok be leech gemet, és aktiválom a ghost reavert, ezt ugyanis még nem tettem meg
-
félisten
Számítógép mostanában előszeretettel írogat ilyeneket nekem:
Ha az eszközkezelőben ellenőrzőm a memória használatot kb 55% körül áll, 8GB-ból kb kettőt eszik a rendszer és kettőt a POE. Ha nem kapcsolom ki a játékot a gép rövid úton lefagy. Nem ismerős valakinek?Köcce
-
Rison77
senior tag
Nálam is csinálta már pontosan ugyanezt, úgy hogy 16GB memória van a gépben. Feladatkezelő úgy 30-40%-ot mért. Elég ritkán kaptam ilyet, az elmúlt 1 hónapban kb 2x talán, és nálam is kifagyott utána. Nagyon nem is foglalkoztam vele. Ahhoz képest amilyen volt a memórakezelése anno mérföldekkel jobb most, de még így is vannak bőven anomáliák. Nálam mostanában a frametime-al vannak gondjaim, és kezdem azt hinni, hogy a ground slam-os buildem a 6.50 AS miatt, nem bírja ezt a sebességet az adatkapcsolat vagy nem tudom. Általában a breach sem jobb szaladok 3 mp-et, utána áll a kép 2mp-ig megjelenik 100 mob, beléjük csapok 2 mp szünet, fele meghal, fele szétcsap, már nem is foglalkozok a breach-el, 90-en kicsit agyérgörcsokozó ilyen miatt hullani..
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
tocsek18
senior tag
chris_wilson:
It's more than six months between Atlas and 3.0.0. The 3.0.0 expansion doesn't come out immediately at the end of Breach. We're keeping the release date fluid currently, but the plan is to run another league when Breach ends.
Edit: As this was linked from elsewhere without context, the "it's more than six months" refers to the time between Atlas and 3.0.0. I've adjusted the above wording.
Edit2: To clarify, the release of 3.0.0 was never going to exactly coincide with the end of Breach. There would have been at least a few weeks of some other event in the interim. We have some fun stuff lined up for you guys to do when Breach ends until (and during) the 3.0.0 Beta. It would be premature for me to throw projected release dates around at this stage though, so just hold on and we'll announce everything once the hype train has finished refueling
Edit3: I got permission to confirm that there are balance changes at the end of Breach, including big buffs to one-handed Melee, for example.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RODE NT-USB kondenzátor stúdió mikrofon
- RODE NT1-A nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- BOSS GT-1 Gitár multieffekt effekt processzor
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest