Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz Plazmacucci #21000 üzenetére
Ebbe most nem megyek bele, de hogy jobb legyen a kedved, nekem előző liga jobb volt currency ügyileg.
Eddig ami van cuccom azt craftoltam fossilból, azt meg farmoltam, nem vettem. Eddig 1 cuccot vettem traderól az is watcher volt 15 exért, ami nem tudom hogy sikerült, mert azokkal a statokkal 30 körül mozog. Szóval ja, kemény Glacier farmolásból van pénzem, előző ligában nem kellett farmolnom, csak potyogtak a cuccok mintha kötelező lenne. -
Rizseslescó
aktív tag
válasz BoneDragon #20999 üzenetére
Csak rá kell nézni a fórumfotójára.. Az egyik szeme sír, a másik haj
No meg a világfájdalom, EMOcucci[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz BoneDragon #21001 üzenetére
Én csak álmodom 15 EX-ről.
Glacier farm csak azt takarja, hogy bemész a mapra, lenyomod a légiót és jösz is ki? -
BoneDragon
veterán
válasz Rizseslescó #21003 üzenetére
Igen. Kb 1 perc / map. Volt, hogy 3-4 ex is esett 1 óra alatt, de volt hogy 2 napig semmi. Ez ilyen.
Most próbálok venni Starforget 6ex alatt 480+ phy-vel, de esélytelen. Amit kiraknak azok sose válaszolnak. Reggel óta fut a trade, közbe meló.
Ja azt is hozzá teszem az előzőhöz, hogy Shaper / Uber Elder se dobott még semmi használhatót. Elder 10ből 1x dobott jewelt, az csak 4ex-ért ment el. Shaper meg már nem is tudom hányszor toltam le, eddig a legjobb drop dying sun volt. -
Rizseslescó
aktív tag
válasz BoneDragon #21004 üzenetére
Én alapból is megfontolt vagyok az életben, a játékban sem kapkodok., meg szeretem kiélvezni azt, amiben örömömet lelem. Egyenlőre kb csak a légió 80%-t tudom leütni, mert elfogy az idő, ezen kellene javítanom. Mapozgatok, bányászok szépen csendben-nyugodtan egyenlőre, aztán majd látjuk.
persze én is szeretnék minél jobb gear-t , de most teljesen jól muzsikál és tetszik.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz BoneDragon #21001 üzenetére
RNG vagy sem, ebben a ligában annyi zseton jött össze mint az előző négy évben Idióta build próbálkozásokra elköltöttem vagy 15 exát.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
polaar
tag
válasz brunnehilde #20986 üzenetére
Köszi. A te buildedet próbálom én is max block gladiator meg egy totemes kitérő után. Eddig bejön csak jobb rollos itemek kellenek.
[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
Arra gondoltam én is megpróbálom ráenchizni Über labba a Cyc. AS-t a sisakra, de elment a kedvem
Tényleg 512 sisak enchi van??!! wtf!? -
SQX_Barto
addikt
válasz Rizseslescó #21008 üzenetére
Igen, egyebkent valaki irta nemreg, hogy a blood rage attac speed enchant jobb, mert azzal minden kap attack speedet, nem csak a Cyclone. (Es olcsobb is a kesz enchantos sisak, mint a Cyclone AS).
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
sirdond
őstag
válasz SQX_Barto #21009 üzenetére
igen, sajnos az egyik legrosszabb mechanika közé tartozik a játékban jelenleg, elég idejétmúlt lett mióta bevezették, nagyon sok minden változott, új skillek is lettek, bőven ráférne egy revamp. ráadásul nem is kellene újat kitalálni, pl a veiled mod-ok féle megoldás is óriási segítség lenne, hogy egy új ablakban megjelenik 3 lehetőség, mikor rárakod az enchant ikont az itemre és azokból választhatnál egyet.
így jelenleg egy nagy lutri az egész és eddigiek alapján nem úgy néz ki, hogy nagyon változtatnának rajta bármit. -
sirdond
őstag
válasz BoneDragon #21012 üzenetére
nekem magával a lab runokkal nincs bajom, sőt még szeretem is, mikor jó layout van mindig lenyomok 5-10et, amíg vannak offeringek. a loot változatos, de az enchant rohadtul el van cseszve.
-
rumkola
veterán
itt létezik olyan leveling, mint D3-ban, hogy felrántanak pl. 70-re?
gondolom nem -
SQX_Barto
addikt
válasz Rizseslescó #21010 üzenetére
En Devotoval megyek, szoval gyanitom, mind az 512 enchantra talalnek egyet legalabb
Azt hiszem a Blood Rage-es 5exa korul volt, mikor raneztem, Cyclone AS meg 15 korul.#rumkola: Sajnos (vagy szerencsere nem) ha visznek quest utan t11 korul mapokon azzal talan kicsit lehet gyorsitani a fejlodest, de a questet nem lehet atugrani, max ha jo tarsakkal vagy, hamarabb vegzel vele.
Mi haverral 8-10 ora alatt vegigtoltuk a quest reszt, es meg azon boven lehetne gyorsitani szerintem.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
KubanitoS
veterán
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Most először ölném meg uber eldert (ha jól gondolom). A quest az lenne, hogy lure the elder to the center of the map and kill it.
Odáig eljutottam, hogy egy T16-os mapra rávittem az elder influencet. Ezután nem tudom mit kellene csinálnom. Egy fél éves guide szerint ekkor az adott t16-os maphoz közeli sarokban lévő másik t16-os mapot kell megcsinálni, de ez nem jó, visszaugrik az elder influence.
A négy darab elder-guardian és maga az elder is ott vannak az elder influenced mapon. Az sem világos, hogy ezeket akkor megint meg kell ölnöm ahhoz, hogy a centerbe jöjjenek?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
félisten
Ha epilepszia rohamot szeretnél átélni, próbáld ki: Cyclone cast when channelling body swap.
-
brunnehilde
senior tag
válasz KubanitoS #21016 üzenetére
Szóval összehoztad a 20 elder mapot és megjelent az elder a haverjaival? Mert akkor le kell őket ölnöd, és csak azután csinálj valamelyik mapból elder influencedet. Angol megy?
"Afterwards, when a Tier 15 map is Elder-influenced, it will cause all Tier 16 maps to become Shaper-influenced. Clear all four guardian maps, beginning with the map adjacent to the Elder influenced map and continue with one of the other two guardian maps, that are adjacent to the first map, and the Elder will occupy The Shaper's Realm. Then as usual, you need to take out all 4 of the Elder's Guardians to summon Uber Elder."
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
KubanitoS
veterán
válasz brunnehilde #21018 üzenetére
Megy az angol, de az én játékomban valami nem igazán jó.
Tehát, a sima elder már megvolt régebben, próbálok haladni a map közepe felé. Elder megjelenik a haverokkal valahol, ezeket ignorálom.
Eljut az elder influence hidrához. Innen főnix és oda is eljut az influence. Megcsinálom kimérát és puff az influence eltűnik és visszahúzódik a hidra előtti t15-re. Ennek elvileg nem így kellene történnie. Nem vágom msot mi van. Ezt már kétszer eljátszotta velem.
-
brunnehilde
senior tag
válasz KubanitoS #21019 üzenetére
De pont az a lényege, hogy ne jelenjen meg az elder. Találtam egy ilyen fotót, ezen láthatod a lényeget.
[link]Jobb alsó sarokban van három elder map, ezek közül az egyik T15. Ennek hatására mind a négy guardian map shaper lesz. Elsőnek a fotón a minotaurt kell megcsinálni (jobbra alul), utána vagy chimera, vagy phoenix, utoljára pedig a bal felső sarokban a hydra. Ha kész, akkor a guardian mapokon fognak megjelenni az elder haverjai:
Újra megcsinálod a négy mapot, és utána mehetsz über eldert ölni.
-
KubanitoS
veterán
válasz brunnehilde #21020 üzenetére
És akkor én most mit csináljak az atlaszomon, ahol már ott vannak elderék? Ezeket öljem meg?
-
sirdond
őstag
na, innen valaki próbálkozik a ziz féle atziri race-en?
-
brunnehilde
senior tag
Az egértrollkodás után ezek már tényleg legion jutalmak.
-
DjDanee87
addikt
válasz brunnehilde #21025 üzenetére
Grat. Ezt tök jó lenne megszerezni. Nekem is fel kéne húzni egy olyan karaktert, mint a tied
-
mrkog
tag
válasz brunnehilde #21025 üzenetére
Grat!
Nekem még van kb 6. Remélem menni fog, de ez a strongboxos challange kikészít...
acc: Von_Schwarz
-
gdevil
aktív tag
válasz brunnehilde #20969 üzenetére
Most végeztem a szintezéssel (lvl 65 vagyok). Elmondhatom, hogy eddig ezzel a builddel volt a legkönnyebb a szintezés, korbábban szintezés alatt a legtöbb bossnál volt halál, most még a végén Kitava ellen sem haltam egyszer sem, pedig még egyetlen(!) labirintust sem csináltam meg ascendancy-ért, és még védelmi linkem sem volt a gearben (cwdt, molten shell)!
Úgyhogy le a kalappal, nagyon "tanky" a build eddig:
Most jön az igazi móka, vásárolom a cuccokat hozzá és jönnek a labirintus futások, majd indul a mapozás. -
brunnehilde
senior tag
Thx mindenki. mrkog: az nálam is eltartott egy darabig, utolsót rendesen elhúzta, mire meglett. Ambush zana mod nem árt, meg érdekes tapasztalat, hogy T16 mapokon gyakorlatilag nincs unique strongbox. Adott már, de több száz mapon jó, ha emlékszem 1-2-re. Bár lehet, hogy az is vaal volt, és valami más mod miatt rakta be (talán sextant), mert egymás után többször jött.
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #21020 üzenetére
biztos fontos a sorrend? Én mintha nem ilyen sorrendbe csináltam volna és úgy tudom csak az a lényeg, hogy ha az egyik T16-ra rávitted, akkor ne a vele szemköztit csináld, hanem valamelyik szomszédos T16-t. (Ettől függetlenül nekem is volt, hogy leesett, hiába a szomszédosat csináltam meg. De most sikerült, ott van középen elder, guardianok leölve, de még nem rohantam neki )
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #21030 üzenetére
Én is ezt irtam. A linkelt fotót hoztam fel példának, igy arra irtam, hogy ott konkrétan milyen sorrendben kellene megcsinálni. Szóval ja, annyiban számit a sorrend, hogy a szemben lévőt kell utoljára hagyni.
-
sirdond
őstag
steelmage 0-100lvl in 1 stream challenge-t nézi valaki?
5,5 óra alatt lvl96"From level 1 to level 100 in one stream with Gucci on support and myself on HH Wideclone. Estimating 100 5-way emblems and <14 hours to hit 100. Countdown - https://tinyurl.com/y6k5amag"
[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
válasz sirdond #21032 üzenetére
Oké, ezt hogyan? Mert most vagyok lvl97-en, és itt egy T16 map még 1% XP-t sem ad. Pedig vaalozom mindig, ha van, akkor pakolom rá a sextantokat, scarabokat, és mindig megy valamilyen Zana mod. Akkor, hogy a büdös francba lehet ligakezdés után pár nappal valakinek Lvl100 karija? Vagy, hogyan érheti el egyetlen streamelés alatt a Lvl100-at...
-
sirdond
őstag
válasz brunnehilde #21033 üzenetére
közben beszerkesztettem, hogy mit csinálnak. kiscit több,mint 6 óra alatt lesz meg lvl97. 12,5 órára tippelik most a lvl100at.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Olyan marha jó lenne, ha a boss effektek a boss halálával leállnának, vagy legalább is nem sebeznének (akkorát).
Két halálom is volt ma, nagyon hosszú idő után először, mindkétszer úgy, hogy már levertem a bosst. Az egyik egy T16-os Temple of Vaal, mindenki halott, de potyog az a szar. Várok, várok, nem akar abbamaradni, gondoltam le van szarva, felszedem a dropot. Bang, onehit.
A másik T15 Summit, ott is boss már hulla, de potyog a meteor, megint onehit. Valószínűleg pont lement rólam a curse immun hatás (vulnerability + ele weakness map volt), de az egész pályát megcsináltam úgy, hogy nem volt rajtam állandóan.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #21035 üzenetére
Ja, komplett hülyeség. Héten voltam bányában, levertem mindenkit, de középen, telibe a traktor mellett köpködte az elektromos gömböket. Hogy micsoda, azt nem tudom, mert monsta már nem volt a közelben, de nem tudtam a traktor közelébe menni az nélkül, hogy a halálomat ne kockáztattam volna.
Sirbond, ezzel nem lettem okosabb, hogy végülis hogyan csinálják. Gondolom partyban. De ott ennyivel jobban jön az xp? Mert ez nagyságrendekkel gyorsabb. 96ról 97re kellett kb 100 map. 97-98 lesz bőven 150. 98-99 Én saccolok egy 250et, 99-100ra meg bele gőzöm nincs, de legyen 350, vagy még több. Szóval optimista becslés szerint ez olyan 850 T16 map. Ha gyors vagyok, és nem bámulom a naplementét, akkor sincs meg egy map 5-6 percnél hamarabb. Mindent összeadva, plusz még a HO-ban eltöltött időt is, nekem simán 100 óra 96-ról 100-ra. Ráadásul ez halál nélkül.
-
félisten
Lochtonial Caress kesztyűn kívül van még valami jó ötlet egyszerre három charge-ot tölteni?
-
sirdond
őstag
válasz brunnehilde #21036 üzenetére
pedig ott van benne a leírásban minden. 100db 5way emblem setet nyomnak le ketten, úgy számoltak, hogy az elég lesz a lvl100hoz.
egyébként pont most lett lvl99, 9h35min alatt.
-
Bannister
csendes tag
válasz Plazmacucci #21037 üzenetére
Pont az előbb nézegettem a unique flaskákat, nézd meg a Doedre's Elixir-t.
-
Rizseslescó
aktív tag
Egy láma kérdés
Uniq-t is lehet fossillal craftolni? -
tibee77
őstag
válasz Plazmacucci #21037 üzenetére
Sokan hasznaljak bossok elött azt a unique csukat ami tölti mind3 charge-ot ha allva maradsz.egyszerüen csukat cserelnek boss elött majd vissza.
Lecso:nem lehet, rajta is van a resonatorokon.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
félisten
-
tibee77
őstag
Hat ha semmi nem hianyzik (resistek, life) akkor miert ne.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
mrkog
tag
Az Abyssal lich challanget megcsináltam, de nem adta be.
Volt már ilyen valakinek?
És lehet valamit kezdeni ezzel? Elég sok sulphitot felemésztett, mire leértem 250-es szintre ezért.
Írtam egy bug reportot, de gyanítom nem sokat ér.acc: Von_Schwarz
-
brunnehilde
senior tag
válasz sirdond #21038 üzenetére
Ja, hogy az az ... Akkor ez igy ilyen laza 200 exás befektetés. Kb. Én lenyomtam talán hármat eddig, esett két timeless jewel, amiket fogalmam nincs mi alapján árazzak be.
Glorious Vanity, Timeless Jewel 1213 Zerphi - ez elvileg 1 exától kezdődik
Lethal Pride, 17737 Rakiata - ez meg 3-tólMinél magasabb az a szám, annál drágább? Vagy, hogy van ez.
Szerk: benéztem az árakat, megint standardon voltam. Szóval a rakiatas 15chaostól, Zerphi meg 7chaostól van.
[ Szerkesztve ]
-
-
mrkog
tag
válasz brunnehilde #21047 üzenetére
Jaj de butus vagyok.
Na csöndben is maradok....Bár vele az utóbbi 200 alkalommal nem találkoztam....
[ Szerkesztve ]
acc: Von_Schwarz
-
KubanitoS
veterán
Valaki tudna kölcsönözni nekem egy 4-es szintű enlighten support gemet? Kb 2 percre kellene, amíg megnézném, hogy az extra mana reserve elég lenne-e ahhoz, hogy be tudjak lőni egy extra aurát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest