Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14032) reelc válasza Badlof2k (#14031) üzenetére


reelc
veterán

Azért ezt a 3-at hoztam fel, mert jelenleg ezek a legnépszerűbbek a műfajban.
A személyes véleményem következik.
Akit nem érdekel, ne olvassa el :) igyekszem nem offolni többet.

A Diablo 3 ugye multira van kihegyezve, de az elmúlt évek patcheiben annyira erősödött minden kari és nőtt a droprate, hogy önállóan is teljesen jól lehet játszani, csak kevésbé jön a Paragon és a cucc. De így is cucc eső van, és a smart loot miatt igen jó eséllyel a karidnak hasznos esik. Szezonok vannak, de szezon exkluzív tárgyak már régóta nincsenek. Egy Season Journeyt akár 1 hét alatt is lehet teljesíteni akkor is, ha egyedül tolod. Csapatban kevesebb idő. A Season meg tart min. 3 hónapig. Pár nap alatt lvl70 fölött vagy full gearben.
Hátrányok: nagyon ritkán van érdemi frissítés, ezen felül sokaknak nem tetszik a Paragon lvl rendszer, ill. a Primal Ancient tárgyak (igen kis eséllyel eshet perfekt statos cucc, bár ha 2 stat sem az ami neked kell, nem sokat ér). Hamar összeszedhető a buildnek megfelelő minden cucc. Endgame: rift, gr, bounty, egy délután alatt akár többször is beadhatja ugyanazt a pályarészt.
A játékosszám nem ismert. De biztosan csökken évek óta, köszönhetően a Blizzard hozzáállásának. Fellendülés a szezonok első 1-3 hetében van.

PoE: nem nagyon tudok nyilatkozni. Sokszor frissül a játék, Leagueok (szezonok) vannak, amik tematikusak. Elsősorban gondolom ez is a multira van kihegyezve.
A SteamCharts szerint ma bevolt lépve max. 82,848 játékos egyidőben.
Endgame: nem olvastam el az egész összefoglalót régebben sem, tudom van mapping rendszer.
Megköszönöm, ha kiegészítitek 1-2 mondattal.

Grim Dawn: a készítők single player játéknak szánták, amiben van co-op, teljesen jól lehet játszani vele egyedül. Nincs szezon, nem sürget semmi. A 2-ik kiegészítő lemez várható év vége felé. Volt már sok patch, tartalmat is adott hozzá. Kieggel lvl100 a maximum, elég sok cuccom hiányzik még, bármikor eshet valami jóféle, ami ha most nem is, másik karinak még jó lesz. Lehet másokkal tradelni, cuccot cserélni.
Ma max. 4,009 játékos volt belépve egyidőben. Az ARPG-k között ezidáig a 2-ik legnépszerűbb volt a PoE mögött.
Ideális azoknak akiknek nincs sok ideje játszani, az alapjátékot már elég sűrűn akciózzák lefele.
Endgame: Crucible DLC, ez lényegében egy aréna. Több nehézségi fokozattal.

A Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr kicsit kakukktojás: alig 1 hete jelent meg, sci-fi, és nagy hátszél a sokak által ismert univerzum.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.