Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9001) Har_melin válasza Nordic (#9000) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Köszi, ez hasznos volt. Pár dolgot tudtam már belőle, de pl. a crystal belt lelőhely újdonság volt, megyek is megnézni a map poolomat.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#9002) crazygamer75 válasza Nordic (#9000) üzenetére


crazygamer75
tag

Én is végignéztem és egyre jobban érdekelne, hogy melyik egyetemen lehet doktorálni PoE-ból :D :O
Természetesen a map1 shapelésem sikerült elrontani, ahogy szinte elsőre mindent a játékban.

(#9003) Nordic válasza crazygamer75 (#9002) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

A videó készítője closed beta óta tolja, kisebb nagyobb megszakításokkal, szóval azért idővel bele lehet jönni a dolgokba. Elsőre mindenki elront egy csomó dolgot, ezen nem kell fennakadni.

(#9004) crazygamer75


crazygamer75
tag

Zana küldije régóta ott van a sarokba, neve The Shaper, ennél mit kell csinálni?

[ Szerkesztve ]

(#9005) pruzsi válasza crazygamer75 (#9004) üzenetére


pruzsi
őstag

Meg kell látogatni az édesapját! :)

(#9006) tocsek18


tocsek18
senior tag

lsc elérte a az ex a 100 chaost elég wtf :D
emlékszem mikor anarchy ligába 36 volt egy ex mondjuk nem is tolták ennyien :DD

(#9007) Har_melin válasza tocsek18 (#9006) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

ne hozd rám a frászt, :Y még mindig 80-ról indul és a 88-as ajánlatokat két képernyőn kell legörgetni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#9008) tocsek18 válasza Har_melin (#9007) üzenetére


tocsek18
senior tag

jah én meg beszélek faszságokat lsn annyi amennyit írsz de még az is sok :D most hétvégén szerintem megint emelkedik a 100 sima standardon

(#9009) la_cc válasza Har_melin (#8990) üzenetére


la_cc
addikt

Omg... Ezt eddig észrte se vettem... :W Köszi!

Nem olcsók, viszont. :U

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#9010) Har_melin válasza tocsek18 (#9008) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

az biztos, hogy így is rohadt sok. Fejben még a régen megszokott 2fuse=1c 60c=1ex sémával számolok, aztán mindig fel kell ébresszem magam, hogy az az idő elmúlt. Cserébe viszont egy csomó alap dolog nagyon olcsó lett, pl. 5L fehér cuccokat szinte ingyen hajigálnak utánad, map szintig eljutni szinte semmibe nem kerül.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#9011) Rison77 válasza Nordic (#9000) üzenetére


Rison77
senior tag

Tehát aki, alapból tudatlanul áll neki, és most már 101-en áll a bonus objective mutatója, viszont meglepően eltalálta a perfect shaped leosztást. Annak 2 lehetősége van, vagy irdatlan mennyiségű mats-ot felhalmozva leredukálja ezt a számot csak a shaped mapokra, vagy elfogadja a mostani helyzetet, és a következő fordulóban már eszerint alkot?

(#9012) crazygamer75 válasza pruzsi (#8997) üzenetére


crazygamer75
tag

Szia, megvan még? Bár nem tudom mennyi esélyem van a szineket a megfelelőre kihozni :) Sajnos nem találok másikat piacon.

(#9013) Nordic válasza Rison77 (#9011) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Ez nem jelent semmit, utólag is bármikor lehet unshapelni a mapokat.

(#9014) pruzsi válasza crazygamer75 (#9012) üzenetére


pruzsi
őstag

Igen megvan,milyen színek kellenek bele,majd írj kari nevet is és felveszlek.

(#9015) AtHoS válasza AtHoS (#8986) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Bocs, ha amatőrök a problémáim, de

Bepróbálkoztam a trade-eléssel.
poe.trade oldalon rákerestem a választott buildban [link] írt páncélra. Találtam is egyet belőle a szükséges színű lyukakkal 6 linkest. 7 exaltedet írt árra. Na de mi is az az exalted :F

Találtam egy mankót a megoldáshoz [link] (mivel összefoglaló nem full kezdőknek készülhetett és nincs erre utaló magyarázat a kereskedésnél :F ), így gondolom exalted orb-ról lenne szó. Na ilyet még nem láttam a játékban.

Az oldalon lévő calculator viszont adta az ötletet, hogy más currency-kből esetleg összejöhetne, de ugye ehhez kellene egy közelítőleg naprakész calculator verzió.

Ahogy az utolsó hsz-okból sikerült kihámoznom 80 chaos orb környékén van most 1 exalted orb. Hát 5 chaos orb-om van mindössze, de van 200+ orb of alteration, stb... de nincs hozzá váltási infóm, így nekiálltam keresni a tradekeresőn alap cuccok között hasonló lyukszámú és linkkel rendelkező páncélt. Találtam is értelmesebbet 1 chaos orb áron.
Itt nyomtam egyet PM-re, majd kiderítettem mit kell érteni IGN alatt és írtam a hirdetőnek (bár egy héttel ezelőtt rakta fel, szóval sok reményt nem fűzök hozzá, de hátha... úgyis első próbálkozás, lássuk mi hogy működik), viszont ahogy rányomtam a submit gombra átdobott a pathofexile oldal compose private message részre ezzel a hibaüzenettel: "Duplicate submission token has expired. Please submit the form again." Persze elküldött PM-ek között nem szerepel, ellenben a trade oldalon az üzenet küldő gomb fölött ez olvasható: "Ignore the error you'll get on the next page, edit the message and press "Submit" button there."

Ok, figyelmen kívül hagyom a hibaüzenetet, de itt is rá kell nyomni a Submit gombra? Én nem nyomtam rá, bár ha jól belegondolok a trade oldal csak "előkészíti" az üzenetet és az átdobott oldalon kellene véglegesíteni. :F
Jó lenne tudni, hogy célba ért valóban az üzenetem vagy fölösleges várnom a jelentkezésre? (CET 15h-24h időszakot adtam meg online-ra)

Chate-en tiltottam a global és trade részt, mert soloban eléggé zavaró volt a folyamatosan futó 6 soros hirdetések. Whisper engedélyezve van, gondolom így látnom kellene majd, ha rámír az eladó (ha! rámír)

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#9016) Rison77 válasza Nordic (#9013) üzenetére


Rison77
senior tag

Nem a shapelésre gondoltam, hanem a map seal-re. Tehát eleve nem kéne megcsinálnom azokat a mapokat, amiket hanyagolni szeretnék, de ha már 101 db van megcsinálva abból a 90%-át sealelni kéne, és az nem kis mennyiségű mats lenne.

(#9017) Nordic válasza AtHoS (#9015) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Az alatt, hogy az összefoglaló nem épp kezdőbarát, nem értem mit értesz. Minden alap dolog benne van. A rövidítések meg szerintem elég egyértelműek a játékban, hisz eddig ennek hiányára senki se panaszkodott eddig.

Curreyncy átváltásra a poetrade odalát használd hozzávetőleges macronak. Felül van egy currency market rész, ahol tudsz kereskedni. Ez teljesen naprakész minden ladderen.

A pm-es üzenetekkel való kereskedést felejtsd el, használj poe-trade-et, ahol online lévő emberekkel kereskedj, a játékban lévő whisper opcióval. Amióta vannak premium tabok, és lehet azzal kereskedni, azóta kb senki nem olvas pm üzeneteket, mert nem kényelmes.

Rison77: Bizonyos mapokat muszáj megcsinálni, hogy megtalálhasd azokat, amiket később akarsz shapelve futni. A feleslegesenekt csak azután kell sealelni.

[ Szerkesztve ]

(#9018) AtHoS válasza Nordic (#9017) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Sok mindent kell még megtapasztalnom, előre is elnézést, ha GYP-s kérdéseim, "problémáim" néha előkerülnek :B

Közben Whisppel sikerült lerendeznem az első trade-et, ahol kértem-kaptam segítséget a játékbeli trade folyamatáról. "Újszülötteknek" leírom (mert ugye ez sincs az összefoglalóban :B ), hogy whisp üzenetváltás után jobbklikk a trade partneren és Visit Hideout és ott mehet a trade (engem mondjuk egyből felkért party-ba, lehet ez is kell a Hideoutba jutáshoz, de ez a rutinosabbaknak biztos tök egyértelmű)

read-only mode on the forum

(#9019) Har_melin válasza AtHoS (#9018) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Ha 5 chaosod és 200 alt-od van, akkor jó eséllyel még igen messze vagy attól, hogy egy 7 exás páncélra szükség legyen - még akkor is, ha esetleg már megvan hozzá a szinted. Még a fehér mapokat is (vagyis úgy lvl 75-76-ig) végig lehet csinálni szinte bármelyik kezdő builddel "kereskedelmi hulladékból", a trade-en olcsón kapható cuccokból.

Alapból csak a partyban lévő emberek kereshetik fel egymás HO-ját, ezért vesz fel, ha venni akarsz. Ha majd te akarsz eladni, akkor ugyan ezt kell tenned a vevővel.

A leíráshoz: A játékban most van 21 currency, 5 splinter, 3 sextant, azt hiszem 24 féle essence (a legtöbbjük 7 fokozatban), 4 féle map szett, a tököm tudja mennyi, de legalább száz féle divination card plusz a mostani ligában a leaguestone-ok. Ezek csak a tradelhető alkotórészek - ugye nem gondolod, hogy ezekről mind külön írni kellett volna a leírásban? (Az egyes currencyk pedig speciel külön fejezetet kaptak a leírásban, az exaltedről is van magyarázat - csak szólok.)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#9020) la_cc


la_cc
addikt

Mit lehet kezdeni az ingame mocskos nagy delay-el és/vagy laggal? Nem vicces emiatt elhullani... :/

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#9021) Plazmacucci válasza la_cc (#9020) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Nem tudom mi számít nagynak, nekem mindig 20-30ms között mozog. Ne tölts közben pornót?! :DDD

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#9022) la_cc válasza Plazmacucci (#9021) üzenetére


la_cc
addikt

Ha ez lenne a helyzet, nyilván kinyomnám... :)) :))

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#9023) Poctar


Poctar
senior tag

Sziasztok!

Egy ideje már tanulom a POE világát és úgy érzem kezd alakulni valami. :)
Ami talán fontos, hogy HC párti vagyok.

Legutóbb elkezdtem Scion-al szaladgálni (Physical+blood+block). Még elgé kicsi a kari mivel nem rég került "föld alá" egy másik... :DDD Ő az.
Eddig egész jól bírja a sebzés adást/kapást. A terv az, hogy kap még több blockot, physical dmg-t (sword-ra) és még egy kis endurance-t.
Kíváncsi vagyok, hogy mit lehet kihozni a (Physical+blood+block) buildből. Ja és Cyclon-al forgom körbe a mobokat. Ez a terv a jövőre nézve.

Nem igazán követem a metát (jobban szeretek magam tesztelgetni) így kicsit tovább gondoltam a fenti buildemet ami azért meg is változott. A kérdésem, hogy szerintetek ez így életképes lenne e?

A lényege ugyanaz, mint a fentinek Physical+blood+block Cyclon-al.
Esélyes, hogy erősebb mapokon összehasalna a kari vagy lehetne jó a megfelelő itemekel, gemekel? :F
Avagy szerintetek érdemes e belekezdeni?

(#9024) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

nem találom a korábbi kérdésemet, pedig egyszer már kaptam rá választ: hogyan kell a 100 splinterből stone-t csinálni? Arra emlékszem, hogy nem a logikus "odaadom a vendornak" módon.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#9025) AtHoS válasza Har_melin (#9024) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Itt azt írják, hogy automatán átalakul, de bugos [link] és trükközni kell, hogy leszedsz egyet, majd újra hozzárakod

Bár fogalmam nincs mi az a splinter és milyen stone lesz belőle :DDD

read-only mode on the forum

(#9026) Har_melin válasza AtHoS (#9025) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

köszi, emlékeztem valami kiveszem-visszarakom hülyéskedésre.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#9027) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Merci A4, eddig jutottam selffoundban. Normális itemek hiányában nem lehet tovább haladni.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#9028) Mirman válasza Plazmacucci (#9027) üzenetére


Mirman
őstag

Szimplán rossz a build amit kezdtél. Linkeld be ide , szívesen segítünk. :)

(#9029) Plazmacucci válasza Mirman (#9028) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Nincs a builddel semmi gond, de, hogy egy 5L itemet nem tudok csinálni 70-es szinten, az a vicc.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#9030) Mirman válasza Plazmacucci (#9029) üzenetére


Mirman
őstag

Erről beszélek . Nem minden build alkalmas SSF-re . Ha már kötelezően kell hozzá 5 link akkor az már döcögősen alkalmas rá . De pl flameblast totem tökéletes SSF-re.

Másrészt ne mond hogy nem lehet tovább haladni mivel már van lvl 100 eredmeny is .

(#9031) Plazmacucci válasza Mirman (#9030) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Bocs mindig elfelejtem, hogy annak nem terem babér aki nem rak bele napi 4 órát. Nyílván ki lehet farmolni annyi fuse-t amivel egyszer beadja dekb 100 db után nincs az az isten, hogy én ezt tovább folytassam.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#9032) Nordic válasza Plazmacucci (#9031) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

"Bocs mindig elfelejtem, hogy annak nem terem babér aki nem rak bele napi 4 órát. " - Ez jó :DDD . Mikor indult a liga, én is SSF-et kezdtem, csak épp az első 3-4 nap megtoltam, laza 8-10 órával. Aztán konvertááltam át sima HCL-re, mert semmire se jutottam lvl80-ig. Akinek nincs sok ideje/szerencséje, annak nem érdemes SSF-et kezdeni, max ha türelmes. Az SSF max arra jó, hogy ha kezd kifulladni egy liga 3-4 hét után, akkor ad egy új fajta kihívást.

(#9033) Plazmacucci válasza Nordic (#9032) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Nice :D Nem baj, migráltam sima ligára, határ a csillagos ég. :)

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#9034) Hiftu válasza Plazmacucci (#9033) üzenetére


Hiftu
senior tag

A mastereket áthozta a sima ligába vagy azt buktad?

Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver

(#9035) Plazmacucci válasza Hiftu (#9034) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Ezt nem is csekkoltam azóta. Azért nem lenne jó hatos Voricit meg Elreont bukni. Logikus lenne ha hozná magával.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#9036) Hiftu válasza Plazmacucci (#9035) üzenetére


Hiftu
senior tag

A kérdés akkor izgalmas, ha van a sima ligában is master, amit felhúztál már.
Korábban írtam, hogy pont a masterek miatt léptettem vissza a második karakteremet SSF-ből.

Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver

(#9037) Plazmacucci válasza Hiftu (#9036) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Ott még nem kezdtem játszani.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#9038) Har_melin válasza Hiftu (#9036) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

ha a koncepció logikáját nézem, akkor a normál ligába nem szabadna probléma legyen a mesterek átvitele, hiszen úgy is tudsz vásárolni, nem jutsz extra előnyhöz.

Fordítva (a normálból SSF-be) érthető a tiltás, hiszen akkor a nulláról induló karaktert azonnal el lehetne kezdeni tápolni - az orbokat SSF-ben nincs értelme gyűjteni, hiszen úgy sem tudsz tradelni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#9039) VWendigo válasza Nordic (#9032) üzenetére


VWendigo
tag

Nekem max napi 1, jó esetben 2 órám van játszani.
Mégis sokkal jobban tetszik az SSF mint a sima.
Mondjuk nincs minden rögtön, szépen lassan jönnek a cuccok, akár csak a resist maxoláshoz is kell sakkozni.

És még csak most kezdtem el mapozni.
Esetleg a linkelt cuccokhoz lehet card-okat farmolni, nem tudom mekkora a dropjuk. A lényeg, ha nem megy T6-fölött, akkor addig T5-ig kell menni, amig nincs upgrade.

Ez ilyen ;)

The epic halo night: - "Jump in the tank!" - "We said no tanks!" - "There are no rules in hell!"

(#9040) AtHoS válasza VWendigo (#9039) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ha már fejlődésről, MAP-ozásról van szó kérdeznék pár dolgot :B

lvl70 és felette, mikor már estek MAP-ok merre érdemes "farmolni", fejlődni?
Feltétlen muszáj merciless-en is végignyomni a fő küldetést vagy lehet inkább MAP-ozni, ha úgy gondoljuk?
Drop szempontjából van jelentősége, hogy ha nem MAP-ot futunk, akkor hol kaszabolunk?
A normálisabb "leg" cuccok eséséhez van szintkövetelmény? (ezt csak azért kérdem, mert lvl70-es karival is lvl20 szintigényű legek estek csak eddig :F )

Van legális cheat a labirintus megoldásához? ;] Normálon sem jutottam 7-es szint fölé, mert egy körfűrész keresztbevágott seperc alatt :W

Szerk.
Bocs, nem csak neked címezném a kérdéseket :B

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#9041) Har_melin válasza AtHoS (#9040) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

- merci A4 közepén (a bányában) kapod az utolsó free passzív pontot. Utána azt csinálsz, amit akarsz, a challenge-ek és a prophecy-k kivételével semmi nem köt, hogy leverd Malachait.

- a dropnál az item drop már nem változik map szinten, az XP bünti persze megmarad, ha sokkal alacsonyabb szintű mapot futsz.

- csak a divination kártyák felbukkanása kötött maphoz (a wikin megnézheted, hogy melyik hova), unique cuccok bárhol eshetnek. Kivételek ez alól a quest unique cuccok, amelyek csak megadott bossból eshetnek, mint Atziri, a Council, Shaper, stb.

- A "lvl20-as szintigényű" cuccokat nem kell helyből leszólni, ezeknél sokszor a változó érték felső szintjét csak mapon esett (magas item levelű) cuccon lehet elérni. Facebreakert (lvl 16) pl. már 1 alch-ért is kapsz, de a 800-as top roll-t inkább 1 exa környékén kell keresgélni.

- a labirintushoz nincs (sincs) cheat. Legyen nálad több insta life flaska (még jobb a nagy life regen), ne rohanj és legyen valami áthidaló mozgás skilled (leap slam, flame dash, lightning warp), amivel át tudod ugrálni a csapdákat. Ha csak az ascendency pontért mégy, akkor hagyd a fenébe a sallangokat, menj a legrövidebb úton és ne szórakozz a ládákkal. Napi labirintus térképek itt.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#9042) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Ahogy az új szörnyeket nézem, az új actok egy része átvált majd egy náci-zombi-steampunk világba.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#9043) Plazmacucci válasza Har_melin (#9042) üzenetére


Plazmacucci
félisten

és azt te hol nézed?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#9044) Patrick válasza Har_melin (#9042) üzenetére


Patrick
addikt

Ugyan erre gondoltam én is. :D

„Aki barátot talál, kincset talál."

(#9045) Har_melin válasza Plazmacucci (#9043) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Monster preview

Védd a fákat - egyél hódot!

(#9046) Plazmacucci válasza Har_melin (#9045) üzenetére


Plazmacucci
félisten

köszi

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#9047) AtHoS válasza Har_melin (#9041) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Köszi a tájékoztatást :R

Mercilessen már "csak" Malachai van hátra küldiben, persze az előtte egyben lenyomandó 3 miniboss-al együtt. Érzem, hogy Malachainál halál sorozatok lesznek, így ha nem muszáj nem foglalkozom vele :B

Labirintust most Ascendancy pontokért futnám és még csak normálon :B , de ugye ki is kell ismerni mi merre és gyorsban mentem volna, de a hülye csapdák sorozatosan megszivatnak :( Egyszer csak összejön....majd

Amúgy Ascendancy pontokon kívül a kincsesládák miatt érdemes runolni? Jobb a dropjuk, mint az átlag?

Nem akartam leszólni a kis szintigényű cuccokat, csak furcsa volt, hogy nem találkoztam még karakterszint közeli droppal unique-ból. Persze ezek biztosan ritkábban is esnek, mint az alacsonyabb szintűek

read-only mode on the forum

(#9048) Har_melin válasza AtHoS (#9047) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

a labirintus ládái közül kettő az, amit érdemes esetleg felkeresni, ha éppen van aznap. Az egyik az Intricate Locker, ebben mindig van egy csak a labirintusban elérhető unique. a másik a Curious Lockbox, ebben a végén lévő ládákhoz van plusz egy kulcs. Néha van a térképen egy körrel jelölt szoba is, itt a ládában a következő fight fázis segítőit semlegesítő kütyü van.

A végén, ha leverted Izarot, akkor egy szobába kerülsz, ahol tíz zárt láda van. Ha volt Argus a pályán és megölted, akkor tőle kapsz egy kulcsot, Izarotól eshet max három (ha hagyod, hogy az egyes fázisokban feltápolja magát és a fullra buffolt változatát vered le a végén - kezdőnek nagyon nem ajánlom), illetve ha volt Curious Lockbox, akkor abból is lehet kulcsod. Nagy mázlival a kinyitott láda is dob újat. A ládákban általában a szokott kék-sárga-unique loot van, de van amiből csak currency, csak div cardok vagy csak mapok esnek. Ezekkel ha mázlid van, akár nagyot is lehet szakítani, de ez már inkább csak überen, a negyedik fokozaton jellemző. Az alsó három szintet tudtommal éppen ezért nem is szokták runolni.

A másik, amiért übert farmolnak, az a végén kapható enchant, amit normálon csak a kesztyűre, cruelen a kesztyűre vagy a csizmára, mercin akár a sisakra is lehet rakni. Überen a sisak enchantok miatt is futnak, ez akár +40% buffot ad az adott skillhez. Sajnos teljesen random, hogy mit kapsz, nem tudod irányítani.

Minden cucc csak olyan szinttől eshet, amilyen a szint levelje (pontosabban magic monszta dobhat+1, rare +2 szinttel magasabb cuccot is). Nyilván az eleve magasabb szintről indító unique dolgok maguk is ritkábbak.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#9049) AtHoS válasza Har_melin (#9048) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Köszi, ezek az infók is nagyon jól jönnek :R

Közben elkezdtem nézegetni a grafikai beállításokat, mert valami birizgálta a fantáziámat, mióta elkezdtem játszani a játékkal. Valahogy hiányérzetem volt a belátható terület tekintetében. 1920x1200-as felbontású monitorom van, de kicsinek tűnt a belátható terület, amire meg is lett a magyarázat. Ezen a nem szabványos felbontáson függőleges irányban széthúzza a játék a képet 1200 képpontra, így bal és jobb oldalon szépen vág a képből. 1920x1080-at beállítva sacc/kb 2-3cm-rel szélesebb lett a látható terület bal és jobboldalon egyaránt, tehát összességében 4-6 cm-rel szélesebb lett a belátható terület, miközben a függőlegesen látható maradt ugyanakkora.

Persze alul és felül fekete sáv "örvendeztet" :B

read-only mode on the forum

(#9050) Hiftu válasza AtHoS (#9049) üzenetére


Hiftu
senior tag

A játék egyik sajátossága ez a kamerabeállítás. A fölötted lévö területbõl sokkal többet látsz, mint ami alattad van. Óvatosabban kell kicsit játszani, ha lefele mész vagy támadsz. Egy idõ után megszokod. :)

Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.