Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14701) Plazmacucci válasza Har_melin (#14700) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Balfaszkodnak mint az abyssal.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#14702) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Ha valakinek véletlenül esik egy Unshattered Will pajzs (vagy rászánja a kb 2 exát), akkor egy érdekes, kifejezetten a bányára kihegyezett build. A masszív dmg csökkentés miatt igazából valószínű, hogy map bossok ellen is jól teljesít, de nem az a fő célja.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#14703) tibee77 válasza Har_melin (#14700) üzenetére


tibee77
őstag

Halleluja!idaig ez a mineozas emiatt nem jött be (meg gondolom rajtam kivül a community 90% nak ).
Egy kerdes pls mert lusta voltam utana nezni:mine szintje mitöl növekszik?70es karimmal elkezdtem ezt a mine dolgot es csak neztem hogy milyen low lvl mobok vannak.Erre legörgettem a terkepet es latom hogy mar 60as szinten is lehetett tolni.igaz meg az is nagyon könnyü de mar egy fokkal jobb.szoval akkor megegyszer, hogy növelhetem ezt?

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#14704) Badlof2k válasza tibee77 (#14703) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Ha jol tudom 70ig a szintlepessel egyutt automatikusan megy lefele 70tol mar neked kell lefele menned :) egyebkent nem ertem mi a bajotok/bajuk a community 90%nak , nekem nincs .. 🙄
Ha most akkor valtoztatnak a dynamite mechanikan legalabb tobb shard marad mas upgradre ezekszerint :D de ez jo legalabb nem kell dobalni 3-4et egy falra

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#14705) San398 válasza Plazmacucci (#14701) üzenetére


San398
őstag

Nem "Balfaszkodnak". Kitaláltak, tesztelgettek egy koncepciót ami szerintük meg a tesztelők szerint működik, működhet. A játékosok visszajelzése alapján meg "nem felhasználó barát" :DDD A legtöbb játékos szerintem olyan mint én, játszani szeretek ezzel a játékkal és nem kínlódni.Ha ezt nem veszi figyelembe a GGG akkor az lesz mint pár ligával ezelőtt hogy pár héten belül megcsappan a játékosok száma. (a streamerek is elkezdtek saját kitalált játékmódot játszani pl. fullra ráközelítettek a karakterre és így mentek, stb.)

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#14706) Har_melin válasza Plazmacucci (#14701) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

nem érzem balfaszkodásnak. Nincs négy napja, hogy kijött az új liga. Azóta folyamatosan igazítják a dolgokat a visszajelzések alapján.

Fontos különbség, hogy nem arról van szó, a fáklyák vagy a dinamit ne működnének vagy bugosak lennének, hanem egyszerűen így nem jön be a játékosoknak. A számomra ha van egy készítői koncepció, amiről kiderül, hogy a valóságban nem tetszik a felhasználóknak és ezért módosítják, az nem balfaszkodás, hanem minőségi support.

Végül is az elzárt szobák megtalálására is alig két nap alatt megtalálta a közösség a megoldást, mármint hogy hogyan a legcélszerűbb nekilátni. Aki nem bírja a kudarcot, az várjon minden liga elején pár napot (nem oszt, nem szoroz), hogy letisztuljanak a dolgok.

Azt se felejtsük el, hogy igazából a bánya 100%-ban fakultatív. Még olyan extra, "csak itt, csak most loot" sincs, mint volt az Abyssban vagy az Incursionben. A craftolós cuccok nem adnak spéci modokat. Tényleg nyugodtan lehet a felszínen haladni, és csak pár nap múlva elkezdeni leszállni a bányába.

szerk: na sokáig gépeltem, San megelőzött :)

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#14707) Har_melin válasza tibee77 (#14703) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

ahogy mégy lefelé, nő a mobok nehézségi szintje és gyorsul a sötétség degen hatása is, ha nem fejleszted a resistet. Most néztem, van aki már 400-as szint alatt jár, szóval van még előtted pár lehetőség.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#14708) GICA666


GICA666
tag

Sziasztok.Két fegyvert hogy lehet váltani gyorsgombal?

(#14709) Har_melin válasza GICA666 (#14708) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

x

Védd a fákat - egyél hódot!

(#14710) GICA666 válasza Har_melin (#14709) üzenetére


GICA666
tag

X gombal?

(#14711) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

még egy gondolat a bányához:

már jó ideje állandóan visszatérő megjegyzés (panasz?) volt, hogy a játékban egyetlen, egyre erősebb meta van, a clearspeed. Vágtass át minél gyorsabban a pályákon, akkor lesz a legtöbb a drop, akkor tudod majd megvenni a jobb cuccokat. Hiába hoznak be egyre erősebb bossokat kihívásnak, azokat is egy-két hónap alatt elkezdik rutinszerűen leverni a játékosok.

A bánya végül is pont ezzel megy szembe, alternatívát kínálva azoknak is, akik nem a rohanást keresik. Négy nap alatt még nehéz megmondani, mennyire éri meg visszamenni a feltárt útvonalon, felfedezni minél több rejtett helyet, de a koncepció nekem kifejezetten tetszik. Ráadásul itt is két alternatívát kínál a játék: turbózhatod a kocsi fényerejét, ekkor a feltárás során lesz egyre több és jobb a loot, messzebbre látsz be, vagy elindulhatsz bele a sötétbe, minél nagyobb resisttel, sok fáklyával megtalálni a nem látható dolgokat.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#14712) Har_melin válasza GICA666 (#14710) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

igen

Védd a fákat - egyél hódot!

(#14713) GICA666 válasza Har_melin (#14712) üzenetére


GICA666
tag

Köszi szépen.Még nem volt rá szükségem,de a bányában nem árt használni.😄

(#14714) Plazmacucci válasza Har_melin (#14711) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Szerintem a pokemon liga volt az utolsó amiben volt valami fantázia, annak ellenére, hogy a többség utálta.
Ha visszatekintek előtte talán a breach volt még szórakoztató, azelőtt meg a talisman, ami engem eléggé elszomorít.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#14715) Badlof2k válasza Har_melin (#14711) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Szerintem is remek alternativa azoknak akik mar beleuntak a majdnem hiabavalo map sustain harcba bar most Zana revamp segit kicsit a dolgon, meg fura mod valahogy jobban esik a mapp is mint elotte , masreszt egyebkent a banyahoz annyit nem ertem azt sem hova sietnek az emberek alig jott ki tenyleg par napja es mar mindenki a legmelyebb ponton akar lenni.. 🙄 3 bo honap van arra hogy megcsinalj mindent igy szerintem ez boven eleg arra hogy kifarmold a shardokat, es minel lentebb mesz annal tobbet is dob egy Azur nod :)

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#14716) Har_melin válasza Plazmacucci (#14714) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Neked ez a véleményed, ahogy a példa mutatja a többségnek meg más.

A breach mondjuk pont egy semmilyen liga nem volt ötlet szempontból: időnként találtál egy markert, ha rákattintottál, akkor a nyakadba esett egy csomó monszta, ennyi. Mennyivel más ez, mint mondjuk előtte az Ambush a ládákkal? Vagy ha ez elég ahhoz, hogy szórakoztató legyen, akkor mi a baj a bányával, ahol egy wp-n rákattintasz a markerre és a nyakadba esik egy csomó monszta?

A fantázia önmagában kevés, ha a játékba nem illeszkedik megfelelően. Nem véletlen pl., hogy a csapdás, kerülgetős dolgot Izaro után nem erőltették. Egyszeri kihívásnak jó, de nem igazán passzol a játék stílusához. Vannak akiknek bejön, azok farmolják is a labot, megmaradt nekik a lehetőség, de az alap koncepcióba nem illik a tomb raider szerű ugribugri.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#14717) Plazmacucci válasza Har_melin (#14716) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Nekem addig semmi bajom nem volt a bányával amíg partyban át nem mentem máshoz, ahol játszani ugyan nem tudtam, mert eltűnt mindig a másik fél, pedig a legelejéről indultunk, de legalább az én fejlesztett bányámat kinullázta a játék.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#14718) Badlof2k válasza Plazmacucci (#14717) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Mit nullazot ki rajta??🤨

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#14719) Har_melin válasza Plazmacucci (#14717) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

erre írtam, hogy aki nem bírja a kudarcot, az minden liga elején várjon pár napot, amíg az összes olyan durvább bug ki nem derül, ami csak több százezer játékos egyidejű terhelésekor bukik ki. Hiába tesztelnek akármennyit, minél összetettebb a játék, annál több helyen maradhatnak benne hibák. Azt is lehet tudni, hogy a GGG tényleg nagyon tisztességesen és keményen dolgozik ezek kiszűrésén, nem kell heteket várni egy javításra.

Egyébként most mondjam azt, hogy éppen a dicsért Bestiary liga volt az, amelyik sorozatos rendszer szintű összeomlásokkal kezdett? Az állatkert még napok múlva sem működött, az állatokat rendszeresen nem lehetett befogni, a legzűrösebb kezdés volt amire az elmúlt négy évben emlékszem? Megszépítő messzeség?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#14720) Plazmacucci válasza Badlof2k (#14718) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Fejlesztéseket. Pl, a talicska üzemanyagát, hogy meddig megy.

Har_melin
Nem vagy egy kicsit elfogult?

[ Szerkesztve ]

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#14721) GICA666


GICA666
tag

Nekem nagyon bejött ez a bányász dolog.Nagyon jó.Ha nem esik jó cucc azonnal,majd esik.Azért azt nem értem,hogy a harmadik napon v.ki már 400 pályát lezavart.Hogy?Éjjel nappal nyomatta?

(#14722) tibee77 válasza GICA666 (#14721) üzenetére


tibee77
őstag

Sokat jatszanak plussz ertik a dolgukat.en isar egy karit 70re felhuztam, masikat meg 74re.persze ez eltörpül az olyanok mellett akik mar lvl100at döngetik de nekem a 3 nap alatt kb 16 ora jatekidö jött össze.sajnos melo meg gyerek mellett nem megy több.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#14723) simondr válasza Har_melin (#14719) üzenetére


simondr
senior tag

Szerintem is nagyon király volt a bestiary amúgy. Persze annak a ligának az eleje is tele volt bugokkal, de mostanában melyik nincs?
Ettől függetlenül szerintem nagyon fasza ötlet volt az elkapható beastekkel való kraftolás, és az is nagyon tetszett amikor a "piros mobok" lootját megváltoztatták és egy tonna esett tőlük.
Ezen felül bekerült a játékba néhány chase-unique (Farruls fur pl) amit nagyon szoktam hiányolni. A mostaniban van egyáltalán?

(#14724) Har_melin válasza Plazmacucci (#14720) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Elfogult miben? Hogy a Bestiary első hete tele volt alap szintű bugokkal? Nem egyedi crash dolgokkal, hanem működésbeli hibákkal? Ez tény, ha nem emlékszel, keress vissza akár a PoE oldalán, akár youtube-on. Hogy az első pár napban mindig nagyon sok egyedi crash történik, de ezeket folyamatosan javítják? Ez is tény, tegnap már az e-t rakták fel hotpatch-ként - az ötödik bugfix négy nap alatt.

Hogy te belefutottál egy bugba, ami elvitt mennyi, két napi eredményt? Tényleg szar, én is bosszankodnék, de légyszi mutass nekem egyetlen, bármikor, bárki által kiadott, nagy tömegek által játszott játékot, amelyik nulla hibával indult!

Ilyen alapon nem én, hanem te lennél elfogult, mert én meg négy napja játszom egyetlen glitch nélkül, vagyis a játék príma, hibátlan, csak te csinálsz a bolhából elefántot. (Mielőtt félreértés lenne: ez ugyanúgy alaptalan vetítés volna.) Reális elvárásokat támasztani nem elfogultság. Hibátlanul kiadott szoftver nincs, pont.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#14725) GICA666 válasza tibee77 (#14722) üzenetére


GICA666
tag

Én is csak munka után,ill.hétvégén játszom.De türelmes vagyok,és nem rohanok.Mindent megnézek,mert volt olyan,hogy egy kis kő alatt volt egy nagyon jó cucc.Ha v.ki csak végig rohan a pályán annak szerintem nincs értelme.A játék varázsát veszti el.😊

(#14726) tibee77 válasza GICA666 (#14725) üzenetére


tibee77
őstag

En mar reg nem nezek be minden kö ala.nem eri meg (nekem) mert az nem jövedelmezö.nalam az a fun hogy minnel hamarabb nyomjam az endgamet, szedjem össze a jo cuccokat.elsö 2 karim pl eleg lassu volt.aztan csinaltam mindig meta buildeket amikkel gyorsan fejlödsz es gyorsan lesz sok penzed.azota el se tudom kepzelni hogy vmi lassu karival szüttyögjek.no offend ez csak a sajat velemenyem.mindenkinek mas fontos. 😊

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#14727) Har_melin válasza simondr (#14723) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Külön nincs, de van valami reliquiary kő(?), amivel a megfelelő helyen egy csomó korábbi, liga specifikus cuccot dobhat az oltár, akár Farrul's fur-t is. Plusz vannak a bestiary wp-k, ahol mélyebb szinten gondolom szintén bele lehet futni ilyesmibe. A delve resistes buildhez szükséges Unshattered Will is ilyen kőből esett a srácnak.

Abban semmi meglepő nincs, hogy van akinek az egyik, van akinek a másik liga jön be jobban valamiért. Én pl. a harbingert élveztem a legjobban, a breachet sokáig nagyon szarnak tartottam mert állandóan szívtam vele, aztán kiderült, hogy elszúrtam egy gem szintezését és azért, a Bestiary pedig annyira nem jött be, hogy ott közben majd egy hónapot abba is hagytam és inkább Grim Dawnnal játszottam. Jelent ez valamit? Az én preferenciáimon kívül semmit.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#14728) Badlof2k válasza Har_melin (#14727) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Én arra leszek kiváncsi hogyha esetleg vagyis remélem core game lesz a delve , akkor mennyien fognak új ligat kezdeni ha olyan lesz 😁 mert akkor tuti sokan standardba ragadnak :D masreszt a kulcs neve Timeworn Reliquary Key :)) eleg ritkan esik es nem tudom hol 😁
Btw.: Harbinger es Abbys meg Breach tetszett Delvel egyutt nagyon Incursion eleg kapufa lett Beastliga meg eeeh .. de ja egyebkent kinek mi tetszik es egyeni preferencia , bugok eddig nekem annyi volt hogy a kocsi eltunt enmeg ottragadtam a sotetbe neztem is hogy mitortenik 😁

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#14729) TrollBalint válasza tibee77 (#14722) üzenetére


TrollBalint
addikt

Hogya....?
Én eddig kb. 2-3 órát játszhattam (nem lehet megnézni valahol, a karakterrel mennyit mentem) És éppen átjutottam Act 2-be, level 16-on. Pedig már nem írtok ki mindenkit, ahogy régen, hanem rohanok (legalábbis az én fogalmaim szerint :) )

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#14730) Badlof2k válasza TrollBalint (#14729) üzenetére


Badlof2k
senior tag

beirod chatbe hogy /played es ki irja mennyi az ossz beletett orad az adott karakterbe :) plusz ha beirod /help kidobja az osszes hasznalhato parancsot !

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#14731) tibee77 válasza TrollBalint (#14729) üzenetére


tibee77
őstag

Tapasztalat kerdese.en nem vagyok nagyon regi motoros (2 eve kezdtem) de mar szamtalanszor vegigvittem act4ig a jatekot.(regebben ugye az elsö 4 actot kellett 3szor vegigvinni hogy meglegyen a 3 lab.aztan jött a patch, 6 uj act-tal.az uj palyakat is joparszor lenyomtam mar igy becsukott szemmel tudom h merre megy a sztori.plusz ahogy te is irtad, nem kell mindent leölni, egyszerüen felesleges es xp se jön olyan jol h nagyon tulhaladod a szörnyek szintjet.en mindig ugy megyek hogy 3-4 szinttel vok a mobok alatt.de ha az erdekel hogy hogy csinaljak a profik, nezz meg egy ilyen videot. Na hozzajuk kepest mi halandok vagyunk.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#14732) TrollBalint válasza Badlof2k (#14730) üzenetére


TrollBalint
addikt

ezt jó tudni, köszi :) (Bár munkahelyről ezt kissé nehézkes megoldani, de legalább otthon már meg tudom nézni :) )

tibee77: Hát akkor lehet videót fogok nézegetni, végül is, időmben akár még bele is férhet :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#14733) simondr


simondr
senior tag

Ez érdekes, ZiggyD azt mondja egy friss videójában, hogy a bánya "csomópontoknak" (ahol van valamilyen loot, bánya WP) csak 3 fajta elágazásuk lehet: 1 connection, 3 connection és 4 connection. Tehát ahol rejtett fal kell hogy legyen a közelben, azt a 2 connection-ös pontoknál kell keresni, mert ugye 2 connection nincs, a fal mögött van a 3.

(#14734) Har_melin válasza simondr (#14733) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

ez nagyjából annak a programozási háttere, amit már tegnap is írtak, hogy a két csomópontos wp-ket érdemes először megnézni. Tegnap egyébként ki is próbáltam az elméletet és teljesen bejött, szóval egy kezdeti bosszantó dolog trükkjére kemény két nap alatt megszületett a megoldás :C

Védd a fákat - egyél hódot!

(#14735) Badlof2k válasza simondr (#14733) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Tehat ha jol ertem amerre ut visz egy pontbol es 2 ismert szamomra akkor nagy valoszinuseggel a 3ig jarat vagy ut ami a sotetbe van vezet a rejtett csomoponthoz? 🤨

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#14736) simondr válasza Har_melin (#14734) üzenetére


simondr
senior tag

na ezt kipróbálom én is ma, alig várom hogy vége legyen a munkának :DDD

más: a GGG elvileg arra törekszik hogy kezdőbarát legyen a játék. Na hát ahogy a ligákat nézem, ez homlokegyenest ellentéte ennek a törekvésnek. Csak én látom így?

#14735 Badlof2k igen

[ Szerkesztve ]

(#14737) Badlof2k válasza simondr (#14736) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Ha a szintezest es story haladast nezzuk a tooltips es help felugro kisablakok elegge ravezetnek mindenre ugyhogy azt mondanam az kezdobarat .. az hogy delve nem feltetlen az ez nem kifejezetten az alap jatek resze es a mechanikak ujak benne mondjuk , szal ezert szerintem Is-is megy nekik 😁 Haza esek enis beprobalom ezt a metodust eddig altalaba a sotetbe bemasztam es gyorsan ki eppen eleg ido volt hogy lassam mivan ott vagy nincs

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#14738) KubanitoS


KubanitoS
veterán

Most léptem be a játékba egy idő után és a karakterem összes skill pontja törlődött, hogy osszam újra. :W Nem vagyok egy nagy PoE játékos, elég sok ideig tartott rájönnöm, hogy merre haladjak a szkill-térképen, erre most megszívat a játék. Nem tudom valahogy visszacsinálni a karakterem egy klikkel?

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#14739) H_András


H_András
tag

Érdekes mennyire megosztja a játékosokat ez a liga (is). Mindenki mást lát benne előnynek - hátránynak, persze ez teljesen érthető, nem vagyunk egyformák, más a játékstílus, valaki clearspeeddel nyomul, valaki meg elszüttyög és kimaxol.. A GGG-nek pont az az érdeke, hogy a casual és a pro, valamint a régi és az új játékos is megtalálja a számítását, és ez nyilvánvalóan nem könnyű. A bányászkodás viszont sztem hatalmas ötlet. Akit nem érdekel, nem megy be, számára megmaradt ugyanaz a játékmenet, felhúzza a karaktert, mapozik, öli az eldert, a guardianokat, a shapert, stb, aztán ennyi. Le se kell menni ha nem akar az ember. Aki viszont lemegy, azt jutalmazza a játék, sztem kicsit túlzóan is. Kb act háromig le se szagoltam, gondoltam majd erős karakterrel később.. aztán konkrétan amikor mégiscsak lenéztem, a kezdeti szerencsétlenkedés után a szintemnek megfelelő helyekre érve úgy elkezdett hullani a cucc, ami eddig sose volt.. fent szerencsétlenkedtem futkosással, lent meg tökig maxoltam a felszerelést, esett a uniq, a chaos, meg minden, csak pislogtam. A fejlesztők azért finoman céloztak rá, hogy ha már betettük az újítást, nézz le, megéri. hát meg. Persze nem mondom, hogy fent nem lehet haladni, ahogy eddig is, de ha fent éreztem, hogy fogyok ki, lementem pár kört a bányába, és potyogott ki minden.. utána fent pikkpakk meglett act 10. Közben persze néztem, a profik hova az istenbe :U mennek már lefelé, de nyilván nem csak a kíváncsiság miatt, hanem mert megéri (meg aki már unta a hagyományos játékmenetet, azt is leköti majd a bugok ellenére ez a fajta újítás).
Arról nem beszélve, ahogy lejjebb is írták, ha ez a játék része marad standardon is, és sztem kellene, fel lehetne kicsit frissíteni az állóvizet ott is, új buildeket összepkaolni, aki régebben tolja, már mindene megvan az esetleges új ligaspecifikus cuccokat leszámítva, hiszen a karakterek ott állnak resetelődve, csak meg kell álmodni az új buildet, aztán lehet játszani orrvérzésig a végtelen mélységekben.
Amíg persze fel nem keltjük a Balrogot :D :D

Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal

(#14740) H_András válasza KubanitoS (#14738) üzenetére


H_András
tag

A régi karakterek mindig resetelődnek egy idő után / új peccsnél, skillfa módosuláskor stb. Nem tudod visszaállítani, pont nem is lenne értelme, lehet amire anno pontot adtál, már nincs, átkerült, más lett.. Újra kell osztani, próbálj hasonlókat vagy általad elképzelt karakterek buldjét megkeresni másoknál.

Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal

(#14741) simondr válasza H_András (#14739) üzenetére


simondr
senior tag

Nem lesz olyan liga ami nem megosztó. Azon egyszerű okból sem mert van aki szerint a pohár félig tele, van aki szerint félig üres.

Szerintem is nagyon fasza lett a bánya, annak ellenére is hogy néhány nagyon idegesítő dolog van benne (pl az hogy eldobsz egy flaret amitől azt várod hogy az egész folyosó fényben úszik, helyette meg annyi történik mintha meggyújtanál és a földre dobnál 1db gyufát... Vagy pl mikor darknessben kell keresgélned azt a hülye wallt és utána felrobbantani)

Lehet amúgy hogy én szeretem túlzottan a játékot, de igazából 1-2 kivételtől eltekintve (pl a talisman liga ritka nagy fos volt, de a sokak által hypeolt breach is igen unalmas volt szerintem) nekem az összes liga tetszett vagy 4-5 évre visszamenően :U

(#14742) Har_melin válasza KubanitoS (#14738) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

sajnos sehogy. Az új ligák elején van egy reset opció, de amennyiben maga a skill fa is módosult a legutóbbi játékod óta, akkor ez már nem opcionális, hanem automatikus, hiszen máshogy vannak a pontok. Sanszos egyébként, hogy ilyen esetben a régi karakter nem is működne jól változatlan formában, hiszen a skillek tulajdonságai is változnak.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#14743) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Szerintem GGG egyre jobban érti mi kell egy jó ligához. Szerintem két dolog. Essen belőle jó loot, érje meg megállni, dobja fel a mapozást, valamint legyen valami következménye, folytatódjon a looteső után is. Abyss baja az volt, hogy egyszerű lootgyűjtögetés volt időnként 2 lich-el (Harbi meg ugyan ez egy xp mappal). Akkor gondolom a nagy kieg miatt nem volt idő többre, de ott igazából a kövekből jövő hatalmas powercreep tartotta életben a ligát(Harbiban meg az orbok miatti könnyebb mapozás). A Bestiary lényege a második pont lett volna. A receptek bogarászása, szörnyek nézegetése, craftolás, viszont baromi rossz mechanika és koncepció lett mögé rakva. Az előző liga minden szempontból jobb volt az előzőeknél. Gyors lootmegálló mapozás közben, ami ráadásul felépít valamit, amit megéri felfedezni és csinálni. Kár, hogy nem volt rá annyi időm mint az elődeire.

Ez érdekesen mutat a sorban, mert a kihívás faktor is megjelenik, miközben önmagában nem szakítja meg a mapozást. Előnye-hátránya az, hogy önmagában nem teszi profitábilisabbá a mapozást, nem hatványozzák az értékét a modok, sextantok, egyebek, cserébe tényleg nagyon bőkezűen honorálja, ha időt szánsz rá. Még meg kell várnom mi sül ki belőle, mikor válik monotonná, de eddig tetszik a dolog, és remélem valahogy bekerül a végső koncepcióba is. Valahogy nem is liga feelingje van amúgy, hanem inkább expansionnak tűnik az egész.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#14744) Badlof2k válasza 0karmacoma0 (#14743) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Redditen olvastam talan egy kommentet ami azt fejtegette hogy a ligak tulajdonkeppen "alpha-beta" tesztek ami nyers kifejezes mert ugye a jatek kesz csak mindij uj mod avagy liga kerul elo a kalapbol , de a lenyege ugye az hogy 3 honap alatt kiderul mennyire erdemes core game szinten beleepiteni a jatekba es mechaniknak megfeleloen :) szal valamilyen szinten egyett ertek ezzel a teszter dologgal 😁mert ugye ami bevalt es orult neki a nep valamilyen formaban a jatek alap resze lett minden mas ment a kukaba :) Monotonitas azt mondanam mar ezzel nincs mert az elozo endgamekhez kepest vanegykis masis a mappozason kivul ami ugyanugy jutalmazo ha nem jobban bizonyos esetekben vagy ha nagyon szerencses van :D ugyanakkor annak is orulok hogy Zanat kicsit at dolgoztak es kelemesebb is a mappozas es mintha a masterek is tobbet jelennenek meg :)

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#14745) 0karmacoma0 válasza Badlof2k (#14744) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

A Zana módosítás 10/10. Nagyjából a legvitatottabb dolog volt a játékban, és úgy sikerült javítani rajta, hogy más gondok megoldását is sikerült előremozdítani.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#14746) Win-T


Win-T
senior tag

Magyar guild egyébként még mindig nincs a játékban olyan ahová van felvétel és van néha egy kis élet is? Néha olyan jó lenne "szólni" valakihez. Valamikor év elején bevettek egybe, de azóta kb. egyszer láttam, hogy valaki írt egy sort.

(#14747) Badlof2k válasza Win-T (#14746) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Csinalhatok egyett ezen nem mulik 😁

Vegre sikerult az elso hidden nodeot elernem.. kis idobe telt mire megtalaltam a megfelelo helyet ahova csatlakozik de megerte :D

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#14748) Win-T válasza Badlof2k (#14747) üzenetére


Win-T
senior tag

Hajrá, biztosan lenne másnak is igénye rá. :)

(#14749) vvega30


vvega30
senior tag

Nem vagyok most képben ezzel a ligával, eddig még kimaradt.
Milyen módosítást eszközöltek Zanával?

NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!

(#14750) TrollBalint válasza Win-T (#14748) üzenetére


TrollBalint
addikt

Szerintem én is vevő lennék rá, mert 2-en vannak a friendlistemen (akikkel elvileg játszok) de már hónapok óta nem voltak fent :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.