Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13551) Patrick válasza Har_melin (#13550) üzenetére


Patrick
addikt

Witcher 3 a legjobb. :K Imádtam minden percét. :)

„Aki barátot talál, kincset talál."

(#13552) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Nagyon nyögvenyelősen haladtam az event ligában a maxblock gladiátorral, de ma végre letudtam az alapjátékot. Ahhoz képest, hogy a játék szerint 75% a max. block chance, nekem sikerült 79%-ra felvinnem, elég tankos karakter lett. (Nem állandóan ennyi, csak ha a tempest shield és az ascendancy block is aktív, de a 74-75 szinte folyamatos.)

Most leállok vele, a standard-en már van egy Surrender pajzsom, azt akarom majd még ráaggatni meg egy kicsit gyorsabb kardot az ahn's might helyett, de azokkal nagyon kellemesen játszható lesz szerintem még a guardianok ellen is.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13553) Nordic


Nordic
Közösségépítő

Azzal egyet értek ,hogy az MTX-ek ára most már nem biztos, hogy csak a GGG-nek fog menni, azon viszont el tudok képedni, akik azt mondják, hogy kidobott pénz volt amit eddig költöttek, mivel úgyis eladták a GGG-t. Ha nem lett volna az eddigi támogatás, lehet már rég nem lenne PoE. Remélem volt annyi eszük, hogy normális szerződést írtak alá, amiben pl benne van, hogy a 3 alapító tag nem távolítható el, ha valamit nem csinálnak meg, amit a kínai akar. Lassuk be, azért egy pay to win rendszert nem hiszem hogy az ázsiai piacon kívül el tudnának adni bárhol, legalábbis ami a PoE-t illeti. Ezért is bizakodom, hogy a cég hozzáállása továbbra sem fog változni, és a nagy tulajdonos csak a tőkét fogja adni, cserébe a bevételért(pénz meg kell szerintem rendesen, mert hiába jól állt a széna a GGG-nek, bőven kis stúdió még mindig, és a plusz ember/erőforrás még mindig kell nekik).

A másik: CW nyilatkozta korábban hogy eddig a kövi liga volt a legdrágább(tesztelés/fejlesztés). Lehet a 4.0.0-ra olyan terveik vannak, hogy akkora pénz kell hozzá, ami már nem hozható össze csak a GGG berkein belül.

Egy jó darabig szerintem semmi se fog változni, ebben biztos vagyok, viszont a lehetőségeik kitárultak a cégnek. Szerintem így kellene nézni a dolgokat, és nem tippelgetni, mi lesz majd 2-3 év múlva, hisz ezt se tudta senki előre megjósolni.

(#13554) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Valaki tudna segíteni, hogy a The Surrender pajzsnál a Reckoning skill tápolható-e support gemekkel?
Ha most van egy Reckoning - EC on mellee stun - stun trióm az EC generáláshoz, akkor két külön Reckoning fog működni, vagy a gemhez kötött supportot megkapja pajzsból származó?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13555) Har_melin válasza Nordic (#13553) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Tarke-t hallgatni baromi idegesítő (nekem), de nagyjából jól összefoglalja a tencentes helyzetet.
Ami játékos szempontból lényeges és valóban várható, mert az elmúlt kb. egy évben egyre több próbálkozás volt vele, az a race-ek, streamelt versenyek, Battle Royal vagy akár a mostani flashback liga stílusú eventek gyakoribbá válása. Ahogy a videóban is elhangzik, az üzlet nem péntekről szombatra állt össze, ezek a változások már jó eséllyel a tencent-tel való együttműködés termékei voltak. Akiknek ezek a dolgok bejönnek (márpedig ezek a rövid, megahenteléses ligák/versenyek, eddig jó visszhangot kaptak) azok örülhetnek.

A másik hozadék valószínűleg az Xbox-os változatot fogja érinteni, a több pénz gyorsabb és hatékonyabb portolást jelenthet.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13556) AtHoS


AtHoS
nagyúr

Ismét futottam egy Über lab-ot, (ha már ez a Jugg annyira jól bírja :) ). Az egyik silver keyes trezorból esett egy Taryn's Shiver Maelström Staff, meg egy Piscator's Vigil Tornado Wand és a végén az egyik ládából ez a gyöngyszem jewel

Minden sora buff a JUGG-nak :C

Szerk.

Viszont enchant nem akar normális jönni

Amúgy mi befolyásolja, hogy egy vagy két lehetőséget ad enchantra?
1-2-szer belefutottam, hogy két enchantot is tudtam rakni :F

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#13557) Har_melin válasza AtHoS (#13556) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Az egyik darkshrine buff a két enchant, de ez teljesen random, minden egyes labnál más buffok kerülnek a shrineokra. (meg persze van egy dupla enchant prophecy is)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13558) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Új upgradelhető unique cuccok a templomhoz.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13559) TrollBalint


TrollBalint
addikt

Ha jól tudom a tencent a LoL-t is megvette évekkel ezelőtt és még mindig fut, ezek alapján én bizakodom én is, hogy nem fog eltemetődni ez a játék (most úgy újra rátaláltam :) )
Bár ha leáldozóban lesz, akkor legalább végig tudom vinni a Skyrim-et, amit kb. 3 éve szeretnék, csak valahogy sose....

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#13560) simondr válasza Har_melin (#13554) üzenetére


simondr
senior tag

kiindulva abból, hogy a death's oath death aura skillje is supportálható gemekkel, úgy gondolom hogy a surrender reckoning skillje is az.

(#13561) Badlof2k


Badlof2k
senior tag

Erre az egesz tencentesre szerintem , az ido ugyis meg mondja majd hova fejlodik az egesz vagy fog tartani , en megvettem az incur suppot eletem elso suppjat mert sok kellemes orat adott a jatek es megerte a tovabbiakban is jatszani fogok vele aztan ugyis elvallik hogy milesz az egesszel en pozitivan allok hozza plusz remelem azert par mtx arat majd leviszik igy hogy van aki invesztel a cegbe :) az meg jobb deal is lehetne nekik is akar :)

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#13562) la_cc válasza Badlof2k (#13561) üzenetére


la_cc
addikt

Pontosan... Azért mert pénz megy valahova, nem kell beszarni egyből, hogy tönkre is megy a tartalom.

Vagy ha mégis? Kit érdekel, majd mással fogjuk tolni... :DDD

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#13563) Har_melin válasza simondr (#13560) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Remélem igazad lesz, a DO-ra nem gondoltam - ami "ajándék" skillet néztem az vagy nem aktív skill volt (mint pl. a Blood Magic), vagy kifejezetten a belerakott gemekre vonatkozott, mint a Whispering Ice.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13564) Badlof2k válasza la_cc (#13562) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Redditen rohogok haverommal egesz nap milyen teoriakat levezetnek emberkek meg hisztit bar reddit szamomra alapbol is a hiszti es hate fellegvara valamiert .. szoval ja a lenyeg azert nem minden ceg hulye hogy ha valami jol megy es mukodik akkor bele vau-vau, nyilvan a keleti orszagokba ami cenzura es egyeb dolgok szoktak neha lenni az oke de nyugati szferaba nemhiszem hogy bele lenne nagyon szolva , meg asszem Chris is mondta hogy alapvetoen a jatekot illetoen a dontes hozok es leaderek ok maradtak attol hogy papiron mi van :) na mindegy :D Activision se rontotta el annyira a D3 elmenyt szoval :DD szerintem lofutty valtozas lesz itt kerem :) lesznek jo es rossz ligak tovabbra is most a jo jon :D

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#13565) TrollBalint válasza Badlof2k (#13564) üzenetére


TrollBalint
addikt

azt lehet tudni (sejteni), meddig fog tartani ez a liga? Vagy csak az én figyelmem kerülte el?

[ Szerkesztve ]

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#13566) Har_melin válasza TrollBalint (#13565) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

általában három hónapig szokott tartani.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13567) Har_melin válasza Badlof2k (#13564) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Annak kicsi az esélye, hogy azzal kezdjék, hogy "na, akkor mostantól minden másképpen van". A Tencent minden iránt érdeklődik, ami neten keresztül forgalmat generál, így az online kapcsolatot igénylő játékok iránt is, de ez nem azt jelenti, hogy mindent a saját falanszterükké alakítanának.

Ettől még tény, hogy 80%-os tulajdoni hányaddal Chris és a társai is csak addig maradhatnak döntéshozók, amíg ez a tulajt nem zavarja. Lehet, hogy nem egy lépésben tudna megválni tőlük, hanem kettőben, de egy ilyen helyzetben a kisebbségi tulajdonosnak gyakorlatilag csak beleszólási joga van, döntési nincs. A mai döntéshozói pozíciójuk a tulajdonos engedélyén alapszik, nem saját jogon, ahogy a kivásárlás előtt volt.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13568) Badlof2k válasza Har_melin (#13567) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Tény de elméletben ugye megy minden tovább ahogy eddig is csak sokan túl gondolták ezt nagyon is , szal ezért is mondtam hogy a Tencent se hülyékből áll és Chriszék se azok ugy gondolom hogy leépitsék azt amit elértek :)

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#13569) Har_melin válasza Badlof2k (#13568) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Nem csak elméletben, jó eséllyel a gyakorlatban is úgy fog menni minden, mint eddig. Ilyen értelemben fölösleges a dráma.

Ugyanakkor az is tény, hogy a mostani felállás azt jelenti, hogy tök mindegy Chris Wilsonék mit akarnak, az lesz, amit a tulaj akar. Amíg egyet akarnak, addig jó. Ha nem, akkor vagy behajolnak, vagy kilépnek - nem ők fognak diktálni. (azt se felejtsük el, hogy a tencent bármikor el is adhatja valaki másnak a részesedését, akinek mondjuk egészen más tulajdonosi elképzelései vannak...) Ebből a szempontból viszont teljesen jogosak a félelmek.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13570) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Nincs valakinek bestiary-n T8 vagy T9 be nem azonosított rare (sárga) mapja? elnézést, hogy itt kérdezem, de a poetrade-en így nem tudok keresni és zana amilyen nyomorult, ilyet pont soha nem árul. (persze ha most szerzek egyet, akkor holnap garantáltan ez lesz nála...)

Ha van esetleg valakinek eladó, kérem írjon rám a játékban (BaccaRBF a kari)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13571) AtHoS válasza Har_melin (#13570) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Játékban elintéztük a mapot :B

read-only mode on the forum

(#13572) Egonyolc válasza Har_melin (#13570) üzenetére


Egonyolc
aktív tag

Rarity: Rare
Shore Map
--------
Map Tier: 8
--------
Item Level: 75
--------
Unidentified
--------
Travel to this Map by using it in the Templar Laboratory or a personal Map Device. Maps can only be used once.

van
szerk, látom, tárgytalan, meg nem is tudom, hogy linkeljem magam :'(

[ Szerkesztve ]

++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

(#13573) Har_melin válasza Egonyolc (#13572) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13574) AtHoS válasza Har_melin (#13573) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Én úgy gondolom ez a minimum részünkről, hogy kisegítünk, ha már úgy is társadalmi munkában "gazdálkodsz" a topikban :K

read-only mode on the forum

(#13575) Badlof2k válasza Har_melin (#13569) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Persze ez mind benne van a pakliban nyilván , de szimplán csak túl dramatizálják az emberek :) Én úgy vélem, legalábbis remélem hogy több és jobb content fog érkezni a jövőben :) na de utolsó részemről nem kivánom szét offolni a topicot :C :D

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#13576) AtHoS válasza TrollBalint (#13565) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ki is ment a fejemből.....login képernyőn van egy szép kis visszaszámláló (jun 1. -ig számolgat visszafelé) lehet ez jelzi a köv. liga kezdetét?

read-only mode on the forum

(#13577) Har_melin válasza AtHoS (#13576) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Igen

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13578) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Corruption chamber a templomban. Az, hogy csak négy opció van és mindegyik azonos valószínűségű, nem rossz, de elszánt szerencsejátékosnak kell lenni ahhoz, hogy valaki pont erre gyúrjon.

Alacsony szinteken jöhet jól, amikor még nincs mit veszíteni vele, illetve közepesnél jobb endgame cuccoknál, amikből túl nagy a kínálat - ha elvész, hát istenem, ha valami jó lesz belőle, akkor hurrá. Top rollos cuccot, ami magában is elmegy pár exaért én nem kockáztatnék benne, de biztosan lesznek ilyenek is.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13579) rumkola válasza Har_melin (#13578) üzenetére


rumkola
veterán

Unique-al is műxik? Szerintem jó dolog, akármilyen buildhez kellő 1chaosos junikokat simán beteszem ide.
Enchantolt itemmel is megcsinálja? :D

(#13580) Har_melin válasza rumkola (#13579) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Azt nem írják, de mivel orbbal is lehet moddolni a unique cuccokat, gondolom itt is lehet. Az enchant független a corrupt modoktól, tehát lehet.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13581) Mirman válasza Har_melin (#13580) üzenetére


Mirman
őstag

Emlékeim szerint corrupted item nem lehet enchantolt.

(#13582) Har_melin válasza Mirman (#13581) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

akkor lehet, hogy én emlékszem rosszul, magam még nem próbáltam.

szerk: valóban nem lehet, megnéztem a wikit. elnézést, rosszul emlékeztem.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13583) Nordic


Nordic
Közösségépítő

Unique cuccokat lehet corruptolni, enchantolni max Izaronál szerintem, bár az utóbbiban nem vagyok biztos. Szóval a szoba működni fog unique cuccal.

(#13584) Har_melin válasza Nordic (#13583) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Izaron kívül hol lehet még enchantolni? A "max. Izaronál" miatt kérdezem.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13585) Nordic válasza Har_melin (#13584) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

12 órás meló után, hagy ne kelljen már odafigyelnem mindenre :DDD

(#13586) Har_melin válasza Nordic (#13585) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

ok, megnyugodtam, azt hittem valami újdonság lesz ezzel a 3.3-ban.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13587) Badlof2k


Badlof2k
senior tag

Néztétek az új div cardokat?:)

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#13588) tibee77


tibee77
őstag

Ja, vegre hasznos cardokat is pakolnak be.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#13589) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Na most azért tényleg törik magukat. Elég fasza statokat kaphattak vissza Bestiaryból. :D

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#13590) Badlof2k válasza tibee77 (#13588) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Belly meg bisco ssfbe azert jolesz , persze kerdes hol eshet tul gyakori biztos nemlesz de azert csak nem lesz The Doctor szint..

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#13591) Har_melin válasza Badlof2k (#13590) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Bellyhez eddig sem kellett nagy szerencse, volt hozzá prophecy is, nem is volt olyan ritka, neke volt liga, hogy három is esett.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13592) TrollBalint válasza Har_melin (#13566) üzenetére


TrollBalint
addikt

Akkor talán lesz időm mapozni is, ebben a Flashback részben is szerettem volna, de még csak most tartok Act 9 végén... szerintem ebből már nem lesz mapozás :)
Lehet inkább kitalálom milyen rangert is akarok a következő ligában :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#13593) Badlof2k válasza Har_melin (#13591) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Jó neked én eddig egyszer találtam azt sem profecibol :) szòval én örülök neki főleg amilyen áron szokták adni =]

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#13594) la_cc válasza Badlof2k (#13593) üzenetére


la_cc
addikt

Majd lemegy az ára nyugi. ;]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#13595) Har_melin válasza Badlof2k (#13593) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A ligában és a Flashbackben most 4-5c-ért kapható. Standard-en 13-14c. Az nem tétel. (Természetesen a top rollos 6L egy másik kategória.)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13596) LittleBoss67


LittleBoss67
aktív tag

3 hét napi átlag 5 óra a flash-ben nem volt elég egy juggal se gear, se max skillek, se kirakott ascend. Ma esett íj, tökéletes rollal megáldott abyss csuka, ugyanott öv. A fene nem eszi meg. 4 nap alatt ezekkel mit kezdjek? A standard-ben is megvannak. Ja!! Játékos egy szál se ebben az eventben már.
Konzolon 06.04 a kövi indulás.

(#13597) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

3.3 újdonságok:

1) módosított Elemental Hit gem.
- megnövelt ailment esély. lvl1-nél 30, lvl20-nál 49%.
- AoE effekt a találatoknál. Ha már van egy ailment a mobon és ugyanazzal a típussal találod el újra, akkor nagyobb lesz a robbanás.
- ele dmg blokkolás! három új jewel, amelyekkel ki lehet zárni bizonyos ele dmg típust a körből. Így pl. két különbözővel csak a harmadik típusú ele sebzést fogjuk bevinni.
- ezzel ellentétesen hat, hogy ha van már egy ailment a mobon, akkor 10% more dmg-et kap, plusz még 10%-ot minden rajta lévő ele ailment után. More, nem increased.

2) vaal skillek
- bossoknál a sebzés is tölti őket, nem csak a kill
- cooldown lesz rajtuk, nem lehet folyamatosan spamelni még a leveling skilleket sem.
- mindegyik skillt átalakították úgy, hogy azonos supportok működjenek velük, mint a normál változattal.
- vaal arc: minden alkalommal, amikor eltalál valakit, ketté is válik (mint ha egy fork-kal lenne kombinálva), plusz a használata után a normál arc is felerősödik egy időre és az is osztódik..
- impurity aurák: csökkentik az adott ele dmg-et (nem a resistet növelik, hanem effektíven kevesebb sebzést kapunk), immunissá tesznek az adott ailmentre, plusz teljesen ignorálják az ellenfél adott resistjét! Ez utóbbi csak hit esetén működik, tehát pl. RF-nél nem. A vaal verzió működtetéséhez ráadásul nem kell a normál purity aura aktív legyen, ha nem akarjuk a manát állandóan lekötni.
- cold snap: frenzy charge-ot is generál

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13598) Mirman válasza Har_melin (#13597) üzenetére


Mirman
őstag

Nagyon kicsi pontosítás . A Vaal arcot először úgy tervezték hogy erősíti a sima arcot miután elsütöd , de annyira tetszett nekik a sima arc az erősítésével hogy alapból az erősített verzió van már . Az hogy a Vaal arc mit csinál meg nem tiszta számukra sem . Legalábbis nekem így jött le .

(#13599) Badlof2k válasza Har_melin (#13595) üzenetére


Badlof2k
senior tag

hat nemis a random socketes verziokra gondoltam de pl en esetembe egy 2B 4R szinu eleg csilagaszati aras szoval ja .. persze a div card nem oldja meg ettol a "gondot" de megse lesz az hogy fuggjek a tradetol szal ssfbe is van lehetosegem relative konnyen megszerezni az meg mar hogy link es szin hogyan makolom be mas kerdes :C
na de jo latni hogy mennyi mindenen alakitanak es adnak hozza megint az egeszhez es beast liga utan azert kell rendesen :)

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#13600) Sárpac


Sárpac
nagyúr

Lehet nevetgélni! :D
[link]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.