Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
Ki milyen karakterrel és szinten zárta az egy hetes ligát?
Én Molten Strike-os Duelist, 50-es szinten álltam meg (28 óra játékidő)-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
nyic19
tag
Level 59-nél megálltam 4 nap után. Duelist/Staff/Hegemony féle.
A következőt sajnos csak 13-án este tudom kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
Wildpath
tag
lv48-on lehaltam ele buzzsaw buildel, elég is volt, igazából nem is érdekelt annyira, a bloodlines ligára vagyok rákészülve.
[ Szerkesztve ]
Lumia 1020 // https://www.flickr.com/photos/134271638@N08
-
Amonthor
tag
Valaki benne van valamelyik guildben?
Már megint kések a könyvekkel.
-
Nordic
Közösségépítő
Ha kellene még pár build valakinek:[link]
-
Har_melin
addikt
Köszi a buildeket, most megpróbálok max. kettőt vinni párhuzamosan, most már nagyjából tudom, melyek azok, amelyekkel szeretek játszani.
Csak kíváncsiságból, kinek mennyi 6L esett eddig és mennyi idő alatt? Amennyire tudom, se a linkek, se a foglalatok számát nem befolyásolja semmilyen skill/buff, szóval ez tényleg csak a valószínűségen múlik. Nekem eddig összesen 1 db páncél került, de 5L-ből is csak talán ha három.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
Egy életem egy halálom alapon a szintlépés után ma bemerészkedtem Atziri-hez (lvl77 IceShot crit ranger). Azt hiszem, a második fragment szettet elteszem még egy ideig - a két Overseer úgy levert pillanatok alatt, mint vak a poharat, pedig szokásomtól eltérően még Granite flaskát is vittem. Valószínűleg én vagyok béna hozzá, nem tudok egyszerre elmozogni és célozni vele.
-
Amonthor
tag
Mestereknek mitől esik vissza a szinthaladásuk? Még csak el se b'szom a küldetést, akkor meg mitől?
Már megint kések a könyvekkel.
-
-
Nordic
Közösségépítő
Nem nyertem semmit...brühühühüüüüüü Bye-bye beyond...remélem soha többé nem látlak.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
-
Ramos_
tag
bazz én se nyertem pedig direkt felhúztam 70 ig
viszont ami jó hír
"In other news, we'll be providing an updated copy of the preliminary 1.3.0 Passive Skill Tree data to tools authors tomorrow. Expect to see their tools updated then hopefully. Among other changes, there have been adjustments to the Duelist/Marauder area based on your feedback. Thanks!"ezért imádom őket
saját döntéseiket simán felülbírálják ha elég sokan egyszerre észérvekkel feedbackelnek -
nyic19
tag
válasz Koppanyvezer #4037 üzenetére
Aha,látom.Akkor csak azt visszamásolom és kész? Nem kell fosnom?
-
Amonthor
tag
-
Har_melin
addikt
Zana küldetései hogy is mondjam csak, "érdekesek" időnként. Kaptam egy pályát, no loot, 348% XP, csak állatok. Lövöldözök, lövöldözök, erre egyszerre csak előbukkan kb. harminc kék devourer körben, alattam. Az egy dolog, hogy szó szerint mozdulni sem tudtam tőlük, így a flaskák is csak rövid ideig segítettek, de akkora desync-et csinált a minden irányba csápoló-köpködő tömeg, hogy csuhaj.
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
"In other news, we'll be providing an updated copy of the preliminary 1.3.0 Passive Skill Tree data to tools authors tomorrow. Expect to see their tools updated then hopefully. Among other changes, there have been adjustments to the Duelist/Marauder area based on your feedback." - Holnap fix new passive, és a visszajelzések alapján módosították a Duelist/Marauder kezdőket.
-
félisten
-
SmOg
csendes tag
Kicsit mókoltam azon a trapper builden. A witch fire elemental damage nagyobb boostot ad mint a templartol balra, valamint entropy csak igazából softcore-ra kell hogy imbaüber damage Jóska legyél. Cserélbe több HP és life regenre tennék, hogy életbe is maradjon az ember
Valamint increased aoe helyett lehet chance to ignite-ot tennék bele, így még több minion kap burning prolifet, akár curse nélkül. Persze ez personal preference
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgUATwRDyFugp1V8Dmjy8B-iAASzwGaf3zwF73yaO4Kb7DgnLylPkFXkIho4GmzAGp2uNulxhacIEmkkqlcpuJPYJBccFm9G1-vuNsVxeeNq2rko-prgHwKxQoLHRZ0EBzI0-ehTUuvkg9tMs6-3QYdfKlXGl5UtH4dltz46WFJTlSDGrv4KrJg9X5f0wfMcp9i98WxtGaKjgh4MXzbYIbAI9H_G2wtTpUkbNPfAVH5ZEZYqjZeFakMOSAce7FUulF3yHvCVLp1jt3XuFfDV5Y5JUaSxjDYHY1VLy71h4iaVFr8=
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #4045 üzenetére
Lehetett volna, ha nem csak egyetlen portalt nyit hozzá a piszok, így az első elhalálozás egyben a küldetés buktáját is jelentette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest