Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13051) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Infested Valley milyen gyönyörű hely :Y

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#13052) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Na mondom használom már kicsit a ligát. Elmentem az oltárhoz, van 3 portálom is(észre se vettem, hogy spirit beasteket is befogtam), rák megvan, mennék a skrorpióra vagy mire, erre a második szakaszban untargetable. Utánakerestem és 14 napos a topic ezzel a buggal. Végül is csak 40c egy ilyen fos. Ennél tényleg nehéz lenne szarabbul megcsinálni egy ligát.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#13053) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

nehezebbek lesznek a sárga beastek (nem most, még dolgoznak rajta), gyakrabban adja majd be a játék a spirit beasteket. (forrás)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13054) Plazmacucci válasza Har_melin (#13053) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Ahogy olvasom a communitynek már oly mindegy, elkönyvelték hulladék ligának.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#13055) haller26


haller26
tag

Sziasztok, elkezdtem egy ED-blight Trickstert és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
A projectile dmg hat e a skillre, mert elméletben ugye lövedék?
A uniq chaosos jewelt hova kellene raknom?
Mit ne mondjak nagyon tetszik a kari, már a T14s mapok is lementek halál nélkül, de van még mit fejleszteni rajta.

"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982

(#13056) Mirman válasza haller26 (#13055) üzenetére


Mirman
őstag

Szia. Projectile damage nem hat az Essence Drain DoT sebzésére sajnos. Nagyon kevés módosító hat rá , chaos damage , damage over time , spell damage . Viszont gem levelből nagyon sokat profitál ( Empower , +1 gem armorok stb).

Itt a karakterlapom, itt meg tudod nézni hogy hova pakoltam a gemeket.

(#13057) haller26 válasza Mirman (#13056) üzenetére


haller26
tag

Köszi a gyors reagálást, Tabulában bírod?
A grand spectrum jeweleket használod, jobban megéri,mint %lifos gemeket betenni, hogyan működnek és mennyi manát ad/db. ?

"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982

(#13058) Mirman válasza haller26 (#13057) üzenetére


Mirman
őstag

Hát a tabula az nekem DPS miatt van bent, iszonyú sokat számít hogy minden gemre +1-et ad. Túlélés sem vészes nálam , egyedül a komolyabb bossok amik megszivatnak (pl először találkoztam uber guardianokkal és azoknál mind haltam 1-2szer ). Jelenleg 5K life és 3.5K mana van amiből az enfeeble és clarity aktiválás után marad 2k.

Grand spectrum jewelek 700 manát adnak összesen , számomra jobban megéri hogy minél több manám legyen, hiszen így MoM karakterként is le tudom foglalni majdnem a fél mana poolomat és még mindig marad 2K mana.

(#13059) haller26 válasza Mirman (#13058) üzenetére


haller26
tag

Még tanulnom kell ezt a karit, de már most nagyon megszerettem, egyenlőre 5link perfect form van használatban. Guardianokat meg se próbáltam még, szerintem esélyem nem lenne. Atzirit talán le tudnám ölni . Amennyiben ránéznél a karimra azt megköszönném: Brandon81. A legnagyobb gondom talán a dex-str attribútokkal van, ezért is használom a Le Heup gyűrűt.

[ Szerkesztve ]

"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982

(#13060) Mirman válasza haller26 (#13059) üzenetére


Mirman
őstag

Alapjában jónak tűnik a karektered , pár dolog van amit én máshogy csinálnék. Először is azért szenvedsz a str-el mert túl magasra húztad a Shield Charge gemet. Nem használod támadásra csak mozgásra ezért azt szerintem nyugodtan lehetne lvl1-en hagyni. 151 str-et igényel ami kurvasok. Ha ezt megoldod már nyersz majdnem 50 pontot amit nem kell felvenned hiszen utána a második legnagyobb igényű a fortify 108 str-el.

Dexel a perfect form miatt vannak gondjaid , ha ezt a tárgyat akarod használni akkor nincs mit tenni . Amuletet lecserélhetnéd olyanra ami + dexet ad , ezzel kiváltanád a le heup-ot és azt is cserélhetnéd olyanra ami több manát , lifeot ad.

Ezenkívül én eldobnám az arctic armourt és clarityt tennék a helyére legalább lvl 19-20as szinten, de ez már csak személyes preferencia.

(#13061) haller26 válasza Mirman (#13060) üzenetére


haller26
tag

a vért miatt nem fog le manát az arctic armor és bizony ha nagy pakkokba chargolásnál jól jön a bónusza,meg mikor a bossal állok szemben,de lehet rosszul gondolom?

"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982

(#13062) Mirman válasza haller26 (#13061) üzenetére


Mirman
őstag

Ebben valóban igazad van , ha ingyen van akkor mindenképp tartsd meg. :D

Viszont a calrityt be kellene suvasztani szerintem az nagyon sokat számít. A mana regen nagy részét az adja ha éppen nem öltél meg semmit .

(#13063) tibee77


tibee77
őstag

Kb. ugy ahogy mirman irta, kiveve hogy az aa-t hagyd benn mindenfelekeppen ha perfect formmal mesz.gyurukre gyurj ra, foleg arra hogy a cold resist jo magas legyen a chest miatt, persze sok life es mana is legyen rajtuk.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#13064) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Crash megelőzési tipp (by Tarke): játék előtt töröljük a minimap, screenshot, daily deal és MOD könyvtárak tartalmát. Belenéztem, 25k db (!) minimap, több mint 500 mod kép volt az enyémben...

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13065) la_cc válasza Plazmacucci (#13054) üzenetére


la_cc
addikt

Várható volt... :U

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#13066) Plazmacucci válasza la_cc (#13065) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Ahogy követtem facebookon eddig jók voltak a visszajelzések, csak egy két állandó hater volt jelen. Most kb fordítva van.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#13067) Har_melin válasza Plazmacucci (#13066) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

túl sokat akartak belapakolni és elfeledkeztek arról, hogy egy pörgős játékban fontos az azonnali visszacsatolás élménye.

Érdemes koncepcióban az essence ligával összevetni a mostanit, az állt ötletben a legközelebb ehhez. Bár ott is nagyon sokféle opció volt (azt hiszem 22 féle essence van), két óriási különbség volt. Egyrészt az első pillanattól kezdve látta az ember, hogy mit fog kapni? Tudta követni, hogy neki melyik essence-re lenne szüksége, ha belebotlott egy csoportba, akkor megnézte és örült. vagy ott hagyta, ha nem akart vele foglalkozni. Másrészt világosan látszott, hogy a magasabb szinten mivel kapsz többet egyértelmű volt a craftolás.

Ebben a ligában irgalmatlan fejlesztést ölhettek az állatkertbe, miközben az első látogatáson kívül szerintem nincs ember, aki az arénán kívül bemenne nézelődni. Az, hogy a szörny és a bónusza random párt alkot, de mindkettő fontos a receptekhez azt jelenti, hogy az ember ész nélkül fogdos be mindent, ami elé kerül - viszont sokszor nem is tudja mit fogott be. Ld. az egyik tegnapi kommentet, hogy már három portálja is volt, de észre sem vette - ez egy hatalmas öngól, egy ilyen megszerzésének örülni kellene, de nem is vesszük észre.

A befogás is elég hektikus, főleg a gyorsan mozgó monsztáknál, ha viszont sikerült, akkor a bónuszról nem kapsz visszajelzést, csak a fajtáról, pedig a legtöbb recepthez a bónusz a lényeg. Mivel teljesen véletlenszerűen bukkannak fel, nagyon jó lenne, ha mondjuk meg lehetne jelölni két vagy három "kedvenc" bónuszt, és a monsztáknál ez látszana (tudom is én, lila lenne az ikonja annak, amelyiken ez van), hogy arra külön figyeljek, a többinél meg ne stresszeljem magam, hogy sikerül-e élve elkapnom?

magyarán a befogás elég gyorsan egy muszáj feladattá vált, aminek a jutalmát nem látja azonnal az ember, csak ha éppen craftolni akar és megnézi, van-e megfelelő alapanyaga. Nincs meg a játék közbeni öröm.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13068) H_András


H_András
tag

Kezdő vagyok. Nagyon :D Lentebb linkelt karakteremmel játszogatok, teljesen amatőr módon, kilencedik fejezetnél járok. nyilván elkövettem minden hibát, amit lehet elsőre, ez a karakter erre is lett szánva hogy tanuljak, ami jött használom, ami tetszett, arra pakoltam, nem vettem semmit, nincs gearem, viszont lelkesedésem annál inkább :DDD és a játék viszonylag fun is minden nehézség ellenére. mindezeket figyelembe véve, valaki tudna-e nekem abban segíteni, hogy milyen skill gemeket használhatnék még itt a megkévők mellé/helyett? Csak az a cél, hogy eljussak endgame-ig vele, gyűjtögessek (elég sok mindenem van a következő, már alaposa(bba)n felépített játékhoz, és gyakorlatilag élvezzem a játékot egész addig amíg nem kell majd farmolni mint állat meg olyanok miatt amiket másoktól láttam.
Tudom és látom a visszaolvasgatások alapján hogy itt már mindenki pár óra alatt jobb karaktert kreál mint ami nekem most van, de hátha valakinek van ideje egy kezdőre. Esetleg létezik magyar guild ahova lehetne csatlakozni majd ha felnőttem a feladathoz. remélem jól linkelek, íme ő
Köszönöm előre is :R

Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal

(#13069) Plazmacucci válasza Har_melin (#13067) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Aha. Mi az a portál? :DDD

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#13070) Har_melin válasza H_András (#13068) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

ami kapásból látszik:

- felszedtél 7 fölösleges str node-ot, amire semmi szükséged nincs (felül öt, az indulás jobb alsó ívén kettő). szedd vissza őket és rakd ki a duelist alatt a Master of the Arena, Barvery, Art of the Gladiator hármast.

- szintén visszavenném a knockaback triót és a +8% mana-t is, inkább vegyél egy mana leech-es amut vagy kesztyűt

- baloldalt fölül felvettél egy 3 passzívos jewel foglalaltot, miközben alatta a Stamina alatt ott van egy üres 2 passzívért.

- a bloodlust fölösleges a Molten Strike mellé, mert semmi bleed sebzésed nincs. Rakj be helyette egy melee phys dmg gemet.

- három faster attack gemed van és két life leech, egyiket sem használod (jó eséllyel nem is fogod), minek?

- spell totem fölösleges, az ancestral protector mellett, nem lehet két totemed. (illetve lehet, de az egy másik build)

- a totem sebzéséből nem lesz mana leeched, azt a gemet is elfelejtheted

- nem csináltál meg semmilyen labot, nem tudni, merre akarsz menni?

- a MS konvertál, minél magasabb phys dmg-re törekedj és (mivel nem használod a Resolute Techique-et) minél gyorsabb attack speed-re és nagyobb crit-re. A 2H fejszére csak az első áll.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13071) Har_melin válasza Plazmacucci (#13069) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

a spirit beastek adják, azzal lehet a liga spec top monsztákhoz bejutni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13072) Egonyolc válasza Har_melin (#13070) üzenetére


Egonyolc
aktív tag

És standard...
Érdemes mindig az aktuális ligában játszani.

++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

(#13073) H_András válasza Har_melin (#13070) üzenetére


H_András
tag

Hú te jó ég, nem is számítottam ilyen gyors - és sokrétű - válaszra :Y
öö, igen, valami ilyesmit vártam, szóltam abszolút kezdő vagyok. Fölös gemek azért vannak, mert úgy tudtam azok is fejlődnek, gondoltam egyszer majd kellhet valahová (nem neki), csak ezért maradtak bent, estek, betettem, szinteződtek. Meg aztán el is felejtettem, néha cseréltem őket másokra. fegyverben is iszonyat mák volt hogy tudtam linkelni a socketeket. A skillfa bődületes, elsőre komolyan megijedtem, átnézem tanácsaid alapján, ebben vagyok a legbizonytalanabb (mint látszik is) :R
Igazából igen, gondolom ez a kezdők hibája, hogy a rengeteg lehetőség miatt "félrelépek" minden irányba, hogy ebből is legyen, abból is..

Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal

(#13074) Har_melin válasza Egonyolc (#13072) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

általában igen, de ebben a ligában igazából nem annyira. egyedül a trade miatt lehet, a ligában általában nagyobb a nyüzsgés, de ez sem mérvadó.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13075) Har_melin válasza H_András (#13073) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A fegyveredben én nem láttam linkelt foglalatot, sima 5S, talán két linkkel.

A gemek fejlődnek, de egy új karakterrel csak akkor tudod használni őket, ha elviszed a mostanit kb. lvl90-ig - addigra szednek össze annyi xp-t, hogy q20 lvl1 gemet tudjál csinálni belőlük. Különben lesznek felszintezett gemjeid, amit akkor használhatsz, ha az új karaktered eléri azt a szintet - de annál amúgy is lesznek ilyen gemjeid, hiszen mivel érnél el odáig?

a linkeléshez egyébként nem kell mák, meg kell csinálni Vorici küldetéseit, fel kell venni a hideoutba (lásd az összefoglaló vonatkozó részét) és az asztalán fix fuse mennyiségért garantáltan megcsinálja.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13076) H_András válasza Har_melin (#13075) üzenetére


H_András
tag

Kb. semmit nem tudok a játékról, mint kiderült ezek alapján.. :O rengeteg mindent olvastam össze, de egyelőre a lelkesedésem nagyobb, mint a valódi tudás.. köszönöm még egyszer, bele fogok ebbe jönni, nagyon tetszik a játék..
KIcsit méltatlanak is érzem, hogy nincs akkora hype körülötte, mint megérdemelné.. (mondjuk ez erősen szubjektív persze)

[ Szerkesztve ]

Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal

(#13077) Har_melin válasza H_András (#13076) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A skillfa tervezésének az alapja, hogy soha ne vegyél fel egyetlen fölösleges "utazó" (csak alap statot adó) node-ot sem. Ha valamiből kevés van, akkor is először célszerű a cuccon megpróbálni kipótolni és csak végszükségben költeni passzív pontot statra. Ha pedig muszáj, akkor azt is a leggazdaságosabban, tehát inkább egy 30-ast felvenni és nem három tízest.

egyébként meg ha eddig nem tetted meg (a linkelésből erre következtetek), akkor olvasd el a topic tetején lévő összefoglalót.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13078) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Ezek a módosítók számítanak befogáskor?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#13079) H_András válasza Har_melin (#13077) üzenetére


H_András
tag

Újraosztottam a pontokat, csinálom a többit :U és elírtam lentebb, nem a fegyverben volt a linkelés, hanem a páncélban, sorry.

Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal

(#13080) Har_melin válasza Plazmacucci (#13078) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

nem, azt hiszem csak a beast módosítót figyeli és azt is csak a bal felső (indító) monsztánál. ami megint egy marhaság, ha mondjuk a "lófütty" módosító adja az attack speedet a "kismocsok" módosító meg a phys dmg-et, akkor ha már bevállalok egy craftot amiben mindkettő benne van, akkor legyen belőle valami hasznom is. (Úgy láttam pl. a fegyvereknél egy craft típushoz ugyanaz kell bármelyik fegyvernél.)

nekro háló esett már valakinek?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13081) 0karmacoma0 válasza Har_melin (#13080) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Múltkor eldobáltam 5-öt, de nem akarta befogni amit akartam. :D Amúgy eseget. Olyan sok amúgy nem hullik, talán ha 70-100 körül esett eddig.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#13082) Plazmacucci válasza Har_melin (#13080) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Nem esett.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#13083) San398 válasza 0karmacoma0 (#13081) üzenetére


San398
őstag

Gondolom nem jól használtad azért nem fogta be amit szerettél volna! Enable corpse targeting-re beállított gombot nyomva tartod majd az egérrel a hullák között kikeresed és dobod a hálót.Így nem lehet mellé dobni! Akkor lehet probléma ha valami kritikus build "szétrobbantja" akkor nagy valószínűséggel nem lesz hulla, ma így jártunk.

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#13084) 0karmacoma0 válasza San398 (#13083) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Oh ezt nem is tudtam. Én csak rányomom oda ahol a zöld jel van a mapen és szinte mindig elsőre sikerül. Ez az egy eset volt, hogy volt pár réteg egyéb hulla a cél fölött. :D

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#13085) Har_melin válasza 0karmacoma0 (#13081) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

akkor előbb-utóbb majd csak esik nekem is.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13086) Har_melin válasza San398 (#13083) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

ilyenkor mutatja azt is, hogy milyen modok voltak a dögön? Mert akkor könnyebb eldönteni, akarom-e egyáltalán befogni?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13087) San398 válasza Har_melin (#13086) üzenetére


San398
őstag

Mindent ugyanúgy mutat mint amikor még élt!

Ilyen se esett még?: [link] Mert ha ezeket hármasával beváltod a boltosnál akkor kapsz érte egy Necromancy Net-et.

[ Szerkesztve ]

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#13088) Remiel válasza Har_melin (#13071) üzenetére


Remiel
őstag

A kapukat a receptek között kéne látnom? Nem kevés dolgot fogtam már be, rengeteg piros jelűt is, T15 körül járok, de egy olyan teleportot nem látok a listában amivel a bossokhoz lehetne bemenni

"Never stop dreaming" - Freddy Krueger

(#13089) San398 válasza Remiel (#13088) üzenetére


San398
őstag

Igen a receptek között: [link]

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#13090) Har_melin válasza San398 (#13087) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

de, olyan már esett, majd akkor veszek egyet. Ez az átka a nem teljesen stabil crites karakternek (olyan 50% körül van a crit chance), hogy ütöm-ütöm, hogy lemenjen a hp-ja a befogási szintre, aztán mikor dobnám a hálót egyszerre beszop egy critet 360% multival és pá...

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13091) San398


San398
őstag

Úgy látom mindenki vagy az ágyat nyomja (influenza) vagy a játékot így senkinek nincs ideje fórumozni! :DDD

Elvileg holnap jön az új patch: [link] [link]

Lenne egy kérdésem a hozzáértőkhöz: Hogy tudom megállapítani, hogy melyik dögöt is kell elfognom?

Csak azért mert a Nem egyeznek a nevek!! A mob "neve" a felső citromsárgával írt, az Einhar nevű sintér pedig más néven emlegeti.Más helyen meg egyeznek! Ez most szívatás vagy nekem kerülte el a figyelmem valami!

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#13092) Mirman válasza San398 (#13091) üzenetére


Mirman
őstag

Lent a fehér felirat a fajtája (pl puli vagy labrador) a fenti sárga pedig a neve ( Bodri ) . :D

(#13093) San398 válasza Mirman (#13092) üzenetére


San398
őstag

Ma elkezdtem volna megcsinálni a hiányzók befogását de sokat nem, is tudtam beazonosítani. Akkor ezek szerint nincs összefüggés!!

[ Szerkesztve ]

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#13094) Remiel


Remiel
őstag

Ha valakinek gondja van az állatok befogásával, mármint, hogy ki, mi merre és hol, itt egy kis segítség:

bestiary checklist

És akkor jöjjön a fekete leves, ami saját tapasztalat után íródik...

Remekül felépített befogási rendszer lenne, ha az ember sorban (!!!) fogdosná össze az összes szart, de ugye ez csak álom... tehát 3 hét és egy valag mob befogása után rájössz, hogy kimaradt 15-50 fontos jószág és nekiállsz keresni... elárulom, az ilyen infók nélkül mint a fenti szomorú leszel, mert pl ki a franc tudja azt, hogy a Jungle Valley map bossa 50% hp nál megidéz 2 majmot és azt be kell fogni? nálam alap esetben él vagy 10 secig, amit megidéz azt meg bedarálja a totem anélkül, hogy látnám. Meg act1 ben a kis szar crabok amik ha meghalnak szétesnek és kijön belőlük a kisebb mob és azt kell befogni... gratulálok. Tora és pár napi is magában foglal csak ott megjelenő mobokat. Ja és Zana exp-s mapja ami ugye elég ritkán jön be, az Untainted Paradise is vagy 5-10 olyat foglal magában, ami nincs máshol.

Szóval nekiállsz visszamenni act1, act2 ésatöbbi és figyeled a kurva nagy tömeg közepén kiírja e, hogy "NEW" aztán próbálod befogni. Mondjuk sikerül, de az istennek se adja meg... másfél órámba került, mire rájöttem, hogy az adott mobfajtából maxon van a ketrec és ha magas lenne lecserélődne benne a legalacsonyabb szintű, de így egyszerűen nem kapd meg a könyvben... szóval mentem, megcsináltam egy valag felesleges receptet, hogy csökkenjen a létszám.

Szóval most megyek mindenfelé és szedem össze a maradékot, de az igazi szopás az, aminél ennyi az infó:

Random Legendary Spawn :(((

"Never stop dreaming" - Freddy Krueger

(#13095) San398 válasza Remiel (#13094) üzenetére


San398
őstag

A legmókásabb amit Te is írtál, az Untainted Paradise, ahol ha egyedül megy az ember akkor talán befoghatóak a dögök!
Van még egy ami kicsi elgondolkoztatott, hogy a Maligaro's Sanctum-ba hogyan menjek vissza amikor a mapot már nem kapom meg ujra! :DD ACT6, be a városba és Create party "LF Maligaro's Sanctum entrance" pár perc és meg is volt a két hiányzó.
Én ez alapján mentem [link] de abbahagytam mert nem látom értelmét! :F

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#13096) Melorin


Melorin
addikt

Kiesett életem első exája, igaz nem is játszottam olyan hű de sokat még.
Ami fura, hogy most szintezés közben esett, lvl42 vagyok, normál Act4-ben.
Lehet belőle chaos-t csinálni vagy tradelni kellene?

[ Szerkesztve ]

(#13097) Sárpac válasza Melorin (#13096) üzenetére


Sárpac
nagyúr

poe traden add el, hogy legyne induló tőkéd, most olyan 72c-t ér! :)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#13098) Melorin válasza Sárpac (#13097) üzenetére


Melorin
addikt

Köszi, meg is vették annyiért, kb 2 perc alatt vitték el :)

(#13099) GabN73 válasza Sárpac (#13097) üzenetére


GabN73
addikt

Mondjuk Standard-ban 110-115c-t ér.... ;]

Na jó, annyit már nem, de 100-ért is viszik.

[ Szerkesztve ]

(#13100) Har_melin válasza GabN73 (#13099) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

és akkor most várnia kellett volna még két hónapot, hogy átkerüljön standard-ba? Vagy hogy gondoltad?

Védd a fákat - egyél hódot!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.