- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
diablo1984 #97197 üzenetére
Ez így van. Most a napokban amugy is tolok vele egy utolsó nagyobb túrát. Arról is lesz egy átlag fogyasztásom. De most én már 1-2 hónapra nem fogok foglalkozni ezzel. Majd az új tulaj megnézeti. Elég volt nekem most a vizsga és a sziltent és a hásó fék/kézifékre az a 50e javítás.
-
Zabagep
csendes tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy egyik napról a másikra mindkét ködzár lámpa feladta a harcot? Mi lehet a hiba oka?
Minden más működik, fék, index, helyzetjelző, illetve elöl is minden világító test működik. Izzók jók, biztosíték (legjobb tudomásom szerint 1 tartozik hozzá) jók. Első ködlámpám nincs ezért annak a helyén biztosíték sincs, de úgy gondolom, hogy a kettő nincs sorba kötve.Az alany egy Opel Corsa C, 2006, 1.3 cdti.
Esetleg ha valaki találkozott hasonlóval megosztaná tapasztalatait?
Köszönöm!Ui.: Mindezt persze műszaki előtt 3 héttel.... ez az én szerencsém....
-
AMD Power
titán
Újabb fogyasztási eredmény.
100km országút, a többi város.
355km =30.5 liter OMV MaxxMotion 95
-
zadir1
tag
Sziasztok!
Opel Zafira B-nél előjött most olyan, hogy hiába állítom le a motort a rádió megy tovább és a központi zár sem működik. Akksiról a sarut levettem, visszaraktam, de semmi. H astrával járt így valaki esetleg?
-
Jofi81
őstag
válasz
diablo1984 #97187 üzenetére
Hát igen, meg ha már úgyis meg kell annyira bontani, akkor lehet, hogy érdemesebb is kicserélni.
-
bul07
nagyúr
Csak egy kis vélemény kérés
Szerintetek mennyire volt jó ár egy Meriva A, 4 gumiharang cseréért 16e Ft fizetni (10e alkatrész 6e szerelés, univerzális harangok), számla nélkül (régi harangok visszaadva)Itt a világ végén amúgy
-
ArthurShelby
addikt
Ezt, hogy van e frissítés, és hogy az milyen ezt még a márkakereskedésben sem fogják tudni neked megmondani. Ez csak akkor fog kiderülni, ha személyesen elmész, rádugják a kocsira a gépet, és kiolvassák azt az interfészt/részegységet.
Egyébként nálunk úgy van, hogy a legalsó állása a bajuszkapcsolónak a kikapcsolt állapot, utána az automata (annak az érzékenységét tudod tekergetni), eggyel följebb a lassú manuális, majd a max sebességű manuális (szóval az automatán túl is van lehetőség). -
törölt tag
válasz
diablo1984 #97181 üzenetére
Igen, ez nálam is így volt. Bent ülve ez annyit jelentett, hogy ha bekapcsoltam a fűtést, egy darabig jött a langyos levegő (pár másodperc), de aztán már csak a hideg. Viszont ilyenkor a radiátornál is lehetett érezni, hogy míg a kimenő ág csak langyos, addig a bemenő olyan forró volt, hogy meg se lehetett fogni, mert elégette volna az ember kezét.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Létezik "szoftverfrissítés" az esőérzékelős ablaktörlőhöz, amivel esetleg hajlandó normálisan működni (Astra J, 2010)? Ha igen, kb. milyen összegért csinálnak ilyen frissítést? Használtan vettük az autót, benne volt ez a funkció is, hát mondom legyen, nem érdekel (egy új autónál biztos nem kérném, ha csak opcionális lenne)... de ez egy büntetés. Ha kéne nem töröl rendesen, ha elállt az eső, a már szárazra törölt szélvédőt meg törli tovább. Cserébe nincs fix időközös, szakaszos ablaktörlés, úgyhogy lökdöshetem a kapcsolót kézzel... Természetesen a szenzor környékén (is) le van tisztítva a szélvédő, semmi látható szennyeződés nincs rajta.Köszönöm!
-
törölt tag
-
Jofi81
őstag
válasz
diablo1984 #97174 üzenetére
Könnyen lehet, ezt mondta a szerelő is. Csak ugye elég nehéz hozzáférni.
-
dewill79
tag
válasz
ricsi8800gt #97175 üzenetére
Ha hátulról lebontod a kárpitot, muszáj lesz mindkét oldalt leszedni rendesen, akkor hátulról nézve jobb oldalon.
üdv -
ricsi8800gt
addikt
A Rádi antenna csatlakozó zsinór csatlakozó melyik oldalon van H kombi esetén? Kárpit alatt
-
Jofi81
őstag
válasz
ArthurShelby #97165 üzenetére
Köszi, és Petyyyyy neked is. Ha hazaérek, csekkolom a hűtővizet.
-
nzozz
aktív tag
válasz
body007 #97148 üzenetére
Csak jelen esetben ez se teljesen egyértelmű, mert sikerült olyan ábrát csinálniuk, ahol motorkódtól függetlenül ott van 4-5 különböző típus, anélkül, hogy feltüntetnék, mi hova tartozik. Én pl. Astra J A16XER -hez keresek gyertyát, ahhoz ez az oldal az RC10MCC -t írja (de ahhoz is már 2 féle cikkszám tartozik, mert idő közben változott az is).
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
F Astra X16SZR-nél, ha az egy vezetékes lambdát lehúzom akkor igaz, hogy az ECU automatikusan benyom egy fix dús keveréket amivel ugyan sokkal többet fogyaszt az autó, de érdemben rendesen megy egy hibás lamdbás konfighoz képest? Egy opeles csoportból rémlik régről ez a tézis.
Melegítős, multiméteres tesztet is megcsinálom, csak biztosra akarok menni. -
zgospel
őstag
válasz
Jofi81 #97159 üzenetére
Valószínűleg igen. Relatíve gyors és olcsó a javítása, gyakori hiba. Érdemes hamar javítani, mert nem tesz jót a motornak sem ha folyamatosan hidegen jár. Valószínűleg nálam is a gyári bírta kb 12 évig, utána került bele valami nem tudom milyen, ami fél évet bírt kb... úgyhogy hanyagolva a korábbi szerelőt ezt a mostanit úgy választottuk, hogy utángyártott, de elvileg ez fasza. Egy éve bírja, majd meglátjuk.
Ilyen 8-10 fok körüli időben nekem hamar meg szokott mozdulni a mutató, kb 10 perc után már beáll a helyére.
Ha a vízhőfok mégis jó és be melegszik és úgy nincs fűtés, akkor nem tudom hogy ezekben van-e fűtés csap, esetleg az okozhatja. Gyanítom ahhoz le kell bontani a középső konzolt, mert a műszerfal aljában van a radiátor.
-
Jofi81
őstag
A feleségem most hívott, hogy nem megy a fűtés az autóban (G Astra). Azt mondja, hogy a termosztát meg sem mozdult. (Azt nem tudta megmondani, hogy máskor felmegy-e a mutató ilyen viszonylag rövid úton (8 km).) Mi lehet a probléma?
-
dewill79
tag
válasz
ricsi8800gt #97154 üzenetére
Szia!
Ajánlom figyelmedbe (regisztráció után): link -
ricsi8800gt
addikt
Sziasztok
H Astrán cserélt valaki már tető antenna szigetelés? Nekem kellene, be is szereztem a hozzá illő kis gumi szigetelés, ha valaki cserélt már le írna hogy tette? Thx
-
AMD Power
titán
-
válasz
ArthurShelby #97150 üzenetére
Nemrég lambda szondát vadásztam (=kerestem hol / melyik típus a legolcsóbb). Nem tudtam pontosan, h melyik kompatibilis erre jó az oldal (természetesen a drágábbik 4 eres, fűtött kell a kocsiba). Cserénél láttam, h nem egyezett a benne lévővel (bosch volt mind2 más sku számmal), de azért bekötöttem és köszöni szépen jól van
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Építő/felújító topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mobil flották
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest