- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Jofi81 #97159 üzenetére
Valószínűleg igen. Relatíve gyors és olcsó a javítása, gyakori hiba. Érdemes hamar javítani, mert nem tesz jót a motornak sem ha folyamatosan hidegen jár. Valószínűleg nálam is a gyári bírta kb 12 évig, utána került bele valami nem tudom milyen, ami fél évet bírt kb... úgyhogy hanyagolva a korábbi szerelőt ezt a mostanit úgy választottuk, hogy utángyártott, de elvileg ez fasza. Egy éve bírja, majd meglátjuk.
Ilyen 8-10 fok körüli időben nekem hamar meg szokott mozdulni a mutató, kb 10 perc után már beáll a helyére.
Ha a vízhőfok mégis jó és be melegszik és úgy nincs fűtés, akkor nem tudom hogy ezekben van-e fűtés csap, esetleg az okozhatja. Gyanítom ahhoz le kell bontani a középső konzolt, mert a műszerfal aljában van a radiátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest