- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Jofi81 #97159 üzenetére
Valószínűleg igen. Relatíve gyors és olcsó a javítása, gyakori hiba. Érdemes hamar javítani, mert nem tesz jót a motornak sem ha folyamatosan hidegen jár. Valószínűleg nálam is a gyári bírta kb 12 évig, utána került bele valami nem tudom milyen, ami fél évet bírt kb... úgyhogy hanyagolva a korábbi szerelőt ezt a mostanit úgy választottuk, hogy utángyártott, de elvileg ez fasza. Egy éve bírja, majd meglátjuk.
Ilyen 8-10 fok körüli időben nekem hamar meg szokott mozdulni a mutató, kb 10 perc után már beáll a helyére.
Ha a vízhőfok mégis jó és be melegszik és úgy nincs fűtés, akkor nem tudom hogy ezekben van-e fűtés csap, esetleg az okozhatja. Gyanítom ahhoz le kell bontani a középső konzolt, mert a műszerfal aljában van a radiátor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged