Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
MasterDeeJay #85410 üzenetére
Utolsó 2 a gyári méret, ha lehet, olyat rakj fel.
Minden más meg már eléggé vallásos.
-
Astra G kombira szeretnék rakatni 4 évszakos gumit. Nexen N Blue 4 seasons-t néztem ki. Méretben mit ajánlanátok? (195/65, 195/60, 185/65?)
Most valamilyen olcsó hankook nyári van rajta 195/60/15 méretben a gyári acél felnin.
Napi 50km-t megyek (90% városon kívül) -
nyikszi
őstag
Sziasztok! Keresnék Astra G-re fehér, ködlámpás első lökhárítót és merevítőt, elsősorban Bp-en vagy környékén. Valaki tudna segíteni hol lehet kapni jó eséllyel? Már egy halom bontót felhívtam.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
A 1345e-s hibaval elvittem az autot a schillerhez ...elvigelg megvolt a diagnosztika es lambdaszonda cseret es elvileg gyujtas modul cseret mondanak. erre 164ezres ajanlatot adtak!
astra h a16xer motor...
erdemes mashova vinni? vagy nyugodjak bele es fizessem ki..?
udv
balazs -
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy 1.7 isuzu G astraba (2002) utólag nagy meló tempomatot szerelni ha egyáltalán lehetséges? Mi az amire szükség lenne ha igen?
Előre is köszönöm!
Üdv! -
-
Szada85
aktív tag
-
-
bozont
veterán
válasz
-=RelakS=- #85397 üzenetére
Én nem hiszem hogy ilyen reklámozást az Opel, még saját termékeket talán, de biztos hogy ez sok embernél kiverné a biztosítékot. Érdemes lenne az Opelnél is rákérdezni a számra. De elég furcsa dolog az biztos. Érdemes lenne alaposan átvizsgálni a PC-d, nincs-e valami kártevő a gépen. Arra tudok még gondolni, hogy valami logolja a billentyűzetet és onnan szerezte meg az ilyen-olyan adataid.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
ArthurShelby #85396 üzenetére
Nevemen szólított, alvázszámot írt. Mondjuk nem egyeztettem az adatokat, de az a gyanúm, hogy a leeső telefon tartó izgatta fel a rendszert.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
-=RelakS=- #85393 üzenetére
De ott a küldő is az onstar? Megnézted rendesen?
Szerintem csalók lehetnek -
-=RelakS=-
veterán
válasz
bozont #85394 üzenetére
Ezekbe én is írtam
(jelenleg az első linken az első, a másodikon a második poszt, meg valamikor korábban is morogtam legalább az egyikbe)
Pont az okozza a zavaromat, hogy ennyi nyomi dolog történik a szám körül, de van valami köze az Opelhez. Azt ugyanis nem hiszem, hogy csak úgy véletlenül az OnStar üzenet átszivárgott erre a számra.
-
bozont
veterán
válasz
-=RelakS=- #85393 üzenetére
-
-=RelakS=-
veterán
Srácok, ismerős itt valakinek a +36305555517 telefonszám?
Linkeket szokott küldeni SMS-ben, hogy vegyek banggood-ról, stb.Ma egy olyan üzenet jött tőle, hogy az Astrám lopásérzékelője aktiválódott. A még furcsább, hogy az OnStar-tól azonos tartalmű e-mailt is kaptam.
Lehet, hogy ez a telefonszám nem is valami csalók cucca, hanem az OnStar értesítő száma, és reklámozásra is használják?
-
trassher
addikt
Facebook poszt: Alkudni pénzel a zsebben az auto mellett!!! [link] Akkor én most kikapcsolom a 'zinternetet.
-
Sza_Sa
senior tag
Srácok, honnan tudnám kideríteni, hogy milyen csomagtértálcát kellene rendelnem? 5 ajtós, az ajtó alatt van egy kisebb, csomagtartóba benyúló üreg. Csomagtér rendező szerintem nincs benne, bár nem is tudom hogy néz ki.
-
bazsimano
őstag
Budapestiek! Hol erdemes szervizbe vinni az autot 1345e hibaval vinnem! Csergo? Schiller vagy valami egyeb megbizhato?
-
-
törölt tag
Milyen olajat ajánlotok x18xe1-be ami brutál jó?
Esetleg vasárnap azaz ma bp-n hol tudok venni ?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
diablo1984 #85379 üzenetére
Az.
-
Petyyyyy
addikt
G Astra esetén pl ha "sokszor" veszed le és teszed vissza a lökhárítót, a sín elfárad és míg nem cseréled, nem fog tökéletesen állni. Pl fényszórót vagy adott esetben trafót nem tudsz máshogy cserélni.
Kicsit tényleg eláll, de nagyobb kérdés a hetedik képen a bal hátsó keréktől induló sérülés. -
bazsimano
őstag
válasz
Luck Dragon #85366 üzenetére
Koszonom! Szervizelni hol erdemes Budapesten?
-
footy
addikt
Sziasztok!
Ennél az autónál csak nekem tűnik úgy hogy csálé a motorháztető és az első és hátsó lökhárítok elállnak, vagy más is így látja?
-
Sziasztok!
Astra F 1994, 1.4 60LE.
Több nap állás után olyat csinál, hogy az önindító teker, de nem indul be. Akksi vatta új. Kiszállok, minimálisat megmozdítom, megtolom az autót kézzel a bal első ajtót fogva kb 10-20 centit gurul előre meg vissza, utána pöcc röff, egyből indul. Nem először van ez. Mi a rozsseb?
-
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
opel astra h-m van a16xer motorral. 01345e hibakodott dobott ki pedaltesztnél. Tudjátok mi az?
hova érdemes vinni budapesten? csergo? schiller?
udv mindenkinek
b. -
Laraxior
titán
Köszönöm, találtam is egy szép aranyszínűt
-
Petyyyyy
addikt
-
Laraxior
titán
Esetleg nincsen valakinek valami infoja arról, hogy az Insigiámra milyen széles 20"-os felnit kereshetek ami rámegy és el is fordul a kerék, anélkül, hogy beleérne a kaszniba, illetve ajánlott gumiméret is érdekelne.
Dunlopot találtam olyan 560EUR környékén, de fene tudja, hogy autóknál az milyen, motoromon Dunlop volt, azzal megvoltam elégedve. -
bexinho23
őstag
válasz
farkas-j #85358 üzenetére
Koszonom a valaszt mindkettotoknek. Sarukat megtisztitottuk, akkut berendeltem delelott. Remelhetoleg kedden mar beszerelhetem. Ma szerelotol eljove sem volt gond, o is ment ma vele. Delutan is megyek majd vele.... remelem valoban csak ennyi a problema.
Testkabel amugy merre van a C corsaban, ami a motort koti ossze a karosszeriaval? Apu kereste, mert elmondasa szerint annak idejen a ladanal volt ugyanilyen problemaja.
-
nemszabad
tag
Sziasztok!
Opel Combo B (1,7 D, Isuzu, 1996. 06. hó) esetén hová rejtették a km óra jeladót? A km órám nem mutat semmit, néha fel-ugrik, de ennyi. Vagy nem biztos, hogy jeladó gond van?
Igazából csak a számláló hiányzik (bosszantó, hogy 490 ezernél megáll, az 500-ra átfordulást meg akartam nézni), a sebességet a motor hangjából már tudom (fordulatszám-mérő nincs).
Ha esetleg van valakinek szerelési kézikönyv, azt is szívesen (meg)veszem. B Corsa könyve is jó lehet, ha csak a lökettérfogatban van különbség (azokba nemigen került az 1,7-es, csak 1,5-ös).
Köszönöm!
Üdv.:
Peti
-
bexinho23
őstag
Hello!
Segitseg kellene.
Hibajelenseg: elindultam A-bol B-be (25km), megalltam idokozben, majd elertem utam vegehez. Elinditanam az auto, de csak suru kattogas hallatszik a biztositektabla iranyabol, vibral a legzsak jelzo a muszerfalon, semmi. Kesobb eakapcsoltam a lampat, inditoztam, de nagyon gyenge volt, lassab kerreges. Srac, aki segített betolni, azt mindta, tuti az akku halt be.
Haza mentem vele 25 kmre, szerelohoz bevittem (nem volt otthon), kozpontizarral mar nem tudtam razarni, nagyon gyenge volt. Ott hagytam.
3 ora mulva hiv a szerelo, hogy ketszer is poccre indult, meg felkapcsolt lampaval is.
Holnap megprobalja felmelegiteni a kocsit, hogy hátha melegen hozza a problemat, mert nem meri azt mondani, hogy akku hiba.
Akku kb. 3-4 eves.
Szenkefe csere volt 1.5 eve.Esetleg van valami otletetek?
-
Declare
őstag
válasz
stickermajom #85352 üzenetére
Nem tudom sajna...anno en is utanaolvastam, h mi a rosseb ez a karistolas es ilyeneket talaltam...aztan mondom jo, akkor ha nem is pont ez, de valami ilyesmi es tovabb nem foglalkoztam vele.
A legtöbb auto csinal valami ilyesmit amugy. A Passat pl olyan, mintha a dpf pucolast is folytatna valahogy, miutan leall az auto, mert ugy tud zugni mint az allat. Szoval hagyni kell, had elje a kis eletet az auto...lefekveskor Te is feszkalodsz egy picit mire megtalalod az optimalis alvo pozt nem?
-
Findzs
addikt
Köszi a válaszokat.
Nem gondolták át ezt a zsaluvezérlés témát.
Én kipróbáltam, hogy magamra zárom a kocsit és 15 percen belül 4x is zünnyögött valami állítóka a műszerfal mögött.
Amint kinyitom az ajtót akkor is rögtön állítgat valamit. Akkor is ha nem volt lecsukva.
Azért furcsa mert az első h astrámba ilyet nem csinált. Igaz abban manuális klíma volt ebben meg digitális van.Arra a nagy műanyag takaró valamire sem emlékszem az elő h astrámból a tetőkárpiton.
Mondjuk erre jó lenne hogy aztán a középső kijelző helyére be lehessen rakni egy tabletet mondjuk, navigációnak, zenelejátszónak stb.Nekem ilyen szemüvegtartóm van: [link]
Megjárt már pár kocsit. A g astrába is felszerelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest