- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
-
Declare
őstag
-
-
törölt tag
válasz
Laraxior #84957 üzenetére
Az igen.
Én meg kevésbé frekventált helyen parkolok. Bevasarlaskor mondjuk auchannal oldalt is van bejárat, de minden paraszt a főbejárattol 1 méterre akar megallni oldalt meg sok az üres placc. Full biztonságos.
Egyébként egyszer láttam ilyen meghúzàst. De úgy hogy a csomagtartóba pakolt be a sértett, a tettes meg nem vette észre és úgy futott utánna gyalog az ember. Csodás történet volt👴
-
Szada85
aktív tag
válasz
Laraxior #84697 üzenetére
Szia.
Azért annyira ne kenödj el, összességében egyáltalán nem rossz autó az Insignia.
A legtöbb autónak elöfordulnak kisebb-nagyobb gondok márkától függetlenül, de ez a használt autó velejárója.
Amint írtad jól karbantartott autó, a vezérlést már cserélték (bár itt én speciel szoktam vásárlás után cseréltetni, mert mindenki azt Mond/pecsétel a könyvbe, amit akar), a váltó a 110 lovasban elvileg a M32-es széria, ennek ismert némi kényessége, de azt is írtad, hogy már cseréltek váltót ( ettöl mondjuk esetleg egy váltóolajcsere max 60 ezrenként nem árthat, illetve, ha nem tudod, hogy volt-e már az új váltóban cserélve, akkor érdemes lehet ), így az olajcsere intervallumot gyakoribbra veszed, akkor nagy gond nem feltétlen lehet.
Ebböl a motorból a 160 lovasnál lehet olvasni gyakrabban elöforduló csapágygondokról, amit jellemzöen a ritkán cserélt (30 Ezer Km-enként), valamint a nem a legjobb minöségü olaj okozhat, a Te változatodról kevesebbet olvasni, ha nagyon maximalista vagy, elviheted szakihoz, aki leveszi az olajteknöt, kipucolja azt is, és az olajpumpa kosarát, vagy megnézi akár a csapágyak állapotát, és utána elvezetsz a horizonton.Az Insigniát amiatt ekézik sokat, hogy az autó külsö méreteihez képest meglepöen szükösnek érzödik a belsö tér (de ez ugye emberfüggö), valamint, hogy Opelék talán picit túltöltötték anyaggal a kasztnit, és emiatt számottevöen nehezebb, mint a konkurencia, ami ugye mindenre kihatással van, dinamika, fogyasztás, stb..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Laraxior #84697 üzenetére
Mindenből lehet sz@r-t venni, és jót. Insikkel a turbó csövekkel volt baj az elején, de ezt már az összesbe cserélték. Illetve ha elvolt hanyagolva, csapágy gondok lehetnek. Más nem nagyon, futóművük az egyik legjobb, nem egy rohadósak. Én majdnem 2 évig használtam az enyém, kötelező dolgokon kívül egy hátsó csomagtérajtó kapcsoló gomb volt ami elromlott, más semmi.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Laraxior #84690 üzenetére
Bemelegedést tekintve benzin-dízel ugyanaz. Miután a víz eléri a 90°-ot/beáll üzemi hőmérsékletre, a teljes blokk csak a következő 25-30km megtétele után lesz üzemmeleg. Ide beszúrnék egy korábbi hozzászólást -> [link]
A lehűtésnél annyi, hogy az utolsó 5 km nálam egy levezető szakasz, gurítósan.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !