Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Hali,
P0171 es hiba, üzemanyagtartály lélegeztető szelep-ee vezető vissza.
gyári száma: 55 353 802
Típus száma: 0 280 142 440
Viszont itthon csak 0 280 142 442
Találtam, ami elvileg kompatibilis a gyári szám szerint, megrendeljem? -
FoLey-v
addikt
Köszönöm srácok!
Most nem tudok venni, februárban vagy márciusban szeretném venni.
A Golfot sem tudom mennyiért tudom elpasszolni. Pedig nemrég két küszöbrozsda megcsinálást meg alváz védelmet is kapott. Még sok finomságot is.
Esztétikai hibák vannak meg központi zár nem 100-os. De majd kiderül. -
Szada85
aktív tag
válasz
FoLey-v
üzenetére
Az 1.8-as benzines motor FL elötti (Z18XE-125Le) és utáni (Z18XER-140Le) variánsa is megbízható, kedvelt, jó választás egyébként a racionális autózáshoz.
Maga a Vectra -szerintem- egy elég szerethetö, jól szervizelhetö autó, amihez népszerüsége miatt alkatrészt is dögivel találni. Sokat cipelnek haza bontani is, így minden piszlicsáré dolgot be lehet szerezni, vagy akár utólag picit extrázni, finomabb belsöt, üléseket, stb.
Rozsdásodni nem igazán szokott, ha sérült volt, vagy valahol megsérül a fényezés, akkor ott persze lehetséges.A Golf után szerintem méretben egy kellemes lépcsö lesz, az utastere tágasabb, ha GTS-t nézel, akkor a hatalmasra táruló csomiajtóval pedig a parádésan pakolható csomagtér is hamar belopja magát a szívedbe. (Plusz talán kívülröl is kicsit sportosabb, mint a sima sedan változat.)
Elöfordulhat pár típusnyügje, de ezek mindegyike javítható, nem halálos egyik sem.Fenntartás témában nem vagyok releváns, mert nekem nagyobb benzinmotoros (3.2) változat van, de az együtt töltött két év, és közel 60e Km alatt komolyabb meghibásodása nem volt, szelepfedéltömítést cseréltettem (tipushiba ennél a mocinál), plusz kopó dolgok (féktárcsa/betét hátul) és olajcserék voltak (illetve vásárlás után vezérléscsere sallangokkal). Az 1.8-as tulajok sem szoktak sokat panaszkodni a klubban.

Többet nem írok, mert a végén megkapom, hogy mindenkit rábeszélek a nagy motorra, pedig....

Most ránéztem a HaHu-ra, és ennek fényében arra az oldalra állok én is, hogy érdemes lehet akár külföldröl beszerezni egyet, a magyar piac érdekesen árazott, ahogy nézem sokan árulni szeretnének és nem eladni, a mobile.de-n több finom találat is van.
-
Magnum_
nagyúr
-
Petyyyyy
addikt
válasz
FoLey-v
üzenetére
Kívánalmakat figyelembe véve ezt tudnám vizionálni - [link]
Itthon csak rosszabbak vannak.
Kicsi alku meg miegymás, papírozás és ott is van 1,1 körül.Vélemény erősen szubjektív: kellően nagy, csendes, kényelmes is. Rozsdáról nem igazán tudok, fenntartásról Szada fog tudni bővebben mesélni, nála azért nagyobb a tapasztalat.
-
FoLey-v
addikt
Ha nem gond hogy ide is felteszem a kérdést

Sziasztok!
Egyenlőre csak infók után érdeklődni,vásárlás február vagy márciusban történne meg.
Szeretném Golf IV 1.4 autómat lecserélni,frissebb megbízható autóra.
A kiszemeltem Opel Vectra C akár GTS-ben és 1.8 motorral,csak benzines jöhet szóban. Vélemény,fenntartása olcsóbb mint G4? A rohadás amit G4-ben szívtam sokat,főleg a javítási költségen..Ez Vectrán is előfordul?
Csak a 1.8 megbízható motor?
Ár: Az attól függ hogy G4-et mennyiért tudom elpasszolni 1-1,2millió ft amit rászánnék. -
tkesy
őstag
Nos, az újév kezdetén szeretném az alábbi képet itt hagyni, ezt sikerült "alkotni" tavalyi évben.

2018.05.15 - 2018.12.31
Az utolsó 500 km-en még romlott is egy tizedet az átlagom, 7925,7 km-nél 69,1 l volt az elhasznált benzin mennyisége. Felhasznált kW mennyiséget nem tudok mondani sajnos,- én is kíváncsi lennék rá,- mivel elég sok helyen töltöttem, nem csak otthon, (egyébként ott sem méricskéltem) és azt sehol nem jelzi... (tudtommal)Az "A" számlálót hagytam futni, a "B"-t viszont nulláztam, aztán meglátjuk mi lesz idén....

-
-=RelakS=-
veterán
Van új fényszóró. Úgy tűnik, hogy most már nem "lóg" a legszélső szegmens a távfény jobb oldalán, majd megint meg kell néznem az Aldi fehér falán

Párásodás miatt még vissza fognak hívni, rendeltek alkatrészt, bár reggel még húzták a szájukat, hogy ilyenről a németeknél sem hallottak
-
törölt tag
Sziasztok,
Elkezdett lotyogni / razkodni a bal visszapillanto tukrom.
Ezzel hazilag lehet valamit kezdeni? Csavarozva vagy ragasztva van?
Koszonom! -
-
diegho
nagyúr
J Astránál mik a típushibák? 1.6 szívó és 1.4T is érdekelne. Lassan tényleg le kellene cserélni a Merivát valamire.
-
zolikaDB
veterán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Ez egy 100+ ezres rendszamtabla elvileg, az durvan egy vezerles csere meg ezmegaz

-
zolikaDB
veterán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
WNI rendszam kicsit erteknovelo

-
Ismét eltelt egy év, veletek együtt. Sok remek Opelt láttam itt, és sok hasznos dolgot, olvasnivalót is kaptam tőletek!
Egészségben, boldogságban, sikerekben és nem utolsó sorban kilométerekben gazdag 2019-es esztendőt kívánok minden kedves csoporttársnak ! 🙂 -
N.Ferry
senior tag
Rendben, meggyőztetek!

Átlag mennyi szokott lenni egyébként egy fóliáztatás?
Ezt még belinkelném.

Erről esetleg tapasztalat?
-
N.Ferry
senior tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Indok?
Gyatra minőség? Szabályellenes?

-
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Szolgáljon téged sokáig.

Típus hibákat tessék majd végig nézni, ha azokkal minden oké, akkor nagy baj nem lehet már. -
odorgg
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Szép!
De azért mehet neki majd egy fényszóró polír

-
myke01
senior tag
2010-es Meriva A -val kapcsolatban lenne kérdésem:
Érdekelne ,hogy a 205/55 R16 méretű gumi elfér-e az első kerékjárati ív alatt? Tehát fordulásnál nem érhet-e hozzá a karosszériához ?
(A gyári gumik 205/50 R16 méretűek a gyári könnyűfém felnire szerelve.) -
N.Ferry
senior tag
Tehát akkor elvileg se műszakin, se a rendőr nem köthetne bele ebbe se?

-
N.Ferry
senior tag
Sziasztok!
Gondolom ( meg az ide vonatkozó magyar jogszabályokat átnézve) az ilyen fajta sötétítést gyorsan felejtsem el?

-
törölt tag
Létezik hogy innét láttam valakit egy pöpec C vectrával a Lehel csarnokban Dec 23.án?
-
zolikaDB
veterán
Jaro motornal az auto fűt, alaptézis.
Ha leallitom a motort, es a viz jo darabig 90 fok koruli, jaratom a ventillatort mondjuk 2-esen, akkor par perc mulva miert csak hideget fuj...? -
bucilali
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Igen, garanciális...
Köszi és BUÉK Mindenkinek!

bucilali
-
-
bucilali
aktív tag
Hali Mindenkinek!
Van egy J Astrám, most januárban lesz 2 éves... Megadta magát a jobb első ajtóban a hangszóró..
Kicserélik gariban?Köszi és üdv: bucilali
-
Tikakukac
titán
válasz
hdanesz
üzenetére
Rossz ötlet. A felső 3 centi nem hiányos, hanem lecsúszott, mert kiakadt a 2 vágatból, ami a helyén tartja. Én is besz0ptam, de mivel kárpitot kellett bontani megnéztem és láss csodát, nem hiányzott, hanem szépe lehúzta az ablak. Ha bírod húzd vissza. Ha nem, kárpit le és rakd helyre.
-
Tikakukac
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Bármi legyen benne, mindenképpen túl drága. Egy olajszűrőnél a Hengst ugye a gyári beszállító és a gyári gyári között 40 forint van. Ezt megértem. A minimum dupla árat egy szelepfedél tömítésnél nem

-
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Az alany egy 2005 vagy 2006-os
évjáratú G Astra, 5ajtós.
A problémám a következő: a jobb hátsó ajtó ablakán az üveg fix illetve mozgó részei közötti gumira lenne szükségem. A felső kb. 3centi hiányos...és eléggé süvít miatta a szél, főleg 100 fölött.Gondolom bontóban érdemesebb keresgélnem. Ezt lehet külön kapni vagy csak üveggel együtt vágják hozzám? Valamint a szerelés érdekelne. Bonyolult vagy egyszerűen kivitelezhető?
Köszönettel,
Dani -
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Siman lehuztam egyben, miutan egy fokpiszkaloval megonditottam egy reszen.
Napom: [link]
-
válasz
Magnum_
üzenetére
Hogyan szedted le,lehúztad?
Igaz ez szubjektív dolog, de egyáltalán nem áll jól neki a fekete hatás. Az első indokom hogy "olcsó" hatása lesz az egésznek.
Második hogy egyáltalán nem nézki vele jól , króm kerettel és a szép "alumamusszal" igen is illik a krómozott hűtő maszk és a díszléc a csomagtartón, így együtt sokkal szebb az összhatás.
Tikakukac
Nem írja a márkát, de majd januárban majd kiderül hogy mi is lesz benne. -
farkas-j
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Én a Merivámban ilyen aranysárgára cseréltem az eredeti ködlámpa izzót. Brutál jó, köröket ver az eredetire.
-
Tikakukac
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az kicsit sok lesz. A kicsit sok alatt azt értem, hogy nagyon. Gyári meg nincs, az is Elring lesz esélyesen.
-
lsebestyen
addikt
válasz
klajos27
üzenetére
Hali! Injektoros lesz az, vagy a motorkód nem stimmel. De 2001-es Astrát már szerintem biztos nem gyártottak karbival. Szerintem a benzinszivattyú nem megy. Hátsó ülés alatt először ki kéne mérni, h gyújtásra mutat-e valamit, ha igen, akkor maga a pumpa adta fel. Kb. 10 perc alatt kicserélhető.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
2,5k-ból már rendesebbet teszel alá, hajrá. Nem tétel. Ezért sem értettem miért gányoltak a szervizben vele anno.
Más: ködlámpa megdolgozott a pénzéért. Kegyetlen, hogy mi köd bír lenni errefelé. Viszont azt vettem észre nem is előre világít érdemben, hanem oldalra. Kicsit jobb, mert látsz színeket és mákod van elkapod az őzike tekintetét, talán erre jó. De nem csoda ez sem sajnos.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Irtam, hogy megfolyt.

-
-
zolikaDB
veterán
-
Magnum_
nagyúr
-
-
-
beg
veterán
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Lenne egy hülye kérdésem. A kocsi a forgalmi illetve a törzskönyv szerint 2005-ös gyártású. Az alvázszám alapján pedig 2006.
Forgalomba helyezve pedig 2007.01. hóban lett.
Ebből lehet valami galiba?
Olyat sokszor láttam, hogy év vége felé gyártott autó csak a következő évben került forgalomba. De ilyet még nem. Egy G Astráról van szó amúgy. -
Tikakukac
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Hümm. Elringet raktam fel talán, meglátjuk mit tud. Ha kicsit párázik az nem zavar, csak retket ne termeljen sokat. Ilyen alapon 5 évente tényleg cserélhetnék minden gumivackot

-
Hachiko95
aktív tag
válasz
klajos27
üzenetére
Akkor itt egy kép [link], gondolom így néz ki. A szelepfedél "felett" van a nagy GM feliratos injektorház, amibe a nagy szívócső vezet, rajta 2 nagy csavarral, azt leszedve belenéznék, hogy egyáltalán jut-e üzemanyag a szívósorba, persze indítózás közbe.
Ha nem így néz ki a szívó rész, akkor tényleg karburátoros, hasonló elvet kell ott is követni, csak ott nem tudom, hogy fog látszani. Központi befecskendezésesnél simán látszik, ahogy fecskendezi be az üzemanyagot a pillangószelepre [link].
-
Magnum_
nagyúr
Q, elallt, el is kezdett szaradni, le tudtam mosni.
[link]Praktikerben volt rubber spray, neki is alltam a jateknak. Elol es hatul a krom lec + jel.
Ha csunya lesz, lehuzom.
Praktiker kedvezmennyel 2700ft volt. Ennek jobb a duznije, mint a plasti dipnek. (Vagy mar ugyesebb vagyok)
[link]Garazsban mar megy a hosugarzo
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kicserélik gariban?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)