Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz Luck Dragon #86997 üzenetére
Sehogy, azt Saint_ írta #86989-ben, csak visszakérdeztem rá.
Szada - Szent habakukk! Alaposan megleptél most ezzel a két pakettel.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
mohabá 007
aktív tag
Folyamatosan nyomom a lefelé gombot amíg teljesen le nem megy az ablak, de még továbbra is nyomva tartom, kb: 1 - 2 mp múlva hallani egy halk kattanást. Ezután ugyanez a művelet felfelé. Minden ajtónál külön kell programozni, ha elfelejti,hogy mi a dolga.
Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
Szada85
aktív tag
válasz Petyyyyy #86994 üzenetére
Mert ez OPC line is. Egészen pontosan OPC Line-Paket2.
Létezett sima OPC Line-Paket 1 is, az kimerült egyszerü toldatokban, apró spoilerben, míg a Paket2 már OPC lököst, Recaro üléseket, OPC stílusú váltógombot (ez van sztem a képen is), meg még pár dolgot. Cserébe belekerült 1500-2000€-ba a csomag. -
-
Magnum_
nagyúr
Ki cserelt mar izzot H astran? Dobozban all hetek ota a fasza H7, tegnap nekialltam, de nem tudtam lecsatlakoztatni a stekkerrol.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-=RelakS=-
veterán
Nincs valakinek 1000pfs körüli kamerája kölcsönbe? Az üdvözlőfények a 240fps-en kifognak
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Petyyyyy
addikt
válasz Magnum_ #86989 üzenetére
Ez már az FL beltér? Eléggé le vagyok maradva H Astra ügyileg IS.
Váltógomb csere - [link]Nincs szükségem két autóra. Hirdettem az Astra-t hónapokig, de dióhéjban sokallták az árát, 600-ért meg nem fogom eladni.
Szada - Pont ez ugrott be nekem is. Ugye OPC Line-ként van fent, de az jobbára csak a külső optikát fedi le. Erre itt van egy kvázi OSV. Alvázszámra keresve ez bizony így gurult le a szalagról.
[ Szerkesztve ]
-
-
Szada85
aktív tag
válasz Petyyyyy #86988 üzenetére
Pacek darab annyi szent.
Már csak arra lennék kíváncsi - de tudom, sosem fogok erre választ kapni -, hogy vajon melyik rüsselsheimi "Év dolgozója" rakta össze így a csomagot, hogy a dízelböl csináltak ilyen mérges optikás gyári kiadás Recaroval, meg mindennel, de a 200 lovas benzinesböl meg nem? #fail
Vagy egy G-hez hasonló, limitált H OPC Caravan széria lehetett volna legalább. -
-
-
dSERiES
senior tag
válasz Magnum_ #86979 üzenetére
De a rendszámvilágítást ha led-re cseréled hibát dob, vagy csak szimplán nem világít? Nekem azt nem figyeli a rendszer (helyzetjelzőbe már nem tudok led-et tenni, nekem se volt jó, C Vectra - full can).
Ezek esetleg? Vagy ez?Nekem van otthon mindenféle színű ilyen led-em majd megnézem világít-e.. de egyszer kiégett az izzó és nem sípolt, gondoltam akkor oda simán mehet a led.
⊿sff⊿
-
Rosep
senior tag
válasz mohabá 007 #86953 üzenetére
Azt hogy is kell?
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz Magnum_ #86979 üzenetére
Gondolom ezen már túl vagy, de ha esetleg mégsem: ha A pozícióban nem megy a LED, fordítsd meg. Nem mindegy hogy van a foglalatban.
Régóta hajtom az egyszerű fehér fényt, ami nem LED, de eddig 0 siker. Úgy fest ez a VAG csoport kiváltsága marad, az ő rendszám világításuk nagyon csecse.
-
Magnum_
nagyúr
Sracok!
A H astraban (cabrio) w5w izzo a rendszam vilgitas.
Volt itthon errorfree led, de azzal nem megy. Sarga feny meg nem kell. Mit ajanlotok?[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
-
Graphics
Jómunkásember
-
Tikakukac
titán
válasz Graphics #86972 üzenetére
Valahogy szedd ki, ha nagyon nem, nos, akkor hegesztgetés lesz belőle. Utána másik csavar és tömítés 300 forintos tétel, ha okosan húzod meg, akkor egy csavar 4-5 olajcserét simán kibír kopás nélkül.
Hangra: ezt így Isten meg nem mondja. A 3 hengeres motor kiegyensúlyozatlan, plusz barom a hangja is alapból, lehet nincs semmi baja.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Graphics
Jómunkásember
Másik kérdésem ezzel a motorral kapcsolatosan, hogy nincs szép hangja a motornak, alapjáraton rázkódos hangja van, gázra kisimul...
Tudom, hogy nem ez a motorgyártás csúcsa, kevés a km is a kocsiban, mert ismert az előélete, de létezhet, hogy vezérléshez kell nyúlni?
-
Tikakukac
titán
válasz Graphics #86970 üzenetére
Nem rettenet az, ha nincs beletépve, mint a bolond nagyon szépen kijön. Jellemzően itt azzal van a gond, hogy nyomatékkulcs az minek alapon majd kézre nyomatékol a mester. Utána meg van nézés, hogy miért megy tönkre a csavar meg a kulcs is.
Ha találsz olyat, ami ugyanilyen, tömítés is rendben, akkor cserélheted.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Graphics
Jómunkásember
Hallo mindenki.
Van egy 1.0 Corsa a családban, 1998-as.
Olajleeresztő csavarja elég gatya, a héten cserélnék benne olajat, és már alig bírtam ezt a gyári torx-os rettenetet.... szóval nem nyírnám el.
Kérdés, van-e valami helyettesítő, akár hatszögfejű, bármi, ami populárisabb...
-
Tikakukac
titán
válasz Tothgera30 #86968 üzenetére
Gugli segít, én csak belepörgettem egy Vectra C kiütésébe, ott ment.
-
Tikakukac
titán
válasz Tothgera30 #86966 üzenetére
Elviekben igen.
-
Tothgera30
Ármester
Kerékcsere alkalmával a téli szettbe nem kerültek TPMS szenzorok. A jelzést a műszerfalon OPCom-al ki lehet kapcsolni (tél erejéig)?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Doggy dog
senior tag
-
-
mohabá 007
aktív tag
A másik állítót nem látod, mert egy műanyag sapi takarja, azt ki kell pattintani.világítás astra g
A két csavar lehet, hogy pont fordítva működik.Ha szerencséd van, a lámpatesten valamelyik állítócsavarnál van egy ilyen jelzés: 1,2% Ez a magasságállító csavar. Ezt ne tekergesd, az neked jó.[ Szerkesztve ]
-
zolykaaa
csendes tag
Tudna valaki segiteni van egy vectra c benzines uj vizpumpa a termosztát nincs benne és mégis forr a viz benne.
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok Urak!
H astránál első rugóknál van-e rugótányéron gumi?
Ecaton nem látom rajzon.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
trassher
addikt
4 db lengéscsillapító, 2 féktárcsa + betét szereléssel 110.
Redmi Note 7
-
Tikakukac
titán
Nope, 2 állító van. Egyik viszi fel-le a foncsort, másik balra-jobbra. De ha a búra rossz vagy a foncsor akkor 2 napig tekerheted garázs előtt vagy padon is, nem lesz jó. Nekem mutatta a faszi, vissza is állt a mérő elé, hogy hiába tekeri a letörés nem pont ott van. Mondom okay, nálad okosabb senki sem lesz, meg pontosabb sem. És itt lett a vége a sztorinak, 2 fok eltéréssel élem az életem
-
_q
addikt
válasz mohabá 007 #86952 üzenetére
Viszont csak felfelé lehet a lámpát állítani nem? Olldal irányú állítás is van?
-
mohabá 007
aktív tag
A képek alapján csak annyi a baj, hogy a baloldali túl balra van állítva, vakítod a szembejövőt, ezért jeleznek villognak. ( szerintem )
A fénytörésed is olyan, amilyennek lennie kell.
[ Szerkesztve ]
-
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
Akiknek 1.6-os X16SZR F Astrájuk van. Egy tele tankkal mennyi km-t tudtatok elmenni? -
Tikakukac
titán
Ioncseréltet kapsz úgyis a boltban. A köznyelv keveri őket, de a desztvíz, ami tényleg desztvíz mocsok drága amúgy
mandras81: Szelektív okosság? Fura. Vannak dolgok amik egy idő után buknak ki. Bömbi EGR miatti leégés pölö. Az is mostanra lett tuti, pedig nem tegnapi kocsi.
[ Szerkesztve ]
-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Tervben van egy 2.2 direct-es 2005-ös Vectra C (FL) vásárlása. Amikor utánanéztem ennek a motornak, láttam hogy benne van az ominózus 20 nem ajánlott motor listájában. Viszont, ami az érdekesség, hogy itt a fórumon visszaolvasva a korábbi kommenteket, a cikk 2014-es megjelenése előtt ajánlott volt ez a motor, és csak ezutáni kommenteknél látom, hogy savaznák.
Szóval az a kérdés, hogy akinek valóban van ilyen autója, annak mi a véleménye róla? Teljes vezérléscsere után kell izgulnom, hogy nagyobb eséllyel cserben hagy? Azt olvastam még, hogy a vezérlés problémái mellett a másik dolog a nagynyomású szivattyú kehe, viszont ebból 60e Ft körül lehet felujítottat venni, ami nem tűnik húzósnak.
Egyszóval, a cikket figyelmen kívül hagyva, szimplán az itteni saját tapasztalatokra építkezve ajánlott ez a motortípus?
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz diablo1984 #86894 üzenetére
Oké, akkor nem húzom le.
A fagyállós kérdésre esetleg valaki?
-
_seth_
veterán
válasz Szada85 #86430 üzenetére
"Az est konklúziója, hogy a B Vectra az Opel Alfája és Omegája"
Valószínűleg pont ezért esett az alábbi figyelemfelkeltő videóban is egy igazán rendkívüli autóra a stáb választása:
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
-=RelakS=-
veterán
válasz stickermajom #86932 üzenetére
Csinálj videót a hazakísérő fény indulásáról
240fps-el villog, mint a diszkófényItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Gastraban a jobb és bal szélső szellozorostelyt hogy lehet kivenni? ( A baloldalit nyilván a világítás konzollal együtt?)
A felső befuvonal lévő szegecset szetfurtuk, de maga a betét nem akar kijönni, erőltetni meg nem szeretném, eltorni se lenne jo.
Az első képen látható vilagosszurke "kupak" fogja az egészet, azt hogyan lehet leimadkozni onnan?
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
-
Rosep
senior tag
Érdekes dolgot csináltak ma reggel a hátsó ablakemelőim (Zafira B). Nem tudom ez is a kábelköteg szakadás egyik tünete lenne?
Ki akartam szellőztetni, ezért a hátsókat lehúztam 10 centit. Mikor vissza akartam húzni, egy pillanatra megindultak felfelé, aztán lementek megint 10 centit. Ez ment 2x-3x mire megindultak felfelé rendesen. Próbáltam sokszor de mindvégig így működtek.[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
válasz mohabá 007 #86920 üzenetére
Köszi, keresek majd valahol egy ilyen felületet és megnézem.
-
Markizmark
addikt
válasz mohabá 007 #86923 üzenetére
Ja értem, úgy stimmel.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz Markizmark #86922 üzenetére
Műszakin direkt megnézettem, a bal oldal jó, a jobb oldal van kicsit lejjebb, csak még lusta voltam állítani rajta.[kép]
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz mohabá 007 #86920 üzenetére
Úgy látom mintha a bal fényszóród följebb vetítene, ami nem jó.
-
mohabá 007
aktív tag
Sokkal egyszerűbb, érthetőbb lenne a helyzet, ha simán feldobnál egy képet a lámpák vetítési képéről.Egyből kiderülne, melyik lámpatest áll csálén, amelyik a szembejövőket vakítja,hol van gubanc.Ehhez nem kell más, csak egy falfelület, amitől kb: 5 méter távolságban megállsz,tompított bekapcs, és katt.Ha minden oké, a vetítési kép ilyen:
Ugyanez közel a falhoz:[kép]
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Na megjöttek Aliról a TPMS szenzorok, kinézetre ok, majd beszerelés után még referálok. Itthoni cirka másfél darab árából volt meg a 4.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
177000 km-es Astra G-be (Z16XEP) Castrol 5W40 olaj került az 5W30 helyett. A szerelő szerint jobb, Ti mit gondoltok?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Megint én.
1.6-os G Astrába (X16XEL) milyen olajat érdemes/ajánlott rakni? Amit tudni kell az autóról az az, hogy kb. 2 éve kapott egy teljes motorgenerált (fúrás, dugattyúk, gyűrűk, minden...), és 10W40-es Eneost raktak bele a szerelők az azóta történt mind a két olajcserénél. 5W40 nem lenne ajánlottabb bele, főleg így a hidegebb időkhöz közeledve?
Az felújítás előtt nagyon ette az olajat, a felújítás óta egy csepp sem fogy.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
-
Tikakukac
titán
válasz Petyyyyy #86905 üzenetére
Nyilván józan ész határait betartva, teherautó akkut mondjuk már ne, de a gyári 44Ah amiket beraktak 55 meg 60-62 környéke teljesen sima.
100-as akku bakker, az már bőven átlépi az okos határt
-
Petyyyyy
addikt
válasz AMD Power #86903 üzenetére
Mivel 70A-s a generátorod - hacsak nem lett cserélve nagyobbra - így mindenképp ennél kissebb kapacitású akkut javaslok. Gyárilag ezekkel szerelték az F Astra-t:
A márka már vallás kérdése - ki mire esküszik.
Tikakukac - Azzal érdemes csínján bánni. Ha nagyobb az akkud, mint a generátorod (pl 100 vs 70) és fogyasztás is van rendesen, akkor a generátor nem lesz képes kellően feltölteni a telepet. Cimbi szívta meg, mert a Swiftben 100-as akku, meg talán 60-as(?) generátor. Persze most nincs szó hangnyomás versenyről, de érdemes figyelni erre is.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Nekem a fapad Astraba milyen es mekkor aksit lenne erdemes venni?
-
Markizmark
addikt
válasz diablo1984 #86898 üzenetére
Átégett a hengerfej tömítés 2 henger között. Síkolás után túl sok hiányzott a saját hengerfejéből, ezért bontottat kapott. Azon ki lett cserélve az összes szelepszár szimering, szívósor, leömlő tömítések, stb. Belekerültek az én majdnem új hidrotőkéim és ennyi. Ha már lent volt a hengerfej akkor felülről amennyire lehet meg lett vizsgálva a henger, meg a dugattyúk. A henger nem vállas, a dugók oldalra nem mozognak.
Ennyi. Szépen jár meg minden, csak fogy az olaj.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Asszociációs játék. :)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- CPU léghűtés kibeszélő
- Xbox tulajok OFF topicja
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest