- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hány éves a kocsid?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz Luck Dragon #86997 üzenetére
Sehogy, azt Saint_ írta #86989-ben, csak visszakérdeztem rá.
Szada - Szent habakukk! Alaposan megleptél most ezzel a két pakettel.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
mohabá 007
aktív tag
Folyamatosan nyomom a lefelé gombot amíg teljesen le nem megy az ablak, de még továbbra is nyomva tartom, kb: 1 - 2 mp múlva hallani egy halk kattanást. Ezután ugyanez a művelet felfelé. Minden ajtónál külön kell programozni, ha elfelejti,hogy mi a dolga.
Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
Szada85
aktív tag
válasz Petyyyyy #86994 üzenetére
Mert ez OPC line is. Egészen pontosan OPC Line-Paket2.
Létezett sima OPC Line-Paket 1 is, az kimerült egyszerü toldatokban, apró spoilerben, míg a Paket2 már OPC lököst, Recaro üléseket, OPC stílusú váltógombot (ez van sztem a képen is), meg még pár dolgot. Cserébe belekerült 1500-2000€-ba a csomag. -
félisten
-
Magnum_
nagyúr
Ki cserelt mar izzot H astran? Dobozban all hetek ota a fasza H7, tegnap nekialltam, de nem tudtam lecsatlakoztatni a stekkerrol.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-=RelakS=-
veterán
Nincs valakinek 1000pfs körüli kamerája kölcsönbe? Az üdvözlőfények a 240fps-en kifognak
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Petyyyyy
addikt
válasz Magnum_ #86989 üzenetére
Ez már az FL beltér? Eléggé le vagyok maradva H Astra ügyileg IS.
Váltógomb csere - [link]Nincs szükségem két autóra. Hirdettem az Astra-t hónapokig, de dióhéjban sokallták az árát, 600-ért meg nem fogom eladni.
Szada - Pont ez ugrott be nekem is. Ugye OPC Line-ként van fent, de az jobbára csak a külső optikát fedi le. Erre itt van egy kvázi OSV. Alvázszámra keresve ez bizony így gurult le a szalagról.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Szada85
aktív tag
válasz Petyyyyy #86988 üzenetére
Pacek darab annyi szent.
Már csak arra lennék kíváncsi - de tudom, sosem fogok erre választ kapni -, hogy vajon melyik rüsselsheimi "Év dolgozója" rakta össze így a csomagot, hogy a dízelböl csináltak ilyen mérges optikás gyári kiadás Recaroval, meg mindennel, de a 200 lovas benzinesböl meg nem? #fail
Vagy egy G-hez hasonló, limitált H OPC Caravan széria lehetett volna legalább. -
félisten
-
-
dSERiES
senior tag
válasz Magnum_ #86979 üzenetére
De a rendszámvilágítást ha led-re cseréled hibát dob, vagy csak szimplán nem világít? Nekem azt nem figyeli a rendszer (helyzetjelzőbe már nem tudok led-et tenni, nekem se volt jó, C Vectra - full can).
Ezek esetleg? Vagy ez?Nekem van otthon mindenféle színű ilyen led-em majd megnézem világít-e.. de egyszer kiégett az izzó és nem sípolt, gondoltam akkor oda simán mehet a led.
⊿sff⊿
-
Rosep
senior tag
válasz mohabá 007 #86953 üzenetére
Azt hogy is kell?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Tikakukac #86978 üzenetére
NEkem gyorsítva ment volna, mert van hozzá Milwaukee kulcs, plusz krokodil is, amivel haladós, de most minden keréknél meg volt ragadva az alufelni...
így kellett még erőkar... de végül meglett. A héten már több kerékcserét nem csinálok.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Petyyyyy
addikt
válasz Magnum_ #86979 üzenetére
Gondolom ezen már túl vagy, de ha esetleg mégsem: ha A pozícióban nem megy a LED, fordítsd meg. Nem mindegy hogy van a foglalatban.
Régóta hajtom az egyszerű fehér fényt, ami nem LED, de eddig 0 siker. Úgy fest ez a VAG csoport kiváltsága marad, az ő rendszám világításuk nagyon csecse.
-
Magnum_
nagyúr
Sracok!
A H astraban (cabrio) w5w izzo a rendszam vilgitas.
Volt itthon errorfree led, de azzal nem megy. Sarga feny meg nem kell. Mit ajanlotok?[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Tikakukac #86976 üzenetére
Köszi
Holnap viszem szerelőhöz, én túl energiát nem akartam most belefektetni, elég volt a kerekek átcserélése is vasárnapi programnak
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Tikakukac #86974 üzenetére
Igen, jogos, alapból trehány hangja van szegénynek... Én már eladnám inkább, 3 éve van nálunk, de lehet 4.
Itt az ideje frissíteni a modellen ,de lehet családon belül megmaradna.
Inkább valami felerősíti még ezt a rezonanciát, és ettől remeg egy kicsit a "bódé" is.
-
Tikakukac
titán
válasz Graphics #86972 üzenetére
Valahogy szedd ki, ha nagyon nem, nos, akkor hegesztgetés lesz belőle. Utána másik csavar és tömítés 300 forintos tétel, ha okosan húzod meg, akkor egy csavar 4-5 olajcserét simán kibír kopás nélkül.
Hangra: ezt így Isten meg nem mondja. A 3 hengeres motor kiegyensúlyozatlan, plusz barom a hangja is alapból, lehet nincs semmi baja.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Graphics
Jómunkásember
Másik kérdésem ezzel a motorral kapcsolatosan, hogy nincs szép hangja a motornak, alapjáraton rázkódos hangja van, gázra kisimul...
Tudom, hogy nem ez a motorgyártás csúcsa, kevés a km is a kocsiban, mert ismert az előélete, de létezhet, hogy vezérléshez kell nyúlni?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Tikakukac #86971 üzenetére
Oké, akkor javaslat azügyben, hogy ezt hogy szedjem ki, ha már a belső része nem az igazi?
Sajnos ez most szépen nem jön ki, és 1 órát elcsesztem vele... :/
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Graphics #86970 üzenetére
Nem rettenet az, ha nincs beletépve, mint a bolond nagyon szépen kijön. Jellemzően itt azzal van a gond, hogy nyomatékkulcs az minek alapon majd kézre nyomatékol a mester. Utána meg van nézés, hogy miért megy tönkre a csavar meg a kulcs is.
Ha találsz olyat, ami ugyanilyen, tömítés is rendben, akkor cserélheted.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Graphics
Jómunkásember
Hallo mindenki.
Van egy 1.0 Corsa a családban, 1998-as.
Olajleeresztő csavarja elég gatya, a héten cserélnék benne olajat, és már alig bírtam ezt a gyári torx-os rettenetet.... szóval nem nyírnám el.
Kérdés, van-e valami helyettesítő, akár hatszögfejű, bármi, ami populárisabb...
-
Tikakukac
titán
válasz Tothgera30 #86968 üzenetére
Gugli segít, én csak belepörgettem egy Vectra C kiütésébe, ott ment.
-
Ármester
-
Tikakukac
titán
válasz Tothgera30 #86966 üzenetére
Elviekben igen.
-
Ármester
Kerékcsere alkalmával a téli szettbe nem kerültek TPMS szenzorok. A jelzést a műszerfalon OPCom-al ki lehet kapcsolni (tél erejéig)?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Doggy dog
senior tag
-
félisten
-
mohabá 007
aktív tag
A másik állítót nem látod, mert egy műanyag sapi takarja, azt ki kell pattintani.világítás astra g
A két csavar lehet, hogy pont fordítva működik.Ha szerencséd van, a lámpatesten valamelyik állítócsavarnál van egy ilyen jelzés: 1,2% Ez a magasságállító csavar. Ezt ne tekergesd, az neked jó.[ Szerkesztve ]
-
zolykaaa
csendes tag
Tudna valaki segiteni van egy vectra c benzines uj vizpumpa a termosztát nincs benne és mégis forr a viz benne.
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok Urak!
H astránál első rugóknál van-e rugótányéron gumi?
Ecaton nem látom rajzon.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
trassher
addikt
4 db lengéscsillapító, 2 féktárcsa + betét szereléssel 110.
Redmi Note 7
-
Tikakukac
titán
Nope, 2 állító van. Egyik viszi fel-le a foncsort, másik balra-jobbra. De ha a búra rossz vagy a foncsor akkor 2 napig tekerheted garázs előtt vagy padon is, nem lesz jó. Nekem mutatta a faszi, vissza is állt a mérő elé, hogy hiába tekeri a letörés nem pont ott van. Mondom okay, nálad okosabb senki sem lesz, meg pontosabb sem. És itt lett a vége a sztorinak, 2 fok eltéréssel élem az életem
-
_q
addikt
válasz mohabá 007 #86952 üzenetére
Viszont csak felfelé lehet a lámpát állítani nem? Olldal irányú állítás is van?
-
mohabá 007
aktív tag
A képek alapján csak annyi a baj, hogy a baloldali túl balra van állítva, vakítod a szembejövőt, ezért jeleznek villognak. ( szerintem )
A fénytörésed is olyan, amilyennek lennie kell.
[ Szerkesztve ]
-
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
Akiknek 1.6-os X16SZR F Astrájuk van. Egy tele tankkal mennyi km-t tudtatok elmenni? -
Tikakukac
titán
Ioncseréltet kapsz úgyis a boltban. A köznyelv keveri őket, de a desztvíz, ami tényleg desztvíz mocsok drága amúgy
mandras81: Szelektív okosság? Fura. Vannak dolgok amik egy idő után buknak ki. Bömbi EGR miatti leégés pölö. Az is mostanra lett tuti, pedig nem tegnapi kocsi.
[ Szerkesztve ]
-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Tervben van egy 2.2 direct-es 2005-ös Vectra C (FL) vásárlása. Amikor utánanéztem ennek a motornak, láttam hogy benne van az ominózus 20 nem ajánlott motor listájában. Viszont, ami az érdekesség, hogy itt a fórumon visszaolvasva a korábbi kommenteket, a cikk 2014-es megjelenése előtt ajánlott volt ez a motor, és csak ezutáni kommenteknél látom, hogy savaznák.
Szóval az a kérdés, hogy akinek valóban van ilyen autója, annak mi a véleménye róla? Teljes vezérléscsere után kell izgulnom, hogy nagyobb eséllyel cserben hagy? Azt olvastam még, hogy a vezérlés problémái mellett a másik dolog a nagynyomású szivattyú kehe, viszont ebból 60e Ft körül lehet felujítottat venni, ami nem tűnik húzósnak.
Egyszóval, a cikket figyelmen kívül hagyva, szimplán az itteni saját tapasztalatokra építkezve ajánlott ez a motortípus?
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz diablo1984 #86894 üzenetére
Oké, akkor nem húzom le.
A fagyállós kérdésre esetleg valaki?
-
_seth_
veterán
válasz Szada85 #86430 üzenetére
"Az est konklúziója, hogy a B Vectra az Opel Alfája és Omegája"
Valószínűleg pont ezért esett az alábbi figyelemfelkeltő videóban is egy igazán rendkívüli autóra a stáb választása:
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
-=RelakS=-
veterán
válasz stickermajom #86932 üzenetére
Csinálj videót a hazakísérő fény indulásáról
240fps-el villog, mint a diszkófényItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Gastraban a jobb és bal szélső szellozorostelyt hogy lehet kivenni? ( A baloldalit nyilván a világítás konzollal együtt?)
A felső befuvonal lévő szegecset szetfurtuk, de maga a betét nem akar kijönni, erőltetni meg nem szeretném, eltorni se lenne jo.
Az első képen látható vilagosszurke "kupak" fogja az egészet, azt hogyan lehet leimadkozni onnan?
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
-
Rosep
senior tag
Érdekes dolgot csináltak ma reggel a hátsó ablakemelőim (Zafira B). Nem tudom ez is a kábelköteg szakadás egyik tünete lenne?
Ki akartam szellőztetni, ezért a hátsókat lehúztam 10 centit. Mikor vissza akartam húzni, egy pillanatra megindultak felfelé, aztán lementek megint 10 centit. Ez ment 2x-3x mire megindultak felfelé rendesen. Próbáltam sokszor de mindvégig így működtek.[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
válasz mohabá 007 #86920 üzenetére
Köszi, keresek majd valahol egy ilyen felületet és megnézem.
-
Markizmark
addikt
válasz mohabá 007 #86923 üzenetére
Ja értem, úgy stimmel.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz Markizmark #86922 üzenetére
Műszakin direkt megnézettem, a bal oldal jó, a jobb oldal van kicsit lejjebb, csak még lusta voltam állítani rajta.[kép]
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz mohabá 007 #86920 üzenetére
Úgy látom mintha a bal fényszóród följebb vetítene, ami nem jó.
-
mohabá 007
aktív tag
Sokkal egyszerűbb, érthetőbb lenne a helyzet, ha simán feldobnál egy képet a lámpák vetítési képéről.Egyből kiderülne, melyik lámpatest áll csálén, amelyik a szembejövőket vakítja,hol van gubanc.Ehhez nem kell más, csak egy falfelület, amitől kb: 5 méter távolságban megállsz,tompított bekapcs, és katt.Ha minden oké, a vetítési kép ilyen:
Ugyanez közel a falhoz:[kép]
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Na megjöttek Aliról a TPMS szenzorok, kinézetre ok, majd beszerelés után még referálok. Itthoni cirka másfél darab árából volt meg a 4.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
177000 km-es Astra G-be (Z16XEP) Castrol 5W40 olaj került az 5W30 helyett. A szerelő szerint jobb, Ti mit gondoltok?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Megint én.
1.6-os G Astrába (X16XEL) milyen olajat érdemes/ajánlott rakni? Amit tudni kell az autóról az az, hogy kb. 2 éve kapott egy teljes motorgenerált (fúrás, dugattyúk, gyűrűk, minden...), és 10W40-es Eneost raktak bele a szerelők az azóta történt mind a két olajcserénél. 5W40 nem lenne ajánlottabb bele, főleg így a hidegebb időkhöz közeledve?
Az felújítás előtt nagyon ette az olajat, a felújítás óta egy csepp sem fogy.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz Petyyyyy #86905 üzenetére
Nyilván józan ész határait betartva, teherautó akkut mondjuk már ne, de a gyári 44Ah amiket beraktak 55 meg 60-62 környéke teljesen sima.
100-as akku bakker, az már bőven átlépi az okos határt
-
Petyyyyy
addikt
válasz AMD Power #86903 üzenetére
Mivel 70A-s a generátorod - hacsak nem lett cserélve nagyobbra - így mindenképp ennél kissebb kapacitású akkut javaslok. Gyárilag ezekkel szerelték az F Astra-t:
A márka már vallás kérdése - ki mire esküszik.
Tikakukac - Azzal érdemes csínján bánni. Ha nagyobb az akkud, mint a generátorod (pl 100 vs 70) és fogyasztás is van rendesen, akkor a generátor nem lesz képes kellően feltölteni a telepet. Cimbi szívta meg, mert a Swiftben 100-as akku, meg talán 60-as(?) generátor. Persze most nincs szó hangnyomás versenyről, de érdemes figyelni erre is.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Nekem a fapad Astraba milyen es mekkor aksit lenne erdemes venni?
-
Markizmark
addikt
válasz diablo1984 #86898 üzenetére
Átégett a hengerfej tömítés 2 henger között. Síkolás után túl sok hiányzott a saját hengerfejéből, ezért bontottat kapott. Azon ki lett cserélve az összes szelepszár szimering, szívósor, leömlő tömítések, stb. Belekerültek az én majdnem új hidrotőkéim és ennyi. Ha már lent volt a hengerfej akkor felülről amennyire lehet meg lett vizsgálva a henger, meg a dugattyúk. A henger nem vállas, a dugók oldalra nem mozognak.
Ennyi. Szépen jár meg minden, csak fogy az olaj.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest