- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Hello!
Segitseg kellene.
Hibajelenseg: elindultam A-bol B-be (25km), megalltam idokozben, majd elertem utam vegehez. Elinditanam az auto, de csak suru kattogas hallatszik a biztositektabla iranyabol, vibral a legzsak jelzo a muszerfalon, semmi. Kesobb eakapcsoltam a lampat, inditoztam, de nagyon gyenge volt, lassab kerreges. Srac, aki segített betolni, azt mindta, tuti az akku halt be.
Haza mentem vele 25 kmre, szerelohoz bevittem (nem volt otthon), kozpontizarral mar nem tudtam razarni, nagyon gyenge volt. Ott hagytam.
3 ora mulva hiv a szerelo, hogy ketszer is poccre indult, meg felkapcsolt lampaval is.
Holnap megprobalja felmelegiteni a kocsit, hogy hátha melegen hozza a problemat, mert nem meri azt mondani, hogy akku hiba.
Akku kb. 3-4 eves.
Szenkefe csere volt 1.5 eve.Esetleg van valami otletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest