Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos XIII
aktív tag
2000 C corsán, hogy a bal első lámpabúrát levegyem, a lökhárítót is lekell?
-
_seth_
veterán
Délután találkozó a megszokott helyen, senki se felejtse el

-
Skynet258
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Akkor le is engedted ezek szerint... a leengedő szelep az hol van?
-
peppe79
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
A 29 éves Ladámat úgy adtam el, hogy egy gramm rozsda nem volt az alvázon. Ahogy kigurult a Merkurtól, kapott egy alapos Tuff-Kote Dinol alváz és üregvédelmet, a tél beállta előtt pedig a rozsdásodásra haljamos részek (motorháztető ill. csomagtartó fedél alatti vékony festékréteggel ellátott részek, küszöbök stb.) át lettek kenve motorolajjal.
Egyébként sok esetben tényleg egy vicc a gyári alvázvédelem, lásd például Dacia...
-
Tikakukac
titán
válasz
Skynet258
üzenetére
Vegyes infók vannak, én tutit nem találtam az Opel gyári szoftverében sem (tiedhez lehet van), 4-5 évet mondanak a szakik, hogy érdemes ledobni. Nem tétel, 4 max 5 litert bírsz kiimádkozni belőle, 5-6 ezer forint max amit költened kell.
én ilyet néznék, ezzel tutira nem lősz mellé és 2 liter kijön belőle.
-
Skynet258
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Hát akarja a fene cserélni, csak írták valahol, hogy pár évente nem árt, mert lerakódik ebben is mindenféle bizbasz és emiatt nem árt. Mondjuk a nem árt és az ajánlott két külön dolog, én nem erőltetem. Akkor az lesz szerintem veszek fagyállót, megnézem mennyi kell nagyjából és kikeverek pár decit - az arány 50% fagyálló 50% desztvíz az jó lehet nem? Holnap elugrom a Homasita-ba ott tuti vannak ilyen löttyök.

legelek: ahh de jó életmentő vagy, akkor ezért nem találtam a múltkor igaz csak felületesen kerestem...
Te is csak rátöltöttél pár decit az jóvan? -
Tikakukac
titán
válasz
Skynet258
üzenetére
Gondolom a szintre rinyál (mást mérni nem nagyon tud), fogod és után töltöd. Kézikönyvet túrd fel, egy narancssárgás folyadékkal megtöltött tartályt kell keresned. Hideg motornál síkon megnézed mennyi az annyi, jelölés is lesz rajta gondolom, hogy meddig kéne lennie és desztvízzel feltöltheted ha csak 1-2 decit kér. Fagypontban sokat nem ront, ha eddig -35 fok volt, simán elmegy.
Ha több is kell vagy tutira mész, akkor veszel 1 flakonka GM fagyállót, aztán lehet pancsolni. Kutakon van refraktométer, bemérek neked a lötyit, hogy mennyi a fagyáspontja.
Cserélni nem tudom miért akarod, de gondolom leeresztőt még raknak ezekhez is, nem kéne halálosnak lennie.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Skynet258
üzenetére
Tölts rá egy kis desztvizet, hogy szinten legyen, utána kúton be tudod méretni, mennyit hígult (nem kell félni, valószínű jelentéktelen mértékű lesz az eltérés). Ha régen nem volt cserélve, egybe lehet kötni azzal is, de tudni kellene a periódust és a fagyálló előírt minősítését.
-
Skynet258
veterán
Amióta hűvösebb lett minden reggel kiírja a gépezet, hogy ellenőrizzem a hűtőfolyadékot. Csak hűvösben, gondolom a tágulással függ össze a dolog. Na de a lényeg, hogy után tudom ezt én is tölteni? Olvastam le kéne engedni a mostanit, 50-50% víz (desztillált?) meg fagyálló. Leengedni nem tudom hol kell, perpill utántölteni se de majd a manual gondolom segít.
Igen, csak használom az autót, amúgy hülye vagyok hozzá. Zafira Tourer 1.6 SIDI. Parázok, hogy valamit kéne vele csinálni mert olvastam hogy a motor károsodhat, pár százezres sztorit okozva, szóval nem játszanék ezzel.
Vagy vigyem inkább szervizbe ha ilyen hülye vagyok hozzá?
De ez szerintem olyan amit nekem is meg kéne tudnom oldani azért... -
Tothgera30
veterán
-
Sanki
addikt
Na sikerült leszedni az ablaktörlő karokat, köszönöm a tippeket mindenkinek.

Végül úgy jött le, hogy a rugónál nyomtam lefelé, közben pedig egy villás kulccsal feszítettem felfelé a furatnál.
Jó sok gané volt a műanyag burkolat alatt, csoda, hogy lefolyt még a víz.
Belül a kesztyűtartó mögött izgalmas volt azokat a csavarokat kiszedni, amihez alig lehet hozzáférni (csókoltatom a tervezőt). Végül kijött minden, csappantyú cserélve, viszont a motor nem kompatibilis (elvileg ebből is két fajta van, ha jól tudom) a javított tartóval így a gyárival ment vissza, valamit majd még kezdek vele.. -
repvez
addikt
egy kérdés, a guminyomás szenzor a felnin vagy a gumin van? ha cserélek gumit nyárit télire vagy vissza akkor újra kell kalibrálni vagy ez automatikus.
Meg ha felnit cserélek és oda van szerelve az érzékelő akkor csak olyan felnit vehetek amin van ilyen adó, vagy utólagosan rátehető bármelyikre? akár a meglévő is tovább vihető ? -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mindenképp fotódokumentációval csináltatnám, hogy látszódjon később, nem rozsdát rejtegetsz alatta.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Érdekes - mondjuk a fed.comp esetleges csalását nem vettem figyelembe, akkor még 2-3dl több lehet.
-
Tothgera30
veterán
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Akkor eltérően látjuk a dolgot, mivel a gyári alvázvédelem (szerintem) egyenlő a nullával. Több külföldről behozott régebbi (15+ éves) autónál, aminél időben csináltak utólagos alváz és üregvédelmet, semmilyen rozsdát nem látni az alján, kerékjárati ívekben vagy a küszöböknél. Másrészt előző autónak 12-13 éves kora körül kezdett rozsdásodni, egy ponton, a hátsó sárvédőív és küszöb találkozásánál jobb oldalon. Ezután ezt a részt kijavítva, kapott egy alváz és üregvédelmet, még eladásakor semmilyen rozsda nem volt látható rajta. Tehát mivel hosszú távra tervezek az autóval, emiatt preventív céllal inkább megelőzném a rozsdásodást, ha más nem valaki majd jó vételt csinál, ha eladó lesz.
#86373 OPiiPO: Érdekes, pedig ez elvileg többet forog (90km/h - 2500rpm, 110km/h - 3000rpm). Világítást már cseréltem benne mindenhol, tehát belsőtér világítás kompletten ledesítve lett, tolatólámpa és ködlámpa szintén ledet kapott. Helyzetjelző, tompított, távolsági és rendszámtábla világítást is cseréltem.
#86378 Gergőke88: A16XER, boardcomp kissé csal 2-3dl-t, legalábbis méréseim szerint.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
1.6 szivo?
Mert nálunk a computer fel litert biztos csal lefelé.
Ma Dunaharaszti-Mátra távot 6.2l/100kmel zártuk végig 110 tempomat. (Varosban 60). -
Tikakukac
titán
válasz
trassher
üzenetére
Vasúti átjáró tesztet szoktam csinálni utána van a helyi gumis pont. Sokkal butábban és nagyobbat üt a kocsi

Ez már így maradt, elmegy az a cash úgyis tőkékre-láncra és szerintem lassan első gátlókra is. Gyanúsan könnyeznek már.
hacki87: Ez egy sok dologtól függő paraméter. Amikor az alap felni a legtöbb kocsin 17", ott nyilván ez a 15 vs 16 értelmezhetetlen is, eleve más az egész geometria és hangolás. Az is igaz, van 19"-on gurulászó 3-as bimmeres haverom, na ott fogynak is a szilentek, csapágyak, lengőkarok, nem az a baja, hogy 180k-nál a rohadt autó kért már 12000Ft-ot kutyacsontra, 8000-t szilentre meg 18k-t lengéscsillapítóra 12 év alatt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szélességben meg lehetne még menni 10mm-t simán, de a 36-oson befele így is úgy vezeti a nyári kerék a vályúkban, mint az atom. Majd ha egyszer 15 év múlva kileheli a lelkét a kocsi, na utána kap nagy felnit, nagy motrot aztán lehet vergődni kint a régi vasúti rakodón reggeltől estig, ott már minden mindegy lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tikakukac
titán
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Ez igaz lenne, ha igaz lenne.
Sajnos a környezetvédelmi brutális díjak miatt, amit a festékekre kapnak a gyártók a létező legminimálisabb felületkezelést kapod mindenhova. Hátsó íveknél belül lent a gyári anyag egyszerűen levált már a lemezről. Sok víz, télen fagyás-olvadás és rezonancia... ledolgozza. Üregben pedig áll a saras szutyok, tökéletes talaj a rozsdának. Tavasszal Dinitrol buli lesz nálunk is. Hátsó híd ledob, küszöb dettó, pufó ugyanígy és telibeverünk mindent.
trassher: Már elvetettem
Több a gumi, jobban ráz... nem. Már a téli is észrevehetően sokkal komfortosabb, jobb a szervónak stb. 30mm ültetés és 16" az egy patent dolog lenne. De legutóbb is a vikkendre kiugrottam és olyanok az utak, hogy egyszerűen leszaggatnám a kocsi alját. Szabolcs megye foreva 
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szép

Érdekes módon a fogyasztása szinte decire megegyezik az 1.4T-vel, az utolsó 5ekm-en 7.1-et mértem. Olvastam hogy távfényt cseréltél, tompítottat is esetleg? -
trassher
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
16-ot nyugodtan felrakhatod, semmivel sem rosszabb mint a 15. Mondjuk alapból a komfort mínuszból indul szóval nem fogsz észrevenni semmit.
Nekem a 15-ös kerékkel szétvert mindent az út, akkor már nézzen is ki valahogy mert 15-ös keréken nagyon bokorugró szegény autó. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ezt az alvázvédelmet nem igazán értem. Kigurul a gyártósorról egy kezelt alvázzal, ami örök élet plusz két napra védelmet biztosít - feltéve hogy nem ér le sehol az alja és nem húzod meg. Ennél fogva szerintem felesleges.
-
Tothgera30
veterán
Lassan már 6 hónapja megvan az Astra, 6 ezer km bele is repült. Eddig semmi probléma nem akadt vele, 6,9-7,2l körül eszik, de ha nagyon óvatosan járkálunk vele (90km/h), 5,5l-re le lehet tolni a fogyasztást. Előjegyezték egy alváz és üregvédelemre, mivel sehol nem látni rozsdásodást vagy akárcsak pöttyöket, így prevenciós céllal pont megfelelő lesz.
-
Tikakukac
titán
válasz
üzenetére
Ha az utak minősége olyan lenne, bevállalnék rendes futóműves autót is én is. De amíg az van, hogy már a 16" felnit sem merem meglépni, mert a 15" is éppen csak elég ballonos ezekre a szemét utakra

Nyilván aki bevállalja, azt csodálom és megnézem én is. De futóművel, gumival, felnivel bírni az ilyesmit... és akkor a megzörgesedős belsőről nem is beszélve. Nem tudom melyik tesztbe volt M-es bömbi, ami Pesten ment tesztautóként 20-25k km után a kocsit gyakorlatilag szétverte az út belül.
-
Tikakukac
titán
válasz
hacki87
üzenetére
Ejha, nem sámli a cucc.
Ebből szerintem már lesz valami, mert nekem már hozogatnak neten alkatrészeket ilyen számokra. Ezzel kéne megtalálni szerintem egy jobb márka hazai dílerét, aki futóműveket forgalmaz, az a tuti. De nem lennék meglepve, ha 1 fajta lenne csak, mint sok más ritka cuccból. Vagy csak gyári. Pingelj rá Cromaxra, ha ők sem tudnak vele mit kezdeni az gond

diegho: Biztosíték, klíma hab, ilyesmire tök jó. Minden másra meg úgyis ott van nyiregyen is a cromax 6 percre

-
-
Tikakukac
titán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
10070Ft-os Sach hátsó gátló Kauffer helyett Bárdiból rendelve 19553Ft.
Nem ugyanaz a minőség, hanem konkrétan ugyanaz. Nem igaz, hogy nem tűnt még fel, hogy a Bárdi hogyan képzi az áraikat és mire épült a lánc

Boltot én is írtam, kolléga felettem még dobott párat. Örülök, hogy segíthettem
Jah és még bolt: Zsu -
diegho
nagyúr
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
kovacsaut, cromax, internet, csak hogy párat említsek.
-
speedernet
aktív tag
válasz
Lajos1966
üzenetére
Na sikerült időt szakítani a szolenoidok beszerelésére és hála isten azóta nincs traktorozás indításnál.
Jobban is gyorsul érezhetően, ugyhogy gyanítom a szelepek már el voltak fáradva.
Meg kapta a Mobil1 olajat is, új gyertyákat ugyhogy most elégedett vagyok egyenlőre.Minimális olaj fojást véltem fel fedezni az olajteknőn meg a generátor alján, nem tudom honnan szivároghat de majd még rá nézek.
-
hacki87
senior tag
Nekem azt mondjátok el, hogy a flexride-os insigniahoz milyen lengescsillapito kell mert mindenhol olyat látok ami nem ahhoz való.
-
válasz
Tikakukac
üzenetére
Igen torque és dascommand-on belül is beállítottam, hogy az obd eszközről olvasson, sőt dashcommandban a kommunikációs, válaszidős beállításokat is manual alapján állítottam hozzá. Sajnos nem működött, ODB procotol error-t dobott. Ezért gyanakszok, hogy a legelső szériás opelek még nem biztos, hogy OBD2-t támogatták.
-
-
ELM327-el próbálok egy 98-as G astra-ra ránézni. Az lehet, hogy ez még nem támogatta az OBD2-t csak mondjuk 2001-től? Se a torque, se a dashcommand nem tud csatlakozni, telefon látja az obd eszközt.
-
Sanki
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Keresgetéssel nem lenne baj, én pl. a opel.7zap.com-ot szoktam nyomogatni (még csak kezdő szinten, majd belejövök), ott max annyi nem tetszik, hogy ott van az alkatrész a képen, de teljesen másik menübe kell menni, hogy megtaláljam, utána pedig már megvannak a cikkszámok többnyire, onnan már csak válogatni kell.
(#86345) ricsi8800gt: ez kétszer annyiba kerül, mint a kaufferen pl. Bárdinál inkább semmit se keresek.

-
Tikakukac
titán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Az 1.6-nál nincs gond.
Az 1.4 XEP itt sincs benne a keresőben, nem létezik ilyen autó. 2005.01. után ezek csak más kasztnival és H Astra magasságban érhető el. Ezért szopunk, erről szól a thread ha figyelsz.
Az meg külön vicc, hogy 19.553 Ft ugyanaz a Sach gátló, ami máshol, ú bakker, pont a fele! Micsoda véletlen
Na ezért nem shoppingolok a Bárdiban. Vagy kuncsorogsz alkatrészekért a legnagyobb elérhető 50% kedvezményes autósboltos/szerelő ismerősnél vagy qrva drágán veszel mindent. Értelme sok nincs, ha magánszemélyként minden jogi háttereddel megveheted magad is rendes számlára őket, miért szívatnád magad okosításokkal? 
-
Tikakukac
titán
A CII Astra ilyen. Egy tonna cuccot nem fogsz megtalálni egyetlen adatbázisban sem és hivatkozásszámokra kell keresni vagy a megfelelőség táblázatokból átlépni
Az oka gyanúsan az lesz, hogy ez egy erősen átmeneti típus és valahol valami félrement.Ezt aláírom, ezen módszerhez tényleg kell az, hogy az ember adatbázisokkal dolgozzon meg cikkszámokkal pár évet. Cserébe tényleg vadorzó áron lehet venni pölö Sachs meg Bilstein cuccokat. Ennyiért meg miért vennék bármi mást

-
Tikakukac
titán
-
ArthurShelby
addikt
Hali!
Ma az autópályán nem bírtam aktiválni a tempomatot, úgy hogy előtte 1 órával működött. Először azt hittem, hogy a 150-et nem akarja bevenni, aztán kiderült, hogy a 130-at sem, viszont aztán visszatéve 5-ösbe tudtam aktiválni és fölváltva 6-osba aktív maradt, onnan tudtam növelni 150-re.
(szerk: már lemértem, hogy a km óra 7-tel mutat többet, de azt csak most konstatáltam, hogy az obd-n kiírt sebesség is 7-tel kevesebb volt) (sima kínai elm adapter, Torque androidos app)
Másik. Volt olyan szituációm itt a hosszúhétvégés-autópályás időszakban a vezetés/autópálya elején, hogy csúszott a kuplung. Mikor rákanyarodunk a pályára, gyorsítanék fel, váltok (f40-es kézi 6 sebességes váltó), és olyan mintha rossz sebességet választottam volna, felpörög a motor, ilyenkor automatikusan újra váltom ugyanazt (mert azt hiszem elrontottam előtte). Aztán megjavul, és többé nem produkál ilyen hibát. Esetleg lehet, hogy a tour mód bezavart (aktiválva volt előtte).
Ez csak szimpla kuplung csere közeledésének a jelzése, esetleg kettős tömegű? (kicsit ráz leállításnál, de még nem vészes és nem rosszabbodott az utóbbi időben). -
F_Zolee
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Osanba láttam sonaxos felújítót. 1x be kell újítani nekem is ilyesmire vagy elvinni ahol megcsinálják.

-
törölt tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
szervósítani akarom a faterékét, de elvileg megválaszolták máshol, hogyha megvan minden akkor simán átépíthető
-
Magnum_
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Van egy forumtars, neki van, ha lesz rendszam, meg fogom kerni. Prividre irok mindjart.
Gergoke: fogok majd belterrol is. Teto mar beszart (klasszik), meg van a hiba, rendszam utan csinaltatom rogton. A garazs elott szuk a hely, ha vegre forgalomkepes lesz, 1.000.000 foto lesz rola

-
Magnum_
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Asszem ehhez nem kell hozzanyulni
[link] -
molnarpeter
nagyúr
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Emlékeim szerint 5k egy pár profi polírja kerámiával, hogy ne mattuljon vissza.
-
törölt tag
Van itt valakinek szervós C14SE autója ?
-
-
Tacso
aktív tag
How to activate and enable board trip computer opel astra j
Szerintem Opel szerviz megoldja 5perc alatt, illetve bátrabbaknak ott az Op-Com V1.95 is mint alternatíva...
-
trassher
addikt
Lengéscsillapító kérdés: Monroe vagy Sachs? Kihajítom mind a négyet, olyan kell ami kényelmes g astra-hoz mérten.
-
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére

igaz az enyém még még el megy de ami késik nem múlik.
[link] -
Sanki
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Nagyon jó lett.

Jó áron van az a polír szett, akkor jó, ha van hozzá minden egyéb (valami akkus csavarhúzó pl.).
Nekem sajnos nincs, így "felesleges" lenne.Most tervbe van a polír, 15k lesz a két búra.
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Szép munka!
-
diablo1984
veterán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Ezt nekem is meg kellene csinálni mert kicsit sárgás a burkolat.honnan vetted ezt a szettet ?
-
diablo1984
veterán
Ma kicserèltem az opelon az olajszűrő ház tömítèsèt, szegèny bakelit kemènysègű volt, levèterkor el is tört(gumi tömítès lenne). Ha már az autó alatt jártam, akkor kicserèltem a nyár óta halogatott kipuff tömítèsèt is.
Szintèn egy jó ideje megvett fènyszóró felújító szettet is kipróbáltam, kicsit sok lesz a kèp, de sokunkat èrint, sárgulnak az opel lámpák, tehát a mű:
Ilyen volt:

Ilyen lett:

Ès a cucc amivel elkövettem:
tapasztalat: nem rossz kis cucc, fúróba fogva csak ésszel, mert ha megszalad, csúnya kis karikákat tud a plexibe húzni, tehát csak finoman kell a csiszolókorongokat használni! Használata egyszerű, de nem túl tartós, mert a víztől a csiszolókorongok széthullanak, a maszkoló szalag kevés hozzá, érdemes még egy nagy gurigát venni, az egész szettet mikor elhasználtam és az uv álló réteg előtt, szinte már majdnem sírtam, mert bár a sárga réteg lejött, de belül is repedezett a plexi, az egyik lámpám tele van porral, a másikba be van csapva valami, tehát az uv álló réteg felvitelekor(az egyik a tenyeremben kötött ki, fos ragacsos valami) lett látványos a 2 órányi munka, messze nem tökéletes, mondhatni jól áll neki a távolság, de jobb lett mint volt szerintem! A szett valami 3500-3800ft volt ingyen postával az aliról, akit érint az döntse el maga, hogy megér-e neki ennyit, kb ezt lehet vele művelni! -
jimmy5
aktív tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A négy db hátsó közül az jobb második sipol. Nem koszos, nem lóg bele semmi.
Opel Astra H caravan 2009 -
amargo
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Ahha, akkor ezért van nálam megnyomodva a rendszámtábla. Köszönöm, ezt is tudom már

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)