- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
gzbotii
üzenetére
Nem akartam ebből vitát indítani és remélem senki nem is vette magára. Kivételek mindig vannak, a sztereotípiák sajnos továbbra is megállják a helyüket nagy többségben.
gban ezzel nem teljesen értek egyet. Egy pár hete írtam, pont ezt. Aki csak totyog, de következetesen, az rendben van (nem, dehát mit lehet tenni vele.. legalább nem közveszélyes). De akik nem tudnak döntést hozni, mert már be vannak lasulva és még gyakorlat sincs (de még amikor volt is szarul rögzült be), azok igenis veszélyesek. Szerintem, számomra veszélyesebb és kiszámíthatatlanabb, mint a skála másik vége a baromállatok.
Természetesen őket sem védem egyáltalán, csak mondom, hogy egyik rosszabb mint a másik, és számomra melyiket nehezebb kivédeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Battlefield 6
- World of Warships
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fujifilm X
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- További aktív témák...
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest