Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
gzbotii
üzenetére
Nem akartam ebből vitát indítani és remélem senki nem is vette magára. Kivételek mindig vannak, a sztereotípiák sajnos továbbra is megállják a helyüket nagy többségben.
gban ezzel nem teljesen értek egyet. Egy pár hete írtam, pont ezt. Aki csak totyog, de következetesen, az rendben van (nem, dehát mit lehet tenni vele.. legalább nem közveszélyes). De akik nem tudnak döntést hozni, mert már be vannak lasulva és még gyakorlat sincs (de még amikor volt is szarul rögzült be), azok igenis veszélyesek. Szerintem, számomra veszélyesebb és kiszámíthatatlanabb, mint a skála másik vége a baromállatok.
Természetesen őket sem védem egyáltalán, csak mondom, hogy egyik rosszabb mint a másik, és számomra melyiket nehezebb kivédeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Linux Mint
- Renault, Dacia topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- talmida: Változások 2. rész
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- További aktív témák...
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest