- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz
haddent
üzenetére
Az előző autóm egy H Astra GTC volt, szintén 2.0 Turbo, annál akartam valami erősebbet. Először Imprezát, Lancer Evo-t néztem, erősek, az igaz, de nem fogott meg bennük semmi, nekem túl versenyautósak. Inkább a sportos kupékat szeretem, amivel azért egy hosszabb útra is kényelmesen el lehet menni, van karaktere és az OPC pont ilyen, nagyon sok vélemény szerint a jelenkor egyik legszebb sportkupéja. De mindez kb 12 óra alatt játszódott le, délután nézelődtem, másnap reggel már az Opel konfigurátorát nyomkodtam és aztán az Interattal egyeztettem időpontot. Hirtelen döntés volt, amilyen általában vagyok, nem szeretek sokáig gondolkodni. De jó döntés volt, szerelem első látásra. Az ereje pedig fergeteges és persze megfordulnak utána az utcán. És csajozni sem utolsó...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Welock Smartlock u81
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)