- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz
haddent
üzenetére
Az előző autóm egy H Astra GTC volt, szintén 2.0 Turbo, annál akartam valami erősebbet. Először Imprezát, Lancer Evo-t néztem, erősek, az igaz, de nem fogott meg bennük semmi, nekem túl versenyautósak. Inkább a sportos kupékat szeretem, amivel azért egy hosszabb útra is kényelmesen el lehet menni, van karaktere és az OPC pont ilyen, nagyon sok vélemény szerint a jelenkor egyik legszebb sportkupéja. De mindez kb 12 óra alatt játszódott le, délután nézelődtem, másnap reggel már az Opel konfigurátorát nyomkodtam és aztán az Interattal egyeztettem időpontot. Hirtelen döntés volt, amilyen általában vagyok, nem szeretek sokáig gondolkodni. De jó döntés volt, szerelem első látásra. Az ereje pedig fergeteges és persze megfordulnak utána az utcán. És csajozni sem utolsó...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)