- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Faterod biztos buszokhoz szokott.
Bár nem ugyanaz a motor, de volt 1 es swiftem, 1.3 8 szelep. 1.fokozat -6000 nél váltottam. 2. fokozat - 6000. aztán fel 5.be. Soha semmi baja nem volt. Fontos viszont, hogy csak üzemmeleg motorral csináltam, és mindig megvolt az olaj, olajszűrő, légszűrő cser amikor kellett. (Akkor még olcsóbb volt a benzin).Ez a motor lehet, hogy nem bírja azt, de a piros tartomány 75-80% áig szerintem nyugodtan lehet húzatni. Pl ha a piros 6000 nél kezdődik, akkor sztem 4500 ig simán lehet, viszont az lehet, hogy már üzemanyagpocséklás. Normál esetben 3500-4000 nél váltanék, de pl előzés közben, hogy ne kelljen váltani sztem elmehet simán 5500 ig. Csak aztért nem tovább, mert onnan már nem igazán gyorsul általában.
AMD Power: A részletekre már nem emlékszem, csak a tények maradtak meg. Lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár nem ugyanaz a motor, de volt 1 es swiftem, 1.3 8 szelep. 1.fokozat -6000 nél váltottam. 2. fokozat - 6000. aztán fel 5.be. Soha semmi baja nem volt. Fontos viszont, hogy csak üzemmeleg motorral csináltam, és mindig megvolt az olaj, olajszűrő, légszűrő cser amikor kellett. (Akkor még olcsóbb volt a benzin).