Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Ezt a gumicsövet hogy a retekbe hívják?
-
Ablakos
őstag
Ha már ennyire csicsázó hangulat van... Lehet G-astra váltó köré műbőr szoknyát venni? Vagy bontóban kell ilyet keresni? Nagyon gázul néz ki az enyém. Sokat kapcsolgatok.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
lsebestyen #34339 üzenetére
Van. [link]
-
lsebestyen
addikt
Van valami jó ábra F Astra motortérhez? Nem szeretném azzal fárasztani a csoportot, h mindent egyenként kérdezek meg
C14NZ, és '94-es gyártmány
-
marsu
veterán
-
gzbotii
nagyúr
válasz
AMD Power #34334 üzenetére
Engem a Splashre emlékeztet.
-
AMD Power
titán
-
Declare
őstag
Igen, nekem is AFL es a lampa, de nekem autopalyan nem volt meg soha vele bajom (marmint masnak
Azert is furcsa ez nekem, mert ugy mar en is jartam, hogy jött mögöttem olyan kocsi amelyiknek az egyik lampaja kancsal volt es felfele vert az zavaro. Olyan, viszont, hogy elmegy mellettem a belsöben egy auto es az zavaro lenne ezert villogtatok (vagy forditva, nekem villogtatnak), ilyen meg soha nem fordult elö. Az jön a semmiböl, nehany masodpercig zavarhatna csak maximum, aztan mar elötted van....
De mind1, biztos van ilyen is.
Nekem viszont normal közuton közlekedve 90-100 nal van ez a villogtatas....nem mondom, hogy mindig, de gyakran. Majd ilyen feher fal elött megnezem mi az autostarsak baja, de nem tünik szemre rossznak a dolog....
(#34331) trassher jaaaajaaaa, oke, összekeveredett a fejembe, hogy most mikor, ki beszelt helyzetjelzöröl, meg tompitottrol
de akkor is DRL feelingje van a helyzetjelzödnek
-
válasz
Declare #34302 üzenetére
Durván egy hónapja jöttünk haza Bécsből és sorra villogtak utánam az autósok az M1-esen. Igaz 5-en ültünk az autóban + csomagok, de bi-xenon lámpát nem is tudtam lejjebb állítani. Rákövetkező héten felhívom márka szervizt és közlik, hogy ja az AFL+ os lámpák ilyenek: 120 km/h felett automatikusan feljebb állítja magát. Ez nálam azért kicsapta a biztit, mert én is utálom, hogy ha engem vakítanak hátulról.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Blue Eagle #34328 üzenetére
Jaja az volt, sniccerrel belevágtam óvatosan. Csak nem akartam, h beleessen egy darabka a csőbe...
-
Blue Eagle
őstag
válasz
lsebestyen #34327 üzenetére
Éles késsel levágni.
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #34212 üzenetére
Kicseréltem a gumicsövet, azért megizzadtam vele rendesen, rögzítőbilincs alatti rész teljesen odaragadt a csőhöz.
-
Declare
őstag
válasz
AMD Power #34323 üzenetére
Amugy egyebkent en ezeket a bödületes termek palettakat nem tudom mire velni....
autoknal is, mobil telefonoknal is....mindennel. Felmesz egy akarmilyen gyarto oldalara, hogy venni akarsz valamit es belefulladsz a termekekbe. Ez szerintem mar egy hülyeseg, hogy autobol is van 66 modell.....bmwnel is lassan mar olyanok lesznek, hogy bmw 3,5 ......regen volt egy kis auto kategoria, egy kompakt, egy limuzin, egy premium limuzin, meg egy suv......ma meg van kis kompakt,közepes kompakt, nagyobb kompakt, kompakt limuzin, közepesen kis limuzin, kicsit nagyobb limusin, nagy..................................nekem ez mar hülyeseg kategoria.
-
AMD Power
titán
Holnap jön a Karl. Kíváncsi leszek rá...
-
INMOTEP
őstag
Helló ,valaki nem ismer olyan szakit aki tud javítani Opel Vectra B Mid kijelzőt ? a szalagkábel elengedett és középen pár karakter nem olvasható ... Szlovákiában én ismerek egy emberkét aki megtudná javítani . de ha lehet itt nálunk oldanám meg .....
-
trassher
addikt
válasz
Blue Eagle #34318 üzenetére
Első kép a helyzetjelző, második a tompított. Nem tudom miért hat kéknek, papíron jégfehér. Nem tudok fényképezni + a búra tiszta víz volt.
-
AMD Power
titán
Tessék egy kis Opel válogatás mára!!
500 000 kilométert futott egy Opel Zafira. Kíváncsi vagy rá?
Összehasonlító: Opel Corsa 1.0 Ecotec - Škoda Fabia 1.2 TSI
Jó kis teszt lett ez. Bár nem kérdés szerintem ,hogy melyik lett a jobb gép.
Dízel kombik cégnek, családnak – Honda Civic vs. Opel Astra vs. Peugeot 308 vs. Seat Leon teszt
Nyertesnek nem titulálható, de ha megengednek egy kis tesztelői szubjektivitást, én magamnak bármilyen elfogultság nélkül az Astrát válsztanám
-
AMD Power
titán
Nem voltam itt 2 napig és 81 hsz?
Ma ebben trágya időben volt alkalmam a Barum tesztelni. Nagyon megvagyok elégedve vele. Nagyon stabil vele a kocsi. Jó a fékút is.
-
7Sony7
addikt
válasz
Blue Eagle #34313 üzenetére
Na, akkor majdnem eltaláltam. 2 fokozat kell ilyenkor.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Blue Eagle #34299 üzenetére
Nekem is lassan cserélni kellene. Rövid fény nagyon harmatos. Múltkor (szapora esőben) kollégával ki kellet szálljunk, hogy megnézzük, ég-e
Igaz városban
-
7Sony7
addikt
válasz
adorjant #34300 üzenetére
4 felnőtt + bőrönd az már majdnem teljes terhelés. 2-3 fokozatba kell állítani már ilyenkor a fényszórót.
Valami autó használatijában láttam, de már nem emlékszem hol. Ha megtalálom belinkelem.
Érdemes lenne megnézni amúgy, hogy este odaállsz valami fal vagy kapuhoz, felkapcsolod a pilácsot, nem ül senki a kocsiban csak te, húzol egy krétacsíkot, hogy hova világít. Persze 10m re, vagy messzebb érdemes állni, hogy látszodjon a különbség. Utána beül 4 ember, esetleg +csomag, és megnézni hanyasra kell tekerni, hogy ugyanoda világítson. -
Findzs
addikt
válasz
Blue Eagle #34304 üzenetére
és ez jó g astra helyzetjelzőjébe?
akkor én is kérek
nekem tungsram sportlight blue van [link] emellett nekem is fura a sárgás helyzetjelző -
adorjant
őstag
-
trassher
addikt
válasz
Blue Eagle #34304 üzenetére
Igen számoltam azzal hogy az élettartama rövidebb lesz mint a hagyományos izzóké de nem bánom. Sokkal jobban látni vele és az a 4000 forint nem nagy összeg még akkor sem ha évente cserélni kell.
Osram NB unlimited-ed is ajánlották de azt már drágálltam. -
Blue Eagle
őstag
válasz
trassher #34301 üzenetére
Igen, az lakkozott. De én ilyenről beszéltem: Xenon White 501NHBL
A spirál konstrukción és a töltőgázon (ráadásul halogén) is sok múlik a színhőmérséklet tekintetében. Ilyen extra dolgoknak mint pl a magas fénysűrűség áruk van: alacsonyabb élettartam.
-
Declare
őstag
válasz
adorjant #34300 üzenetére
Ha az autopalyan folyamatosan villogtak akkor, az valoszinüleg azert volt mert rossz oldalon haladtatok es nem a lampa miatt
Viccet felreteve, tenyleg nem ertem az autopalyan hogy jelez es ki, de ha szembejövök villognak akkor csavarj lejjebb meg egyet a lampan....amugy nekem is villognak gyakran, pedig elvileg ez automatikusan allit.
-
trassher
addikt
válasz
Blue Eagle #34299 üzenetére
Mikor kivettem megnéztem az izzót, kék volt a búra rész 3/4 része, márkajelzés nem volt. Most hella blue light van tompítottnak, a nevét nem értem mert sehol sem kék ellenben szép fehér a fénye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest